• Lister  

      Myslím že mi to tady nevyřešíme… pro mě je důležité že ty nařčení jsou většinou od BÝVALÝCH členů jeho týmu. Pokud vás vyhodí tak asi nebudete pět oslavné ódy, tož tak. Pokud jde o tu aroganci, tak je to možná pravda, ale asi nikdo tady ho nezná osobně, aby to mohl vyřešit. I kdyby arogantní byl, tak to nijak nesnižuje jeho výkony – je to protě amík a ti mají mentalitu jinde.

      0 0
      • Man  

        A Ty by si isiel bonznut svojho zivitela a potom si zhanal pracu?:-) To len tak BTW k tym „byvalym“…

        0 0
    • Otaku  

      jak se rika „Na každém šprochu pravdy trochu.“ To ze prekonal rakovinu z nej automaticky nedela andela…

      0 0
      • Lister  

        …to že je nejlepší z něj nedělá automaticky fe?áka

        0 0
        • Otaku  

          narazel jsem spis na jeho udajny chovani

          0 0
          • Lister  

            však já nic neříkám, já narážel zase na tvůj příspěvek :-)

            0 0
        • vlk  

          ono berou stejně skoro všichni.a jak napsal uživatel neřeknu v komentáři článku -tak s tím souhlasím

          „Doping jich bere mnohem víc.Čím víc prachů mají ,Tím víc berou, protože mají na to zaplatit si nejnovější preparáty o kterých se ještě neví a současné kontroly dopingů nejsou schopny je zatím odhalit.Tak je to rok co rok.Vždy nové látky na dopind a kontroly jsou schopny odhalit jen ty staré.A tak berou včichni.A když pak někdo nemá na to ty drahé "sračky“ zaptatit, tak se začne vymlouvat na zranění apod.Jistě víme na koho z ČR např v rámci MTB to pasuje, že."

          0 0
          • zirecek  

            Nevíme, buď konkrétní.

            0 0
            • vlk  

              proč se ptáte mě.Já jen citoval reakci jednoho člověka na těch lidovkách.

              Nechci přece spekulacemi někoho urazit apod.Vždy? na zranění se vymlouvá kde kdo. Naposled třeba i náš reprezentant na Olympiádě Kořínek.Myslíte, že i on bere?

              0 0
          • Otaku  

            ano, chceme jmena!

            0 0
          • Hadilow  

            Prosím, prosím na který doping přejedu Alpy a Pyreneje v jednom týdnu a průměr budu mít 40 km/h ??? OK, možná doping je, ale pořád je to o strašné a strašné dřině, velkém talentu a štěstí. Určitě berou všichni, ale co zatím není zakázané je povolené a vždy bude postih krok pozadu. Není možné asi takhle rychle regenerovat jen po banánech :-))), ale viďme i tu sportovní a tréninkovou stránku věci. Jen prášky z nikoho šampiona neudělají.

            0 0
            • lubos  

              Ano, ano. Kdyz neni kondice, doping nepomuze. Resp. max. zabije.

              0 0
    • croscountry  

      Je to stejné vždy, keď niekto vyčnieva. Podobne nemajú radi Schumiho. Tam dokonca zašli tak ďaleko, že menili pravidlá hlava nehlava, aby ho odstavili. V cyklistike to nejde, tak kydajú. Netvrdím, že LA nič neberie. Ale ak áno, tak potom všetci vo vrcholovej cyklistike, len možno nie všetci to isté.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Tak, tak. Nespekuluji, že LA bere nebo ne. Rossi v Moto GP taky je bez konkurence, ale žádné informace o tom, že by dopoval. Prostě je asi nejlepší. Kromě toho LA kromě Tour celý rok absolutně nic, je to prostě muž jednoho závodu a celý tým je tomu podřízen taky vlastně celý rok.

        mějte se.

        0 0
        • orca  

          PROSIMTE … precti si odkaz v založeném Tendru Pyreneje ode mne kolik závodů krom tour a hlavně s jakýma výsledkama absolvuje a neplácej takové nesmysli jako že krom tour jezdní jen doma.. je tam jeho komletní výsledková listina kolik kterej rok a co absolvoval. Ono trénovat je jedna věc a přímá konfrontace s druhýma na silnici je druhá věc…bez ní to nejde ..

