• Belial

    Co říkáte na tyto pedály. Jde mně hlavně o to, aby se nezanášely sněhem a bahnem. To podle vzhledu nejspíš splňujou. Zdají se mně sice drahé, vzhledem ke složitosti, ale asi se cení nápad. Máte nějaké zkušenosti?

    0 0
    • Turbo  

      Vozím Crank Bros Eggbeater C – což je základní model a bordel z nich při našlapávání padá jedna báseň. A hlavně údržba prakticky nulová – je tam jenom pružina a osa.

      0 0
      • climber  

        S tímhle si právě nejsem tak jistej. Pokud vím, tak ty pedály fungujou na kluzným ložisku, které si vyžaduje pravidelné mazání a údržbu. Takhle jsem byl informován, ale nevím co je na tom pravdy. Mohl by jsi napsat jestli je to pravda a jestli ano, tak jaká údržba je třeba. Tahle informace byl důvod proč jsem si je nekoupil.

        0 0
        • Vilém  

          Kluzne lozisko je na vnitrni strane,bliz ke klice.Dost vyrobcu tento system pouziva,jedny takove jsem mel a stacilo jen jednou rocne rozebrat a maznout vazelinou.Jinak prodavaji sadu nahr. dilu,ktera neni ani moc draha.

          0 0
        • tantobo  

          Vozim uz dve sezony Eggbeater S. Je na nich super vaha, bordel se v nich opravdu nedrzi, je k nim vymena sada prachovek a k slapatkum se dodava nastavec, ktery se nasadi na maznici a pomoci ni se da krasne vytlacit stara vazelina a bordel a taky nevydavaji zadne pazvuky. Minusy jsou, vakl, ktery podle me nicemu nevadi, opotrebovavaj se hodne kufry na botach a obcas stratis bocni zaslepku, ted zrovna si nechavam nejake delat do zasoby. Ja jsem na jednom pedale pri prvnim rozdelavani zjistil, ze je strzeny zavit na ose a nede ven matka. Reklamoval jsem to, dovozce to neuznal, ale nastesti me nechtel stratit obchodnik, tak mi ho vymenil za novy kousek, to druhe uz je v pohode. Ja bych do nich sel znova, pripadaji celkem dobra.

          0 0
    • Daf  

      Jestli ti jde jen o hmotnost tak do nich jdi. Mam dva kamarady co s nema maji problemy. Dela se v nich vule a mosazne kufry se rychle opotrebovavaji. Nove shimana se taky nezanaseji a pomer vykon cena je urcite lepsi nez u slehacu. Nejlepsi jsou podle me Time, ale ty uz jsou dost drahy.

      0 0
      • Pekáček  

        Jo, Shimana maj supr poměr cena/výkon. Jinak Kankrlíčkovi se dvakrát vyvlíkl pedál z osy, tak toho bych se teda u šlehačů dost bál.

        0 0
        • kankrlicek  

          Jeden se zadřel, takže bych to neviděl až tak úplně vinu na straně pedálu :), ale ten druhý byl sametovej, celkem novej a při nástupu jsem ho stáhl z osy – móóóc pěkná držka!

          0 0
        • lubos  

          mne se neznamo proc, temer uplne odtocila ta matice co brani vnikani spiny.

          0 0
    • BB  

      mrkni na mtbr, tam kupa mladencu, co to vozi, dokolecka resi jestli vakl vadi nebo ne, vzdycky se nakonec shodnou, ze ten vakl vlastne vubec nevadi, ze je fajn, ale me to slehace znechutilo, prestoze jsem je moc chtel kvuli vaze.

      0 0
    • Banjo  

      Taky o nich uvažuju. Zajímalo by mě hlavně, jestli je znát menší kontaktní plocha kufru a tretry. Toho se dost bojím, mám sice relativně tuhý tretry (Spešl Comp), ale nerad bych, aby mě kufry nějak tlačily.

      0 0
      • mn  

        tretry mám taky spešly – sport mountain a netlačí to vůbec. ta podrážka je tuhá dost.

        0 0
    • Charles  

      no predne se podivej nekam do historie… je tu toho dost

      jde-li ti hlavne o zanaseni, je to dobra volba i kdyz vsechno ma sve meze. nekdy loni na jare – chuze po suchym listi, sem tam blato. tadle kombinace udelala na bote bezva vrstvenou neprustelnou podrazku. ale to je extrem, to nevezmou jakykolif naslapy.

      jo, mosazny kufry se trochu vic ojizdi nez Sh.515 na silnicce jo, vakl taky trochu maj(spis do stran), nevadi. udrzba – jednou rocne staci rozebrat(jedna matka±) a namazat vazelinou sundani z osy za jizdy? hm, to musela byt sranda :-)). asi se povolila a vysroubovala ona matka?

      0 0
    •  

      Džez nade vše!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.