• Jenca

    zdravim chtel bych pozadat o pomoc s vyberem bryly na bike.

    mel jsem axon bohuzel si nevzpomenu typ ale proste bez jakehokoliv padu ci zasednuti nebo ja nevim co se da jeste praskla obroucka (jediny co se delo byla vymena skel)

    bryle bych chtel rozhodne s vymenymy zorniky z duvodu ze treba na zavod si za jakehokoliv pocasi beru jen cire a na vejlet dle pocasi

    bryle axon me tudiz vydrzeli cca 6 mesicu (mozna dele ale za cenu 600 to nepiovazuju extra dlouho)

    jine jsem nikdyn eskousel a nemuzu posoudit treba jaky jsou rudy project za 4× tolik

    uvazoval jsem o RP Kerosene nebo uvex supersonic objoji je cca 3000 coz me prijde dost za to ze by to melo vydrzet rok :) (snad ne) uvexy me lakaji hlavne jakymsi nemlzivym povrchem skel coz u uvexu neexistuje a obcas to bylo dost o jizde v mlze :)

    diky za kazdej typ

    0 0
    • Pinocio  

      Nevim jak uvexy, ale známej má Kerosene už dva roky a jenom je chválí.

      0 0
    • Meesha  

      Mam Uvexy u kterejch inzerujou neposkrabatelny skla a mam je poskrabany jak prase! A to se k nim chovam dost slusne! Kerosene sou dost vychvalovany.

      0 0
    • mike!1  

      to mi udělaly axony taky a dvakrát, takže už nikdy více. mám bbb ventilator a zatím plná spokojenost:-)

      0 0
    • well  

      Já mám už druhý rok Axon Activ se světlejším sklem. Po roce užívání na nich ještě nemám ani škrábanec. Cena cca 300,–Kč. Zatím moc příjemný překvápko. Od Axona mám taky dlouhé letní rukavice a po týdnu z nich opadalo co mohlo, ale to co zůstalo už drží čtvrtý rok :-).

      0 0
    • figur  

      Koupil jsem nedávno Briko Lucifer s lehce zabarvenýma sklama a přídavným páskem (na běžky).Lehoučký,se­dly,skoro se nepotí,zatím plná spokojenost.

      0 0
    • funo  

      Mám cca 3 roky BLOC Stealth, 3 výměná skla (používám vždy oranžové), nemlží se.Stály asi 1 600 kč, prodávají se třeba v Hudy Sportu.

      0 0
      • Glum  

        Bloc Stealth mam taky asi 3–4 roky, troje skla (nejvic uzivam oranzovy, bily v zime, hnedy na kolo moc nejsou, tak k mori). Skla poskrabany nejsou skoro vubec, vozim je denne. Prvni odesel plastovy-gumovy nosnik (prosoupal se), ale sehnal jsem za tusim 80 Kc originalni nahradni v Hudy. Spokojenost. A ja za ty bryle platil vyrazne min, asi 1100 Kc, ale mozna jsem mel v tom shopu nejakou slevu.

        0 0
    • jfk  

      mám keroseny snad už tři roky a jsem velmi spokojen s komfortem a trvanlivostí. za velké vlhkosti či pokud zpocený zastavím tak se orosí, ale většinou to rychle zmizí, používám je v terénu i na silnici, na běžkách i na sjezdovkách

      0 0
    • climber  

      Já řeším akorát jeden problém, aby nebyly moc drahý, protože je vždycky někde nechám v hospodě a tím pádem u mě nemaj brejle moc dlouhou životnost.

      0 0
    • Man  

      Ja mam nejake bryle s vymenitelnymi sklami od Rudy Project uz 8 rokov a menit ich budem az tento rok. Uz su sice aj lepene sekundovym lepidlom, ale v podstate stale funguju, takze aj ked boli kur…sky drahe, hodnotim to ako dobry kup.

