Marzcocchi MX comp eta-nastavení

10 nepřečtených
  • chemic

    Zdravim, poradil by mi někdo s nastavením vidle? Tlak je f pohodě, ale nastavit pružinu a odskok(olej) mi nějak neleze do hlavy. Ještě, nastavoval jste někdo SAG? Jak? Dík Ještě ohledně stylu-spíš rychleji než pomaleji, jo a vážím 105kg. :-) Díkes

    0 0
    • enjoy  

      hm,skoda,padlista je off-line:-) nastavit odskok.no tak ted nevim jestli vubec nevis co to je nebo nevis jak ho nastavit co nejlip.. a s tim SAGem to si me vazne krute dostal:-)).SAG je to,o kolik vidle zajede kdyz si na kolo sednes.melo by to byt okolo dvaceti procent zdvihu.

      0 0
    • Pekáček  

      Levá noha má pružinu, tam nic nenastavuješ, jen páčkou snižuješ zdvih (otočíš páčkou, zatlačíš na řidítka a vidle zůstane skoro úplně zasunutá). Odskok, tedy útlum se nastavuje v pravé noze, sundat zátku a dlouhým imbudem ladíš. Není to zrovna jednoduchý, tak to nech servismanovi nebo někomu zručnějšímu z B-F a buď u toho abys řekl co ti vyhovuje. Spíš začni s továrním nastavením.

      0 0
      • chemic  

        To jsem potřeboval vědět. Takže předpětí pružiny tu nahrazuje tlak vzduchu, je to tak? A ten odskok-znamená vypustit vzduch, nastavit, nafouknout a testnout? A tak pořád dokola, dokuď se nenajde nejsympatičtější nastavení? Takhle jsem to pochopil. A co vy jak máte naladěn odskok? Spíš pomaleji nebo rychleji+vaše váha. Díkes

        0 0
        • Pekáček  

          S tím vzduchem je to tak. No a odsklok je jak popisuješ, pořád hledat ideální nastavení. Nehledě na to, že je trochu problém najít tu dírku tím dlouhým imbusem. Já jí mám nastavenou spíš na větší tlumení. V zimě jsem jí ale jezdil odtlumenou, byl v ní olej Motorex a nějako tuhnul. Teď mám Denicol 7,5 a mám ho tam víc než v ní bylo Motorexu ze servisu a funkce pohodová. Vážím 84kg a hustím 50 psů.

          0 0
      • chemic  

        Ještě tedy k těm skrutkám na kncích vidlice-těma se nic nenastavuje?

        0 0
        • Pekáček  

          Na ty spodní matice nesahej, nebo si vypustíš olej. Nic se jima nenastavuje.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.