          Příště si to ověř a nebuď jak ty novináři co cucaj články s palce u nohy…

          0 0
          • misj  

            sorry ale asi myslis THREAD ne TENDR

            0 0
          • Smazaný účet  

            Ale to netvrdím já. K tomu se přiznává i LA a jeho šéf stáje Bruyneel. Dokonce i Giro jelo Discovery jako přípravu na Tour a Salvodelli si stěžoval, že si vše musel objet sám. Je jenom škoda, že LA rezignoval poslední roky na ostatní závody (klasiky, Giro,Vuelta,OH) a jeho sezona končila v červenci.

            Měj se.

            0 0
    • miťo  

      O novinarich si myslim svy… Je to chatra. Jinak i kdyby si Armstrong fakt pichal dopink, tak to z nej hvezdu na poli cyklistiky neudela. Z toho clanku si laik udela nazor, ze je to mafian a ze pouziva dopink a jezdi mu to. Ze snad ani nemusi trenovat a bere takovy prachy. Nikdo uz nevidi tu neskutecnou drinu, dre vice nez kdokoli z ostatnich, tak ja mu ty uspechy preju.

      0 0
      • vlk  

        řek bych, že každý z nich trénuje až na svou hranici.Tu má samozřejmě každý jinde.A tak ji někteří jedinci překračují díky dopingu.To však neznamená, že to některým stačí i k dosažení normální hranice co má jejich soupeř.To je těžká otázka.Už se to tu řešilo mnohokrát.Někteří navrhovali doping povolit-to je podle mě blbost.Již dnes jsou závodnící dost buzerování ohledně zkoušek.Ovšem stále jsou kontroly několik kroků za vývojem na poli dopingu.A jinak to asi nebude.Tak proč se furt nad tím tak vzrušovat.beru to jako fakt.A proto nejezdím profesionálně.Jsou totiž sporty, kde je doping k ničemu.

        0 0
    • Eila  

      no, nedelala bych si iluze o cistite kohokoli kdo se zabyva profesionalnim sportem. nejde o to jestli neco bere ale jak to umi zakryt nacasovat nebo schovat.. a vyhozeny mechanik a terapeuticka nejsou zrovna nezaujati pozorovatele

      0 0
    • orca  

      Zajímavej článek …ALE…
      kde je pravda ? O jeho aroganci či jinejch vlsatnostech se dá polemizovat , nikdo ho osobně nezná. A úděl celebrity je někdy děsně těžkej nebo? se vyrojí za nima tolik lidí co se chtí vyhřívat v jeho stínu že je kolikrát těžké oddělit zrno od plev..(nechci obhajovat..)
      A doping ? Už několikráte popsal kolik kontrol absolvoval, a taky což asi možná fšici neví je proficyklista s licencí celej rok pod kontrolou ve smyslu že kdykoliv zaklepou musí poskytnout odběr a také hlásí vždy svůj pobyt kde momentálně je. Sám vzpomíná že šel s bejvalou manželkou do porodnice když ve dveřích byli s dopingu a on musel se podrobit odběrům a mamina musela čekat v autě venku, to jen na okraj kolik a jak moc po něm pásli v antidopingové laboratoři…
      A udržet doping v tajnosti po více než 7 let ??? to je nemyslitelné tak dlouho…Prostě nějakej pisálek se chce zviditelnit…

      0 0
      • croscountry  

        Treba to bra? tak, že čo nie je zakázané je povolené. A zakázané určite nebere. Na to ho vyšetrujú až moc často. V určitom zmysle slova je dopingom aj náš ion?ák, tyčinka, či banán.

        0 0
    • BB  

      nemusim ho znat, abych poznal, ze je to charakterove clovek, se kterym bych nechtel nikdy mit nic spolecneho. Staci fakta, opusti manzelku, ktera s nim prozila prekonani nemoci a ktera kvuli nemu podstoupi proces umeleho oplodneni a ma snim dve deti. I kdyby to byla krava sebevetsi (ale to asi nebude, kdyz si ji vzal), tak od takovy zensky odejde pouze ubozak, ale ne chlap. A chlap to fakt teda neni.

