Prodejny v praze, po X-te, zkusenosti

143 nepřečtených
  • MattsSpeed

    chvala smochoffbike??? no jo, a kde pak je ten uzasna prodejna?

    moje zkusenosti: STERBA Koupil sem tam kolo, pri objednavke sem si nechal pridelat klipsny… pravy plastovy kosik nefunkcni. Pak sem kupoval reter Sram chtel sem s poverlinkom, koupil sem dve, tu druhou mi uz prodali s nitovanim spojem… dodnes nevim jak se to stalo :-) jo ale proc tam uz nikdy nepudu? Kupoval sem nosic, brasny, multiklic, vazelinu, blatniky. Najvic sme tocili kolem nosicu, co samozrejme na mne vytahnul duraloy model za 6stovek, uz jen kuli cene sem sem zacal stourat a nakonec sme dospeli k nosici za 250. Pred tim nez mi ho zabalili skocili s nim do skaldu, jako pro novej… pred prodejnou sem zistil, ze nosic ktary sem dostl je sice hezky zabaleny , el uz otevreny a bez prislusenstvi (srouby,uchyty,pas­ky…) Pravdy se dovolat v takovych pripadech je tezke, po Tuhem boji jsem dostal spatky penize a tovr sem jim tam nechal, mimochodem, nakup cinil 17stovek…

    Bike Expert prodavaci sou neochotni nekompetentni. Konusklice nevedou a nitovacka? prosim vas na co vam je? Pri vyberu kola pro pritulkini se nas snazili nahovorit, at vyzkousime 17'' ram a kdyz to bude ok, mame dat nejaku zalohu a do dvou dni nam daji 20'' sem se skoro posr…

    Bike Ranch bejvavali casy… byl tam jednej sikovnej kluk, poradil, vybral… to byli casy. Ted kdyz tam pridu, tak BBB je nejlespi, to co vam zikam ja je nejlesi, vsichni to tady vozi, jina alternativa jak to co ja vam ponoukam neni… a pak jejich oblibena fraze: Jo jasne, je to drahsi, je to samozrejme i lepsi. No a skusete se tam nekdo zeptat na material desticek do hyd.brzd. Po moji intervenci snad uz vedi, ze Formula nosi neco jineho nez BBB, a taky ze Formula je i neco jinyho nez F1. Jo a pri dotazu na helmu… na mne vybehli hned s modelem za 6tis. Na levnejsi se pri neoplati ani koukat… sem se zasa skoro posr…

    GEM, 69, kelys – na knizeci nevim, mozna delam chybu, no jiz atmosfera v prodejne mne odrazuje…

    AUTOR – jiriho z podebrad hezke, vyber, ale kupil sem tam jen hadry, takze nevim… mam to z ruky :-)

    AUTOR – bila hora mala prodejna ale snazi se, servis OK, a obsluha je fakt supr, poradi, pomuze, snazi se.

    cyklo na zalanskeho servis 1*, kdo ocenuje osobni pristup, odpusti jim i jine nedostatky :-)))

    U tyrse -dejvice uvodem, mam tuto prodejnu rad, rad tam chodim, rnecham si poradit, nakupuji spis mene… proc? zlas skusenost. Koupil sem tam pritelke kolo. Odvezl sem ho domu a jak sem na naj doma koukal, zistil sem ze na holrni trubce je skrably lak. a jak sem na to koukal, tak ta rubka byla i prohnuta do vnitr, z obou stran! na druhy den rano sem tam zajel, a stravil cca 1hod slusnym dohadovanim se, zda je to jen vada esteticka a jestli to moji pritelkini bude vadti, vzdyt to prece jen nic neni. JElikoz sem se odbyt nenechal tak kolo vzali na reklamaci… s reklamaci si dali na cas. Telefonoval sem tam tyden co tyden a 29.dne 17:00 jeste stale nemeli zadne informace o moji reklamaci. Pak ma 30den 16:30 mi bilo telefonem oznameno ze moje reklamace se zamita z duvodu ze kolo bylo pojizdeno a ze si ho mam prit vyzvednout. kazdy den navic co u nich kolo stoji se plati. Snad nemusim vysvetlovat ze muj tlak byl 220/180 a ze sem mel co delat aby sem do telefonu nerval. No slovni vymene telefonem, sem tam hned bezel a bohuzel sme se chytli i osobne. Dopadlo to cele tak, ze na druhy den sem mnel novy ram, lonsky model o tridu vyssi :-) jezdi skvele, akorat si myslim ze je na moji pritulkini az moc dobry :-) co se tyce poskozeni, bylo to v miste kde se zvykne kolo uchtit na servisacky stojan, jak a proc to vzniklo nevim, jiste je ale ze na tim boli stopy po lepici pasce, takez jiste o tom vedeli a pak to praskli na prodejnu. pri koupi sem tomu venoval jen kratkou pozornost, proste, spina od lepici pasky… da se to preci vycistit, nebudu hnidopich… melsem byt.

    Bohuzel, nemam moc casu behat po prodejnach a chapu, ze kdyz nekam dorazim v 17:30 a pidim se po vecech a kveruluji, tak me maji plny zuby. No toz to jo, ale penize tam nechavam ja. a ty penize sou moje, tak proc si nektere neprojemnosti prodejci neodpusti?

    0 0
      • zac  

        jeee, ted koukam na tu fotku prodejny a zjistuju ze sem rok, kazdej den chodil kolem a ani sem se tam nestavil a uz vibec sem netusil ze je to smichoffbike… :)

        0 0
      • MattsSpeed  

        no, jezdim tudy tak 3× tydenne,ale sem to tam nikdy nevidel :-)))) no nic. koupim lepsi bryle :-9

        0 0
    • Luka  

      Gem – maji dost predrazene veci od G-sportu, o rychlospojce zakaznikovi prede mnou tvrdili, ze to je vec prezita a ze nema vymejslet vylomeniny a koupit shimano. Sram je prej mimo misu.

      Bikeexpert – naprosty souhlas

      69 – v pohode obchod, kluci sympaticky, mili a radi poradej. Je to tam moc maly, ale vyber ujde a pro Speshl jedine sem. Navic se vzdycky dobre bavi, kdyz slintam nad fullama a muj muz me tahne za ruku pryc se slovy „vis, ze nesmis!“ :)

      byvaly bikecall/pells – nevim jak ted, ale pred nedavnem to bylo ponekud divoky, obsluha hodne mimo, ale tuhle jsme zabehli a ty KTM a veci od amoeby byly docela zajimavy. Velkej prostor, dal by se vic narvat vecma.

      Sterba nemam ho rada, drahej, moc lidi a prodavaci dost zvlastni.

      Cykloseky, Nusle – jo, to je obchudek moji krevni skupiny, cela rodina bikeri, teda silnicari, jezdi na Lookach a vedi o cem mluvi, navic maji ceny rozumny, dost obleceni a prodavaj kellys. Ferovky, maj ode me spoustu bodu.

      Nuselskej shop s UVEXEM nevim jak se jmenujou, ale jsou pod Synkacem na trase tramwaye. Maji dost vyber prileb, ceny dobry, jiank maly obchod a vcelku nevyrazny.

      CykloKern – jen jednou jsem od nich potrebovala pomoc s presmykacem v sezone, rekli, ze za 14dni… a pritom stacilo sroubnout sroubky a kopnout do toho bazmeku co byl nakrivo a proto nesel hladce. Maj vroubek, jinak jsem tam nikdy nebyla.

      Kola Šára – vyborny shopik kdyz chcete prumerne veci, treba pro deti nebo tak, poradi, ceny slusne. Majitel byvaly silnicar a tak nas bikery nema moc v lasce.

