Dlouhé stráně - po silnici- za kolik?

10 nepřečtených
  • tjuren

    Inspiroval jsem se tématem o Lysé hoře. Jel jsem loni v létě na silničce na Dlouhý stráně. Od křižovatky silnice na Červenohorský sedlo nahoru na plácek pod schůdkama mě to trvalo, jestli si dobře pamatuju, 51 minut. Máte někdo. Je to myslím 12 nebo 13 kilců.

    0 0
    • Jaroslav  

      To jsi to kolo tlačil ??

      0 0
      • tjuren  

        Nechtěl tlačit, kdybych ho tlačil tak tam budu možná rychlej. Udělal jsem si to těžší a šlapal. Můžeš se předvest s rychleším tlačením.

        0 0
        • RomanH  

          Klid, mne to na biku s drapakem a 100mm vidlici trvalo zhruba stejne. Presne si to nepamatuji, jen vim, ze jsem dole rikal, ze zhruba za hodinu budu nahore a byl jsem tam neco okolo tech 50-ti minut

          0 0
    • BH  

      teto ankety se nemohu zucastnit, nebot znam cas pouze z Velkych Losin, odkud nam to trvalo cca 3 hod separ svacinovymi prestavkami.Nejvic me nastavalo objizdeni nejake oplocene obory s vystarahami o zakazu vstupu, tak jsme nakonec najeli cca 30 km az na k tomu parkovisti nahore. Ale krpal je to poradny, rekl bych nejhorsi na Morave, Lysa hora je proti tomu selanka.

      0 0
    • Lister  

      Zatím ten kopec okukuju vždy, když jedu z Pradědu dolů. Ještě jsem nesebral odvahu se tam vydat, taky hlavně proto, že bych nejdřím musel přejed přes Červenohorák do koutů a pak teprve vyrazit nahoru a to bych asi v půlce umřel. Ale i při plné síle to odhaduju tak na 3–4 hodiny :-)

      0 0
    • Siddha  

      http://www.moravskypohar.cz/…alendar.html klikni u VC Energotis vpravo na „propozice“, tam zjistis kde byl start a cil a pak na „vysledci“…

      0 0
      • tjuren  

        Díky, když si vezmu jakej byl minulej víkend pařák tak klobouk dolů. Já to jel taky ve vedru cestou z orlickych hor a pak zpet, takze jsem se musel setrit, ale co je moc to je moc.

        0 0
      • Bobo  

        Dost dobrý časy, řekl bych. A to jsem si vždycky myslel, jakej jsem borec, když to dávám okolo 40–41 min. Na druhou stranu, v Koutech mám vždycky v nohách od baráku už tak 70km. Taky pak nahoře většinou ležím jak lemra a snažím se nechcípnout.

        0 0
      • Paris  

        Ten závod jsem jel, až takové vedro nebylo. Jel jsem to poprve a nevěděl jsem co mě čeká. V cíli jsem byl překvapený že takhle dlouhý kopec vůbec u nás existuje. Prostě parada. A čas jsem měl okolo 33min

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.