Duralovo-karbonovy ram Author - problem

13 nepřečtených
  • Coudy

    Tak mi opat praska moj duralovo-karbonovy ram Author 7704. Ide o spoj pri strede. Urcite sa jedna o ram, nejde o ziadny komponent, pretoze to praska po kompletnom odhodeni vsetkych komponentov, vidli a pod. Staci zatlacit zboku na stred. Jedna sa o najvacsiu velkost 60, mam 82 kg. Mate niekto podobnu skusenost? Podotykam, ze ide o uz druhy ram, prvy bol 6604, oba vydrzali presne 2000 km. Podla mna je to poddimenzovane.

    0 0
    • Jaroslav  

      To se nediv vždy? je to Author kol. Vyměnil bych značku. Já osobně jezdil MTB Author Vision a při mých téměř 90 kg to bylo neštěstí.Velmi špatná boční tuhost rámu ,která se projevovala kroucením a prohýbáním rámu halvně u jeho středu při prudších výjezdech.Při rychlejším sjezdu jsem měl pocit ,že se to podemnou celé rozsype a v zatáčkách se rám vlnil jako žížala Julie. Mám dojem ,že to dělají tak do 75 kg živé váhy.

      0 0
      • Martyss  

        Nechci tě nijak urážet, ale ono není u závodníků moc bežné, aby vážili co ty

        0 0
        • Jaroslav  

          Nejsem žádný závodník a ani nechci být. Jezdím pouze hobby.V mladších letech jsem hrával hokej za Zlín.Později jsem měl problémy s koleny a tak jsem dal na rady našeho ortopeda a začal jezdit na kole.Moc mě to pomáhá.Asi před pěti lety jsem začal jezdit i maratony cca 6× ročně.Jezdím květen-říjen tedy v teplejších měsících v zimě preferuji ještě hokej ,ale už jenom rekreačne hobby ligu. Na maratonech jezdím tak v první třetině a lépe ,ale spokojenost dosahuji průměrné rychlosti cca 22–24 km/hod (minulý rok na 80km trati ze 600 závodníků 160 místo).Je pravda ,že v kopcích potím krev ,ale je to paráda.Při své výšce téměř 190 nikdy asi nebudu vážit 70 kg.Jezdíval jsem na kole AMERICAN EAGLE TACOMA (First Olympic Champion)a AUTHOR VISION (na tomto kole pouze jednu sezónu). Nyní Klein ATTITUDE ,který můžu vřele doporučit pro těžší a silové jezdce.Jinak jsem v pohodě.

          0 0
        • gumid  

          Dej s tou muší vahou už pokoj! Co je pro Tebe nenormální, to je pro mne v poho, naopak CHLAP s vahou 65kg a výškou 175–180, to je parodie na chlapa. Nic proti závodníkům – to je něco jiného,každý sport preferuje specifický somatický typ. Někdy je celkem legrace pozorovat u cyklistů velikost bot. Mám 48, pro větší eleganci mám vpravo červené a vlevo zelené světlo na každé botě – jako lodě. Občas vídávám bikera, ten měří tak 170, váha okolo 55–60, botičky tak 7 – mno, moc elegantně nevypadá, není to symbióza člověk-stroj, špíš topič na lokomotivě :-)

          0 0
          • Martyss  

            Já jsem mu chtěl jenom naznačit, proč musí být být ten lehký rám kompromisní. Jinak osobně si myslím, že vzhled nejede a důležité jsou výsledky. Osobně mám 171/63. Sice dříve jsem to viděl jako handicap, ale naučil jsem se využívat předností:-)

            0 0
    • DavidB  

      Jestli jsem pochopil spravne, tak praska znamena „vydava zvuky“. Jednoznacne reklamovat. Pritulkyne bracha ma 6604, fyzicke parametry zhruba co ty (ram 60, vejska cca 2m, takze s vahou to bude taky podobny), na tomhle kole najeto cca k 20 tisicum, zadnej problem. Jinak 6604 a 7704 jsou totozny ramy v jiny barve. Jestli jsi menil uz po dvou tisicich km, mohl jsi dostat stejnou vyrobni serii (tusim, ze tyhle rady se az tak moc prodavat nebudou), nejspis bude spatne vlepena vidle do ramu, nebo blbe namotanej karbon na spojce na vidli, dohnany jenom lepidlem – to ale jenom hadam.

      0 0
      • Coudy  

        Tak, tak. Vydava zvuky a pekne to leze na nervy. Pojdem to reklamovat a budem pravdepodobne chciet o radu nizsii ram = Columbus Zonal. Dufam, ze aspon zvarat tie tajvanske automaty vedia :-)

        0 0
    • Volf  

      Já jen nechápu, proč jsi si ho znovu kupoval ? Existuje na opakovanou chybu pěkný přísloví, ale nechci tě urazit.

      0 0
      • Coudy  

        Ja som ten prvy ram 6604 uspesne vyreklamoval za 7704, v Authore boli velmi ochotni, pristup bol fajn, som s nimi spokojny. Len Tajwanci ho robili asi v piatok poobede a nezadarilo sa :-(

        0 0
        • Volf  

          Tak ho vyreklamuj znovu a je po problému.

          0 0
          • Coudy  

            Este vyskusam brutalnu metodu, ktoru som tu niekde cital a sice ze cez sedlovu trubku nalejem zopar deci nejakeho motoroveho oleja, mozno sa to tam nejako roztece do tom spoji. Ked to nepomoze, tak to pojdem reklamovat. Budu mat zo mna urcite radost.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.