• stihac

    Zdar,

    vcera som skusal kratko GT Avalanche model 2006. Ram 20" ma hornu trubku dlhu 580 mm (merane po trubke, nie vo vodorovnej rovine) a zdalo sa mi to kratke… Keby som tam dal nejaky 130 mm predstavec, tak sa mi zda ze to bude nervozne, uvazujem teda o vacsej velkosti ramu. Som 187 cm vysoky, velkost 22" je uz taka hranicna. Co si o tom myslite? Alebo mam radsej hladat ram s inou geometriou? GT Zaskar je dlhsi, ale aj drahsi a to o dost, neviem ci by som to rozchodil :( Dik za kazdu radu.

    0 0
    • kubad  

      130mm představec ještě není nic hrozného

      0 0
    • sway  

      Mam cca 190cm, vozim Avalanche 2006 ve velikosti XL a nemuzu si stezovat. Neni to zadny dlouhy chrti ram, to je spis Zaskar. Ale jsem s nim naprosto spokojen.

      0 0
    • mosquito  

      mam presne 187cm a rok resp nejakych 4tis km jezdim GT Ava Expert XL (coz by mela byt ta 22") .. jde to a ten mensi ram bych asi taky v pohode snesl – velkej rozdil v tom ve skutecnosti v obchode nebyl, vetsi sem vzal jen proto ze sem byl z predchoziho kola zvyklej na dlouhej posed .. jen ty Avalanche maji takovej jinej – vyssi ram tak se tezko da porovnavat podle tabulky velikosti, a nejsem sam kdo si na GTcko tezko zvyka, zvlast pri jizde do kopce je to takovy jiny – v tom ohledu by mohl byt Zaskar lepsi pac ma bliz k beznejsim ramum

      0 0
    •  

      Zdravíme Ječňáka!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.