• Neddy

    http://www.bike.site.cz

    Prosím podpořte můj novej web přidáním pár příspěvků a registrací. Myslim ze sem udelal pekny stranky ale nikdo na nich jeste nebyl, od zacatku skolniho roku tam bylo 20 pristupu, coz sem byl ja s bratrancem. Tak prosim podpořte toto forum.

    Dekuji.

    0 0
    • wlk  

      tak, myslí, že jsi šikovnej, v 15ti takovej web, dobrý.Je na mě dost tmavej, trochu jinej víc čitelnej font by byl taky lepší.. Ale nemyslím si, že bys měl používat stejnej název jako bike fórum, to je normální vykradení názvu. Zkoušel jsem se tak na zkoušku podívat na tvoje kolo a není tam ani fotka a abych řekl pravdu, tak nevidím jedinej důvod, proč bych šel na tu stránku podruhý, nevím, co by mě tam vedlo..nevím, jestli na bike foru získáš příznivce tím, že založíš jiný bike forum se stejným názvem, to sorry,ale podle mě nemáš šanci, není na tom webu nic, co by tam natáhlo bajkery. takový jsou mý pocity z návštěvy tvýho webu.

      0 0
    • rb  

      Nehledě na to,že třeba mi ten odkaz nefunguje.....

      0 0
    • Meesha  

      odkaz funguje, ale pripada mi to hrozne nestaly. Je to pomaly a nekdy to jde a nekdy ne.

      0 0
      • Neddy  

        Je to pomali a nekdy to nejde, protoze to je na serveru Site.cz a vsechny stranky na tomhle serveru sou dnes nejak pomali, asi se jim tam neco rozbilo.

        0 0
    •  

      se stydis za napis dole na strance ,??

      Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group BBTech Template by © 2003–04 MDesign

      0 0
    • gobike  

      Je to pěkný, ale zdá se mi to takový nepřehledný. Jestli se to rozjedfe, tak to budu určitě navštěvovat pravidelně…

      0 0
      • sportovni_biker  

        Tyto fora jsou všechny stejný ( nepř. nfsu2.phorum.cz/) všechny mají stejný design , takže se mi to moc nelíbí, chtelo by to trochu upravit aby to nebylo, tak odvážný

        0 0
    • Pivomil  

      Nechci ti kazit radost z odvedene prace,ale jak uz tu padlo, nac mit dalsi forum, pro spoustu lidi vcetne me je mnohem pohodlnejsi chodit na jedno forum nez na dve,casem treba tri, ctyri kdyz by jich vzniklo vic. Tebe by myslim taky moc nebavilo se denne prihlasovat na vic stranek,nicmene vec nazoru…

      0 0
      • teamgoofy  

        Take nechci kazit radost , ale vsechny stránky mi trvaly strasne dlouho nez se otevrely. Jako napad si myslim dobry, ale asi bude dlouho trvat nez se lidi nauci tam chodit, tedy pokud se to nauci.

        0 0
      • Neddy  

        Na ty moje stranky se staci jenom podivat a kdyz ses zaregistrovanej, tak se da nastavit ze budes prihlasenej furt. Myslim si ze ty moje stranky jsou lepsi. Je tam vic kategorii a o to to je prehlednejsi (pocitam s velkym poctem prispevku). Az stranky na Site.cz budou fungovat normalne, hned s tim neco provedu. Mozna upravim i design.

        Jestli se nekomu z vas libi tyto stranky, tak mi napiste mejl a muzete byt „lepsim“ clenem toho fora. Proste potrebuju asi 10–20 lidi co se orientujou v ruznejch disciplinach a umej neco napsat.

        0 0
        • -b-n-x-  

          Lepsi? Tak to ani omylem :-)

          0 0
        • Splinter  

          No „tvoje“ stranky.. Je to jen natazeny phpcko na server. Maximalne pohrany s vizualni strankou (barvy). Jinak vyuzitej polotovar..Staci stahnout a muzem mit kazdej svy bikeforum:)) Ale snaha dobra..

          0 0
        •  

          je to bohuzel presne tak jak pise Splinter,ale snaha se ceni, jo a k tem lidem co potrebujes natahnout aby umeli neco napsat a orientovali se v ruznejch disciplinach. Mysli ze tento problem by bohate vyresil Pa-dlista :) odpovi na vse, psat taky evidente umi, a jeste je to prijemne oziveni jinak mnohdy nudne debaty ;)

          0 0
          • -b-n-x-  

            hele, odkud se da stahnout tu aplikaci pa-dlista? Na sourceforge.net ani freshmeat.net sem to nenasel :-)) Je to vubec open source?

            0 0
    • grafik  

      taky ti to dam sezrat:

      • tak myslim, ze v tomto pripade mene znamena vice a navic na diskuze od php group jsem uz alergickej

      ;)

      0 0
    • police  

      Fandím všem co se snaží něco vytvořit a nenechají se odradit nějakými neúspěchy. Je skutečně důležitý se zamyslet co internet pro bikery nenabízí a tuto díru vyplnit. Oni si pak cestu najdou. Já nevím v čem si dobrej ale v první řadě bych rozpracoval to co je ti nejbližší a pak postupně stránky rozšiřoval. Nejde dělat hned od začátku vše tak široce jak naznačuje vzhled stránek! Recence tratě závody atd… Tak se drž!

      0 0
    • Marry  

      no tak diky linku na bike-foru…uz tam nejaky pristupy mas, ale promin…me se taky nechce navstevovat jiny bikeforum zvlast kdyz se tam nic nepise. Prece jen tady je to uz takovy zazity ( 4800 registro­vanejch mluvi za vsechno) Ja osobne si myslim ze roztridovat diskuze do kategorii je spis na skodu…pak akorad nemuzu nic najit…jo jak tady uz nekdo psal tak tohle forum jsem videl uz mockrat akorad v jinym kabate :-)…radsi si udelej vlastni stranky, s vlastnima fotkama, zazitkama a ja nevim co jeste…a muzes si tam dat i to „forum“…

      0 0
    • MartinXC  

      Vypadá to designově (barvy, nástřel fontů, název) příbuzné jako toto B-F. Vzdálené od sebe asi jako tv Nova a Joj. Pozice „já taky“ není dobrý začátek.

      0 0
    • vlk  

      nechápu, že se s tím tak snažíš.Proč tříštit uživatele na několik fór.proč bych měl chodit na několik fór zjiš?ovat informace.Si myslím, že je lepší centralizace.Vše najdu na jednom místě.Navíc pojmenování a adresa je také zde o lepší a to nemluvím o skvělém pohotovém Adminovi.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.