• rafficek

    Ahoj všichni. Nejsem na fóru úplně nový, ale poprvé přispívám:) resp. prosím o radu.

    Po sáhodlouhých úvahách, načtení tun materiálů jsem se rozhodl si pořídit nový bike. Přeci jenom můj Mongoose Rockadile z roku 1996 už by si důchod zasloužil. Původně to měl být zase HT, ale z mnoha důvodů (na ty se neptejte) jsem se rozhodl pro FULL. Když FULL tak GIANT REIGN 2 nebo 3 (taky se neptejte proč:)))

    Problémem a zároveň otazníkem je, kde si kolo prohlédnout a také vyzkoušet. Měřím 193 cm takže bych určitě volil největší variantu rámu 20" a chtěl bych vyzkoušet jestli mi rám pasuje. Jsem ze Zlína a když jsem se dnes ptal v zastoupení Giantu, kde si kolo vyzkoušet, odpověď byla, že možná v Praze:) a to prej není jisté:)

    Otázka zní: Máte někdo nějaké informace vedoucí ke REIGNU požadované velikost s možností se na něm svézt? a to někde v okruhu, dejme tomu 50 km od Zlína?

    Dále bych Vás chtěl požádat o nějaké informace k Reignum 2007, prodejce mi dneska říkal nějak podezřele nízké ceny a číslování 0,1,2. Přitom loni a letos to bylo 1,2,3.

    Doufám, že jsem vás tímto příspěvkem neuspal a najde se někdo kdo bude vědět víc než já.

    díky všem

    0 0
    • Yenlui  

      Ahoj Zdeňku :) Kašli na Reign a za ty prachy kup super Canyona. Ne že mi za tu odpověď dáš v práci do huby :)

      0 0
      • rafficek  

        Shit!!! když jsem to psal, tak jsem si řikal, jestli si to přečteš:))) teď si mě dostal :) Canyon OK, ale ja už si jaksi vybral:) jo a přes držku dostaneš hned zitra:)

        0 0
      • rafficek  

        Jo a mimochodem, za 10 minut jdu na kolo:) co ty? :)

        0 0
    • Vobluda  

      Merim 188 cm a kolo jsem jednou ve 20" zkousel.. podle meho nazoru ti bude maly.. me rozhodne bylo.. takze doporucuji zkusit..

      0 0
      • rafficek  

        Toho jsem se bal:((( sakra…

        0 0
        • hanz  

          toho bych se nebál, kupuješ enduro a ne žebřinák, 20"tka ti bude, mám 183 a jezdím odjakživa m-ka…reigna jsem měl taky taky M-ko + 400mm sedlovka a pohoda. Co se týče zastoupení giantu ve Zlíně(VIK aneb pan Vítek) tak tomu kokotovi nevěř ani slovo, tolik lží a píčovin co jsem už slyšl z jeho úst snad není ani možný…chodím k němu až v nejvyžší nouzi když něco opravdu potřebuju hned.

          0 0
          • rafficek  

            Ahoj, jo, přesně s tím pánem jsem se dneska bavil:) docela jsem se ho vyptával na ty GIANTY a skoro nic mi neřekl. Dokonce, na to, že je to zastoupení pro Zlín, tam snad ani žádného GIANTA neměl:( to jsem trochu nepochopil. Ale neznám ho, takže nebudu prudit. Jinak si taky říkám, že enduro má jinou koncepci stavby rámu, takže se tam bude na ty palce hrát trochu jinak, tím se pořád nějak uklidňuju. Nějakýho musím někde najít, potřebuju se aspoň posadit..

            0 0
            • TinkTink  

              No to neni jedina vec co nema :-D…zkousel jsem tam shanet patku na Gianta… :-D…ja blahovy :-)))

              0 0
          • vojtechposmourny  

            Jo, jo, souhlas . Měřím též 183 a mám M s teleskop. sedlovkou. Pohoda největší.

            0 0
    • BB  

      Četl jsem, že Reign na rok 2007 bude ve dvou variantách úhlu hlavové trubky. Jedna varianta spíše jako trail bike a druhá jako enduro. Velikosti bych se nebál, ale budeš muset na to dát delší představec a zahnutou sedlovku. V Giantu nejsou volové a dobrovolně by se nepřipravili o velké kluky jako své zákazníky. Rozvor je tak velký, že se nemusíš bát, že bys seděl moc nad zadním kolem.

      0 0
      • rafficek  

        Tak za tohle moc děkuju. Jsem si říkal proč by u takové firmy dělali kola jenom pro prcky, tedy pro ty co mají míň než 190 cm :))) Takže jak říkáš moji výšku by mohl konpenzovat delší představec a zahnutá sedlovka? Zní to rozumně, teď ještě někoho kdo už tyto features aplikoval, a mohl by se se mnou podělit o pocity.

        0 0
        • vojta  

          Mam 190 a 20" Canyona. Nechal jsem puvodni delsi predstavec a 360mm Thomsona s rovnym zamkem vymenil za 400 hokejku (tu 400 jem pro jistotu, i u 360 byla ryska jeste schovana) Vyhovuje mi to podstatne vic, nez puvodni HT GT Avalanche v XL. To bylo jak tank.

          0 0
    • Pavlos  

      www.giant-bicycles.com/….000.000.asp?… akorat mi tam chybi ten reign na 170mm:(

      reign jako rakovy je super ram ale chtelo by to ten tlumic s nastavenim progresivity;)

      0 0
    • vasil  

      reign 2/2007 zhruba odpovídá r3/06 pořadová čísla se jenom zmenšila o jedno(06–1,2,3/07–0,1,2) příští rok se bude navíc prodávat reign X1-zadní zdvih 6,7",tlumič fox s pružinou, přední fox 160 mm

      0 0
      • rafficek  

        S tou X-1 bych už nemusel s kolem po schodech dolu. Díky těm zdvihům to skáknu z druhého patra přímo na chodník:)))

        0 0
    • omar  

      ceny budou trošku jiny reign 0 bude o znatelne levnejsi nez letosni 1, 1 o trošku levnejsi jak letosni 2,a to same 2

      0 0
      • rafficek  

        Hmmm, co je vede k takové cenové politice? Osazení zůstane stejné nebo podobné??? Nerozumím, proč měnit něco, co už je nějaký čas zaběhané a navíc rozházet ceny. Ještě jsem našel hodně odkazů ze kterých vyplývá, že pro rok 2007 přibyde vel. 21" za což jsem opravdu rád, pokud tomu tak bude…

        0 0
    • vipera  

      Jenom k velikosti, mám 188cm a 18" REIGNA, představec 50mm a větší rám bych mít nemoh.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.