Kde zohnat pevnu vidlu na cross

5 nepřečtených
  • tbc

    Zhanam pevnu vidlu na corss AHEAD alebo IHS. Hlinik alebo CrMo. Carbon asi moc drahy…Najlepsie v Bratsislave alebo nakup cez internet. V servise kde mi skladaju ten bike mi tvrdili ze to nevedia niekde zohnat, ze jedine s celym bajokm. Rovno mi ponkuli ze mi tam daju HiTen vidlu z nejakeho Treku. Ta vyzerla najobsotjnesie zo vsetkych pevnych vidlic z low-cost crossovych bajkov co tam mali. Ja by som ale predsa radsej aspon CroMo alebo Alu, nech je to co najlahsie, jasen ze carbon by bol naj, ale to je asi moc drahe…

    0 0
    • Daf  

      Ja myslim ze by to nemusel byt az takovy problem. Minimalne tam pujde dat nejaka vidlice z cyklokrosoveho kola. Ja bych zkusil kontaktovat vyrobce ramu jako Fort, Duratec, RB, Sfinx. Urcite neco sezenes ale asi to nebude uplne levne.

      0 0
    • tomaschek  

      Pokud Ti jde o váhu, zkus Bareše – dělá rámy i vidle pro Sfinx, ale u něj ji pořídíš levněji, zhruba 2,5 tisíce z Columbusu CrMo. Pokud je to pro Tebe moc, kup u Forta za 1100, ale ta už je těžší.

      0 0
      • tbc  

        Ano, ta CrMo vidla od Forta sa mi lubi, hmotnost cosi cez 900g, v prevedeni AHEAD, cena bola kdesi 1290Kc.

        Tak ma napadlo, nevazil niekto tu HiTenovu co dodava Trek na svojich Hybridoch? Ak tam nie je velky rozdiel, mozem sa na to vlastne vyflaknut… Pripadne, ak sa to odvazite niekto odhadnut… Pomoze :-)

        0 0
    • tbc  

      Po nejakom vyskume googlom som objavil par zaujimavych kuskov, ale vacsinou slo o carbon/alu a cena nevyhovujuca… ale CrMo vidly vyraba napr. Fort. Zasiel som do IMK v Ruzinove (BA), predcasom tu na bikefore ktosi radil ze oni dovazaju Fort. Velmi optimisticky sa netvarili, ale slubili ze to preveria a ze sa mi ozvu. Vraj od Fort uz nic vyze roka neobjednavali. Nejaky dalsi tip? :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.