• Mamutt

    Tak bych si také rád dopřál trochu toho pohodlí… Zajímaly by mě vaše zkušenosti, snad ji někdo vozí? Zatím se mi nejvíc líbí ten RS na bikestore, tedy až na cenu, tohle si zatím prostě nemůžu dovolit 8-((((( Moc jiných jsem na netu zatím neobjevil, tak jestli o něčem víte, hoďte sem link. Co Váš názor na systémy – teleskopickou, nebo paralelogram? Díky Mamutt

    0 0
    • enjoy  

      co si pamatuju kdyz se to probiralo tak RS je nejmensi zlo,ostatni za moc nestoji,ale moc velkej prehled v tom nemam,takze treba najdes neco lepsiho.

      0 0
      • kovar  

        nejmensi zlo ? :-) A proc ji teda pouzivam vic jak dva roky ke sve spokojenosti? Aha, abych si delal nejmensi zlo…to da rozum. Jinak na kostitrasovi (HT s prednim odpruzenim) uz velmi nerad jezdim- kdyz uz tak pouze s odpr sedlovkou. TY levnejsi sedlovky nebo paralelogramovou CaneCreek a Suntour neznam. Na Bikesstore je nesmyslna cena, RS sedlovky uz zlevnily a stoji 2500,–

        0 0
        • karel  

          Mohl bys napsat, kde jsi ji za ty prachy viděl? Díky

          0 0
          • kovar  

            primo na webu dovozce Vanka -myslim ze www.scott.cz – jen jestli se nespletl a neuverejnil velkoobchodni ceny:-) Kdyz tak kontaktuj Dana Turecka z Bikestore a pozaduj spravnou aktualni cenu.

            0 0
    • BB  

      kupoval jsem RS pro drahou polovicku za 24×x, zatim funguje, usuzuji z toho, ze mi prestala nadavat, kdyz ji zatahnu na kamenitou cestu.

      0 0
    • Walter  

      Včera jsem koupil sedlovku SUNTOUR SP-NCX-D3 s paralelogramem, je to dost masivní zdvih 40mm snad vydrží. Na akcebike.cz za 889 Kč.

      0 0
      • Mamutt  

        Myslíš že bys ji mohl zvážit? Díky moc… a kdybyste sem někdo mohl dát váhu toho RockShoxu, bylo by to super.

        0 0
        • JOE  

          RockShox 02 převáženo – rovných 400g

          0 0
        • Jogador  

          Myslím že něco pod kilo, asi 900g ale zítra to můžu přeměřit.

          0 0
          • enjoy  

            nechcete se nejak dohodnout?pul kila je trochu moc:-)

            0 0
            • Pá-dlista1  

              370g :) to je sice vaha neceho uplne jinyho, ale nemuzu napsat ceho, aby se muj prispevek stylove hodil:) Ja to pochopil tak, ze ta kilova je suntour a ta pulkilova RS. (udaje zaokrouhleny na 0,5kg :)

              0 0
    • Jogador  

      Vozil sem rok tu Suntour s paralelogramem, docela velká váha navíc, měl sem to společně s odpruženým představcem, a až na časté skřípání, když se to nenaoleluje, to pruží docela dobře a pohodlně,daj se koupit přímo od www.bplumen.cz ale jejich stránky stále nefungujou, já osobně sem ji sundal, protože stejně většinou v terénu stojim, má nevýhodu že se dělá pouze 27,2 nebo tak ňák.

      0 0
    • Bohus  

      A co hovorite na Specialized Future Shock (http://www.specialized.com/…qProduct.jsp?…) – 385 g, 1490 Kc (model '03)? Jazdi to niekto?

      0 0
    • jihra  

      Já bych se spíše přikláněl k sedlovce s paralerogramem. Při použití teleskopické sedlovky nepůsobí váha cyklisty (síla nárazu při najetí na nerovnost) v ose sedlovky, tudíž sedlovka, pokud nejsou kvalitně vyřešeny kluzné plochy, má snahu zadrhávat a nepracuje plynule. Asi proto jsou kvalitní sedlovky dost drahé. Naproti tomu u paraklerogramové sedlovky se váha cyklisty a síla nárazu v terénu přenáší paralerogramovým mechanismem do osy sedlovky a tudíž bych řekl, že sedlovka musí fungovat plynuleji a citlivěji. Rovněž cena je přijatelnější.

      0 0
      • TOMM  

        Jezdil jsem RS i Spesl, konstrukcne jsou stejne ale Spesl za polovicni cenu, jen mu chybi gumova harmonika, za to ma trochu lepe vyresen prechod vnitrni trubky do zamku v kterem mi RS dvakrat prdnul. Spesl je treba pro lepsi chod premazat jinou vazelinou – treba od . Vahove jsou obe okolo 400 g. Paralelogramove – Suntour je prilis tezky, ale ten Thudbuster od Cane creek by stal za zkousku ted ho dovazi ID sport neco malo pres 3 tis.Kc. Otazkou je zivotnost cepu paralelogramu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.