• jonti

    ahojte, su to uz dost stare plaste, ake mate s nimi skusenosti? ja rozmyslam kombinaciu do blata vpredu irc notosxc 2,1 a vzadu ritchey omega bite 2,1, tiez rozmyslam o ritchey ZED dozadu, ak je suchsie, a nie je to na semislick, napr. na velmi kameniste maratony. Aky je vas nazor na to?

    0 0
    • Lister  

      Notos Xc jsou ty nejlepší staré pláště od Toma :o) doporučuju nasadit na obě kola a nic neřešit :o)

      0 0
    • JJ  

      Omega Bite jsem mel v 1.95 s bezovym bokem. Trosku neohrabany, ale mel super zaber i solidne brzdil,ale na chovani v blate si nevzpominam

      0 0
    • Smazaný účet  

      ritchey omega bite měl solidní záběr ale při brždění se brzo sjel neb brzdil vrcholem takovýho toho „ritchey“ trojúhelníčku… a pak začal chodit dost rychle do smyku.

      0 0
    • Phoebe  

      Měl jsem pláště Ritchey SpeedMax 1.9, vydrželi mi půl roku (cca 2100km). Byly dobrý možná tak na silnici, nebo na prašnou cestu, ale do lesa to s nima vůbec nešlo. Dokonce se mi stalo i to, že mi při doskoku v lese praskly obě duše najednou (celkem nové, nelepené). Ty pneu šly vždy na doraz, žádná rezerva, plavost, žádný kontakt. Teď jezdím nějaké starší 2.1 – obrovský rozdíl, docela to ujde. V září si hned zajdu pro nové tj. Continental šíre 2.3. Neznám přesný název, ale mají v této šíry asi čtyři typy – už se těším, jak se projedu bez defektu.

      0 0
      • jonti  

        divne, ja som jazdil speedmaxy 2 roky a nikdy som nemal take problemy :)) Urcite ale existuju o dost lepsie semislicky. To ako ti mohli pri doskoku obidve duse naraz prasknut asi skor suvisi s tvojou technikou jazdy, mne sa take nieco raz podarilo ked som v 60tke vletel do vymyteho koryta potoka s 20cm kamenmi.

        0 0
    • Smazaný účet  

      ZEDy jsem mel v zadu 2× a byly, krome bahna, dost dobry. V obou pripadech (kevlar i drat) se vsak roztrhaly boky drive, nez jsem je sjel sotva do poloviny. Fakt je, ze jsem je k vuli pohodli vozil dost meky.

      0 0
      • jonti  

        a ako sa spravali? bolo to nieco ako taky polosemislick? Tym myslim trosku lepsie drzanie na pevnom povrchu. Ako na tom boli v kamenistom terene?

        0 0
        • goofy  

          Taky sem mnel ZEDy, a rozhodne vydrzely v celku az do uplneho sjeti… No zaber na zadnim kole byl dobry, torchu hur se cistily na blate, ale zato na kamenich a shterku rvaly pekne. Do za tacek taky slushne drzely. Na svou shirku…

          0 0
    • universal  

      Zed max (vzadu) – naprosta spokojenost, drzi na suchu i v blate – velke blato nestihaji, ale jinak celorocni universal 8-)) zdravi kratky universal

      0 0
      • Martin  

        Souhlas. Již léte jezdím kombinaci Zmax vzadu a WTB Velociraptor vpředu – obojí drát 2,1 a spokojenost za každého počasí. Námitky, že jsou ty pláště těžký, u fulla s kotoučema neberu:-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.