• scourge

    Máte s tímto kolem zkušenosti? Popřípadě jaké byste mi doporučili kolo do cca 13 000?

    0 0
    • sharkcom  

      jo, kolega jezdí model 2003. Je spokojenej. Myslím, že za ty prachy je dobrý. Hlavně rám vypadá velice bitelně. Ráfky to má sedýlkovaný. Vidle nic moc. V mezích ceny… Prostě dobrej rám je základ pro pozdější rozšíření.

      0 0
      • krabica  

        Ono se dá koupit i za 11 na internetu na www.trinity.cz, nebo na www.akcebike.cz. Já přemýšlím o LE, nejsem si jist těma kotoučovkama.

        0 0
        • sharkcom  

          Jo ty kotoučovky mám na Wing Pro a brzdná síla v pohodě, určitě lepší než třeba deore. Má to výborné štelování z jedné i druhé strany. Kovové destičky, nepískaj. Musí být však dobře naštelované, aby dobře brzdily. Jediný co mi vadí je docela silná pružina u zadní brzdy a tak i tlak na páku musí být větší než u véček. Jinak v pohodě.

          0 0
          • scourge  

            To myslíš ty promaxy, ne? Ale to kolo má nějaké tektra IO a na ty sem neslyšel moc chvály

            0 0
            • sharkcom  

              Jo máš recht, Loňskej model měl promaxy. Je pravda, že i na ty jsem neslyšel někdy chválu, ale co jsem měl možnost zkusit, zatím z mechanik brzdí skvěle ( avid jsem tu čest neměl )

              0 0
    • scourge  

      Dík za všechny odpovědi, ale asi půjdu do Meridy 300 V. Jenom mě tam štvou ty ráfky (nějaké MX-18, asi jednostěné). Máte někdo s tímto kolem zkušenosti? Díky

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Ty rafky jsou dokonce 4 komorove.

        This patented high profile rim was derived from our popular MX22 rim. The wear line design, wider braking surface, and CNC side walls improve braking performance and the unique single wall design provides double wall strength at single wall weight. Especially designed for MTB, Comfort, and trekking models.

        vic na: http://www.alexrims.com/oe/index.htm

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.