• Jaroslav

    Při menším nárazu kamínku na rám se mě začíná odlupovat barva.Už to dělá na více místech.Má te někdo podobné zkušenosti ? Reklamoval jste to někdo ?

    0 0
    • Lister  

      Některé laky jsou kvalitnější, některé méně. obecně se tvrdí že na oceli drží hůř než na duralu, práškové zase vydrží více než laky tekuté. Taky jsem měl u svojeho kola pocit, že po každém nárazu z něj padá barva, ale rám vydržel 6 let takže to zase takový problém není. Pokud se ti to neodlupuje po plochách tak bych to asi neřešil.

      0 0
    • Lister  

      Ještě doplním, že možná taky záleží na odstínu – méme doma dvě kola od stejného výrobce, stejný ročník výroby, stejný materiál rámu, jen jiný odstín – na moje to nedrží, brácha má kolo jak nový.

      0 0
    • admxx  

      Pokud se to neloupe ve vetsich plochach a dela to jenom tecky tak bych to neresil. To ze trefis nejaky sutr je dan za to ze jezdis. Taky muzes mit krasne kolo, ale to by si ho musel nechat v garazi a chodit pesky. Na prvni pohled si skrabancu nikdo moc nevsimne (pokud nejsou pres cely ram:-))) a z blizka to ani moc lidi zkoumat nebude. Takze bych se na to vybodnul. (Mimochodem mam cerne kolo a ze zacatku sem to taky resil, ale proste tomu nezabranis;-))

      0 0
    • Fisi  

      nemaš nahodou ACSTAR?????

      0 0
      • Jaroslav  

        Nemam.Mam neco drazsiho,rucne vyrabeneho. Ale asi ne vzdy je rucni nastrik tak kvalitni jako strojovy.Uz me to sere pujdu to reklamovat a to uz po druhe.Poprve me vymenily ram za novy. Bylo to bez problemu stacilo jenom zaslat fotografie poskozeneho mista na ramu.Nebudu zatim pomlouvat onu svetovou znacku a pockam jak dopadne reklamace druha.

        0 0
    • vlk  

      jo na jednom rámu klein mi to taky dělalo, po nárazu se odlouplo trochu laku ve tvaru kolečka.Ale koupil jsem ho starší asi sezunu ježděný od kamoše a nechtěl sem se prčit s reklamací u prodejce, tak jsem se na to vyflák.

      0 0
    • RobHor  

      Stejnej dojem, Author dural. rám červený¨á barva- objevujou se ?upky velikosti 1–2mm odloupnuté barvy a pod tím svítí bílá základovka. A začlo to hned jak jsem ho koupil. Koupil jsem si sprey na auta stejné barvy a dycky stříknu barvu do malého plast kalíšku a když ¨trochu začne vysychat a houstnout malým štětečkem to opravuji. Je to videt z méně jak půl metru, jinak ne. Časem se na to asi vy… a pak to nechám někde opískovat a přestříknu to pistolí nebo sprejem.

      0 0
      • MartinXC  

        Podle mě to může postihnout každého výrobce, který rámy barví a lakuje – nedodržení technolog. kázně při odmaš?ování/la­kování.

        0 0
    • Spajky  

      práškové barvy nedrží tak dobře jak komaxitové.

      0 0
    • palladin  

      neříkej, že si Ti to dolupuje na tom Klienu???

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.