• gonias

    Zajímalo by mě, jestli jste si někdo dovezli nebo nechali poslat Canyona z Německa, protože pochybuji, že jste se ho dočkali u bikeexpertu. Dost mě zaujal Nerve ES 5, za ty peníze super kolo a protože Konu Dawg Matiga už asi stejně neseženu, tak by mě nevadila i nějaká bratru 3–4 měsíční lhůta čekací. Dík za info

    0 0
    • BUCEW  

      ty seš fakt dement!!!za prvé proč si myslíš že ti ho z německa pošlou dřív než do ČR tak ti přeju hodně štěstí a za druhé proč ti nevadí čekací doba 3–4 měsíce z německa ale z BEX.jo?Hlavně že můžeš trošku zaprudit že chudáčku? di se ******.

      0 0
      • pegal  

        :-)

        0 0
      • JMT  

        oj oj silna slova..... osobne bych si to taky asi radsi zaridil z nemcema, nez pres bike expert… ale kazdopadne bch se na to nejspis vybod, protoze kazdy celopero praskne (a u takovyho tajwanu jako je canyon to nebude zas az tak dlouho trvat) a resit pak reklamace… pochybuju ze dodaj novej ram do 30ti dnu, coz je dano zakonem a uz to je mooooc dlouho bez kola

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Nemas ty Meridu? :) Pravdepodobnost, ze praskne celopero mi prijde asi tak stejne velka, jako ze praskne pevnak. I kdyz u celopera na sjezd oproti pevnaku na kros bych daval i vetsi sance tomu fullu :) Ale jinak souhlas. 30 dni bez kola je sakra dlouha doba. Proto je taky nesmysl se spolehat na jedno kolo.

          0 0
          • K2  

            Kamrád jezdil Canyona (myslím že bylo kupované v německu), praskl mu na sedlové trubce. Reklamace proběhla bez problému, dostal zdarma novější rám.

            0 0
      • Smazaný účet  

        Ty jsi prostě blbej kreten viď, o tom už jsem se tady na foru přesvědčil.

        0 0
      • gonias  

        No, když ho zabukuju v Německu, tak vim na tuty že dojde. Nemám rád nejistý sliby a vykrucování. Když mě místo řečí, že budou za týden, možná za měsíc řekneš narovinu, že budou za tři, tak v tom vidím seriozní jednání a beru ho.Co ty na to „sráči“

        0 0
        • vojta  

          Ty neurcite informace a znacna mira „nekomunikace“ ze strany Bikeexpertu jsou zakladni problem. Ze Canyon ma hodne objednavek, nestiha a dodaci doba je potom dlouha lze snadno pochopit, ale ze by v dnesni dobe nemel zadny plan vyroby, na zaklade ktereho je schopen rict „toto kolo jsme schopni dodat v tomto terminu“ uz ne – nebo se na nemeckych forech obejvuji informace, ze tomu tak je ? – nemcinou nevladnu, takze nevim. Ad. nekomunikace – polozil jsem Bikeexpertu jednoduchou otazku (jednak emailem, jednak osobne) – bude k dipozici full Nerve XC5 ? Na email jsem nedostal zadnou odpoved, na primou otazku mi bylo receno „Nevim. Ted prijdou XC4 a XC6. Kdy bude dalsi dodavka. Nevim. Mozna za mesic. Jaka kola budou. Nevim.“ U profiku, u kterych chci nechat 50t, bych ocekaval neco takovehoto „Mame nasmlouvano to a to a v takovych terminech, ale soucasne dodavka se opozdila o …, takze s dalsimi to muze byt obdobne… Pokud mate zajem, budeme vas prubezne informovat… muzete si ho rezervovat …“ Pripada mi to jako za komancu v dobe planovaneho neplanovaneho hospodartsvi. Kdyz jsem se v jednom zdejsim krame zeptal na Spesla, rekli mi „Letos ho oficialne neprodavame, ale muzeme ho zkusit zajistit. Kdyz chvili pockate, zjistim, jestli je dostupny …“ a za chvili jsem vedel, ze je.

