• ReBel73

    Zdravím všechny a prosím o radu. Chtěl bych si na léto pořídit nějaký šikovný semislick. Mám dva kandidáty : Ritchey Speedmax Alpha + Omega 26×1,9 www.kupkolo.cz/…ga_2322.html nebo MAXXIS WormDrive 26×1,9 www.kupkolo.cz/….9_3680.html.. Který byste jezdili ??

    0 0
    • ReBel73  

      Chybný druhý odkaz – oprava: www.kupkolo.cz/….9_3680.html

      0 0
    • Forester  

      toho speedmaxe nedoporučuju. koupil jsem ho asi před dvěma rokama s tím, že to bude ideál na jízdu do práce … 17km napůl les a silnice. Docela zklamal, na silnici docela hučí, pohodlí žádný (je to 1,9 tak je to asi logický ?!). Prostě slabota. Opotřebení ale skoro žádný a to má za sebou tak 1500 než jsem ho sundal. po zkušenostech s Ignitorem bych se toho maxisse nebál. vzorek mi přijde lepší.

      0 0
    • BOREK  

      Jestli to chces na predek tak ber worma, slusnej plast za rozumny peniz, pokud nebudes jezdit pres mokry koreny a kameny, budes spokojeny a rozhodne je pohodlnejsi nez speedmax. Velky plus ma v prechodu na hranu, plynule a bez obavy, ze ustrikne

      0 0
    • jIrI___  

      Ja ted jezdim toho Maxisse, protoze ted se nesmim kvuli kolenum poustet do zadneho vetsiho terenu. Jsem s nim spokojeny, na silnici fici a nehuci, na mokrem adfaltu jemne ustreluje doboku, ale nijak necekane. Ve vlhkem terenu je to s nim ale o hubu.

      0 0
    • jonti  

      Ja som pre toho speedmaxa, vozil som, aj na preteky, a celkom pekne jazdi. Na jazdenie do prace a tak ale je lepsi wormdrive, lebo ma hrubsiu gumu po ktorej sa jazdi a je tazsie ho pichnut.

      0 0
      • ReBel73  

        Písnu to pod posledního … Díky kluci všem za názor … Uvažoval jsem o těch pláštích spíše než jen na silnici hlavně na cyklostezky, turistické stezky, cesty s pevným povrchem, spíše pohodovější jízdy (přes léto většinou s dětmi a manželkou), ale přesto trochu terén … Od podzimu do jara jezdím Maxxis Ignitor a v létě bych ho ojížděl zbytečně … ;-) Nicméně volba není až tak jednoduchá, je to zhruba 50 na 50 … Ty WormDrives se mi líbí, ale mám strach z toho klouzání na vlhku … takže zatím bych spíš volil ty Ritcheye …

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.