• bikemanx

    Vážení rideři, chtěl bych Vás upozornit na jednu nepříjemnou věc, která se mi dnes stala. Jel jsem z Točné (obce) směrem nahoru na Nouzov přes dirty (ne že bych si zaskákal, ale chtěl jsem jedno orosené na letíšti). Užíval jsem si terén, pohoda… před tou nedávno vykácenou planinou jsem píchnul (no spíš prorazil páš?) říkal jsem si fajn stane se, z pláště už byla skoro galuska, nevydržel. Tak jsem nasraně došel na letiště a u jednoho zdravotního jsem vymněnil duši. Za chvíli za mnou příde týpek, kde jsem píchnul, že oni taky píchli (spíš prorazili jako já a místo činu bylo podobné… okolí planiny) jenže kucí nelenili a koukly se vo co… no a ňáký antibajker zatloukl do kořenů (a že jich tam není málo) HŘEBÍKY bez hlaviček… sere mě to taky, že mám psa a už si 4 krát rozřízl tlapky sice o střepy,ale… tak dávejte bacha a až uvidíte ňákýho zasranýho zm*da co to tam zatlouká tak mu dejte přes držku i za mě a ty hřebíky mu narvěte do pr*ele… přeju happy km bez defektů.

    0 0
    • crom  

      ja tam jel vcera kolem poledne a hrebiky tam asi jeste necumneli,to bych poznal:-)lidi jsou zmrdi-vlastne tohle nejsou lidi to jsou koš?ata

      0 0
    • BB  

      neslo by podat trestni oznameni na neznameho pachatele ? Vim, ze polisi jsou lini a vykaslou se na vse krome vrazdy, ale prece jenom by to pachatele mohlo odradit.

      0 0
      • blue  

        neumim si vubec predstavit, jak by to mohlo nekoho odradit… tezko tam policajti budou jezdit dvakrat denne hlidkovat

        0 0
        • enjoy  

          mozna kdyby ho diky nejaky telepatii chytili:-)

          0 0
        • BB  

          ja zazil neco podobneho, nekdo kladl takove nastrahy ve forme plisku s hrebikem. Pakrat jsem pichl az jednou jsem v lese potkal myslivce a dal s nim o tom rec. Pri rozhovoru jsem nejak vytusil, ze to delaji myslivci ze Sedlece. Tak jsem zablufoval a rekl jsem, ze jsem podal trestni oznameni na neznameho pachatele a ze jako dukaz jsem dodal policajtum ten plisek s hrebikem, na kterem autor urcite nechal otisky prstu. Taky jsem si vymyslel, ze me k tomu vedlo to, ze jsem byl svedkem toho, kdy si to zapichlo do hohy dite, ktere bylo s matkou na prochazce v lese. Od te doby mam v lese Beckov u Sedlece od hrebiku pokoj.

          0 0
          • JFB  

            ted jen doufej, ze myslivci ze Sedlece nechodej na tohle forum:-))

            0 0
    • suki  

      je to tak mesic co jsme uplne stejne problemy v Hejnikarne na Tocny – pokud chcete najit prispevky o tech svinarnach na Tocny tak si dejte vyhledatslovo hřebíky a mate vse pohromade

      0 0
    • Jogador  

      Lukáši, ty ses nám nějak rozjel, co kdyby ses třeba někdy taky ozval na icq?

      0 0
      • bikemanx  

        uvidíme, musím se ještě zaškolit do toho icq. PC není můj velký friend…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.