• Lister

    Kleknul mi starý mobil as silně uvažuju o tomhle odolném founu, protože ten starý sem zničil letos v zimě když jsem ho vozil v zimě na lyžích. Máte ho někdo. Jak odolává vlhkosti. Dost často ho potřebuji mít u sebe právě na těch lyžích a tam dost trpí. Nechci ale zbytečně platit jen za image outdoorového mobilu bez funkčního rozdílu oproti ostatním mobilům. Rozhoduju se jestli trochu neušetřit a nejít do CX65, který je funkčně naproto stejný.

    0 0
    • Jogador  

      Mě naněm nevyhovují tlačítka, má půlku plastový a půlku gumový, prostě mi při psaní SMS to asi dost vadilo. Já mám Siemense ME45, taky odolný a vydrží vše, ale teda ještě neplaval, M35 plaval, a asi 10 vteřin pod hladinou vydržel,pak přestali fungovat nějaký funkce…

      0 0
      • Lister  

        Tlačítka jsem zkoušel. přisly mi v pohodě. SMS prakticky nepíšu(tak max 1 denně), hlavně volám. ME45 má brácha – hodně dobrý mobil, ale taky už pokukuje po té M65.

        0 0
        • Jogador  

          Což voto, to já pokukuju taky, ale až bude stát 4, víc do něj nedám…:) Já pošlu denně cca 10 sms:) ( no, možná víc) Zase nevolám.

          0 0
          • Lister  

            Můj plán byl stejný, ale je to bohužel akutní, navíc vánoce drží ceny dost vysoko :-(, ale možná to ještě do nového roku nějak doklepu a koupím až pak. Taky jsem viděl M55 za 2800. Za tu cenu bych zkousnul i horší displej, sice není odolný, ale zase má prakticky vše co potřebuju. Na začátku roku jsem ještě scháněl tu ME45, ale bylo to bez šence. Funkčně by mi vyhovovala, i když už je starší.

            0 0
            • rock  

              M55 mám … Není odolný, ale přežil se mnou rok bez náznaku poškození. Vrazil jsem do do čirého obalu; vozím ho v podsedlovce, párkrát mi spadl, když jsem z brašny po průtrži mračen vyléval vodu, ustál to … až se zlevní M65 na nějakou směšnou cenu, koupím si ho, ale zatím mi bohatě stačí M55 …

              0 0
            • Feroman  

              Ja mam taky M55 a uz x-krat mi spadnul na dlazdice a furt drzi,vzdycky, kdyz si sundavam dres, tak zapomenu, ze ho mam v ty kase na zadech a uz se vali po zemi.

              0 0
          • Máca  

            Taky počkám až bude levnější, můj Erik R310s snad ještě tu chvílu vydrží.

            0 0
            • JohnLee  

              Tak tuhle kultovku mam doma fungl novou jen tak na divani a semtam si ho vezmu kdyz jdu nekam na narocnou akci…jsem do toho telefonu zamilovanej…jinak mam ME45 a zatim drzi,i kdyz je potlucenej od padu na sfalt atd…az budou prachy tak taky pujdu do M65 teda pokud nejaka jina firma nevyda taky odolny foun,coz ale pochybuju

              0 0
    • Lance  

      Zlata M35, mam ji pres 3 roky a je jako nova, asi to bude tim,ze mobil nevozim ani nenosim:-)

      0 0
      • MaPa  

        tydidididididididi – kolikátá baterka?

        0 0
        • Lance  

          Teprve druha,puvodni byl NiMh ted mam Lion. Jinak potrebuju u mobilu at vola,posila sms a ma vibrace. To je vsechno!!! Barvy a pod. veci zerou akorat baterku. Nehraju hru na mobil – mit furt novy. Ta M65 se mi taky libi,nerikam,ze nekdy nebudu mit mobil s barvickama,ale nijak me to nebere. Ja to nepotrebuju (extremne)

          0 0
          • MaPa  

            Hm, ségra ho měla a po dvou letech (dvou baterkách – druhá taky Lion) jí tenhle zvuk natolik začal lízt na nervy že ho prodala. Ale třeba máš štěstí. Vždycky když ten zvuk někde slyším musím se začít smát

            0 0
            • Lance  

              je fakt ze jak ta bat.byla v ha…u tak to nevydrzelo ani 5 minut.

              0 0
      • mars  

        …ale tych 135 gramov… :)

        ps: na bike ju pouzivam tiez

        0 0
    • Pekáček  

      Jsem spokojenej uzivatel Me45 a SMSky datluju porad, az se zlevni M65, koupim si ho. Ale za soucasnou cenu ne (Me45 stal take pres 10000kc).

      0 0
      • Air  

        no, tak ja mam taky me45, ale na datlovani to podle meho moc neni… aspon mi leze na nervy kdyz zmacknu pri psani nejaky tlacitko a ono ho to nenapise… takze je cely slovo spatne. Aby bylo jasno, pouzivam T9, protoze bez T9 uz bych ho v nejakem momentalnim nervovem vypeti asi vyhodil oknem :))) S ostatnima funkcema a celkove s mobilem jsem jinak hodne spokojeny. Bozi je ze umi cist TXT soubory do velikost 2kB – mam tam v poznamkovem bloku udelane jizdni rady a je to fakt super :))) Akorat me stvou ty tlacitka a taky cistota zvuku a hlasitost sluchatka.

