kdo máte duke u-turm nebo judy sl u-turn ozvěte se

13 nepřečtených
  • vlk

    Chci si koupit jednu z těchto vidlic.Ale v žádném obchodě v Olomouci nebo v Ostravě ji nemají k vyzkoušení.Podle popisu výrobce jsou to všechno pružinové vidlice.Předpo­kládám , že se na nich nedá nastavit tvrdost pružení. Jak moc jsou tvrdé?Koliv Vážíte a jak vám tyto vidle pracují.Pokud by se našel někdo z Olomouce nebo okolí popřípadě z Ostravy ,byl bych mu velice vděčen, kdybych se mohl přijít na vidlici podívat.

    0 0
    • Yann  

      Mam Duke XC U-turn. Nastaveni tvrdosti to opravdu nema, zdala se mi spis mekci – vazim 90kg. Mozna by to chtelo tvrdsi pruziny, ale jeste to chci projet vic, nez se rozhodnu (neni to az tak kriticke). Jo a jsem z Prahy.

      0 0
      • vlk  

        A jakým se reguluje tlumení.Prý má mýt nastavitelný vratný tlumič, nebo co.Jinak já vážím asi 75 kg.Takže myslíte, že by pro mne mohla být tato vidla dobrá.Nebude moc tvrdá.

        0 0
        • Yann  

          Jo to tam je – na jedne noze zespodu se to da nastavit. Ma to dve polohy, v jedne se vidle vraci rychle a ve druhe poooommmaaaalu­uuu.Ja to mam nastavene na rychle, ani nevim proc tam je ta druha poloha. Na 75kg by mohla chodit akorat. Zaruku ti ale dat nemuzu.

          0 0
          • vlk  

            takže moc velká možnost nastavení útlumu tam není.Takže pokud chápu ta páčka nemá mezipolohy.A nedá se ten útlum pak ještě nastavit zevnitř?Jak je na tom marcocchi-t8 se tam ten =utlum nastavit plznule ,nebo to m8 takz jen 2 polohz.

            0 0
            • czertd  

              Tou páčkou nastavíš polohu zajíc, nebo želva – zajíc je do terénu (vidlice otevřená – citlivá) dáš polohu želva vidlice se vrací pomalu, (na silnici se téměř nepohybuje – zavřená). Mám 80kg a nemám s tím problém. U Turn moc nevzužívám – jen někdy podle nálady a chuti. Nastaveno na 90mm a pohoda.

              0 0
              • vlk  

                kolik vážíš a jak moc tvrdá se ti ta vidla zdá být.jinak není moc přetlumená nebo nedotlumená?Napiš prosím své poznatky.

                0 0
                • czertd  

                  Myslím že je tak akorát – Mě teda alespoň vyhovuje. Kámoš má asi 73kg a koupil si jí taky (má váha viz výše). Nemáme s ní problém v terénu votevřená bere pěkně nerovnosti, ale myslím, že něco víc váhy přes 80kg už by byl problém. Taková jedna věc co se mi stala a je dost na prd je to otevírání a zavírání vidlice, kdy jsem před třema nedělema jel a klasicky jak jsem se již naučil jí na silnici za jízdy zavíral zespodu a na nerovnosti (z kopce) mě to namotalo ruku mezi vidlici a kolo. Šel jsem pěkně rovnou po hlavě – Rozpůlená přilba, sedlo, já atd. Todle teda nedoporučuju. Stojí za to zastavit a přeštelovat. No něco ze života pro radu a pobavení. Za blbost se platí.

                  0 0
            • retro  

              Samo že to má mezipolohy . Dá se to regulovat plynule v rámci těch dvou krajních poloh.

              0 0
              • czertd  

                To jsi zkoušel? Já jsem tedy myslel, že to má pouze 2 polohy (otevřeno -zavřeno) a nikde jsem se nic dalšího nedočetl, ani jsem se nedopídil.

                0 0
              • vlk  

                bavíš se o duke u-turn že jo

                0 0
                • czertd  

                  Já teda jo.

                  0 0
                  • retro  

                    Duke XC U-turn. viz manuál -rebound adjustment DUKE XC, XC U-TURN: The knob offers 90 degrees of adjustment. DUKE RACE AND SL: The knob offers three complete turns of adjustment. musíš si s tím víc hrát než u SL-ka ale je to plynulé nastavení

                    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.