          0 0
          • RomanH  

            Uplnej souhlas, taky se snazim vetsinu prekupniku typu BikeExpert z obchodu vynechat a objednat zbozi co nejblize ke zdroji, pripadne dle referenci.

            0 0
          • Darkson  

            taktéž 100% souhlas s Tvým názorem!

            0 0
      • gonias  

        Proč by mě přišel dřív? Protože si ho objednám přez kámoše v německu a tam si ho taky vyzvednu a myslím, že to dřív určitě bude. Hele, už jsi tady četl od někoho, že ho jezdí? Já jsem tu čest teda ještě neměl. Nebo mě ráčej zacpat hubu tím, kolik jste jich už dovezli a prodali. Dík

        0 0
    • karf  

      mailovala jsem s nima v nemecku na mgraeser@canyon.de, ze s dovozcem pro CR mam problemy a nebudu s nim uz nic resit, ptala jsem se jich na cenu dovezeni do CR- byli strasne ochotni a ptali se i na druh problemu s dovozcem, nejak je to prekvapilo, ale asi to do CR neposilaj, pujdu do Kony

      0 0
      • BUCEW  

        tak jak jsem se dočetl jinde"zkušenosti s bikeexpert" tak z toho vyplívá že jsou spíš problémy z vývozcem.Pře­mýšlíte vy vůbec?

        0 0
        • vojta  

          Nevim, proc pouzivas „silnejsi“ vyrazove prostredky. Ono bude mit maslo na hlave i Bikeexpert. Pokud chci rozjizdet prodej neceho, tak si nejdriv dusledne smluvne osetrim potrebne nalezitosti (dodavky, terminy) – jinak z toho kouka spis pru.. a nas… lidi. Zas tak se mi nezda, ze by germani na smlouvy uplne kaslali -a pokud ano, radej od nich ruce pryc.

          0 0
          • wroum  

            canyon nestiha kola vyrabet, takze BExpert s tim nic neudela. Smluvne muzes mit osetreno leccos, ale kdyz neni tak proste neni a smlouva je ve finale jenom kus papiru. Navic v threadu o BExpert se psalo ze letos jde o zkusebni prodej canyonu v CR (doted pouze a jen v nemecku), takze se daji ocekavat komplikace nez se obchodni partneri „otukaji“. jestli to nejsou lidi schopny pochopit, ze vsechno nejde ze dne na den, tak at si koupej Authora – s tema problem neni.

            0 0
            • gonias  

              Takový příspěvek od wrouma už lecos napovídá a čte se rozumě, dík. Myslím, že i takhle to stačí

              0 0
        • pepino  

          Ty se nejdřív nauč kultivovaně vyjadřovat, pak se nauč česky a pak se bav,demente:-((Omlouvám se ostatním,ale takovýhle hovada (a nenyslim si to asi sám)mě dokážou vytočit.

          0 0
          • BUCEW  

            joooo já si to myslím taky.Taky mě to pěkně točí..ležíš u vody,opaluješ se a najednou přiletí hovado a štípne tě.To je pak zkaženej celej den.

            0 0
        • gonias  

          Hele jestli jsem se tě dotkl tím mým „pochybuju“, tak se omlouvám, protože tady z toho plyne, že s BEX máš asi něco společnýho. Jinak jsem si ale myslel, že jsem svůj příspěvek napsal jako tázací, tudíš ke zjištění info a ne abych někoho poplival. Jestli je to v případě dodávek jinak, tak to stačí napsat a myslím, že to přeložím i bez tvých vulgárnějších příspěvků. Tímto teda čekám od tebe odpověď jak to teda s dovozem Canyonů je a předem děkuji za odpověď.