      0 0
    • Chaingang  

      Ja mám Keroseny už asi dva a půl roku,rok a půl byly uplně skvěly,pak začaly byt takovy rozvrzany a asi před měsícem mi praskla obroučka,takže už mi nějak nedrží moc na ksichtě.Mám ty Smoke skla,ktery jsou dobry když hodně paří slunko,ale většinou jsem vozil Racing Red,ty jsou dobry kdykoliv.Teď pujdu asi do Oakley M Frame

      0 0
    • vili  

      mam uz asi 4 roky RP kerosene(myslim) a na to kolik staly me dost sklamaly.kovovy dily obroucek jsou pusobenim potu ( i kdyz sem je ze zacatku po kazde vyjizdce umyval vodou) znacne zoxidovane,nosniky se mne rozpadly snad po pul roce a i kdyz mam pevny obal tak zorniky toho teda taky moc nevydrzely,ted uz pres ne neni skoro videt jak jsou doskrabany,takze RP uz nee.

      0 0
    • Pavlos  

      Si prihreju polivcicku…

      Mate nekdo bryle Uvex 4box? Napiste vsechno co vas napadne. Dik

      0 0
    • Siddha  

      sem mel Uvexy Airwing myslim. pak sem je nekde nechal… ale byly super. a predtim Relaxy spadly z pul metru a rozstrikly se na tisic kousku, pak sem se smotal a nejaky Championy sly taky (a ja do nemocnice) a stary priserny Axony poskrabany ze neni nic videt mam ted jako zalohu. jo a v zime me prastila poma na lyzich a rozprskla pujceny. podle me nema cenu do toho moc investovat. asi zase koupim ty Airwingy. ten makralon je fakt dobrej…

      0 0
      • klokan  

        Pred 14-ti dnema sem koupil Air Windy v provedeni kovove modry skla a modry obroucky a vypadaj opravdu dobre. Sedej mi dobre naksichtu – nepadaj. Ty skla jsou zajimavy-spis nez by stinily, tak zvyraznujou barvy. Takze muzou bejt dobry na vecer pri zapadajicim slunci.

        0 0
    • Mike_o  

      Mam R2 nevím ale který model, zvolil jsem je kvuli dioptrickým vložkám a max. spokojenost, Jsou i modely s vyměnitelnými zorníky.

      0 0
    • caesar  

      Oakleye? :)

      0 0
    • piskot  

      Já sháním také brýle, ale potřebuji s vloženou dioptrickou obrubou. Vyzkoušel jsem jedny Adidasy, padly na hlavu úplně perfektně, tak mě zajímá, jestli má někdo zkušenosti s touto značkou brýlí (výdrž, mlžení, atd).

      0 0
      • HonzaV  

        Adidas brýle s dioptrickou vložkou vozil na silničce 3 roky můj známej, maximální spokojenost. Teď po laserovym zákroku je vozí bez vložky. Mínusem je jejich cena – brýle, vložka včetně dioptr.skel a jseš na pěti litrech. pak někde lehneš, reješ hubou v zemi jako já a máš vyděláno. nyní se chystám koupit buďto BBB navigator cca 1500,– včetně dioptr.vložky bez skel, nebo Pells. BBB mám vyzkoušený, sedí dobře, teď čekám, jestli Pells pujčí jedny na vyzkoušení do jednoho shopu. Limit dioptrií na Pells jsou čtyři, BBB by měl být na pět. Škoda že Rudy Project je do dvou. Alespopň mi to tvrdili. Novy modely Axonu s vložkou nestojí podle mě za nic, na hlavě to nesedi, jsou těžky a nějak divně mají vycentrovanou tu vložku.

