• CZiko

    Chceme s kámošem stavět nějaký menší dirt a zajímalo by mě jak odhadujete výšku a sklon skoku, jak daleko má být dopad a následnou rychlost při nájezdu. Nebyl by třeba nějaký program na výpočet nebo něco, nebo to stavíte prostě podle zkušeností na odhad? Zní to trochu Jarinovsky, ale fakt nevim no… Nechtěl bych jít hned na poprvé na držku:)

    0 0
    • Meesha  

      Postav hromadu hliny a udelej na ni nejakej najezd. Pak se rozjed jako se planujes rozjizdet a skoc. Tam kde dopadnes, zacni kopat dopad – nebo hrob :-)) Ale asi tu budou kvalifikovenejsi dirtari nez ja… :-)

      0 0
    • actus  

      no postav to jak vysoko si myslis ze to zvladnes. Zacni s malymi skokmi a postupne ich zvacsuj. Bez tej drzky sa neobides. Inak ked to poriadne zdvihnes tak zvladnes aj metrove skoky. Bez to zacnes skakat, tak to nezabudni vyjazdit.

      0 0
    • CZiko  

      nebo nechcete mi někdo poslat tak… 3 fotky různých skoků z profilu + popsat, jak je to zhruba vysoké, a kolik jedete při nájezdu? pls

      0 0
      •  

        zas takova eda to neni, proste to na poprvy poradne rozjed a uvidis

        0 0
      • Freestyle MTBer  

        Ja myslim ze naky nakres je asi na prd.Na to musis asi prijit sam jaky tvar radiusu je dobry a tak.Na zacatek je dobra lavice kdyz to nedoskocis tak se nezabijes a pokud trvas na dvojaku tak si sezen velkou desku:-) Za chvili ti stejne ten skok nebude stacit a budes to porad prekopavat a zvetsovat takze te nezabije kdyz to pro zacatek bude mit nakou tu chybku.

        0 0
    • micro  

      ja sem sice taky amater – v dirtovani – ale nak tak jak tu pisete – postavit odraz / ve tvaru radiusu / a kam dopadnes tam dopad – ted sem takle stavel ze snehu – akorat s prkennym odrazem a dopadem

      0 0
    • Tomcat  

      Pokus-auuu , pokus-auu , pokus.. ..sestro už se probral…

      Ne, začněte lavicí , pak z toho udělejte dabl. pak už bude odhad na další stavby.

      0 0
    • Pá-dlista1  

      To ti nikdo nedokaze rict. Stejny skok se da skocit ruznym stylem, ruznou vejskou a rychlosti. To uz zalezi jen na tvych schopnostech. Zacnete pochopitelne od mensiho skoku a nejlepe lavice. Odraz nedelejte moc vysoky a ne moc do kolma. Taky ne moc radiusovy. Dopad by mel byt na dirtu vyssi nez odraz. Ze zacatku radsi delsi, sirsi a pozvolnejsi.¨ Pri stavbe zacnete dopadem. Je dulezitejsi a hlavne musi byt daleko vetsi nez odraz. Tzn.kdyz zacnete odrazem hrozi, ze to budete zkouset na maly nebo zadny dopad, ze vam nebude stacit hlina atd. Pak muzete parametry dle libosti a zkusenosti menit.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.