          0 0
          • BUCEW  

            znám tam někoho tak vidím trochu pod pokličku.Pokud si svůj příspěvek myslel jako tázací tak bych tam čekal třeba otazník…aby si to někdo nemohl vyložit jinak(třeba jako já).Já dokážu celkem pochopit že prodejce má pouze ty informace které mu výrobce řekne tak mě točí že to furt nechápete a když sám výrobce neví kdy bude schopen pokrýt objednávku kterou tam má tři měsíce(kdy mu přijdou rámy,kdy to stihnou složit…atd.)tak nevím co furt chcete.Vsadím se že kdyby ti v BX řekli že to bude za tři měsíce tak bys byl taky nasranej.Lidem jako ty prostě není pomoci.Já sem si ted kupoval taky 70L bágl a taky sem na něho čekal 2 měsíce,ale nedržkoval sem furt a nepsal na fora jakej je kdo kreten.Jestli chceš odpověd na dovoz kanonu tak si přečti"zkušenosti s BX" tam píše člověk kterej to dělá.Pak už je to jenom na tobě bud to kolo chceš a budeš mu věřit nebo si kup meridu a budeš spokojenej.

            0 0
            • Alesh  

              „Znám tam někoho“ – trocha uprimnosti by neskodila :-))

              0 0
            • slayer  

              Jestli se nemýlím tak tu někdo psal o tom že ty kola vybaloval z krabice a najednou tam jenom někoho zná? To musí bejt opravdu hrozný prodávat sám sobě 2 měsíce bágl. :)

              0 0
      • gonias  

        No myslím, že když najdeš někoho v Deutschlandu tak bys měla problém vyřešen. Ale konou určitě neprohloupíš

        0 0
    • stefi  

      Nejsem privrzencem pomluv, vcera jsem se byl v BikeExpertu podivat na XC6, s pristupem prodavace jsem nebyl vubec spokojen. Ocekaval bych vice rozmazlovani kdyz chci potencialne nechat v shopu 60t. Bohuzel 20" ram je mi maly (podle slov prodavace, me prosbe zda bych to mohl vyzkouset nebylo vyhoveno!, pritom jezdim na Cannondale 20" a je mi dobry) a tak jsem se zeptal, zda by mi mohli objednat ram 22". Dostal jsem odpoved, ze nemohli, nebot se nevyrabi. Na mou argumentaci, ze v katalogu je, mi bylo sdeleno, ze BE vidi do skladu Canyonu a tam zadne kolo 22" neni a nikdy nebylo. Pripadal jsem si, ze se mnou je jednano jako s blbem, ktery neni schopen tak jednoduchou informaci pochopit. Ma nekdo radu, co dal?

      0 0
      • vojta  

        Asi zapomenout na Canyona. Ja to uz udelal – i kdyz byl no.1 v mem zebricku (dalsi v poradi je GT ID-XC a Spesl FSR XC – problem mam vsak v tom, ze preference jsou tak 50 na 50 a nejak se nemuzu rozhodnout). Canyony jsou sice pekna kola za dobrou cenu (nekde jsem narazil na zebricek oblibenosti znacek v Nemecku a Canyon byl prvni nasledovany Speslem), ale holt je dovazi prave Bikeexpert. ad. velikost – kdyz jsem se byl v sobotu ptat na Canyony, taky mi prodavac rekl ze L je na mne male (190cm), ale nerikal nic, ze by se XL nedelalo ad. vyzkouseni – to te nanechali projet ani par metru kolem kramu ?

        0 0
        • dalimil  

          vybíral jsem se ženou kolo a v BE nebyl problém se na něm projet po tom jejich dvorku jak je vlez do hadrů.je to holt jenom na prodavači…

          0 0
        • stefi  

          Byl jsem v obleku, na kolo jsem si chtel jen sednout v prodejne, abych zjistil dostatecnou vysku sedlovky a vzdalenost predstavce. Prodovac mi sdelil, ze 20" je do velikosti 185 cm a ja mam o 8 vice.