        0 0
        • steel is real  

          koopil jsemj vloni briko cox, s tim, ze neni problem do tech ramecku vsadit diptricka skla – jenomze problem to byl, nakonec mi tam vsadili skla v rodenstocku – skla stala 2800,– vysledek neni idealni bryle celkem zkresluji, rozhodne bych opet koupil bryle s dioptrickou vsadkou, rudy project je opravdu do 2 a cena, jak jsiz jsem zminil, je pomerne nekde jinde – ty bryle zacinaji byt drazsi nez oakley, asi bych sel do briko sprinter celkem slusna cena – nejakych 2100,– kc vcetne klipu

          0 0
    • Mofo  

      mam Navigator 1 od BBB, tri vymenitelná skla, lehké, perfektně sedí, vyborna cena neco kolem sesti kil…

      0 0
    • biker007  

      mam asi rok a pul Kerosseny od RP a 100% spokojenost.. supr sedi, dobry skla, odolna konstrukce. mel sem je v zadni kapse dresu kdyz sem sel pres riditka a lehl na ne celu vahou.. a byly jen ohle nosniky (ktere se daji stelovat, takze to bylo za minuty v puvodnim stavu..).

      0 0
    • DT Czech  

      Hele jestli můžu poradit, zrovna jsme od teamu dostali nový model od R2 – trekking. měl by bejt co nevidět na krámech a fakt musím říct super brejle lehoučký, perfektně sedí na obličeji, žadnej problém s přechodem světlo/stín. Opravdu super všem doporučuji

      0 0
    • tbc  

      pred dvoma rokmi som si kupil cyklisticke bryle OZZIE. Stali asi 1200Sk. Bol s nimi testovaci kusok sklicka s napisom __If you can brake this glass with hammer we'll give your money back''. Nepodarilo sa mi ho rozmlatit :-) Vobec ich nesanujem a skla su po dvoch rokoch skoro ako nove. Akurat z ramiku sa odlupuje pogumovanie. Aerodinamika vyborna, vobec pod ne nefuka, ani po nich nezametam mihalnicami. Zaver: vyborne bryle v danej cenovej kategorii. Cena/vykon ich asi maloco predci.

      0 0
    • civetta  

      Po experimentu se dvema axony (uz nevim kterej typ, ale lamaly se) jsem predloni sel do Uvex Sportsonic small (troje vymenny skla). Vyber na zaklade fotky ve Velu – velkej problem je sehnat – zadarilo se diky ochote dovozce a tipu na distributora. Resume po dvou letech (mj. cca 20 zavodu):

      • skla super (uplne neposkrabany), ale mlzej se (pri destivym maratonu) taky (nicmene oakleys half jacket udajne taky);
      • obroucky vydrzely i rozslapnuti pri vymene duse 8-))) proste se to rozeskoci, nacvakne se to zpatky a drzi to bez problemu;
      • bacha #1: upadavaji takovyty pruzny plastovy potvory co sedej na nose (ale vsechna cest: sam Uvex Germany mi poslal rychle a zdarma nekolik do foroty), chce to prilepit napevno, pokud to uz nevychytali ve vyrobe;
      • bacha #2: pozor na sirsi koren nosu – chce to vyzkouset, nevybirat podle fotky 8-)))

      Good luck!

      0 0
    • cybernovi  

      všechny možný jen ne Axony.. praskli mi už dvoje bez jakehokoli namahani.. Ted mam naky BBBčka a naprostá spokojenost..

      0 0
    • MMX  

      Kup si Oakley, morbidne za nich zaplatis ale aspon budes vediet za co si tie peniaze dal; Vacsina ma filtre lucov UVA, UVB, UVC, polarizacny filter, protizahmlievaciu vrstvu, vrstvu proti poskriabaniu a neviem co este. Viac najdes na: http://oakley.com/…/lens_tints/

      0 0
      • tbc  

        no, nie kazdy na take bryle ma / je ochotny dat trebarz 4 litre. ja tvrdim ze za stvrtinovu cenu zozenies bryle co maj 95% vlastnosti okley. napr. tie ozzie.

        0 0
      • Pedro  

        Sofort Kaufen nebo Neu znamená v obou případech že je to nový

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.