      Bikeranch nemam je rada. Nikdy mi neporadili, obsluha neslana nemastna, nelibi se mi pristup.

      901 bikes ja tam moc nechodim,ale hodnotim je pozitivne dle referenci kamarada, kterej je s nima jedna ruka jedna klika.

      … na vic si asi nevzpomenu.

      0 0
      • Luka  

        Krab v podoli. Jo ti jsou fajn, rrozumny pristup, ceny dobry, ale krome oleje tam nic moc nekupuju…

        0 0
      • MattsSpeed  

        Kola Sara.. neni to to na Zalanskeho? Velde hornbachu Repy? muj oblibeny servis :-)

        0 0
        • Luka  

          Ne, to je ten s podobnym nazvem, kola sara jsou na Hajich…

          0 0
        • Lahváč  

          Nemáš na mysli Šimsu?

          0 0
          • jjirka  

            JÓ tam jsem se ptal na pláš? Scyllu, když jsem viděl, že prodávaj rubeny a prodavač nevěděl o o co jde a tak se šel zeptat kolegy a ten mu odpověděl to jsou ty drahý co jdou foukat na 127 TPI … tak t¨ím si to u mně rozlili

            0 0
      • sfinga  

        no já mám zase s Kernem dobrou zkušenost, praskl mi drát v CrossMaxech a nutně sem to potřeboval opravit do druhého dne, kroutili se, ale nakonec udělali, takže sem byl happy, nikdo jinej mi to udělat nechtěl, jinak s bikeranchem mám dobrý zkušenosti, ale bude to asi tím, že sem tam u nich jezdil 3 sezony jako závodník, takžto to bude asi tim :-) Jinak Štěrba je všeobecně ********, takže to je jasný a bikeexpert jsou takový nemastný neslaný

        0 0
        • wroum  

          proc je Sterba c…k? bys moh vysvetlit. curaka majitele ma spousta prazskej shopu, ale to neni tenhle pripad. To ze je drazsi a tobe se tam nelibi je tvuj problem. Porad je to jeden z obchodu kterej tu je dlouho, ma hodne zakazniku, proda nejvic kol a ma nejkompletnejsi nabidku sluzeb a kol.

          0 0
          • sfinga  

            proč je č…k? On osobně samotřejmě ne, neznám ho tak ho nebudu soudit, soudim jen tu prodejnu jako takovou, mám tam krásný výběr, to ano, ale přístup prodavačů k zákazníkovi je fakt děsivej. Když si u nich nekoupíš kanona za sto papírů tak si pro ně vzduch, sou hrozně namyšlený a arogantná, a snaží se ti vnutit něco co vlastně vůbec nechceš, a zrovna moc dobrej rad tam taky nemej. Potřeboval sem s něčím poradit, a koukali na mě jak z padlí z višně, nakonec sem info dostal v Pelotonu. Stačí si něco přečíst a někdy je zákazník chytřejší něž samotněj prodacač. Prostě mám s ním špatné zkušenosti a znám pár lidí, co o prodejně taky nemají zrovna valné myšlení

            0 0
            • wroum  

              ztravil sem tam uz dost casu a niceho takovyho sem si nevsim ani na krame a ani v servisu. je mi fuk co si myslis ale pokud to beres takhle ta hlaska: „Sterba je c…k“ je ponekud zavadejici.

              0 0
              • MattsSpeed  

                nesmis si to brat osobne to ze isty pan S je c. ale bohuzel neber si ani osbne to ze po mnoha skusenostech s prodejnou toho jmena se vydrim ze S je c. Ne jako pan S. iba jako S.

                0 0
              • Volf  

                U Štěrby jsem osobně nikdy nebyl, ale na netu jsem si u nich našel rám, kterej mi kolega vyzvedával. Protože děláme ve kšeftě tak nadhodil téma slevy / naprosto marně /. Zapoměl tam ale takový ty redukce do držáků hadiček na kotoučovku a světe div se oni si všimli firmy na autě a volali, takže se kolega měl možnost vrátit a ty plastový prkotiny si vyzvednout. To si myslím, že stojí za poklonu.

                0 0
              • sfinga  

                tak když je ti fuk co si myslím, tak proč řešíš, že sem štěrbu a jeho krám nazval že je č…k???

                0 0
                • wroum  

                  zajimalo me co muzes mit proti Sterbovi jako clovekovi, co si myslis o kramu je tvoje vec. akorat tvrdit o obchodu ze je cu..k je trochu nestasny. buhvi jaks to myslel…

                  0 0
                  • Uža  

                    ja myslim, ze to nevi ani buh…

                    0 0
                  • sfinga  

                    ty vole, já nemluvím o Štěrbovi jako o člověku, ale o krámě. Fakt netuším jak ten obchod mám jinak nazvat než Štěrba!!!

                    0 0
                    • wroum  

                      nazvals ho spravne, klidne rikej obchodu sterba. me ale prijde rikat o obchodu ze je curak ponekud divny. minimalne to nema logiku. kdybys rek ze je nahovno, tak nereknu ani prd.

                      0 0
            • kudlanka32  

              ja nevim, sem tam neco kupoval dvakrat…no nejsou mi sympaticky ale maji tam dost lidi tak ze bych to neresil… jinak rafek co jsem chtel jsem dostal, a kdyz sem si kupoval kalhoty tak taky hledali velikost a i kdyz nenasli tak se netvarili moc nastvane......

              kvalitni obchodnik se pozna az pri reklamaci…:)

              0 0
          • MattsSpeed  

            jo uz jen ta tdrzost, ze ti proda neco co je otevrene, ma kaz, nebo neni kompletni. To si musim v prodejne hned vsechno rozbalit, skontrolovat…? hlavne kyz neco kupujes prvne tak to ze te oje… zistis az doma… ja jen nechapu proc to delaj. Asi prot aby k nim lidi nechodili, stalch zakazniku maji dost…

            0 0
          • Fidoo  

            Musim bohužel souhlasit se sfingou. Když jsem u Štěrby kupval nějaký bovdeny, koncovky a lanka tak sem pro ně nebyl zákazník. Tam čekaj na ty co tam vysolej majlant. Poradit to nejdražší umí každej idiot. Ale ono spíš nejde o to že by neuměli, ale protě nechtějí – dražší věc = větší marže.

            0 0
            • kudlanka32  

              zajdi si do 03 probike:) tam nemaj levny snad nic…ale zas to funguje luxusne:))

              0 0
        • Luka  

          :)) ja si te pamatuju, kdyz se zacal delat web pro tym, tak si tam byl, nez prisla o velika rosada, ze jo? ;)

          0 0
        • steel is real  

          se sterbou mam velmi dobre zkusenosti (stavba ramu), to ovsem mluvim o personalu, ktery „neni videt“ prodavaci jsou jina kategorie, bohuzel

          0 0
      • homat  

        Bikeranch nemam je rada … a tak je na protest vozím na dresu :-)

        0 0
        • Luka  

          nojo, vozim.. prece ten dres nevyhodim (oba dva).. kdyz mi byl dan… ze.. ale vazne uvazuju o tom, ze ho snad prebarvim :)

          Jezisku, slysis to? Rikam ze potrebuju ty pivni dresy…

          0 0
    • prodi  

      Nejvíc jsem jezdil do Bikeranche. Ale čím dál tím více to tam jde z kopce co se týče obsluhy, vstřícností a znalosti cykl.zboží. Asi to bude tím, že tam zaměstnávaj samé mladé kluky naprosto neschopné poradit. Se Stěrbou mám zkušenosti dobré, s Programcycle ta­ky.