      0 0
      • croscountry  

        Možno urobil chybu..........už tým, ze si ju zobral. Ale hodnoti? kvalitu cyklistu podľa toho či opustí manželku, alebo frajerku, to snáď nie.

        0 0
        • BB  

          tak to asi neumis cist, vubec jsem ho nehodnotil jako cyklistu, ale jako cloveka. Vzdyt ten nadpis A. lhar, se vubec nezabyva jeho cyklo kvalitou, ale zabyva se clovekem.

          0 0
          • croscountry  

            Ja sa skutočne nechcem háda?. Myslím si však, že hodnoti? človeka može iba ten, kto ho pozná. A to nie je nikto z nás. A myslím tiež, že niet vačšej chátry ako sú novinári, ktorí sú pre senzáciu ochotní urobi? čokoľvek. Bohužiaľ viem to aj z vl. skúsenosti.

            0 0
            • BB  

              bohuzel s tebou nemohu souhlasit nemusim nekoho osobne znat, abych si o nem udelal usudek. Mam svuj nazor na Gottwalda, Hitlera, Stalina, Husaka a nikoho z nich jsem osobne neznal.

              0 0
              • igor  

                No ano, ale na nich si si urobil nazor podla ich skutkov, kt. spachali. Ale tu podla coho, ze opustil manzelku? nebud smiesny…keby ti tento nazor nadiktovala manzelka, tak to este pochopim.

                0 0
                • náčelník  

                  Nepoužíval bych bulvární fráze typu „kvůli zpěvačce opustil manželku a tři děti.“ Pokud si pamatuji, tak před dvěma roky na jaře manželé Armstrongovi oznámili, že se rozcházejí. Trochu jsem se podivil, když v létě na TdF byli opět spolu – následně jsem se dočetl, že si dali poslední pokus a manželství se snaží ještě zachránit. Bohužel to nevyšlo a po TdF se definitivně rozešli. Teprve na podzim začal Lance kamarádit se Sheryl, takže osobně si myslím, že nějaké tvrdé odsudky nejsou namístě.

                  0 0
              • idi  

                sorry chlape,ale tohle je fakt husty,to snad ne!!!to,ze opustil zenu asi neni ok,ale podle toho nekoho hodnotit?to je trochu neobjektivni! zdar :)

                0 0
        • Thorn  
          1. s Kik nechodil pocas rakoviny, zacal az tesne po tom
          2. ma s nou 3, nie 2 deti
          3. stacilo sa pozriet, ako vcera po TT vychadzala Sheryl Crow s Kik… boli tam obe a nevyzerali ako nezmieritelne nepriatelky.
          0 0
      • Mamut  

        Keby to bola krava sebevetsi, tak od nej kludne moze odist. Netusis co bolo medzi nimi. Pokial viem, tak sa na rozchode dohodli spolu, nebolo to jednostranne opustenie. Manzelstvo nie je vazenie a nemas pravo ho vyzadovat po tom druhom, ked nechce. Pokial podstupovala proces umeleho oplodnenia s tym, ze si ho tym pozichruje na cely zivot, tak si nic ine nezaslusi. Ale rozhodne si o nej nemyslim take hrozne veci. Podobne, to ze s niekym si, kym ma rakovinu to z neho nerobi tvojho otroka bez vlastnych prav.

        A este on-topic k clanku: Demagogia jaxvina. Nikdy som nevedel, ze vyhadzovat pouzite striekacky je doping alebo trestne. Aj keby bol cely clanok pravdivy, tak vlastne nic nehovori okrem nekonkretnych obvineni bez dokazov a argumentov. Same tvrdenia stylu: divaci si myslia, niekto pise knihu a pod. Jedine zavazne je to co spravil Simeonimu a ako sa hada na vsetky strany (Lemond…), ale TO NIE JE doping.

        0 0
      • Honzas  

        poznal ji az pote, co se vylecil. i kdyz ona kvuli nemu asi taky dost vytrpela. odesel on od ni nebo ona od nej? a jak to vis?

        jinak lidovky = prisernej bulvar…

        0 0
      • ravo  

        Co víš o jejich vztahu? Z osobní zkušenosti, co víš? Žil jsi s nima? Tak jak to můžeš hodnotit?

