• humbuk

    Hoj všeci…dostal jsem hlášku že se na tomhle forum vyskytne sem tam ňakej cyklomen :-)Néé dost srandy…Mohli byste mi doporučit dle vás nejlepší zapl.kola (silníční…mám campu) tak do 12–13kkorun?…Uvítám každej příspěvek páč osobně nemám žádnou zkušenost…slyšel jsem něco o camp.Proton,Zon­da…Mavic ksyrium(equipe,cos­mos)…

    0 0
    • miťo  

      Já nevím, ale kvůli dostupnějšímu servisu bych si kola vypletl sám. Nějaky lehoučký Mavíčky, drátečky DT Revolution 1,8–1,5–1,8 dopředu a Competition 2–1,8–2 dozadu (počet 32) a náby nechám na tvý fantazii. Hlavně bacha na radiální výplet-ne každá příruba to vydrží. Raději 3× kříženou klasiku. Ale záleží na tobě, na vkusu. S komplety budeš zase větší frajer.

      0 0
    • Vrci  

      Protony jsou výborný kola, co se týče poměru cena/váha, tuhost, výdrž. Zondy budou asi lepší, co se týče aerodinamiky, ale myslím si že u svazkovýho výpletu bude problém s docentrováním, pokud chytí ránu z boku do mezery mezi svazky, pravděpodobnost ale není moc velká a maj lepší náby.

      Je pravda že náhradní díly jsou drahý a je problém je sehnat, ale mě to za to riziko stojí.

      0 0
      • Volf  

        K těm svazkům. Mám na bikovi svazky 4 × 8 s drátama DT, ráfky Remerx protože jsem v tý době jiný nesehnal a na LX nábojích až asi 8 000 km. Asfaltu se snažím vyhnout, mám kolem 82 kg, sice nejsem pádlista, ale kolo moc nešetřím a držej.

        0 0
    • Vision  

      mě osobně se slibí Ritchey PRO DS nebo trochu dražší WCS Protocol jsou.

      0 0
      • Seveřan  

        No asi odpověď, která tě může alespoň trochu uspokojit je k nalezení ve VELU tuším 3/2003 a 6/2003. Je tam test zapletených kol. Byl u nich měřen boční průhyb, setrvačnost, váha. Některá kola byla testována přímo redaktory. Samozřejmě čím tužší kola tím tvrdší posed :-) Ale pokud máš hlouběji do peněženky, tak si je nech raději vyplést, jakti tady radí.

        0 0
    • MartinXC  

      Na silničce mám Campa.Proton, Zondy jsem taky uvažoval, nakonec nižší váha zvítězila. Je fakt, že za rychlostí pře 35kmh a ve větru trochu „hrají“. S dráty problém není, ráfek jem zatím nepotřeboval, ale v brně ani to není problém sehnat.

      0 0
    • Lada1  

      no tak asi nejlepsi jsou Shimano WH 965 . Na to se asi shodnem, ne?

      0 0
    • vozejk  

      za tu cenu bych bral ksyrium elite.kamosi na nich zavodi a zatim sou vsichni spokojeni.a navic ta nova stribrna verze vypada uzasne…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.