          0 0
          • kubrt  

            Ahoj od naseho spolecneho kamarada – Martina uz jsem o tvoji prihode slysel vcera vecer. Docela to zapada do toho jak B-E vnima vetsina diskutujicich tu na foru, asi budu hledat cestu jak dovezt dve kola z nemecka i kdybych pro ne mel jet do te jejich vzorkove prodejny. Ale presto je pujdu prudit a vyzkouset si velikost ramu – merim 182 tak to bude ta dvacitka nebo 18 a pak to zkusim vyjednat primo v nemecku – na takovy jednani nemam nervy

            0 0
            • slayer  

              Bacha aby jsi je neprudil moc, mohl by tě čekat právní postih. :)

              0 0
          • stephan  

            pises,ze si sa bol pozriet na xc6,chcem sa ta opytat ako vyzera v skutocnosti,aky si mal z neho dojen,lebo by som si ho chcel objednat z nemeckca,mam 184 cm bude pre mna L dobre?

            0 0
            • stefi  

              XC6 na mne pusobila docela slusnym dojmem. Ram made in Taiwan, ale to jsou temer vsechny. Svary vypadaji pekne. Kolo pusobi kompaktnim dojmem, i kdyz jsem zvykly na lehkost Canonu, jeho hmotnost i ve verzi 20" mne prijemne prekvapila. Osobne se domnivam, ze pri trose „uskromneni“ by mi 20" mohla byt (mam cca 193 cm), uz mne ale nabavi shaneni maximalni delky sedlovky a trnuti, zda jednou nepraskne, takze bych osobne volil velikost 22". Komponenty viz. specifikace, osobne si myslim, ze velice slusny pomer vykon/cena. Takze jedinou vadou na krase kola je Bikeexpert (spise prodavac na ktereho jsem v BE narazil).

              0 0
              • vojta  

                Nejak na Canyona nemuzu zapomenout (pomer vybava/cena u XC6 vyrazne lepsi nez u Spesl FSR XC Pro a kazda usetrena koruna dobra) a tak jsem jeste vcera do B-E zavolal. Asi jsem narazil na nekoho jienho, nez pri osobni navsteve, protoze jednani bylo trochu jine

                • mame L – kolik merite ? 190 …hmm ten ram je tak do 185, bylo by dobre stavit se a vyzkouset
                • XL ted nedelaji, maji skluz a tak montuji jen standartni velikosti (M,L), okrajove velikosti (S,XL) by snad mohly byt do 1–1,5 mesice
                • pokud chcete, muzete dat zalohu, do objednavky dame termin, pokud kolo nebude, zalohu vratime…
                0 0
          • vojta  

            to stefi : …hmm… ja byt majitelem, tak takovyho prodavace ihned vyhodim (pokud to ovsem nebyl sam pan majitel …). Dle poctu potencionalnich zajemcu o Canyony tady na foru, mam dojem ze prijde o slusnou trzbu. Tedy o mych 50k urcite. Pokud bych z B-E citil rozumny pristup (kdyz takto pristupuji k prodeji, jak to musi asi vypadat pri pripadne reklamaci), klidne bych ty 2–3 mesice na kolo pockal.

            to kubrt : oni je posilaji i mimo Nemecko ?

            0 0
      • sk  

        Vazeny pane Stefanku, velmi rad Vam udelim radu CO DAL . Prestante si sproste vymyslet a umyslne poskozovat nasi prodejnu. Pro ostatni ctenare uvedu moji verzi toho , co se odehravalo ve ctvrtek odpoledne v prodejne Bikeexpert. Vasi prosbe ram vyzkouset vyhoveno samozrejme bylo , ale jak jste sam uznal , pri Vasi velikosti 198 cm , je ram o velikosti 20.5" opravdu maly . Na Vas dotaz , zda je mozne objednat vetsi velikost , Vam bylo receno , ze mame naprosto zasadni problemy s dodavkami a navic tento model v teto velikosti neni na seznamu volnych kol. Prodavac Vam tedy po pravde rekl , ze neni mozne kolo objednat , protoze sami si nejsme jisti , jetstli jeste vubec bude . Spousta kol je jiz definitivne vyprodana. Paradoxem je , ze komunikace mezi Vami a prodavaci ( umyslne uvadim mnozne cislo , protoze na prodejne byli dva ) byla naprosto v pohode , a sam jste uznal , ze neni mozne Vam prodat 20.5 ram. Opravdu tedy nerozumim tomu , co nasledujici den napisete do bike-fora. Nechci Vam tady vyhrozovat pravnim postihem ( byt naprosto realnym ) a jenom doufam , ze v ostatnich prispevcich je alespon o trochu vice pravdy nezli v tom Vasem....... S pozravem Stanislav Kotab – jednatel spolecnosti

