• Habib

    Tak jsme si s Lukou pekne planovali na prelomu cervna a cervence 14 dni v Julskych alpach. Na bajku, trochu pesi turistiky, mozna lod a canonig na Soce… A co se dneska nedoctu na webu kempu kde jsem chtel zamlouvat mista, presne v tu dobu s v oblasti Bovce (kam jsme chteli jet) nataci externi a komparzove sceny pokracovani Letopisu Narnie…fakt bomba. Nakonec tedy asi budeme planovat neco ve Francii. Takze pokud by jste nekdo nahodou miril ve stejnou dobu tamtez, tak bacha na Hollywood :)

    Stalo se vam nekdy neco podobnyho ? Vypekl vas nekdy „osud“, nebo „vyssi moc“? :)

    0 0
    • mosquito  

      me uz jedna ucast na videu v Bovci stacila :-D .. ale jedte tam priste – jestli jste planovali byt v ceske casti kempu (tusim ze to pronajima AlpiSport a Ceska asociace canyoningu) tak tam je to parada, a canyoning doporucuju!

      0 0
    • Zbyněk  

      Něco ve Francii?! No jestli mám věřit na osud, tak jedině v případě, když se přidáte na ty naše terénní sedla. Vždyť už jste jednou byli skoro rozhodnutí. A jako bonus dostanete skupinovou slevu (dva už jsou skupina, nebo se pletu?).

      0 0
      • Luka  

        :DDD … ty jeden pokouseci! :)))) Mozna vas tam tak akorat potkame. ale na me jsou ty vase sedla precijen trochu moc akcni :)))))

        0 0
        • Zbyněk  

          Proč moc akční? Ty to bereš moc vážně. Kolik máš najeto? Já teď asi 600 km. Loni jsme ve čtyřech projeli zač. června jižní část fr. Alp se spoustou kaňonů, najeli 900 km a nastoupali cca 15000 m. Všichni jsme předtím měli najeto kolem 800 km a vše proběhlo v pohodě. Takže ten strach a přílišný respekt není na místě!

          0 0
    • Smazaný účet  

      ale byla by to prdel, dybyste byli ve filmu… nějaká napínací bitevní scéna a v pozadí najednou projede habib s lukou… :o)))

      0 0
      • Glum  

        to je v uvodu starýho českýho filmu Noc na Karlštejně: rytíři, koně a na pozadí u lesa jede děda na ukrajině…

        0 0
    • RUMcajs  

      Ja teke pekne planoval, ale nakonec mi Kudrna neplanovane zrusil zajezd 15.6. Alpencross :-(

      Hledam ted neco nahradniho, dovcu mam 9.6 – 30.6. Poradite nekdo podobnou cestovku ci zajezd?

      0 0
      • Smazaný účet  

        kdysi jsme měli jet s www.mundo.cz/ ale stalo se nám to samý co tobě. zkus je checknout.

        0 0
        • RUMcajs  

          Hmm, neni to presne to co hledam. S Kudrnou to melo byt cyklo-turisticky zamerene, i ferata v tom byla. Ted najit v terminu zajezd vyslovene na MTB a singletracky uz asi nestihnu a po asfaltu se placat nechci :-(

          0 0
    • Frankie  

      Znam cloveka z ty produkce, mam mu rict, at to tam zrusi, ze vam kazi dovcu? :)

      FV

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.