• M@rtin

    V Praze na Karlově náměsti mají v Bikeexpertu slevy na přilby a velice mne zaujala přilba Giro Pneumo (zlevněná na cenu 2490,–), která se dodává dokonce i se štítkem. Sháním nějakou přilbu, která by kromě takových vlastností jako bezpečnost, to aby seděla a pod. měla i perfektní odvětrávání (trpím nadměrnou potivostí a vzhledem k tomu, že má na hlavě pět chlupů v sedmi řadách mi potom pot teče do xichtu). Máte s ní někdo zkušenosti předevší co se týče ventilace vzduchu? Doporučíte nějakou jinou perfektně odvětranou přilbu? Dík za názory, postřehy a zkušenosti.

    0 0
    • jfk  

      to je skvělá cena. mám už druhý pneumo, první jsem testoval nárazem na kámen a dobrý (žiju:-). pneumo ventiluje jako o závod, takže v zimě je v ní zima. pokud ti sedne, tak bych ji za tu cenu rozhodně bral

      0 0
      • Edmon  

        cena-bomba, neváhej. Já jí kupoval vloni skoro za 5000,– a jsem spokojenej. I když existujou lehčí (pneumo má kolem 300 g) tak je ta váha dobře rozložená a i když dávám tak 8–10 maratonů za rok, nemám s tím sebemenší problém. Větrá parádně. K tomu nárazu z min příspěvku- když přineseš rozbitý Giro do shopu kde si ho koupil, máš na nový slevu, myslím že 30%

        0 0
    • biker.rm  

      ta cena je super a přilba určitě taky. Ja jsem se rozhodoval mezi Pneumem a Atmosem a nakonec zvítězi Atmos, ale bohužel Progresscycle je bude mít nejdříve na přelomu dubna a května.

      P.s.: asi to bude design 2001–2002, proto to prodávají levněji, ale na funkčnost a kvalitu nemá barva vliv, ne?

      Přeju Ti a? si ji užiješ a nepoužiješ.

      0 0
      • M@rtin  

        Jasně, jsou to barvy USPS z roku 2002 ale barva opravdu nejezdí (navíc nezasvěcený ten rozdíl nepozná skoro ani z blízka). Taky jsem přemýšlel o Atmosu (vypadá, že „větrá“ ještě líp než Pneumo a je asi o 50g lehčí) ale s cenou 5.000,– Kč stále nějak nejsem smířený. Jsem už skoro (98%) rozhodnutý ale přeci jen si zjiš?uji reference, co kdyby měl někdo výrazně špatnou zkušenost a nebo doporučil něco lepšího.

        0 0
        • Lucka  

          Mam ji taky a bez problemu.

          0 0
          • M@rtin  

            Tak jsem ji koupil a hned v v neděli vyzkoušel. Dopoledne jsem si vyjel na bajku na Okoř a odpoledne na silničce do Roudnice. Sedí perfektně a větrá asi taky docela dobře, protože přesto že už teploty jsou trochu vyšší tak jsem pod ní musel mít Moirovou čepičku .- jinak by mi ta kebule asi umrzla. Myslím, že jsem uděla dobrý kup a všem, kteří o něčem přemýšlí tak její nákup v bikeexpertu vřele doporučuji (samozřejmě je to bohužel asi jen pro Pražáky :(( – ostatní to mají trochu z ruky).

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.