        0 0
        • stefi  

          Vazeny pane Kotabe,

          1. nechtel jsem ocernovat Vasi prodejnu, jen jsem se pozastavil nad pristupem jednoho prodavace (druhy byl naprosto v pohode), nevim zda jste tim dle mne spatnym nebyl Vy, ci od koho mate Vasi verzi pravdy.
          2. jasne jsem se zeptal, zda bych si mohl v prodejne na kolo sednout, abych vyzkousel, jak maly mi ram 20" je. Na to mi bylo odpovezeno ze NE, protoze mam tak 198 cm, rekl jsem, ze mam jen 193 a jezdim na kole 20" a je to celkem v pohode. Na to mi prodavac odpovedel, ze Canyon 20" je pouze do vysky 185 cm. Po teto vete jsem opravdu uznal, ze pokud tomu tak je, byl by mi asi maly a na zkouseni jsem dale netrval. Z ktere vety prodavace ale plyne, ze jsem dostal povoleni si na kolo v prodejne sednout, to nevim. (mozna moje chyba, ze neumim cist mezi radky)

          3)dale jsem jen zjistoval, zda je Vas obchod schopen mi zajistit na objednavku dodani kola o velikosti 22". Prodavac mne informoval, ze takova velikost kola se nevyrabi, proti cemuz jsem se branil, ze v katalogu je tato velikost uvedena. Prodavac mi sdelil, ze on to musi vedet, protoze ma pristup do skladu Canyonu, kde kolo 22" neni a nikdy nebylo (tyka se vsech modelu kola Canyon), ze jsou problemy s dodavkou a vozi se ramy pouze 18,5" a 20". Otazkou, zda tedy v pripade, ze BE neni schopen mi pozadovane kolo objednat, i kdyz je jedinym dovozcem Canyonu do CR, a musim jej tedy shanet v Nemecku ci Rakousku, jsem vzbudil udiv, ze nechapu takovou primitivnost, ze pokud kolo nema BE, tak jej nema nikdo a nikde.

          1. nevim jak to cele melo dopadnout, mozna je opravdu situace s koly tak zoufala, ze nemelo pro prodavace smysl se mnou delat nic jineho, nez co udelal. Mozna ,ze stacilo rici, ze u vyrobce zjisti, zda je vubec realne takove kolo do CR privezt ci mi doporucit jine kolo s podobnymi parametry. Nic z toho se ale nestalo a ja odchazel z prodejny zoufaly. Do fora jsem psal, abych zjistil, zda nekdo byl ve stejne situaci jako ja (odmitnuty BE) a dokazal situaci vyresita ne pro to, abych napsal co si myslim o Vasi prodejne.

          5)nicmene k Vasemu mailu: slibil jste mi v jeho uvodu, ze mi reknete co dal, mam ale pocit ze mi bylo jen vyhrozovano, ale odpoved jsem nedostal. Navrhuji, abychom zapomneli na celou causu, ktera stejne nic neresi a chtel bych po Vas odpoved na mou otazku: je schopen/ochoten Vas obchod mi dodat (treba do 3 mesicu) nektere z kol Canyon XC5–7 nebo ES5–7 ve velikosti 22"? Pokud dokazete odpovedet kladne, rad se k Vam vratim a treba to bude i poucenim pro ostatni jaci opravdu jste.

          Dekuji za Vasi odpoved.

          0 0
          • sk  

            poslete mi prosim mailem – kotab@bikeexpert.cz – telefonni spojeni na Vas . V pondeli Vam zavolam a doufam , ze celou vec vyresime k oboustranne spokojenosti. dekuji s.kotab

            0 0
        • kesu  

          ja teda nevim proc by mel bejt 20,5 ram na 198cm maly,sam mam pres 190cm a jezdil sem na 18,5 a nebyl to problem musite se akorat naucit jezdit s pokrcenejma nohama.

