• RomanH

    Zatim to vypada, ze budu mit koncem cervence volno, tak jsem premyslel o BeskydTour. Jaka je ta trat v porovnani treba s Drasalem a Sudetama ? Podle casu viteze to vypada na docela rychlej zavod – to bych v Beskydech necekal. Vim, ze letos bude poprve ta trat zmenena, ale stejne – je se tam na co divat a neni tam moc asfaltu ? A jake je zazemi, v porovnani s vyse jmenovanymi ? Trochu me zarazi ta nedele – odjet zavod a trada domu ?

    0 0
    • tutite  

      Odjet závod, zapařit a v pondělí nemocenská.. Jsem celkem zvědavý na tu změnu, Smrk byl totiž jedinečnej, teď to bude taková kopečkovaná kolem Pinduly. Ale z asphaltu strach rozhodně neměj, moc ho tam nebude. zdar.

      0 0
    • Corbett  

      Beskyd jsem jel v r. 2003 tu delší verzi, pak už ho začli upravovat a zkracovat. Protože jsem jel i Drásala, tak ti můžu říct že v té době byl Beskyd daleko náročnější. Když srovnáš časy v r.03 Drásal/Bes­kyd tak jsou přibližně stejné i když je tam rozdíl v délce. V r. 04 i když ho zkrátili tak jsem ho nejel a letos možná. Je to úplně jiná trasa. V občerstvovačkách nemá Drásal konkurenci a organizace solidní. Co se týče povrchu, tak si myslím že v Beskydech mají výhodu celoodpružená kola(pokud nechceš vyhrát), ale na klasice to není také žádná tragedie. Připrav se na dlouhé výjezdy a sjezdy.

      0 0
    • marapara  

      Připrav se dlouhé výjezdy a sjezdy, ale pozor, hodně kamenité. Jel jsem 2003 a tak vysákaný z kamenů jsem ještě z žádného maratonu nedojel. Asfaltu je tam dost, ale zbytek jsou kamenité cesty.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.