• Hmilan

    Ahoj všem,

    Procital jsem diskuze, hledal jsem po netu všude, ale nejak se nemůžu nikde chytnout…

    Hledáme nějaké pěkne místo na cyklodovolenou, nejlépe Jižní Čechy, Adršpach nebo Rakousko (Dunaj). Nejlépe menší penzion, kde se da dobre večer najíst a alespoň se saunou, kde nebude az tolik lidi a kolem cyklostezky na denní vyjížďky cca 60–90 km.

    Nemáte někdo dobre zkušenosti s nejakym místem, popřípadě itinerar cest? Chceme jet s přítelkyni, ja jezdím víc, přítelkyně min tak neco pro oba.

    Diky moc!

    0 0
    • Sc4mp  

      Jižní Čechy jsou na kolo trochu nuda … Pokud vyloženě nechcete jezdit jen po rovné cyklostezce. Navíc tam hodně jezdí rodiny s dětma. Já můžu na kolo doporučit Vysočinu, nejsou to ještě hory, ale kopečky se tam najdou, je tam skoro vše, louky, lesy, rybníčky, můžete si zajet do NMNM na traily … Konkrétně Žďárské vrchy jsou nádherný … Pokud bys chtěl doporučit nějakou trasu, určitě můžu :)

      0 0
      • Hmilan  

        Doporucit určitě můžeš, když ne na dovolenou tak na víkend z Brna jsem/jsme hned. Znáš tam i nějaké dobre ubytko? Diky! ;)

        0 0
        • Sc4mp  

          Jojo, dělám to taky tak. V sobotu ráno vyjedu, udělám okruh, přespím, v neděli si dopoledne zajezdím na trailech v Novém Městě a po obědě domů :) … Ideální na víkend … S ubytkem ti moc nepomůžu. Většinou přespím ve stanu v kempu Sykovec na Třech Studních. Nevím co přesně za ubytování hledáš, ale jezdili jsme s rodinou na Kuklík. Je tam penzion na mlýně, taková spíš ubytovna, levnější, ale pěkný prostředí u řeky. Pokud byste chtěli i něco s jídlem, tak stejnej majitel má i penzion Kukla. Je to od sebe kousek. Tady odkaz: http://penzionkukla.cz/

          Jinak trasy, pošlu ti 2 takový co jsem jel loni, ale jsou to takový už improvizace, protože nerad jezdím tam kde to znám a spíš objevuju nový místa. Určitě se dá namyslet i něco trošku víc logičtějšího, kde bude mín přejezdů po silnici.

          https://mapy.cz/s/2nYez

          https://mapy.cz/s/2nYf1

          0 0
          • Hmilan  

            Vypadá to super, diky! Tu improvizaci chapu, sám jezdím stylem “tady to neznám, jedu tam” a pak teprve zjišťuji, kam pak dal atd…

            Diky za tipy!

            0 0
    • palo7  

      Přidávám se s dotazem a pokud by někdo měl typ na chalupu, chatu, menší penzion (je nás 8) tak velmi uvítám. Bereme cokoli dobrého v ČR. Okolo Třeboně až na posledním místě (byli jsme tam dav roky zpět). Díky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.