• kesu

potrebuju poskladat novy zadni kolo tak aby bylo na kotouce a bylo co nejlevnejsi,pre­mejslim o rafkach rigida zac 2000disc,viz: http://www.koloshop.cz/index.php?… o naboji shimano m525 viz: www.akcebike.cz za 600kc a o DT cernejch 2,0 dratech Co vy na to,myslite ze to je rozumny?neni to na freeride ale ne pohodove XC..dekuju

0 0
    • kesu  

nikdo nic?

0 0
    • Výběr z produktů
      Shimano XT CS-M770 kazeta, 9kolečko Skladem > 2 ks

savings Shimano XT CS-M770 kazeta, 9kolečko

1 489 Kč savings MOC 2 199 Kč

Kellys KLS TOKEN gripy, zelená Skladem 1 pár

-10% Kellys KLS TOKEN gripy, zelená

179 Kč -10% MOC 199 Kč

BBB BSD-145 PHALANX sedlo, 145 mm Skladem 1 kus

Akce -19% BBB BSD-145 PHALANX sedlo, 145 mm

1 989 Kč -19% MOC 2 449 Kč

Přejít do shopu (Komponenty)
    • maverick82  

připla? si za nábu na průmyslech ;) rigida je rachot…

0 0
      • Toams  

uz som to tu niekde pisal … mne uz drzi Rigida Arles 5 rokov a to ju vobec nesetrim, takze bud mam ausserordentlich kus, alebo to az taky megashit nebude …

0 0
    • RomanH  

Mam Mavic 717 Disc, Shimano XT 03 Disc (M525) a draty DT 2–1.8–2. Proti tem XT nabe nemohu rici kriveho slova. Na predku mam ONYX, ale na zadniho ONYXe jsem cetl dost spatnych referenci (utesneni orechu), tak jsem vzhledem k polovicni cene a dobrym zkusenostem s LX naboji vzal to Shimano. Za rafek bych si ale byt Tebou priplatil. Neznam Rigidu, ale predsi jen nejlepsi rafky mi vysli vzdy od Mavicu (teda krome 517, tu budu proklinat).

0 0
      • enjoy  

a srovnej si ceny tech komletu potom.teda az te to konecne napadne:-)

0 0
        • RomanH  

Me to napadlo. Nepisi mu, at si koupi primo tu 717, jen at o ni uvazuje. Ale muze koupit tu 223 Disc nebo 317Disc, a o te nabe M525 uvazuje taky.

0 0
          • kesu  

ja sem taky premejslelk o 221 disc mel sem je,ale nevim jestli na ne priplatit,neprisly mi zas nijak extra..

0 0
            • mivrda  

tak 221 nic moc nejsou… a pokud vim tak 317 je cenove trochu jinde…

0 0
              • Rolei  

tak tak za stejnou cenu jako seženeš 221 jde jistě koupit i lepší ráfek…

0 0
    • croscountry  

Niekto mi kedysi na BF poradil alexrims. Mám ich, ale zatiaľ iba krátko. Nedá sa ešte referova?. Zatiaľ v pohode.Ale skús pozrie? http://www.progresscycle.cz/search.asp
      A náboje radšej priemyslové ložiská. Ja mám Novatec. Niekde, (asi vo Vele) som o nich čítal dobré referencie. Z vlastenj skúsenosti ešte neviem hodnoti?. Predtým som mal Authora a boli v pohode.

0 0
    • peky  

přesně tohle jezdím a v poho. Mám to teda na véčkách. Ráfek drží a nešetřím ho.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.