      0 0
    • wroum  

      Gem – hruza

      Bikeexpert – nemam problem

      69 – nemaj tam nic co bych si tam sel koupit, ale kluci sou v pohode

      byvaly bikecall/pells – nic pro me

      Sterba – mam ho rad :-)

      Bikeranch – nemam je rad. nemaj nic zajimavyho, ale musim rict, ze reklamace ramu u nich trvala 3 pracovni dny!

      901 bikes – drahy, drahy a drahy. skoro az nejdrazsi.

      krabcycles – nejlepsi a nejpohodovejsi

      dookie – celkem pohoda, obcas tam neco koupim, pristup je mozna az moc „lezerni“

      bike tunel v Brevnove – never more

      U tyrse – kdysi byl kousek ode me a byl to super obchudecek, kde byli vsichni ochotny a usluzny. presunem do dejvic se hodne zmenilo a koupim tam akorat nejakou picovinu kdyz jdu okolo, kolo bych si tam nekoupil

      Fiala na Bily Hore – pristup neutralni, jednou mi pomohli se strhlym sroubem na sedlovy objimce (dali mi sroub s matkou a pucili klic – neprilis ochotne ale nakonec zcela zdarma), takze sem moh zpet na bikrosku skakat. kupoval sem tam vzdy za dobry peniz Tiogy plaste

      Katmar – od roku 99 mam na tohle slovo alergii (vratili mi „vyservisovanou“ vidly v mnohem horsim stavu nez kdyz sem ji tam daval, navic tam byly uplne jiny elastomery s blbym prumerem a zavada neodstranena – a este chteli zaplatit i kdyz to byla zarucni oprava), asi je uz vsechno jinak, ale alergie zustala

      0 0
    • Peslezedirou  

      Nejoblíbenější prodejna : Cykloservis U Tyrše Dejvice. Nikdy žádný problém, přístup OK.

      Servis : Vesloservis Fiala Bílá Hora. Mechanici jsou tam hodně šikovný.

      S ostatním více či méně souhlasím, hodně záleží na jakého prodavače člověk narazí.....

      0 0
      • muff  

        Fiala – kkupoval jsem tam několik kol + servis – naprostá spokojenost. Dtto programcyc. ve Finský

        0 0
    • MattsSpeed  

      jo na sem zapomnel, Bike Tunel na Belohorske… lepe udelate kdyz zajdete naproti do sicich stroju… :-)

      0 0
    • Garyk  

      Krab Cycles – Mám od nich bajka a tři dny před odjezdem na dovču jsem objevil prasklinu na zadní stavbě. Dovozce ji neměl na skladě, a tak se s ním domluvili, že mi ji provizorně zavaří. Dokonce pro mě měli připravené náhradní kolo na půjčení, kdyby se operace nezdařila. Nakonec jsem odjel na dovolenou na svém. Zatím mi vždycky pomohli, a pokud to jenom trošku šlo, tak na počkání.

      0 0
      • gaston  

        az takle dalece s Krabem zkusenosti nemam kupuju spis menci veci max do 2 tis, ale pristup supr nemaj neco ak to sezenou atd …

        Tyrs nevim moc spokojenej sem nebyl pritule ma od nich kolo a po garancce ji ho vratili s krive nasazenym zydnim kolem. Mozna prkotina ale pro rostenku docela problem a nvic to o necem svedci

        Dookie celkem v poho mam od nej kolo.

        sterba nevr koupil jsem tam navleky. moc se libili kamosovi tak pro ne vyrazil a i kdyz presne vedel co chce a jaky je to druh tak mu tvrdili ze takove navleky tam nikdy nemeli.

        program cycle celkem slusny ale maj jen trosku drahy veci.

        bike ranch nevr

        0 0
    • Lister  

      Když jsem u těch pražských prodejen, kam byste mi doporučili zajít pokud bych chtěl vyzkoušet co nejvíc přileb – hlavně Giro, Met, Cratony, Uvex. Díky za rady. Hodila by se i adresa nebo www a? vím kam přesně mířit.

      0 0
      • sann  

        Popravde receno, myslim ze asi vsecny helmy nikdo nedrzi skladem, asi si budes muset obejit vic kramku

        0 0
        • Lister  

          S tím ani nepočítám, ale chtěl bych si fakt zkusit nějakou Cratonku, protože se mi hodně líbí a taky ty Metky, Uvexy mám celkem odzkoušený, základní Gira taky , ale ty nad 2 tis. nee.

          Su vidlák z venkova, tož potřebuju helfnout a? sa f Práglu nestratím :-)

          0 0
          • MattsSpeed  

            Cratonky se mi taky hodne libi, design je fakt supr, ale koupil bych asi Gira :-)

            0 0
          • Uža  

            loni se daly helmy hooodne levne koupit v bikeexpertu na karlaku. bratr tam koupil giro pneumo tusim, ze do 2000,–

            0 0
            • Lister  

              O cenu vůbec nejde. Zatím u mě vede Uvex Wing RS a to jsem měl původní rozpočet do 15 stovek a tahle už stojí 2700kč :-) Chci hlavně aby mi dobře seděla a pak na ceně zase až tak nesejde, ale právě proto, že už jsem s cenou tak vysoko tak bych rád měl pocit, že jsem vybral opravdu tu která sedí nejlíp, tak toho chci ozkoušet co nejvíc.

              0 0
            • Uža  

              jo, jeste – http://www.bikeexpert.cz

              0 0
              • slayer  

                Tam se toho dozvíš. :)

                0 0
              • prema  

                hlavně ohledně helem. asi tak pred mesicem jsem rychle resil otazku nove helmy. sel jsem nahodou kolem karlaku, tak jsem tam skocil. zenska se travila velice chytre (dokonce tam byly 2), rady byly opravdu in :). dokonce ze prej jim prisli vsechny gira, ale budou vystaveny az v pondeli. ok, sel jsem tam tedy v pondeli. opet stejne „zabavna“ prodavacka, dokonce tvrdila nejaky nesmysly a jeste poucovala. kazdopadne termin „vsechny gira“ znamenal asi 5 typu, ale ve vsech barvach. takze doporucuji se velkym obloukem vyhnout.

                0 0
                • Uža  

                  Mohlo se lecos zmenit, me zkusenosti z lonska jsou (podotykam, ze z oddeleni obleceni, obuvi a helem) vesmes pozitivni. Dobre ceny, obsluha ochotna (a nepoucujici), konkretne v helmach i siroky sortiment znacek a vyber barevnych variant.

                  0 0
              • Glum  

                Jo, tam jsem zkoušel METku minulej tejden. Ptal jsem se prodavačky mají-li i větší velikost L. Prodavačka na pultě soustředěně rýsovala rozmístění nábytku v kuchyni a aniž by zvedla oči: „asi nemáme…“

                0 0
    • Pijer  

      BIKELIVE – Pankrác www.bikelive.cz – malej krámek se šikovným servisem a jsou v pohodě. Chodím tam rád

      0 0
      • cubas  

        souhlas. Po tom co me vinou ridice sestrelil blbec v aute a zmuchlal kolo byla otazka jenom dvou dnu nez bylo zase v poradku. Ceny jsou vcelku prijemny servis a prodej taky. Vzdydky se rád zastavím .

