AVI JUICY SEVEN - "cervene kolecko"

9 nepřečtených
  • JIRA

    Vlastni neopatrnosti (=blbosti) jsem tocil tocil az jsem dotocil do jedne z krajnich poloh – oddaleni desticek. Nevite kde najit popis jak ta brzda (paka)vypada uvnitr? Nikde jsem nenasel prave detail (pouze trmen) vnitrku tak aby bylo videt jak funguje posouvani uvnitr paky. Jestli je to z plastu, tak to asi umrelo. Nebo pokud mate nekdo podobnou smutnou zkusenost…

    0 0
    • hanz  

      pohraj si s tím.....plastový to není a spravíš to tak že sundáš tu segrovku co je z druhý strany koleška a celé kolečko vytáhneš…pak oddálíš páku(jakoby od řidítek) a prstem srovnáš vevnitř mosaznýho šneka…a pak šroubovým pohybem vrátíš kolečko, segrovku a jedeš dál.

      0 0
    • Zdyn  

      Zdar. Tak na tom cervenym kolecku je snek, kterej otaci druhym koleckem a prez nej se posouva pistek v pace. (nedochazi ke zmene vzdalenosti desticek jen se meni krok packy) Snekove soukoli je z hliniku,ale pri dosazeni jedne krajni polohy muze dojit k zakousnuti zubu. Nejlepsi je to rozebrat tak, ze se vynda to cerveny kolecku i se snekem a zkontroluje se ,jak se otaci to druhe ozubene kolecko.

      0 0
      • JIRA  

        Jsem myslel, že páku nasvuje ten imbusový červík v páce, což byla i moje záchrana . jinak brzda nebrzdila, tak jsem oddálil páku a bylo to.

        0 0
        • hanz  

          páku nastavuje červík…kolečko nastavuje polohu pístku v páce.

          0 0
        • Zdyn  

          Jo cen cervik nastavuje vzdalenost paky od riditek a cervenym koleckem se nastavuje delka kroku paky, jak jsem psal.

          0 0
      • JIRA  

        Tak jsem to provedl jak jsi psal a zatim to vypada, ze to pomohlo. Teda pokud jsme tam dal spravne segrovku a nekde ty kousky hodinarskyho strojku nepoztracim. :) Nez to slo slozit zpatky jsem musel o priblizne 2 otacky posunout to ozubeny kolecko uvnitr paky sroubovakem.

        0 0
    • Alesh  

      Je to tak, to kolecko ladi bod dotyku desek s kotoucem. Taky se mi ho podarilo pri „zkoumani“ dostat na konec a kouslo se. Nastesti jsem jej za pomoci klesti vratil bez ujmy z5 :-))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.