• ivanek

    čau lidi, už delší dobu si vybírám nové horské kolo a nyní se rozhdouji mezi několika modely. Jsou to model INSTINCT od AUTHORA a MATTS SPECIAL EDITION-D a MATTS SPEED-D od MERIDY. Rád bych se Vás proto zeptal, jaký z těchto modelů je dle Vašeho názoru „nejkvalitnějsí“. popřípadě s kterým jsou nejlepší zkušenosti?

    Osazení sadou XT je nespornou kvalitou SPECIAL EDITION oproti INSTINCTU od Authora, ale nejsem si tak jist u vidlice, která je na této Meridě…domnívám se, že MANITOU AXEL ELITE je kvalitnější než SUNTOUR na modelu SPECIAL EDITION. S vidlicemi SUNTOUR nemám moc zkušeností, takže nemohu úplně dokonale posoudit jejich kvalitu a spolehlivost. Jaký je váš názor ohledně rozdílu kvality těchto dvou vidlic? Dále bych se rád zeptal na hydraulické kotoučové brzdy u SPECIAL EDITION…nebývá totiž zvykem aby na kole za „pouhých“ 33 000 Kč byly hydraulické brzdy…většinou bývají mechanické…a tak mne zajímá, zda se jedná o kvalitní výrobek a zda, co do kvality, funkčnosti, spolehlivosti a možnosti údžby, nejsou přece jen lepší brzdy mechanické?

    předem všem díky za radu

    0 0
    • Siddha  

      di do Meruny, Artur je letos drahej…

      0 0
      • enjoy  

        letos drahej?prosimte coze?:-) je o litr levnejsi nez loni,jedinej rozdil je ve vidlici,axel neni super ale elite a rafky ma o tridu lepsi. ne,letos je to fakt hrozny.

        0 0
        • enjoy  

          jinak to nic nemeni na tom ze si myslim,ze instinct je uplne spatne.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.