• my5tic

    Chtel sem se vas zeptat kolik by jste asi zaplatili za provedeni nasledujicich ukonu ve vasi oprave (servisu) kol. nasazeni vydlice,serizeni hl.slozeni, nazazeni smykace, pridani bowdenu a lanek,serizeni razeni a brzd. Daval sem to do jedne opravny ale tam meli plno a chteli za to 300 ,– pak sem to teda zanesl jinam dnes sem si pro to sel a jeste to nemeli,prej mam neco s prehazovackou.Tak ze zitra bude a ptal sem se ho kolik nejvic mysli ze to bude stat a vyvalil sem oci :O,rekl: no do 1000 se vlezem

    0 0
    • Vrci  

      Pokud bych tam ty věci i koupil tak nic. Jinak co vim tak kompletní nastrojení rámu bez vyplejtání stojí cca 700.

      0 0
      • HLAVA  

        proč si to teda neudelas sam

        0 0
        • Vrci  

          Já říkám kolik by stálo, ne jsetli si to nechávám nebo nenechávám dělat. Nechávám si většínou jen natočení a vyndání středu a nedávno přepletení kola.

          0 0
    • RomanH  

      nasazeni vidlice s upravou krku + montaz klik XT04 stalo 150 Kc. Klidne bych si to udelal sam, ale nemam doma sverak a klice na XT04.

      0 0
      • jihra  

        U mne tak do 350 Kč. Záleží, zda se bude zkracovat krk vidlice, jaký je typ brzd atd.

        0 0
    • RapMan  

      Me v Pribrami stala priprava kola na sezonu – promazani, centrovani, seriznuti krku vidlice, nasazeni brzdovych spalku, celkove serizeni, celkem na 350Kc…

      0 0
      • Mamut  

        Pred kazdou sezonou rezes krk?

        0 0
        • TinkTink  

          Dobraaa otazka :o)))

          0 0
          • goofy  

            A dva krat v prubehu sezony… Jezdi totiz urcitie na RST… :o)

            0 0
            • RapMan  

              pro rejpaly priprava na sezonu + seriznuti krku k tomu… ale nekdo si na kazdou sezonu kupuje treba novou vidlici, tak reze krk pred kazdou sezonou, ze? :)

              0 0
    • HonzaV  

      V jednom nejmenovanym servisu v Liberci tak do 3 stovek, pri koupi uvedech veci samozrejme nic.

      0 0
    •  

      hele uctujete si nekdo nasazeni retezu ktery bych u vas koupil ???? tj, vymena a zkraceni

      0 0
      • Vrci  

        Za tohle jsem nikdy neplatil. Dokonce i dkyž jsem přijel se snejtovaným řetězem, že bych ho potřeboval zkrátit o článek, bylo to zdarma.

        PS když chodíš pro všechno nebo většinu do jednoho obchodu, pak za prkotiny neplatíš. Dokonce jsem už odcházel se zbožím (čapáky nebo sedlovka) s tim a? to zkusim a peníze přinesu, až budu mít cestu kolem.

        0 0
        • TinkTink  

          Jo, ale todle s tema capakama – to neudela kazdy shop…i kdyz budes pravidelny kupujici, tak znam shopy, kde to proste zakaznikum neudelaji a nezajima je, jestli tam nakupujes porad nebo dnes poprvy – je to blby, ale je to tak…napric tomu znam i opak…je to fajn – je dobry, ze jeste nekde se lidem veri a taky je dobry, ze ve vetsine pripadu toho lidi nezneuzijou…jeste to s nama neni tak spatny. (to co ted pisu, pisu zjisteni jinych lidi, ne me samotneho, ja jsem jiny typ kupujiciho)

          0 0
          • Vrci  

            Je to krám, kde jsem si nechal postavit dvě silničky takovým falešným leasingem nebo jak to popsat. Zaplatil jsem v zimě zálohu, během tří až čtyř měsíců donesl zbytek. Bylo mi dokonce v případě druhýho kola nabídnuto, a? si ho vemu dřív a peníze přinesu až příští měsíc, ale to sem odmítnul (nechtěl jsem aby jim v tom zůstali viset peníze a ryskovali, že se mi něco stane). Pro mě tenhle druh nákupu spojoval několik výhod – zimní slevy, velkej výběr, záruka běžela až od jara (tenkrát 6 měsíců). Výhoda pro krám méně vázaných peněz v zásobách, obchod uskutečněnej v novým roce (daně se platí až za rok), jeden věrnej zákazník navíc.

            0 0
        • Kreten  

          jj aj ja mam taky obchod. teraz mi dokonca vymontuju patku na prehadzku z ineho bike, ktory je na predajni. svoju som zlomil a nemam na com jazdit. inak mi robia skoro vzdy servis do hodiny a bez ziadneho priplatku. no parada

          0 0
      •  

        No tak u nas to tak teda nefunguje,ze kdyz tam chodim furt ze bych mel naky vyhody,sem tam to kolo kupoval a stejne si vsechno necha zaplatit, a dvacka je si myslim docela dost za par pohybu s nejtovacem, voni sou tady u nas vubec takovy ze setrej vsude kde se da, prej i kupujou retezy ve velkym mnozstvy aby usetrili a pak to roznejtujou a prodavaj v pytlikach za normalni cenu,

        0 0
    • Cejlon  

      Mám taky svého servisáka u kterého jsem si nechal objednat rám a vidlu.Před tím jsem u něj servisoval své předchozí kolo a mám u něj značné slevy.Ale když říkám značné,tak opravdu značné.Diskové náboje DT Swiss Onyx + práci mi prodal za 4000,Duka 04 XC za 7800 a běžné seřizování a pod. mám vždycky zdarma.Ale to jsou věrnostní slevy:-)

      0 0
    • wroum  

      ja bych zaplatil jenom material (samozrejme se slevou). praci sem zatim nikdy neplatil (jednou jo, 200 za nastrojeni komplet biku + zkraceni hydrauliky a serizeni vseho, akorat on zadny prachy nechtel, tak sem mu dal aspon ty 2 kila :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.