          0 0
          • stefi  

            Pro opravu mam jen 193. V BE ale maji pravdu, ze 20" ram by mi byl maly. Nechci pri cene kola delat kompromisy, na akrobacii se nechystam a tak pro mne vetsi velikost ramu neni limitujici.

            0 0
            • vojta  

              Pokud to neni tajne, dohodl jsi se s B-E nejak? Dle mych poslednich informaci z B-E by XL mohly v „relativne rozumne“ dobe byt (viz muj prispevek nekde vyse) – pokud by jsi mel podobne info, mohlo by na tom byt i neco pravdy.

              0 0
              • stefi  

                Abych odpovedel jasne – dohodli jsme se. Nejdrive jsem mluvil s sk a ten mi sdelil, ze snad kdyz dobre pujde, mohlo by tu byt neco v prvnim cervnovem tydnu. Pak jsem zasel do BE, stejny prodavac se kterym jsme si minule moc nerozumeli, dnes absolutne spickovy pristup. Nevedel jsem, co bych si mel vybrat, tak se mi venoval alespon 20 minut, probral se mnou vyhody jednotlivych kol, komponentu apod. Myslim si, ze mi opravdu hodne pomohl si vybrat rozumne. Kazdopadne byl odbornik, kteremu jsem veril. Zaroven jsem si vsiml, ze podobne pristupoval i k ostatnim zakaznikum, ktere obsluhoval behem me navstevy. Abych zvysil sanci, ze kolo dostanu co nejdrive, vybral jsem si 4 typy kol. Urcite to neni lehka volba, ted mam ale pocit, ze pokud prijde libovolne z nich, budu spokojen (bud mne potesi prijemna cena a nebo kvalita komponentu). Pro mne je nyni dulezite, ze po prvnich problemech se pravdepodobne blyska na lepsi casy. Zaplatil jsem zalohu a ted doufam, ze v Canyonu vsechno klapne co nejdrive.

                0 0
                • vojta  

                  … ze by se chytili za nos a uvedomili si, ze zakaznik neni obtezujici hmyz? Kazdopadne se to cte lepe, nez rada predchozich prispevku. Asi si pristi tyden naplanuju nejakou cestu do Prahy.

                  0 0
                  • stefi  

                    Od patku jsem stastnym majitelem Canyona XC7. V BikeExpert mi kolo sestavili dle mych pozadavku (vymena nekterych komponent), takze maximalni spokojenost. Byl jsem az nehorazne rozmazlovan (vsechno prislusenstvi, ktere jsem si dokoupil mi bylo ihned na kolo namontovano). Trochu mi to pripomnelo nakupovaci scenu z Pretty Woman. Uz jsem byl o vikendu kolo trochu projet a je fakt super. Preji vsem, kdo cekate na Canyona, aby Vas pribeh koncil stekne dobre jako ten muj.

                    0 0
                    • vojta  

                      … konec dobry, vsechno dobre … tak at slouzi. V sobotu jsem se byl opet podivat v B-E (tentokrat si rozhodne nemuzu na neochotu stezovat) a zkousel jsem 20". Jakz takz jsem se na ni se svymi 189cm poskladal (sedlovka ma „jeste“ 1 cm rezervu), ale porad mi vrta hlavou jestli by nebyla lepsi 22". Jaky mas z kola dojem ? Je hodnota „Stand Over Height“ 855mm realna ? – mam tak 90cm a to by uz mohlo byt nebezpecne …

                      0 0
                      • Pá-dlista1  

                        A kde se tahle hodnota meri? Ja jen ze muj ram bude mit rozptyl tak 30cm :)

                        0 0
                        • vojta  

                          … ty mas vzdycky neco extra… Rekl bych, ze tak pred spickou sedla. http://www.canyon.com/…ometrie.html?b=27

                          0 0
                          • Pá-dlista1  

                            Jakeho sedla? S hokejkou nebo s rovnou sedlovkou a posunutem vpredu nebo vzadu? Opravdu bych si to chtel zmerit… uz kvuli tomu nemuzu ani spat :( A je jedno jake mam plaste? Jen ze ty moje uz jsou trochu ojete a taky nevim jaky tlak nastavit. Taky jsem menil vidlici a nevim jestli ma spravnou vysku…jeste ze jsem nechal puvodni hlavovy slozeni.