        0 0
    • BH  

      L.A: mne neni prilis sympaticky- udelal z Tour nezazivny zavod, ale tohle je typicky utok na ty uspesne.Stejne tak utocili na Induraina v dobach jeho slavy.Bohuzel v profipelotonu zobou vsichni, koneckoncu zobou i ti , kteri jezdi v Cesku za hrstku ryze a nebo amaterske zavody (i MTB), ze panove ? Amstrong neni jiste vyjimkou, co se dopingu tyce. A ze je arogantni? Aby byl uspesny nemuze to byt nejaky neprubojny nouma. At je to jak chce ,ukazal sposte nemocnych lidi, ze s rakovinou se da bojovat a to je jeho nejvetsi prinos, ostatni je nepodstatne.

      0 0
      • JFB  

        ze udelal z tour nezazivny zavod? nenech se vysmat! to bys jako chtel aby spolu „souperili“ rasmussen a basso o prvni misto? neni naopak napinavy to, ze se armstronga snazi neustale dostat? i kdyz uznavam, ze kdyby furt vyhraval ulrich, tak by mi to taky prislo jako nuda – je to o osobnich sympatiich;-)))

        0 0
        • BH  

          uz se o letosni tour toho tady napsalo dost, takze nejsem sam kdo mam podobny nazor, je to vec uhlu pohledu, ja to vidim takhle.

          0 0
    • Novak27  

      Zdar. Čistota sportu je věc záludná, nicméně jde o to jaký zaujme člověk sám postoj. Já osobně ctím presunkci neviny. Takže dokud mi někdo neukáže orazítkované lejstro z nějaké laborky – jo LA dopoval, tak je pro mě čistý. Zatím se tak nestalo a nemyslím, že za tolik let co jdou antidopingoví komisaři LA po krku by se nic nenašlo. A taky k těm postihům – no dostat padáka s práce, být vyšetřován policií apod. no já nevím ,ale jak by se mělo postihovat více? Dnes je realita taková, že dopující cyklista je dnes na stejné úrovni, jako magor co zmlátí starou babku pro 20 kaček. No a k té aroganci – prostě je to amík. Někomu sedí někomu ne. A co třeba jeho nadace na výzkum rakoviny. Ikdyby udělal jen to, že se díky jeho jménu vybrali a sehnaly na todle prachy tak to stačí né ? Zdar :o) Sem se tak nějak pěkně rozepsal :o)))

      0 0
      • vlk  

        Zákaz do smrti se účastnit jakéhokoliv cyklistického závodu.Třeba by si to pak rozmysleli, jestli to riskovat.

        0 0
        • Novak27  

          No já nevím, jak dnes, ale takový Abduzaparov po 3 dokázaných dopincích distanc do konce života dostal. A vidíš stejně se nepoučil :o)

          0 0
        • ravo  

          Neblbni, je to o obrovských pěnězích a proto tam doping je a bude. Jde jen o to, jak se to dělá, aby se nepřekročila ta hranice, kdy se to dá zjistit. Vždycky se najde pár chytrolínu, kteří si pomáhají na vlastní pěst a na ty se nakonec přijde hodně rychle.

          Nikdo si nic rozmýšlet nebude, protože kdo si to rozmyslí, ten nemá nejmenší šanci na úspěch. Je to začarovaný kruh o kterém všichni ví, ale nikdo s tím nakonec nic neudělá.

          0 0
    • Novak27  

      A k tomu dopingu bych dodal jen : http://www.hhsmichov.d2.cz/…g2005_04.jpg :o)))

      0 0
    • mastihuba  

      Bych teda přispěl svůj názor turisty. Smekám přede všema co se snaží něco dokázat, protože už jen to ukazuje že nejsou líní. Smekám před těmi kdo ten závod ujedou. Smekám před LA že se drží na špici takhle dlouho A sólo smekám před každým komu na takové štrece nenadělil víc než 20min.

