• vasek

    Ahoj nemáte někdo zkušenosti s cykloturist větrovkou od O2 Rainwear? (info na http://www.czbmi.cz) Vypadá celkem zajímavě cena i parametry. Dík

    0 0
    • Dlhý pes  

      Jo tak ta mě taky hodně láká a taky čekám až ji někdo otestuje.Ale pokud se rychle někdo nenajde tak si ji koupím a otestuji sám.Cena je slušná.

      0 0
      • HoralFanda  

        Neni to az tak spatny, ale … Rozhodne bych s tim nevjel do lesa, jak tady bylo poznamenano, latka se zdaleka nevyrovna pevnosti alespon Pertexu. Ale na nouzovku pokud se vracis a zacne prset se to pouzit da. Ja to vozim jenom v brasnach, kdyz jedu nekam dal a jen kvuli desti. A s prodysnosti to neni nijak slavny, kdyz jsem makal na Pso. Pordoi v 10°C, na sobe jen kratke triko z Moiry a rozepnutou vetrovku, protoze trosku poprchavalo, tak jsem byl minimalne stejne mokry zevnitr, ale pri velke namaze ti to neudejcha ani Gorac. Jinak normalne vozim vetrovku i kalhoty z Pertexu, ktery sice promokne, ale neni to hned.

        0 0
    • karel  

      Tuhle větrovku jsem si před rokem koupil – přímo od českého distributora. Až po rozbalení balíku jsem pochopil, co znamená eufemistický výraz „menší mechanická odolnost“. Materiál silně připomíná krepový papír a taky se tak chová – cca po půl hodině jízdy s batůžkem na zádem se na zádech objevily 4 dírky, kterými začalo vesele zatékat. Od té doby větrovka visí ve skříni jako přípomínka, kdybych znovu chtěl něco nového koupit na internetu bez předchozího obhlédnutí.

      0 0
    • BB  

      koupil jsem pres Internet a zatim nepouzil. Nevim, zda je to ta O2, tam moje je cyklisticka. Material je strasne divny, pry ma dychat, ale podle omaku bych na to nevsadil ani zlamanou gresli. Nez to koupis, tak to jdi ozkouset. Videl jsem to v Praze na Valavaku v pasazi Jiriho Grossmana (myslim). Urcite nekupuj bez osahani.

      0 0
    • K2  

      Viděl jsem jina sportpragu, materiál připomínal tvrdostí papír. Mrkněte se na nové axony, cena 1500 a 2000, zlepšili odvětrání. Měly by být více prodyšné a méně voděodolné proti předchozímu modelu. Modely Biker 1+2

      0 0
      • ravo  

        Biker I a II nejsou větrovky, ale bundy. Větrovky od Axonu mají označení Wind I, II a III…

        0 0
    • Hadilow  

      Ahoj, tak náhodou tuhle větrovku už rok vlastním. Vzpomínám si, když jsem ji rozbalil, měl jsem pocit, že mám v ruce pogumovaný papír – materiál 3M. Ale nejlepší je vyzkoušet a tak hurráá na kolo. byl jsem docela překvapen. Větrovka je docela prodyšná a určitě nepromokne. Je snadno skladná a v poho ji mám brašničce v trojúhelníku rámu. Ohledně mechanické pevnosti to asi nebude nic moc, ale tahám ji na sobě často a i s ba?ůžkem a stále drží. tento víkend jsem sjížděl s kámošem takový singlík lesem po zelené do Velkého Března a na stejném místě jsme oba šli přes řidítka :-)))) Naštěstí ten parakotoul šel do listí. Bunda je OK. Asi bych koupil i něco lepšího, ale vzhledem k rodině, ženě na mateřské a investici do nového MTB je ta bunda docela v poho a je u ní docela dobrý poměr cena/výkon.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.