• gobike

Ahoj bikeři, moje staré kliky jsou již zralé do šrotu a tak sem se čučel na netu po nějakejch novejch klikách, no a objevil jsem kliky FSA Alpha Drive za dobrou cenu, chci to na čtyřhran a zajímají mě delší zkušenosti s touto věcičkou, jestli sou lepčí než třeba Deore M510(což asi budou) a jestli vydržej hodně atd. V historii jsem našel jeden příspěvek, ale moc sem se tam nedozvěděl. Omlouvám se, že vás opravuju s takovou kravinou, ale pls. poraďte, ešli je mám brát nebo ne-e. Díky za drahocený čas stávený čtením tohoto nudného příspěvku.

0 0
    • gobike  

Je tady nějaká zpřízněná duše, která mi poradi?

0 0
    • Pebe  

Tyhle kliky mám už cca 2 roky, cca 7tis. km, zatím v pohodě, akorát prostřední převodník začíná vypadat opotřebovaně a přestává pouštět řetěz. Jinak jsem spokojenej.

0 0
    • JohnLee  

mam je taky,ale na isis. nemam moc s cim srovnavat, jedine se staryma LX klikama. Ja stejne nepoznal rozdil…takze podle me si je klidne kup…:)

ps: ja je pouzivam na skakani a fr a zatim drzi.

0 0
    • JMT  

jezdil sem je, nejdriv na xc a pak putovyly na fr a ok

0 0
    • gobike  

ÓÓÓ díky všem

0 0
    • Feďa  

Mám je tři roky – cca 17.000km, po roce jsem měnil malou placku (ohnul jsem ji),po dvou letech prostřední, velká by mohla vydržet do jara.

0 0
    • Stipka  

Ahoj , pro někoho asi pitomý dotaz ale jak se demontujou tydle kliky ? Ani zaboha nemuzu na netu najit jak.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.