      0 0
    • náčelník  

      Informace obsažené v tomto článku už proběhly médii před nějakým časem. Nic nového tam není. Před blížícím se sedmým vítězstvím LA Lidovky oprášily staré drby a přiblížily se tak Blesku a podobným. To je smutné.

      0 0
    • Brouk_Pytlik  

      Zase jenom kecy. Až mu něco najdou – prokážou, bude prostor pro obviňování. Zatim nikdo nic nenašel, LA vítězí a pro hromadu lidí je tim pádem špatnej člověk. Když na něj nemaj na kole, tak aspoň škoděj jinak. A jako obvykle se na tom hojej novináři. Každej zatim podává akorát různý překroucený báchorky, každej chce slyšet jak LA dopuje. Jasný důkaz však stále nikde… :-)

      0 0
    • Koudy  

      Pokud se někomu snaží antidopingová komise 7 let najít doping a NIC, tak asi opravdu nebere nic zakázaného nebo odhalitelného. Přitom základní princip presumpce neviny v případě dopingu neplatí. Když po sobě bude parta kluků stříkat vodu injekčníma stříkačkama, tak je to dětská zábava. Ale když jeden z těch kluků bude mít tátu profi cyklistu, tak ho okamžitě diskvalifikujou ze závodů a seberou mu licenci. Nedivím se LA, že je paranoidní, pokud jde o věci související s dopingem. Stačí, aby nějaký „investigativní“ novinář hodil ve Francii nebo Itálii na letišti Sheryl Crow do kabelky ampuli EPO a o 50 metrů dál jí nechalů zbalit policií (protože držení dopingových látek je trestné). Pak udělá exkluzivní reportáž. Nenávist k vítězům může jít neskutečně daleko, viz fanoušek, který napadl Eddyho Merckxe když měl šanci vyhrát svojí šestou tour. Určitě by se našlo dost takových, kteří by rádi nějak odstavili Armstronga. Nechci obhajovat doping, ale mělo by platit nejdřív důkaz, potom trest. Dnes k trestu stačí podezření – viz Cioni. A když se podezření nepovtrdí? Pochybuji, že by se někdo z UCI, APO nebo antidopingové komise někdy omluvil. A novináři? Nevina nikoho nezajímá, ale cyklista má trvale v médiích přívlastek „ten, který byl podezřelý z dopingu“. A to se v okurkové sezóně vždycky hodí. Viz Padrnos před loňskou (nebo předloňskou) tour.

      0 0
      • náčelník  

        Úspěch se neodpouští.

        0 0
        • Koudy  

          Přesně. Posedlost fanoušků nemá hranice. Před pár lety fanoušek Stefi Grafové vzal nůž a zapíchnul ho přímo na kurtu do zad Monice Selešové, protože byla světová jednička a Grafovou porážela. Něco takového si cyklisti ani nemůžou připouštět když jedou špalírem diváků. Mě z toho běhá mráz po zádech když to jen vidim v televizi.

          0 0
      • orca  

        A možná právě zde pramení ta jeho "aroganceů vůči okolí … Než skončí tak si žel musel udělat kolem sebe dokonalou hradbu a vpustil za ni jen své dlouholeté přátele. A ostatní ignoruje , žel ze strachu aby se nima neobjevil nějakej paranoik co mu to nepřeje či závidí…

        Odvrácená strana popularity.....

        0 0
        • Gatier  

          Je to ako v kazdom zamestnani. Ak chces byt dobry, musis byt osobnost a ist si tvrdo za svojim. A LA to robi dvojnasobne. Nepoznam nikoho, kto by bol uspesny a nemal neprajnikov. A kolko krat som uz pocul o: ,,Tu mas striekacky a zbav sa ich nejak." To je fakt tak blbi si myslite?

          0 0
      • ravo  

        To není o nenávisti, alespoň ze strany médií. Je to zase jen o pnězích, ale o penězích ze čtenosti. článek oslavující 7. vítěze tour už dneska nikoho nezajímá, masy potřebuji krev a tou je v tomto případě jakákoliv špína. Pravda tady nehraje žádnou roli, přesněji řečeno pravda je zpravidla špatně prodejná, lži se prodávají nejlíp.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.