• Otto

    Názory nás všech na vidlice mě už teda síří. To co se dá zde dočíst bych zhrnul asi do dvou poznatku. Dobrá vidle byla stará Judy, co se už nedělá, a s Marzzochi taky není každý spokojený. A zbytek je zjevně na prd. Takže mám Suntour MG 91, vážím 75 kg a chci vidli se zdvihem 80–100mm, která bude mít progresívnější charakeristiku a bude tlumit. S MG 91 jsem celkem spokojený (3800km, vakl žádný) ale je dost tuhá na žehlení malých nerovností,ale zato se při šlapání ze sedla moc pohupuje. Tak babo(Sirenna:o)) a ostatní raď ! Jo cena tako okolo 4.000 a preferuju pružina-olej.

    0 0
    • Pá-dlista1  

      Nech si tu co mas. Kort jestli ti vyhovuje. Za 4000,– nic lepsiho nesezenes. Ja bych bral (kdyz novou) M EXR Pro za cca 5600,–

      0 0
    • TinkTink  

      Za ty prachy tak jedine jetou… :) – pridej vic…

      0 0
    • JOE  

      No a co třeba novou RS PILOT SL 100mm (pružina, vzduch, olej) za 4500Kč?

      0 0
    •  

      faktem je ze s marzocchi neni spokojeny tak jeden ze sta..preber si to sam

      0 0
      • Otto  

        Jak bych to tak nějak kulantně řekl… Měl jsem italskou motorku (Gilera RC600) kamarád má Aprílku… nějak k italské strojařině buhvíjakou důvěru nemám, co se týká životnosti a kvality zpracování.

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Njn, ale kup si japonskou vidlici nebo kolo. Mozna az budou prodavat tu Hondu, ale na to se nechystaj a ma byt jen studijni. Treba to rozjede ta firma co pro ne dela vidlice.

          0 0
        • lubos  

          No mozna ty motorkarske vidlice co prodavaji na bajky vydrzi na nich vic :-)))

          0 0
    • X-biker  

      Nevim co ma kdo proti marzocchi ale myslim ze verze olej/pruziny sou spickove, proti tem starsim levnejsim hraje zapornou roli jen vaha. Kdyz to srovnam treba s rock shox, ale ten nema zas takovou vydrz a kvalitu. Dle me je marzocchi vecna a bezudrzbova a hlavne krasna. Ty starsi modely jako je Z.5 a Z.4 sou v denesni dobe porad svou funkcnosti na vysoke urovni. Nynejsi nejlevnejsi modely marzocchi sou pry hrozny shity, samej plast. No italove se rozhodli ze budou delat i vidly ktery budou mozne dat na ty obycejny kola aby trochu potrapili konkurenci (rikal tomu servisman v dost dobrym shopu). Ty vzduchovy se dle me blbe nastavujou, neni to ono. Olej/pruziny sou jednoznacne lepsi. Kdybys chtel Z.4 model 2001 100mm olej/pruziny ve 100% stavu tak se mi ozvi na mejl.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.