• LUKAS

    Mam nyni Manitou Minute One se systemem SPV. Kdo take jezdite SPV, napiste vase zkusenosti, spokojenost/nes­pokojenost, pripadne jaky nastavujete tlak a jaky objem komory SPV. Dik

    0 0
    • hanz  

      mam stejnou vidli. Spv foukam na 40-sloro min, objem komory mam max. Vidle se mi houpe až když jdu ze sedla, žehlí solidně ale supr žehlička to není.Při brždění se nezahořuje. Myslím že je to supr vidle pro lidi co se nechtěj houpat, ale přitom chtěj ject pohodlně. Jo vidle se dá ještě dost doladit vyndáním pomocné pružiny. V levé noze jsou totiž dvě pružiny-velká a uvnitř ní je taková malá,pomocná-v komersce mi řekli že je to jen pomocná a jestli je na mně vidle tuhá že si jí mam vyndat.

      0 0
    • Mamutt  

      Jen mě napadlo, může někdo srovnat SPV systém – Manitou XXX Fox – TerraLogic? Funkce, laditelnost a tak…

      0 0
      • pitelboy  

        to sou uplne jiny systemi.

        SPV – vzduchova patrona – cim vic nafouknes tim musi vidle dostat veci ranu aby zacala chodit. FOX – plovouci inteligentni pist v oleji. KDyz tlacis zhora tak se nehne, ale jak dostane ranu zdola, tak se „posune“ a uvolni cestu oleji a vidle zcne chodit…

        nastavit se daj oba systemy

        0 0
        • Axazel  

          Teorii máš fuckt zmáklou, ale to má asi každej. Ale jak to fakčí v reálu to nevíš!!! Voni ty reklami v časákách se čtou dobře ale od toho ty reklamy jsou. Ale funkce v teránu je vo něčem jiným!!!

          0 0
          • pitelboy  

            v praxi vim jak faka foxa da se na ni nastavit citlivost. pri nejtvrdsi je to opravdu jak pevna vila. a musi dostat docela bombu aby se otevrela. a kdyz ji das na meko tak skoro lehce zehli. je to jak naka tvrdsi vzduchovka. v obou pripadech se pri dlouhym slapani ve stoje se pomalu zanoruje.

            takle se chovala ta na kery sem jezdil…

            0 0
    • lubos  

      Tak, dnes som sa bol previezt na zjazdakoch s SPV tlmicom (dik. visby) :) 200mm zdvih + asi 80psi SPV sa mi malinko pohyboval (asi ako turisticky nafukany LRS na meride),teda pocitovo, na klb som nevidel. 170mm zdvih na asi 50–70psi som mal dojem, ze je to softail. Resp. HT s makkym sedlom :) Neviem ale ako by sa mi choval na 80mm zdvihu (ktory ma zaujima najviac) ale na takychto zdvihoch to uz je ale asi nutnost. Kazdopadne, mam z toho velmi dobry dojem, aj napriek znacke, ktora ho robi :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.