        0 0
    • JFB  

      s vetsinou souhlasim, plus pridavam: Kony sport – OK, pomerne dobry pristup, ale jen od Dana, toho mladyho prodavace Bikeexpert, Bikeranch – fakt hruza, ale daj se tam sehnat hadry, rukavice apod. 69 – trochu vadi mi jejich az moc pohodovy pristup. ale spesla bych si tam koupit sel, to zas jako jo:-) jirak – prodavaci nic moc, ale mam to blizko… kotva – tak pro casaky nebo dusi, jinak hruza sterba – davam si tam kolo na predsezonni prohlidku (znamy mechanik), obcas koupim nejakou malickost. maj velky vyber, prodavaci ale ponekud podivny pristup… nicmene jsem tam zadny problem nemel… kern – OK, jsou neochotni, ale nakonec vzdy vyhovi:-) uz jsem tam ale dlouho nebyl… shrnuti – jeste se mi za ty roky nepodarilo najit kram, kam bych chodil fakt rad, vybudoval si k nemu (a lidem v nem) pozitivni vztah… smutny, co:-)

      0 0
    • Peslezedirou  

      Ještě doplním 03ProBike Průhonice, fajnovej shop s fajnovejma věcma. Kamarádský přístup při prodeji kola, ale ne už moc kamrádský při reklamaci.........

      ProBike už raději nee...........

      0 0
      • Luka  

        Vidis, a tam mi velmi podle nabizeli naaadhernyho santacruze, ale uzasnyho… jezisi, jeste ted mi tecou sliny…

        0 0
        • Peslezedirou  

          Chi chi, mě ho nabízeli taky a teď ho mám doma :o)) Líbila se ti Juliana? :o)

          0 0
          • Luka  

            jo, libila...... mooooc… byla presne pro me, takovej broucek modroodrej ..... ech.

            0 0
            • Luka  

              OPRAVA: Modromodrej

              0 0
              • Peslezedirou  

                Já jsem si pořídil Kočkulezedirou v černém i s černou vidlicí. Elegantní Kočka i když má trochu nemocné srdce (tlumič) :o) Tak si pořid jen rám a přeházej si komponenty s Arturka. Ta modrá se snad jmenuje Duke Blue.........

                0 0
                • blue  

                  ten název se mi zamlouvá :-)

                  0 0
                  • Peslezedirou  

                    Nejlepší by byl pro tebe název Blue blue :o) Je to prostě barva jako na prvním duke od Rock Shock...........

                    0 0
                • Luka  

                  He, to je divny, jsem poslala prispevek a on se vubec nenapsal, to jsou veci, tak znova:

                  Bohuzel, nejsou volne finance na vymenu biku, takze zustanu u artura a budu ti tise zavidet…

                  0 0
    • sann  

      Ja jen mohu posuzovat z druhe strany pultu. Delal jsme U Tyrse par let a myslim, ze driv to tam bylo proste jiny. Super lidi a proste pohoda, nikdo nic neresil. Proste se to prizpusobilo dobe. Ted se tam stejne myslim dost lidi snazi vyjit lidem vstric. Ale urcite zalezi na koho narazite a jakou ma naladu. Ted uz se tam i celkem podarilo udrzet lidi, kteri jsou schopni dobre poradit a hlavne jezdi na kole jako vsichni a o tom to je. Jinak si myslim, ze Bikelive je taky dost v poho a ke Sterbovi nevlezu, protoze se mi nelibi, kdyz se k zakaznikovi, kterej se na neco zepta chovadi jak k debilovi, co na ne nema

      0 0
    • zac  

      tak se taky pridam se zkusenostma: 69 – kupoval jsem tam jenom mazani, pracku a cyklostar, ale prodavaci byli hodne v pohode a ceny se mi taky nezdali vysoky.

      Konysport – vim, ze na ne tady nekdo nadaval, ale vzdycky kdyz jsem tam prisel, tak prodavaci byli ochotny, vsechno mi vysvetlili a nabidli i cenove odpovidajici vyrobky (jenom jednou mi nejdric nabidli nytovac od parktoolu a pak teprve kdyz jsem se zeptal jestli nemaj levnejsi tak vytahli exu za polovic.)

      Bikecall – no kupoval jsem tam pells, protoze ho tam vzdycky meli a nebo rychle objednali, prodavaci byli neutralni.

      Gem – uz je to davno, co jsem tam kupoval pedaly, ale pripadal jsem si jak kdybych je tam sral…

      CykloAdam – spise servis nez prodejna, ale je tam tak skvelej pristup, ze jim clovek odpusti i delsi termin (nekdy). Co jsem chtel tak vzdy sehnali a jeste se slevou. S kolem na servis jezdim jenom tam. Proste u me maji za 1*!

      Sterba – kupoval jsem tam kratasy a prodavaci, byli celkem v pohode. Je pravda, ze jsem vedel co chci takze nemeli moznost pustit se do radeni. jeste jsem poprosil o cepicku na ventilek a bez reci mi jich asi 5 dal.

      Eurobike – (kobylisy) naprosty nezajem prodavacu, shanel jsem kratasy, jenom mavli prstem kde je maji a pokracovali v rozhovoru.

      Programcycle – sortiment,to asi vsichni vedi… :) kupoval jsem tam Nokony a pripadali mi tochu otraveny, ze po nich neco chci.Pak jsem tam musel jeste dokoupit kvuli mechanice brzdovy bovden druhy den a pristup opet stejny.

      0 0
    • terák  

      Nic ve zlym, ale kdybys to napsal slovensky, četlo by se to líp.

      0 0
      • MattsSpeed  

        a to sem k tomu tak na pul madar, tak se prosim nediv, vyslo by to na stejno :-)

        0 0
        • terák  

          Aspoň bysme se naučili pár slov maďarsky :-) Jak se řekne „kolo“?

          0 0
    • dino  

      DOBRÁ ZPRÁVA – GEM ZKONČIL !!! Ještě jsem tam nakoupil se slevou 40% a tradá pryč. Prodavač tvrdil, že se stěhují tak jsem se zeptal kam, a on že to by taky rád věděl. No a že by byl problém vše přestěhovat do nového bez toho, aby na vše byla sleva 40%, to asi ne. TAKŽE ODPOČÍVEJ V POKOJI MILÝ GEME, NEMĚL JSEM TĚ RÁD.

      0 0
    • Lister  

      Představte si, že máte ve městě 4 obchody, přičemž jeden je víc outdoor než o kolech, druhý je asi tak veliký jako větší kadibudka, třetí prodává Maxbiky a čtvrtý je předražený a celkově v nich je hovno. To se pak teprve nakupuje :-).

      0 0
      • bajaja  

        to v plzni jich mame vic nez dost

        0 0
        • terák  

          Koukal sem, že spousta lidí bydlí kousek vode mě. Choďte ke Kvasničkovi do MKV bike U plynárny 8, zvládá všechno a co nemá, to dodá. K ostatnímu se vyjádřím záhy, ale jinak většinou souhlasím.

          0 0
          • kurýr na bajku  

            Sakra !!! Koukám, že sem byl přihlášenej za přítulku… Takže nikoliv terák ale já !!!

            0 0
    • MattsSpeed  

      Mate niekto typ na servis v Prahe, kde by mi boli ochotny opravit prasknuty vyplet + centrovanie??? SURNE!!!

      dik.

