• darthrevan

    Mám HFX9 a připadne mi, že destičky jsou příliž blízko ke kotouči (vlastně jsou téměř na něm – odhadem max. desetiny milimetru, při jízdě o kotouč dře) a tedy i chod páky je velice krátký. Dá se to nastavit, nebo je v tam moc kapaliny? Dá se „upustit“ bez toho, abych systém zavzdušnil? Nemám totiž nářadí na odvzdušnění. Díky

    0 0
    • blue  

      na odvzdusneni zadny specialni anradi nepotrebujes… kus hadicky z akvaristiky za par korun, velkou strikacku ze zdravotnickych potreb taky za par korun, obycejnej stranovej klic na odvzdusnovaci sroub a nejakou lahvicku na brzdovku

      0 0
    • morlo  

      no nejsem si jistej, ze je to zrovna zavzdusnenim, spis bych tipoval pridreni pistku/bordel v okoli… pokusil bych zatlacit oba pistky do vychozi pozice pomoci nejakyho hodne plochyho sroubovaku (nebo spis klice na konusy)…

      0 0
      • Gatier  

        Uz som to tu riesil. Tink sa mi snazil poradit, ale neuspesne. Najskor vytlacit tie dosticky a potom skus upustit z kvapaliny.

        0 0
        • TinkTink  

          I Tink ma svy dny :o)))

          Jinak podle myho staci skutecne upustit trosku kapaliny ze systemu a je to…no problem…vyreseno :)

          0 0
    • rorejs1  

      No ja mam na kole taky tyhle brzdy a chod paky jsem si nastavoval na brzdove pasce. Je tam vlastne zavit na tycce, ktera vede do brzd.valce ( nebo co to tam vlastne je ), takze kdyz ho povolujes a utahujes tak menis vychozi tlak brzdove kapaliny.

      Takze bych to na tvym miste zkusil povolit, za to nic nedas a staci ti na to malej impbus.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        No ty kravo! Tak tohle uz je na me moc. Omejte me.

        0 0
        • rorejs1  

          Netusim co se ti nezda, kdyz kouknes treba do toho navodu na http://www.vokolek-import.cz/…al/hayes.pps tak je tam popsano v podstate to samy.

          0 0
          • wroum  

            tim imbusem menis jenom vzdalenost paky od riditek. nic vic. Pokud chces mit „delsi chod“ paky, pak musis ubrat kapalinu v systemu.

            0 0
          • Pá-dlista1  

            kdyz ho povolujes a utahujes tak menis vychozi tlak brzdove kapaliny Jen to, ze je to blbost, ale to uz se tu resilo mockrat. Mozna dokonce s tebou :) Tim si nastavujes vzdalenost paky od riditek. Na nic vic to nema vliv. Mozna az s tim zkusis nekdy i otocit prijdes na to. Jediny stesti, ze tak hrozne nemam rad lzi… jinak bych vas nechal se v tom uplne placat.

            0 0
            • rorejs1  

              Nejakej rok jsem tu nebyl, takze se mnou to nebylo.

              Chapu ze za normalnich okolonosti to jenom vymezuje kde ta paka zacne brat, ale u toho si myslim, ze kdyz to zasroubujes fakt moc, tak to bude tlacit na ten valecek ( a tudiz i stlacovat pistky ) i kdyz se na brzdovou paku vubec nesahnes.

              I kdyz neni pravdepodobne, ze by to mohlo resit tenhle problem, tak je to vec ktera se da uplne jednoduse a bezrizikove vyzkouset.

              0 0
              • Pá-dlista1  

                Tezko. Paka se da uplne vyklopit smerem ven. Tzn. neni sily, ktera by stlacila pistek. Navic by na ni treba ani nemusel dosahnout..... ;)

                0 0
              • bio  

                kdyz to zasroubujes moc, tak akorat muzes znicit ten nastavovaci sroub s kulovou hlavou.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.