• preacher

    Zdravím všechny bikerky a bikery. Letos chceme s manželkou a naší malou bikerkou (1 rok) na dovolenou na kolech. Já a manželka jezdíme docela dost, malá ještě ne, ale máme Croozera 737 a neskutečně se jí tam líbí. Poraďte nám, kde se máme vydat, aby tam nebylo moc turistů. Preferujeme Moravu (Jeseníky, Beskydy), ale nebráníme se třeba ani Jižním Čechám, Šumavě, nebo Vysočině. Máte zkušenosti, nápady, tipy? Sem s nimi. Už je nejvyšší čas něco vybrat…Díky…

    0 0
    • munro  

      Jsme z Moravy, ale tip mam na jizni Cechy. Minuly leto jsme byli s dvoumistnym Croozerem (deti 1 a 3 roky)v kempu Zvule u Kunzaku. Tereny tam se me zdaly pro vozik idealni. Lesni asfaltecky, vylety do Slavonic, na Landstejn, husta sit obcerstvoven…Kdyz vyjde pocasi, je to fajnj.

      0 0
    • RomanH  

      Letos mozna budeme resit stejny problem. Hodne jsem premyslel o Ceske Kanade (mamte to tam dost projete), nebo o Novohradkych horach (husta sit asfaltovych silnic po vojacich bez provozu aut) – tam se mi moc libilo. Byl jsem tam naposledy pred cca 3–4mi lety a byla to parada – clovek se ponoril do lesu a po cely den skoro nepotkal zivacka. Jen mam strach, ze takhle dlouho by to dcerka ve voziku nevydrzela – tezko ji zabavim behanim po lese. Navic tam tehda bylo poskrovnu hospod. V te Ceske Kanade je pro ni vice vyziti.

      0 0
      • Corbett  

        Česká kanada je pro lehkou rekreačí cykloturistiku naprosto ideální, mohu doporučit.

        0 0
    • zwwak  

      JIžní Čechy. Okolí Františkova ( u Suchdola nad Lužnicí ). Jsou tam dva kempy ( jeden ve Františkově ). V blízkosti písáky na koupání. Ubytování v soukromí je tam taky. Neskutečně dlouhý rovný lesní cesty asfaltky. Pro dítě ideál. Návštěva sousedů v Rakousku po jejich cestách. Podívej se do mapy.

      0 0
      • orca  

        Uplne pro nas idealni prosim posli mi odkaz kde jste byli .. Jen jeden dotaz kde jste meli kola ??

        0 0
      • Bloodrat  

        Loni jsem byl s rodinou u Nových Hradů nedaleko Terčina Údolí a Červených Blat a byli jsme ubytováni tady – http://ubytovanitrebonsko.webnode.cz/ je to tam moc hezké (hlavně člověk má soukromí), cena víc než příznivá, majitelé příjemní a ochotní mladí lidé a v okolí trasy kde si vybere opravdu každý – Směrem na Třeboňsko rovina a rybníky, směrem na Novohradské Hory kopečky, Hojná a Dobrá Voda a krásná příroda. Můžu jen doporučit )

        0 0
        • J3Sl4n  

          Nemáš volno na přelomu července a srpna, pro dva lidi?

          0 0
        • karliner  

          Špeluňka, kde imrvére štěkají a vyjou psi. Cca kilometr je prasečák. Přeji příjemnou dovolenou.

          0 0
        • pepek  

          Jezdíš na dovolenou do vlastního baráku?

          0 0
    • pesimum  

      Na dovolenou kam chceš a dítě dej prarodičům do opatrování :)

      0 0
      • marco  

        Mám taky ten pocit, že dítě se bude mít dobře u dědečka s babičkou než v skoro ještě kojeneckém věku se vláčet sice v pohodlí vozíku kdesi v jižních čechách. Neboj ještě si toho dítěte užijete dosytosti v pozdějším věku. Mimo jiné to říkám i díky tomu co se stalo tomu ročnímu děťátku co se o něm v současnosti píše v novinách. Taky v samé lásce nemohli bez něj vydržet ani minutu táhli ho kamsi do Lázní a jak to dopadlo. Se občas divím jak si někteří rodiče v době pár dnů po porodu troufnou jít s miminem do obchodních centra se bavit.

        0 0
    • folbi  

      Vyzenil jsem babicku u Suchdola a muzu to tam doporucit, jak psal mekdo predenmou, rano zajedes do lesa a kdyz chces nevyjedes. Malej tam ve voziku naspal hodiny, ve voziku je spousta mista i na nejaky hracky a to pak neni problem vyndat bagr a klidne po svace hodinu nakladat kameni, nebo vozim mic a hrajem fotbalek, …Vetsina vesnicek ma nejake to male detske hriste, nekde je i hospudka. No a to koupani, hmmmm paradicka. Kdyby ti nevonela voda v mistnich piskovnach v Gmundu je aquapark – http://cz.sole-felsen-bad.at/. Me se tam proste libi a Tobik je taky spokojenej. Letos jeste s vozikem, bude mu za chvilku 2,5 roku a na pres rok uz asi s traigatorem. Preju peknou dofcu at uz je kdekoli.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.