      0 0
      • MattsSpeed  

        hallooo!!!
        surne znamena, este dnes, prinalepsom na pockanie! :-)

        0 0
        • Luka  

          zkus si neco obvolat… a zebrat a zebrat ale jestli si silnicar, tak u Sary na jiznaku mas dvere otevreny vzdy. On je na silnicare vysazenej, nas bikery moc rad nema :)

          0 0
          • MattsSpeed  

            Na ‚jiznak‘ to mam dost daleko, ale obvolal som co sa dalo, okrem smichoffbike, vsade do pondelku. Dakujem smochoffbajku, bude to este dnes :-)

            0 0
            • kurýr na bajku  

              Zajímavý, že dyš sem tady minule chválil SMÍCHOFFbike, za jejich pohotový reakce tak to prej byla trapná reklama. Nejspíš v tom asi jedeš taky ,o)

              0 0
              • MattsSpeed  

                …neviem ci v tom jedu, nebo ne, ale uz som tam vareny peceny, staly zakaznik :-) minuly tyzden mi pozicali na vikend vyskusat sedlo pre pritulku, len tak: ‚dones ho v pondeli‘ tak ma to vyviedlo z konceptu, ze som aj zabudol, koly comu som povodne prisiel, ale odchadzal som so sedlom za Czk2600,– v batohu :-)))

                0 0
          • sway  

            Tak proto „nemel“ sroubek do kufru, kdyz jsem mu pritah bajk az k pultu:D Ale co, mozna ho fakt nemel…

            0 0
        • JFB  

          kony sport? ale lepsi si vzit k ruce telefonni seznam a obvolat par obchodu. tak bych to teda udelal ja:-)

          0 0
          • JFB  

            uff, to je tak, kdyz si clovek otevre 20 oken a pak misto cteni vyrazi na obed:-)

            0 0
    • Kóča Popovič  

      Docela jsem se podivil, že nikdo neuvadi Velointest. U pana Taicha jsem kupoval před 2 lety kolo a větší machry jsem ještě v žádným jiným obchodě neviděl. Bez ironie.

      0 0
      • MattsSpeed  

        no, mam to torochu z ruky, ale snad tam niekedy zajdem.

        0 0
        • Kóča Popovič  

          Já to mám do Velointestu 200 km, ale vyplatilo se mi tam zajet koupit a pak i na roční garančku. Už jenom jak trpělivě mě p. Taich odpovídal na moje únavný dotazy (mailem i telefonicky) před koupí kola (jsem hrozně nerozhodnej:o)) – já bych mě asi na jeho místě nakopal do pr…

          0 0
          • civetta  

            Pravda pravdouci, akorat ze jsou na takovym „podivnym“ miste, ze si na to clovek skoro nevzpomene, ale krome Bikelive je to jedinej obchod, kde nemam zadnou spatnou zkusenost.

            0 0
      • BH  

        Jo naprosty souhlas, i kdyz „nesu“ z Prahy, pomery prazskych obchodu znam pomerne dobre predevsim jako dodavatel zbozi, vetsina charakteristik zde vyslovenych jsou vicemene pravdive. Osobne povazuji, co do odborne i lidske urovne za nejlepsi prave Velointest, pak je dobry i Fiala na Bile Hore a urcite bych doporucil vsem Kvasnicku, odbornik na slovo vzaty a hlavne za vse ruci, nebot mu vse projde primo rukama, idealni servis. Co se tyce Sterby, tak po odborne strance je on osobne fakt machr, zvlada i marketing, jen nechapu, ze si nevybuduje konecne poradny obchod.Kdyz jsem u toho, tak z hlediska image prodejny je bezkonkurencni bikecall na Zitne, tak nejak si predstavuji obchod, ktery nabizi lepsi veci a po strance designu je jednen z nejlepsich v cele CR.

        0 0
        • JFB  

          no zrovna ten bikecall mi prijde hrozne neosobni… bude to vec nazoru:-) se sterbovou prodejnou mas absolutni pravdu, taky tomu moc nerozumim…

          0 0
        • kurýr na bajku  

          Tak celkem s tebou souhlasim, nejvíc v tom že Kvasnička je fakt borec, hlavně proto, že všecko dělá osobně.

          BIKECALL je ovšem zajímavej opravdu spíš z hlediska designu, protože v zimě jedou lyže a zavíraj cykloservis. Nevim jak teď, ale dyš otvírali, tak tam moc šikovný lidi nedělali.

          Spíš by mne zajímalo, jaxe chytnou na českým trhu KTM kola, který voba tydle kšefty prodávaj. Dyš, je takovej Gary Fisher trochu dražší tak je to OK, ale KTMku čecháček za takovou cenu nevěří.

          0 0
          • BH  

            No z hlediska KTM se celkem mylis, nebot KTM je velmi dobry a znamy „brand“ diky motorkam. A lide, kteri se nejak nezajimaji o cyklistiku, tu znacku vnimaji jako neco velmi kvalitniho, to podvedomi o znacce KTM je u nas hodne silne,motorky jsou stale omilane v TV a ve sportovnich zpravach.

            0 0
            • kurýr na bajku  

              Nevim, možná máš pravdu. Každopádně kola nemaj takovou tradici jako mašiny a dyš sem se u Kvasničky ptal jaxe prodávaj, tak prej moc nejdou.

              Mě se třeba KTM kola moc líběj, ale dycky jen pár nejvyšších modelů z daný kategorie. Ostatní mi přídou předražený, nebo levně osazený (jak kdo chce). Dyš pak přídeš do krámu kde máš APACHE a KTM s tim že chceš kolo za 15 kousků, pak by ti dalo hodně práce přesvědčit sama sebe, aby tvůj výběr padnul na KTM.

              Například se mi líběj dva nejlepší crossy co dělaj, ale u toho LIFE RACE si řikám, že na ty prachy (asi 44 litrů) se už elastomerka nehodí a kliky už by taky mohli bejt aspoň LX. U toho LEGERA sice nic nenamítám, ale za 54 litrů už bych měl luxusního crossa vod CANNONDALE s hydraulikama a s fattynou zamykatelnou na představci, tak schválně… co myslíš že bych zvolil ?

              0 0
              • BH  

                mas pravdu je to model od modelu, na tech cross kolech ocenuji ,, ze maji hydraulicke rafkove brzdy Magura, je to originalni. Dobre jsou kola MTB napr. Race conp a zajimave jsou kolo full.freeride. Je jasne, ze v konkurenci dalsich znacek na trhu to nema ani KTM jednoduche ovsem zrovna kola Apache nepovazuji za podarenou znacku, je to takovy hybrid, a indianske motivy tu uz take byly napr. kola AMULET.Cannodale je kategorie sama pro sebe, je to takeve Porsche v kolarine.S tim bych KTM urcite nesrovnaval. Pristi rok pribude KTM dost vyrazny konkurent na nasem trhu a to original nemecky corratec( ktery chce konecne durazne vstoupit na nas trh), hodne srovnatelna znacka a navic se dela primo v Nemecku.

                0 0
                • kurýr na bajku  

                  Ráfkový hydrauliky nejsou zrovna můj favorit. 1.drahý špalky 2.žerou ráfky stejně jako všechny véčka 3.když se neš?astně rozsekáš, tak ti vyteče olej stejně jako z kotoučů 4.za deště špalky strašně rychle mizej. Spojujou nevýhody véček a hydraulických kotoučů, přičemž žádný výrazný plus nepřinášejí. Možná že pro lehkýho turistu by mohly být ok.

                  Osobně sou mi rakouský a německý kola dost sympatický. Např. FELT, STEVENS a ROTWILD dělaj perfektní biky, ale CORRATEC je kromě toho titanovýho modelu fakt nezajímavej, a oproti svým německým konkurentům poněkud dražší.

                  Co se týče srovnání KTM a CANNONDALE, tak např. CANNONDALE Bad Boy Ultra a KTM Legero sou přímý konkurenti, protože sou v daný kategorii špička a navíc téměř za stejnou cenu, s obrovským důrazem na hmotnost (jistě by se našlo takových modelů víc).

                  Nic to ale nemění na tom, že APACHE zatím nevyrobil nic, co by mohlo konkurovat KTM Team Machine, a KTM nevyrobilo nic, co by konkurovalo CANNONDALE Scalpel Team Replica.

                  Přesto má ale APACHE perfektně zvládnutej marketing i design a ani engineering nepokulhává. Naproti tomu u AUTHORA je marketing mnohem dál než engineering, kde se většina úsilí soustředí na vývoj a výrobu doplňků. Protože jejich špičkový marketing jim zajistí dobrej prodej kol za každých okolností. I tak už si ale APACHE dovoluje dost, protože např. jejich model Wakan bych si postavil doma levněji, dokonce i se zapletenýma kolama.