                            0 0
                      • stefi  

                        22" je opravdu dost velka, tech 855mm jsem nepremeroval. Ja mam tak 92–93cm a zda se mi, ze roura je pri stani na rovine proklate blizko. Nechtel bych ale dostatecnost vysky prakticky overovat z kopce. Na starem kole jsem mel rezervu tak 15 cm a to byl mnohem lepsi pocit.

                        0 0
                    • slayer  

                      To je ale pěkná pohádka se š?astným koncem o napraveném panu prodavačovi a jeho jednatelovi. :)

                      0 0
        • kralovek  

          http://www.justice.cz/…/insl/report?…

          jednatel: Veronika Smilová, r.č. Praha 2, Václavská 18 den vzniku funkce: 10.září 2001 Zapsáno: 10.září 2001 Jednatelka jedná jménem společnosti samostatně. Zapsáno: 10.září 2001

          O jednateli Stanislavu Kotabovi se v obchodnim rejstriku nepise ani slovo.

          Nekdo tady lze jako kdyz tiskne. … a jak znamo, kdo lze ten krade

          0 0
          • sk  

            Chytry mladence, nevim jak v Domazlicich , ale tady v Praze jeste neznamena , ze kdyz se nekdo jmenuje Pepa , tak ze to musi byt ten Pepa od Vas z Domazlic,co jsi s nim chodil na zakladku. To same plati o tom , ze firma Bikeexpert s.r.o. nemusi byt zrovna provozovatelem prodejny Bikeexpert. OK?

            0 0
            • slayer  

              V tom případě je zajímavé, že doménu prodejny Bikeexpert (bikeexpert.cz) si zaregistroval pan Jaromír Smil to bude asi podobnost jmen čistě náhodná že chytrý pane?

              0 0
            • steel is real  

              na registru zivnostenskeho podnikani na serveru mpo je provozovatelem prodejen bikeexpert pan smil – tudis osoba fyzicka, nikoliv pravnicka – vydavat se za jednatele je nemravne chovani a tvrzeni o pepovi je lehce mimo misu

              0 0
          • Alesh  

            A co takhle Standovi duverovat a spis ocenit, ze odkryl karty a nevydava se za nekoho, kdo zna nekoho, co ma znamyho v BE… :-) Detinske vyroky typu „Kdo lze, ten krade“ bych tu taky ozelel.

            0 0
            • vojta  

              Pokud chci opravdu vzbudit duveru a nemam duvod mlzit, napisu "prodejnu BikeExpert provozuje firma XYZ ( ze by Tenere ?) a v teto firme jsem jednatelem.Jed­noducha odpoved, ktera utne dalsi diskuzi.

              0 0
              • sk  

                Naprosto souhlasim , ale pokud nekdo verejne publikuje naprosty nesmysl a do zaveru uvede vyrok , ze kdo lze , ten krade , tak at se na me nikdo nezlobi , ale rozhodne nemam nejmensi chut neco vysvetlovat a odpovim , tak , jak jsem odpovedel.

                0 0
      • tomkop  

        Pokud to byl ten mensi s brylemi tak toho meli vyhodit uz davno. Ten je max neochotny a arogantni. Opet jsem se o tom v patek sam presvedcil. Uz tam nenecham ani korunu natoz 50 kKc za nove kolo

        0 0
    • pegal  

      Jestli ho nekdo chcete hned tak tady ¨maji Nerve XC4 v 19" za 20.000,– http://www.cv-bazar.cz/ v sekci sport. potreby. Puvod z Nemecka.

      0 0
    • Darkson  

      trochu mimo mísu… to SK: jak to vypadá s vašimi internetovými stránkami? jejich zprovozněním a aktualizováním informací nejen ohledně dovozu Canyonů by se předešlo některým nesmyslným diskuzím, si myslim:-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.