• saly

    Nazdarek, jel jste nekdo tuhle akci? Jak se vam libilo?

    0 0
    • emkaa  

      Pohoda, zadny fronty, obcerstvovacky trochu slabsi, ale v tom vedru stejne kazdyho zajimalo jen piti, znaceni dobry, poradatelu dost. Technicky to moc narocny nebylo. Prevyseni temer na chlup slibenych 1650m/90km. Bavilo me to. Akorat mohlo bejt trochu vic lidi, protoze ke konci to byla trochu samotka a ja se zacal flakat:-)

      0 0
      • saly  

        Taky jsem jel skoro pulku okruhu sam. Hic byl radnej.

        Docel ame prekvaliplo, ze hodinku po vyhlaseni vysledku uz nebylo nikde skoro poznat, ze se nejake zavod na Pilsky konal…

        0 0
    • Santus  

      Jel sem kratkou, ale i tak mi to stacilo, to vedro bylo strasny a to jsem mel vtipne cerny triko.:-) Jinak za malo penez malo muziky, ale proc ne, akurat mohli dat 10km do cile nejakyho borecka s kanystrem obyc vody, to by zmirnilo me trapeni.
      Jen pro zajimavost nevi nekdo kolik lidi nedojelo, ve vysledcich je neuvadi.

      0 0
    • pegal  

      Zavod celkem, co se tyce terenu jednoduchej az na tu jednu mez, ale dal jsem ji :) Me ten zavod nejak nesedl, vubec mi nejelo kolo, za celej zavod jsem udelal max.59 km/h. Tak jsem se nasral, doma rozdelal naboje a ona v nich woda a jeste hlavovy slozeni mi drhlo, tak jsem to vsechno vycistil namazal a je to o 100% lepsi.

      Jinak jsem dojel 21..

      0 0
    • Zorn  

      Jel jsem dlouhou a dojel jsem na …HIGHER THAN TOP SECRET…miste :) Proste nekde uplne na konci. Ale do limitu jsem se bohate vesel. Trat nebyla tezka, coz se mi prave libilo, a to ze tam nebylo moc lidi nepovazuji za chybu, prave naopak. Nejkrasnejsi byl usek Krasne – Snezne :))

      0 0
    • czertd  

      Tak jsem na zkoušku s kamarádem vyrazil na tenhle maratonek. Neznalý okolní krajiny a charakteru trasy jsem byl mile překvapen. Okolní krajina krásná, nic náročného, ale taky ani kousek roviny – prostě horem dolem. Na to jaké bylo vedro, tak se jelo dost ostře. Značení v některých místech nebylo dobré. Pár odboček jsem trefoval naslepo a 50metrů před cílem jsem zabloudil. Na 90km 18té místo.

      0 0
      • saly  

        18. misto – dobry. :-)

        50metrů pred cilem se snad nedalo nikam zabloudit, ne? Jinak se znacenim jsem mela taky malinko problemy. Spis kdyz nekde byla delsi cast, kde poradatele pocitali s tim, ze by snad nikoho nenapadlo nikam sjet a tak ani nikde nebyla „ujistovaci“ sipka rovne, jsem si nebyl jistej, jestli jsem nahodou nejakou neprejel…

        Asi 3× jsem se ptal civilistu jestli prede mnou jeli cyklisti :-)

        Krajina nadhera, taky jsem tam jezdil poprve. Ale kdyby byl trochu vetsi klidek, mozna bych si ty panoramata vychutnal vic…

        0 0
        • czertd  

          Podařilo se mi utrhnout dva borce, kteří to za mnou ženou. Po tý silnici jsem jel tak 35km/h ohlíd sem se dozadu (náskok dostatečnej) zpátky dopředu narychlo zahlídnu šipku doprava a už to mastím po asfaltu kolem parkoviště. Nevim kudy pod tu nafukovací bránu, která je asi 20m ode mě. Tak se korzující skupinky ptám kudy tudy do cíle. Skrz parkoviště slalom mezi autama a vidím jak právě projíždí ten co byl za mnou. Naštěstí druhý pronásledovatel zvolnil, tak jsem to stih. Pak jsem se šel podívat na tu odbočku, hned vedle šipky byl křížek (jako že už dál ne) a ten nájezd skrz vysekanej příkop jsem prostě přehlíd. No v cíli jsem už ale spokojeně odpočíval při pohledu na mnoho slečen pobíhajících si v plavečkách pro limču. Tak by to mělo bejt snad na každym maratonu.

          0 0
    • bagio  

      Ja se pripojuju,docela pohodova akce a priroda supr.Jelo se mi na ten hicak uplne skvele.Na dlouhy 26. a tu 90 jelo 60 lidi takze 8 nedojelo.To rizoto bylo vazne moc dobry.Pristi rok snad dorazim opet.Ve finale zajezd v tombole takze celkem bajo sobota.Zapil sem to az doma protoze sem musel jeste valit 50km na bajku dom.A voto vic me chutnalo.Cus Saly.

      0 0
      • saly  

        :-) ja cekal kdy sem napises. Fakt ze se Ti povedlo. Jeste jsi zapomnel napsat, ze jsi me rano schvalne vychyrale pustil k prezencce pred sebe abys tu dvojku mel Ty!

        :-) mej se

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.