                  0 0
    • Meesha  

      mno, tak ja mam svuj PROGRAMCYCLE. Kuci sou moc sikovny – servis je skvelej a s nekterymi ostatnimi prazskymi podniky se to neda ani srovnat. Pristup k zakaznikovi mi pripada taky v poho – se vsim poradej. Sortiment… jinej nez v ostatnich shopech, tak jako maj vsude jen Author apod, tak tady si taky drzi jen par znacek.

      Ostatni: GEM – tragedie – este ze uz zkrachovali (nedivim se) BIKECALL – galerka BIKERANCH – Krome Mateje mi nekdy pripadaj trochu jak troubove. BIKEEXPERT – prodavaci neochotny, ale treba hadru a helem maj velkej vyber. Jedina prodejna v praze, kde sem si moh v realu vyzkouset dve mnou chteny helmy. Vsude objednaj… 69 – vsechno od speslu, jinak nic moc SFINX – kram snad jen na prijimani objednavek, Kubuv servis ale docela fajn KRAB – ochotny, se vsim mi vzdycky vyhoveli.

      0 0
      • Hnoj  

        NEJLEPŠÍ PRODEJNA je v praze zcela jistě CYKLO ADAM viz. www.cykloadam.cz tam nejlíp zmáknutej servis a opravěj snad skutečně cokoliv.. (dokonce i mýho totálně vykurvenýho X-verta dali to kupy, tak že chodí jako novej) řekl bych že maj dost dobrej přístup k zákazníkovi, který je velmi individuální a ne třeba jako v bikeranchi kde si člověk jde něco koupit a čuměj na něj jak na **** co spad z marsu a nebo jako u tyrše, kde berou zákazníky jako zboží na běžícím pásu a maj to tam děsně předražený a jejich servis stojí tak moc za *** až to neni snad ani možný… Prodejna cyklo adam je bohužel až na suchodole, ale to je zase výhoda kvůli parkování, který se tam dycky najde…

        0 0
      • civetta  

        Ad Programcycle – dlouho jsem si to myslel taky, ale pak si jednou neporadili s pridrhavajici XT hydrou (neco jako „ze se to kvuli konstrukci v podstate neda sestelovat“), v Bikelive se zasmali, sestelovali a bylo to. Jinak je to tam ale v poho a mam to kousek – skoda 8-(((

        0 0
    • pepa_16  

      U Fialy na Bily hore si nekoupim uz ani lanko. Je tam sice jeden pohodovej typek, ale ten je tam opravdu malo. Potom je tam takovej nerudnej servisman, na toho jsem uplne alergickej. Servis absolutne neochotnej. Na druhou stranu cykloadam je uplnej opak. Nemuzu rict krivyho slova. Je to nejlepsi servis v Praze.

      0 0
    • Pijer  

      V úterý jsem se, spíš ze zvědavosti, zastavil v Progress Cycle v Hostivicích a bylo to asi naposled. Obrovskej krám se spoustou zbytečnýho místa, nikde ani noha a za pultem votrávenej týpek – druhej telefonoval venku. Pocit tak trochu jako v supermarketu :-(

      0 0
      • Meesha  

        ja sem se tam jel kouknout a ani sem tam nedojel. Dojel sem az na bilou horu a tam sem zjistil, ze do ty ****** jede autobus jednou za hodinu a prave odjel…

        0 0
      • rasto  

        taky tak. nevim, kdo tam nakupuje. asi maj z nejakych klientu vyvar. ale ja kdyz chtel blatniky, tak me prodavac otravene poslal asi 15 metru ke stojanu at si vyberu… byla to moje 1. a posledni navsteva… kdyz chci nekde utratit me penize, nechci si tam pripadat jako otravny hmyz :-/

        0 0
      • Fidoo  

        Stejný – máme firmu hnedka vedle tak sem se těšili jak tam budem pečený vařený a ani omylem. Když sem se vyptával na celokarbonovýho Gianta XTC tak byl úslužnej a slavnostně mi oznámil, že do dvou měsíců mi ho klidně dodá :-))) hhhheeeeeh. Když sem chtěl stahovák na kliky a nechtěl sem parktool za 700 tak sem u nich byl debil co neví co je dobrýho. Povidám – kliky stahuju jedno za čas a ztačí mi obyčejnej a voni pořád dokola jak je Park tool bezva – tak sem naposledy překročil práh směrem ven.

        0 0
    • pepa_16  

      U Fialy na Bily hore si nekoupim uz ani lanko. Je tam jeden pohodeovej clovek, ale ten tam skoro vubec neni. Na jednoho servismana jsem tam uplne alergickej, pripada mi to ze to dela z donuceni. Presny opak je servis Cykloadam v Suchdole. V servisu sikovny lidi, poradej. V prodejne, i kdyz tam toho moc nemaj, jsou hrozne ochotny a poradej. Ja si myslim ze je to nejlepsi obchod v Praze

      0 0
      • Maskyč  

        Ja jsem zase s Fialou spokojenej. Kupoval jsem tam patku na GT o 180 Kc levnejc nez u Sterby a servis probiha za slusny penize taky v pohode. Naopak u Sterby jsem po prvni garancni prohlidce dostal kolo odreny od stojanu. Kdyz jsem tam byl jeste jednou s kolem na vycentrovani, tak nejdriv meli cas az za 14 dni a teprve potom, co jsem jim rek,ze je to kolo koupeny u nich, tak ho vzali hned.

        0 0
        • MaPa  

          Zcela opačná zkušenost. Jsem tam spokojenej a vždycky se domluvíme. Taky není problém cokoli zjistit a objednat. Jedinej krám v Praze s náhradními díly na GT a ochotou je mít (více méně furt) i skladem. Servis v pohodě, udělaj vždy to co chci a když je problém tak se v poho domluvíme po telefonu na rozšíření/zúžení objednávky servisních prací. Snad jenom tady se mi stává, že servisní účet je levnější než odhad při příjmu.

          0 0
    • boban  

      Cykloseky, Nusle-mám s nima jenom dobré zkušenosti.Kupoval jsem tam kolo pro známého,ochotně a bez ohledu na čas se věnovali člověku který ptal i na úplný blbosti.Zkrátka přístup k zákazníkovi na 1. Bikeranch-profesionalitu nehodnotim,vždycky vím co chci,nepotřebuju se v prodejnách radit.Personál je ochotný a když jsem vybíral s přítulkou tretry a rukavice trpělivě snášeli ženské rozmary typu tyhle sedí ,ale barva ne,atd…Když si konečně vybrala asi na dvacátý pokus docela se mi ulevilo.Prodavač s naprostým klidem nosil další a další.....já být na jeho místě asi bych to neustál… Štěrba nikdy víc,divný lidi a servis na nic.Kámošovi tam tak seřídili náboje tak že je mohl po pár km vyhodit.Asi si mysleli že ložisko se utahuje na skoro krev.

      0 0
    • bajkr  

      ja sem si chtěl nechat přeplest zadní kolo a dát novej zadní naboj ve VELOINTEST nechal sem jim to tam že to bude druhej den hotove (super) ale pak mi to přeci jen nedalo a volal jsem tam za 15 minut že chci jen upřesnit že ten novej naboj bude ten samej jako tam je to jest černej a von mi odpoveděl že ne že maj jen sříbrnej a že jestli chci ten černej tak že ho musej objednat to mě lehce nadzvedlo (dodaci doba 4 dny) tak sem mu řekl že mu ho do hodiny přivezu a on mi řekl že to dělat nebude a abych si to nechal udělat tam co to budu kupovat tak že asi tak zkušenost :-/

      0 0
      • enjoy  

        asi meli proste moc prace na to abys to mel do druhyho dne,pritom by na tom nevydelali skoro nic.kdyby ti to stacilo treba za nekolik dni,tak by to asi udelali ne?

