• kubrt

    ahoj vsem

    dnes se mi podarilo prave tento ovladac utrhnout. setkali jste se s tim nekdo?? da se nejak rozebrat ta cast spv abych mohl nahradit plastovy dil ke kteremu je ovladaci kolecko zespodu prisroubovany nahradit – bud jinym plastem tvaru imbusu anebo kovovym setihranem?

    nebo bude treba cely spv vymenit? da se koupit jako nahradni dil? jaka je jeho cena?

    0 0
    • JIRA  

      Začal bych tady: Martin Ždimera 235 311 865 martin.zdimera@progresscycle.cz

      0 0
    • Tomcat  

      Náhradní díl bude.
      Jinak docela slušný , jak se to povedlo? Di? urvat to snad nejde bez destrukce okolí :-O

      0 0
      • kubrt  

        no drzka to nebyla az tak hrozna, ale jak sem to polozil, tak tim koleckem primo do sutru a uvnitr prdla ta umela hmota na kterou je to nasunuty. znovu jsem to rozdelal a vazne nevim jak ji dostat ven – pokud bych ten dil dostal ven, tak uz verim ze bych nekde nechal vysoustruzit to co je potreba, ale kurna jak se k tomu dostat to nevim.

        a taky mam strach, ze jestli to bude jako nahradni dil pouze cely vcetne pistku tlumeni a spv – tak ze to nebude za hubicku

        0 0
        • hanz  

          ten spv tlumič rozdělat jde..kdysi jsem ho rozdělanej měl ale ne uplně…klidně ho rozdělej(dělej si při postupu fotky at pak víš jak to do sebe patří a k tomu táhlu se dostaneš…jen nevím jak je to táhlo těsněné v plunžru ale to zjistíš…jewště je tam pár plastovejch dílů a do jednoho je zašroubovanej vrut, tak až to budeš dávat dohromady tak dej pozor at ten závit vrutu zatočíš do staré dráhy v tom dílu. Jinak servisní manual se dá stáhnout na manitou stránkách a je aj s fotama…tam ten tlumič je jen vidět, nikde ho tam nerozdělávaj…ale aspon víš do čeho jdeš.

          0 0
          • kubrt  

            ten manual samozrejme mam, ale je to presne jak rikas, ten spv tlumic tam rozdelanej nemaji

            0 0
    • kubrt  

      jen jsem doplnim reseni cele te lapalie

      pomohl mi pan Zdimera na ktereho mi dal JIRA kontakt (diky). budu menit cely spv tlumic – cca 875 kc na progresscycle ho maji skladem, tolik pro ty kterym se v budoucnu taky neco takoveho „postesti“

      0 0
    •  

      666er for ever!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.