        0 0
        • bajkr  

          jak nic když za výplet chtej 4 kila?

          0 0
          • bajkr  

            ale hlavně mě dost naslalo že by tam dal klidně misto černýho náboje stříbrnej a je celkem v klidu

            0 0
          • enjoy  

            a co jsou 4 kila proti tisicum za naboj + vypleteni?ja nerikam ze nemas pravdu,jenom bych to necekal do druhyho dne. ale okolnosti byly tkaovy ze si to cekal,v pohode.a ten prodavac,kdyby mi tam bez skrupuli dal stribrnej naboj tak by zaslouzil fakt vykostit.

            0 0
      • Smazaný účet  

        Kdyby sis to vyplet sám… :o)

        0 0
    • dydy  

      Nejcerstvejsi zkusenost s U Tyrse: prasknul mi drat na silnicce (vzadu, ale ne u kazety). Nemel jsem v Praze centrklic, tak jsem to rano dones k Tyrsovi, ze to bude do vecera hotovy, ale ze si to musim vecer vyzvednout, ze na to nemaj misto. Rikal jsem, ze to zkusim, ale mozna si pro to prijdu az druhy den. Cas jsem mel, sel jsem si pro kolo v 17 hod a jeste nebylo, ze bude v 18. V 18 nebylo, ze bude rano. Druhy den v 9 na me koukali jak na vola, ze kdyz nebylo vecer, tak asi nemuze byt ani rano!!!! Takze napoctvrte jsem si kolo vyzvednul ve 12 a za vymenu dratu a vycentrovani (a abych byl spravedlivy, museli sundat plast a dusi, nypl byl zapadly v rafku) + 2 obycejne draty (1 do 10 kc) jsem zaplatil 186 Kc. Ja sam bych to vymenoval a centroval max. hodinu, ten kdo to dela denne to musi mi za 20 min a za to inkasujou 150 kc? Ten samy problem jsem mel 2 dny pred tim ve Vrchlabi a cele to stalo 50 Kc, takze cena me dost prekvapila. U Tyrse me uz neuvidi!!!

      0 0
      • wroum  

        U tyrse to bylo super kdysi v dobach kdy sidlili opravdu v ulici U tyrse (mala ulicka kolma na Plzenskou mezi „U zvonu“ a Klamovkou). Jinak cokoliv sem kdy potreboval a u nich se na to ptal, tak byl bud problem nebo cena vyrazne vyssi nez jinde.

        0 0
      • Smazaný účet  

        Vidiš, a kdyby sis místo toho servisu ve Vrchlabí koupil za pade centrklíč, moh sis ušetřit nervy. Spočti si kolik času jsi strávil cestou do a ze servisu/servisů…

        0 0
    • jecnak  

      No tak ted me velmi pobavili v Bikeexpert s vyrizenim reklamace – foto. Jelikoz jsem k bote nedostal zadny navod k pouziti ani udrzbbe, tak prohlasit, ze jsem pouzival botu k necemu k cemu nebyla urcena je celkem usmevne. Na pozadani o vyjadreni dovozce mi bylo receno, ze reklamace posuzuje jakysi „kvalitar“, noc co si o tom myslet :-)

      www.bike-forum.cz/…ponenty.html?… www.bike-forum.cz/…ponenty.html?…

      No nic, timto jsem s nima skoncil i co se tyce nakupovani hadru.

      0 0
      • jecnak  

        No a samozrejme jim ten blabol trvalo napsat 28 dni…

        0 0
      • Luka  

        :) to mi pripomina habibovu reklamaci rok nosenych TheNorthFace bot… jedna se uplne rozlepila.. a prej v nich moc chodil… nadmerne je opotreboval… u bot za 3,5litru mi to prijde smesny… ale co.. soudit se s nima? ;)

        0 0
        • jecnak  

          Nechodit k nim, krome toho, ze tam je vsechno predrazeny, tak prodavaci vetsinou netusi co po nich clovek chce. Ocividne kdyz by meli zaplatit nejaky penize ze svyho, tak se jim do toho nechce. Jedna se totiz o boty z toho outletu vedle co k nim patri a jelikoz ten model je starej vic jak 2 roky a kdo vi jak k tem botam prisli, tak se zrejme na ofiko dovozce Adidas obratit nemuzou, takze by to museli zaplatit z vlastni kapsy. No co byl jsem tam naposled.

          0 0
          • Luka  

            no, ja uz tam chodim jen ocumovat… taky jsem tam neco reklamovala… a never more…

            0 0
      • Vobluda  

        Ja mam nyni obdobnou zkusenost s rukavicema z 69. Pry jsme v nich drzel lopatu a ne riditka:-) Nicmene je poslu do Tekstilniho zkusebniho ustavu v Brne. Posudek soudniho znalce stoji 1200 kc bez DPH a delaji ho pouze v priade kdy vyzniva ve prospech zakaznika. Jinak se plati pouze postovne. Takze to hodlam dotahnout do konce byt bych se s nima mel i soudit. Ale abych nepredbihal, pockam na TZU – mozna nemam pravdu.. Coz ale nemam vliv na muj naozor, ze v 69 jsou arogantni floutci.. Vubec nechapu jak s jejich pristupem muzou mit zastoupeni Spesla..

        0 0
      • Luk02  

        Jo reklamační protokoly z BIKEXPERTU jsou fakt hustý, nejvíc ty posouzení reklamace. Vždycky nějaká perla, minimálně aspoň pravopisná chyba..ale nadruhou stranu, poslední moje reklamace byla vyřízena kladně(vadné ložisko středové osy). S těma reklamace je to tam dost divoký, jednou sem tam reklamoval HFX 9(Zadřenej pístek, asi). Tak oni si to vzali, že teda je to na reklamaci. Pak mi po týdnu volali, že se jim tu brzdu podařilo zníčit jejich odbornou opravou, tak jestli bych se na tom nechtěl nějak finančně podílet. To mě pobavilo…

        0 0
      • coffield  

        Mam s nimi opacnou zkusenost, dokonce sli za svou povinnost a omluvili se, ale slo o znacne mene nez 1500kc…

        0 0
    • weekend warrior  

      Nákupy většinou na netu no a pak samosebou Velointest. Servis, pokud si neudělám sám, jedině tam, vždy. Vědí o čem to je, poradí a pro servis mají ty nej předpoklady.

      0 0
      • weekend warrior  

        Ve velointestu nečekejte nějakou super galerii hi-tech komponentů. Je to malý krámek, ale mají to co je potřeba. A pokud chcete, seženou pravděpodobně cokoliv.

        0 0
    • Fenous  

      Tak jdu taky se svou troskou do mlyna: v unoru jsem si koupil v Bartsportu 3 tricka Devold, jedno s dlouhym rukavem, 2 s kratkym. Byl jsem s nima desne spokojenej, byly prijemny na telo, ac se do nich clovek nekolikrat zpoti tak nepachnou, dobrej strih, pekny barvy, proste laska na prvni pohled, teda az na tu cenu. Po trech mesicich se mi u trika s dl.rukavem zacal parat dole rukav a dole v pase. Inu vydal jsem se do Bartsportu na reklamaci. Mezitim jsem se od kamarada dozvedel, ze triko s dl. rukavem ma uz treti, taky se mu paralo. V Bartsportu reklamaci prijali, rekli, ze dodavatel ma lhutu 30 dni na vyrizeni ze zakona, ale ze to vetsinou netrva dele nez dva tydny a az to bude, ze se urcite ozvou. Po mesici a tydnu volam do Bartsportu co jako je. Ze se na to podivaji a daji vedet. Za 2 hodiny SMS, ze je to opravene na prodejne. Jedu tam, na papirech si vsimnu, ze jim to tam uz 14 dni lezi, ale nechavam to bez komentare. prohlizim triko a nestacim se divit: rukav sesit normalne na sicim stroji, pospecialnim svu, kterym je to site ani pamatka, proste to nejaka Marka vzala domu a spichla to na stroji. Ze svu v pase stale visi nite presto, ze v reklamacni liste byla jasne uvedena obe mista, kde se to pare. Takze nova reklamace. Po mesici a tydnu s pocitem deja vu volam do Bartsportu, clovek co to vezme nic nevi, kolega co to ma na starosti je na obede, ze mi odpoledne zavola, zacinam bejt nasr… a neprijemnej, ptam se, v kolik sel kolega na obed a jaky cas na obed ma, davam mu pul hodiny rezervu a ze cekam telefonat. Mezitim volam jejich dodavateli, firme North Trappers kde je problem, tam mi rikaji, ze o tom vedi, ze posilaji nove triko a na omluvu ponozky navic, a ze maji spoustu reklamaci a Norove, kteri to vyrabi na ne neraguji, takze pratele, kdo uvazoval o Devoldu, tak na nej radej zapomente, ja se vracim ke Craftu. Takze dekujeme a jedeme dal. Ve stanovene lhute vola kolega z Bartsportu a rekne mi to same, takze ten kdo bral telefon puvodne asi neumi telefonovat nebo co, protoze nechapu, ze mi nebyl schopen vyridit totez. Cili i Bartsport-never more. Navic se mi zacalo parat i jedno z trik s kratkym rukavem, tak se fakt mam na co testi, asi si to spravim v ruce. Nastesti mam Bartsport par stanic metrem, nevim co bych delal bydlet treba v Ostrave, to bych jenom za postovny koupil novy triko. A dorazili me pred chvili v Cykloexpertu, kam jezdim moc rad a vzdy jsem byl spokojen. Chci si koupit plast Schwalbe Nobby Nic 2.25, u nich na netu ho maji vedeny skladem, tak vyrazim a ptam se nej. Vypuklo hemzeni, kluci se fakt snazili, ale proste ho nenasli, takze pry chyba systemu. s tim nelze nez souhlasit, chyba v systemu je, ale ten system se jmenuje Ceska Socialisticka Republika… Sorry za takhle dlouhej canc, ale ja musel. BTW ten Nobby Nic maji na Cykloexpertu porad skladem, takze jsem tam byl fakt uplne zbytecne.

      0 0
    • audiac  

      mno tak i ja zhodnotim…

      69 – velka spokojenost, klucí v pohode (nekdo by rekl az moc, ale ja mam precejen radsi, kdyz prijdu do shopu a kluk za pultem rekne „caaau, tak co to bude“, nez „dobry den, pane, co si budete prat“) a fakt me potesil servis (a dodnes tesi), ze i kdyz mam konu, tak naprosto bez reci a bez problemu vsecko daji do kupy dobre a rychle. potom, co jsem obvolal x shopu a vsude mi rekli, ze tak za tejden mi to udelaj, tak v 69 rekli „hele, jako privez to, sice to dneska uz asi nestihnem, ale zejtra si pro to prijd…“

      901 bikes – poradej, pomuzou, v pohode kram. i kdyz se mi tam pri pohledu na cenovky obcas protoci panenky. ale zase kde ne, ze jo=)

      dookie – sortiment skvelej, ale toho prodavace bych fakt sejmul. permanentne votravenej, neochotnej, proste hnus. ze zacatku jsem se to snazil prekousnout, pac to mam nejbliz, ale ted uz radsi obejdu 3 jiny obchody, nez vlizt k nemu.

      krab cycles – ochotny, znaly, udelaj prvni posledni ne aby prodali, ale pomohli. to jsem dlouho nevidel…

      katmar – tam jsem zavital jen jednou. prodavacovo prvotni nadseni opadlo, kdyz zjistil, ze shanim jen chranice a kdyz jsem po vyzkouseni dospel k tomu, ze mi proste nesedej, tak jsem byl rad, ze me nesezral…

      na zaver bych rad sdelil hanenym shopum a jejich zamestnancum/ma­jitelum, ze se tu nesnazim propagovat konkurenci. kdyz jste hovada a neumite se chovat k zakaznikum, nemuzete cekat, ze vas tu budu / budem vychvalovat…

      0 0
      • kime  

        no tak k tomu s pražskýma prodejnama nemám skušenosti krom Šterby co sem tam koupil to sem reklamoval :)) nejdřív návleky na nohy northface vrátili mi peníze, potom rukavice pearl izumi taky mi vrátili peníze. a ještě otec si tam kupoval helmu ale asi po patnacti minutach jizdy zistil ze mu nesedi, i kdyz si předtím zkoušel v krámu dlouho, tak jí šel vyměnit a bez řečí mu ji vyměnili takže Štěrba je podle mě v poho.

        0 0
      • Manas  

        ad Dookie: Njn, Tomas je obcas takovej „pomalejsi“ ale vzdycky sem tam dostal co jsem potreboval.

        ad Katmar: Ja se tam bojim chodit, pac na me koukaj jak kdyby me chteli zabit :-)

        ad Krab: Jsou nejlepsi.

        0 0
        • audiac  

          jj, jako v dookie je vsechno, ale ja ho proste nejak nemuzu rozdejchat, tak radsi obrazim tri jiny obchody… mno a s tim krabem: uz to vypada blbe, ze se tu furt jen vychvaluje, ale co se da delat, kdyz je proste nej=)

          0 0
          • Trance  

            No, co se tyce me malickosti: STERBA:Katastrofa! Shanel jsem kratasy, tak hned vytahli Pearl Izumi (ji nak me oblibene) za 4500. Rekl jsem, ze nejsem blb, abych daval tolik penez za kratasy a v tu chvili, jako bych tam nebyl. Ze pry sunty nevedou, uf :-)

            BIKE LIVE:bez pripominek

            SMICHOFFBIKE: drive super, ted bida

            CYKLO ADAM: OK
            69: tady mam pocity smiseny, zvlast, kdyz jsem se ptal na new tlumic u Epica- pry je to uplne stejny, jako ten starej. Rekl bych, ze ani nevedel, ze je tam dany opacne:-) ale druha navsteva a koupe gripu a rukavic uz bez problemu

            Nejradsi chodim nekupovat a hlavne si nechavam delat servis v Centralbiku. Co neni na krame se da hned objednat a servis je super a rychlej. A jako jedni z mala v city maji Kendy Karma :-)

            0 0
    • tulda  

      taky něco přihodim… Eurobike-dřív ok, teď tragédie; sou sprostý, klidně se člověku vysmějou do očí, předraženej servis, ignoranti… nikdy víc Horovo náměstí (v Libni)-takový šmudlové, když sem chtěl na počkání povolit pedály, servisman vyvalil oči, prej jak si to jako představuju sem jen tak přijít a chtít TOHLE… pak mi řek, že mi možná zničí kliku :-) radši sem odjel

      spokojenost: sport Na Harfě, Bike live, Trinnity, cyklo na Strossmayerově nám., Duratec centrum

      0 0
    • Czertbiker  

      Nejlepší je to u Kraba v podolí! Servis je super, přístup i sortiment taky!

      0 0
    •  

      Ticho! Všechny vás zabiju!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.