        Jinak k vydrzi – slysel jsem ze me45 ztratil jeden typek nekde v rece a byl asi pul hodiny v 0,5 m hloubce… nasel ho nejaky vodak a byl uplne v pohode (ten telefon :)

        0 0
        • Pekáček  

          To s těma tex?ákama jsm neveděl, dík za radu! :o) Jinak píšu zásadně bez T9, nepoužívám mezery a každé první písmeno ve slově velké. Na to je Siemens fajn ;o)

          0 0
          • Air  

            jo, neni zac :) zvladne to ale jen do velikosti 2kB – protoze ma cache 2kB. Vetsi to uz neprecte. Umi to i html, taktez od 2kB. Velka/mala pismenka se prehazuji dobre. Ale bez tT9 uz bych s tim asi nevydrzel. Predtim jsem mel c35i a duvody ke koupi me45 byly: integr. antena, velka pamet (archiv), vicepolozkovy seznam, velky displej, t9, pamet na SMS, odolnost, sila podsviceni, lepsi vibrace, lepsi baterka (vydrzi i tyden), kalendar… proste spousta veci ktere jsou dnes samozrejmosti a v rade z vas vyvolavaji usmev :) ale dnes uz ty mobily moc skutecne praktickych funkci navic nenabidnou… Nejaky polyfonie me nezajimaj, protoze mam furt vibrace, po jave uz nejak netouzim, bar.displej je jen na efekt, popr. smysl ma s fotakem a javou, bluetooth zatim nepotrebuju (zatim nemam moc k cemu jej vyuzit). Mozna by se mi libil fotak – jen tak pro takovy momentky :) ale to je asi vse co me dnesni mobily nabidnou navic oproti tomu co mam…

            0 0
            • miťo  

              Taky jsem přešel z řady C35 na 45. Jenže to bylo vloni na podzim a to už Me45tky zmizely z obchodů. Pořídil jsem S45i (3699kč!) a odolnost vyřešil výměnou krytu (500kč), kryt z MEčka má v sobě vše, tak z eSka zbyl jen plošný spoj s displejem a baterka. Verze „i“ netrpí na nedoklepy při psaní a má emailový klient. Když píšu kámošovi na Slovensko, vyjde mi asi 1000 znaků textu v emailu přez GPRS Oskar na necelé 2kč:). Prostě bomba mobil. M65 mi za ty prachy nepřijde moc extra. To raději digi fo?ák…

              0 0
              • kochese  

                Tato moznost udelat z S typ ME me nenapadla, kde jsi sehnal ten kryt z ME? A bylo treba jeste neco upravovat, nebo jsi jen prehodil kryty a hotovo?Dik za odpoved

                0 0
                • miťo  

                  na kryt z Me45 jsem narazil na diskuzním fóru Siemens, nějakej kluk si naopak z Me45 udělal S45(asi proto, že má tvrdou klávesnici). Kryty, značkové(!) prodává jeden borec v Plzni. Tak tě originál Siemens vyjde na pouhých 600–700kč. Na počkání ti ho i překrytuje! Telefon na něj: pan Šlajs, 608411362. Má i www stránky, je tam exit99, víc si nepamatuji. S novým krytem dostaneš: př+z panel, sluchátko, mikrofon, vnitřní anténu, klávesnici a plošný spoj pod ní(je jiná než u Ska). Z původního mobilu použiješ jen hlavní desku a baterku. Doporučuji klasický šedý kryt, winter edition má tmavé modré klíčko displeje.

                  0 0
                  • Air  

                    tak to je teda dobrej typek… protoze za ty prachy koupis casto nejaky slusny neoriginalni kryt a jeste ti napari par set za vymenu.

                    0 0
      • Air  

        jo, jeste jedno upresneni – aspon Oskar prodaval ME45 pri uvedeni za 14000… Ja ho po roce od uvedeni do prodeje koupil za 5800 a po dalsim roce klesnul asi na 2500 (mozna jeste min,uz jsem to ale nesledoval). A je to divny, ale o Vanocich jsou nejlepsi ceny telefonu. Prodejci se kazdorocne predhaneji v tom, kdo jej bude mit levneji. Aspon minule cca 3 roky byl mobil hlavnim vanocnim darkem. Po Novem roce ceny moc neklesaji. Tot aspon ma zkusenost.

        0 0
        • Lister  

          Má zkušenost letos je taková, že mi ho minulý týden slibovali za 7 tis a tendel ho maj za 7300 (obyčejný obchod v malém městě, tak se té ceny neděste). Prý jsou prázdný sklady a tak to šlo nahoru. Nakonec ho stejně asi koupím přes net, kde jsem ho viděl i o 1000 levněji a budu doufat, že nebudu potřebovat reklamačku.

          0 0
          • Air  

            tezko rict, jak pise sraldo podemnou… sjed mobilmanii a tam se doctes vice… nekdy se siemensama jsou trosku problemy (jako ostatne i s jinyma founama),ale pokud je to o litr, tak to je dost velky rozdil. reklamace uz dnes zpravidla tak dlouho netrvaji… a kdyz si nechas ten stary foun do zalohy kdyby neco…

            0 0
          • PHiLiPZ  

            Na Slovensku nevybavuje reklamacie predajca, ale posle ta priamo do autorizovaneho servisneho centra, ktore su vypisane v manuale (aspon v BA, kde je to v jdenom meste to tak robia, a je to rychlejsie).

            0 0
            • MaPa  

              Většina českých prodejců to dělá taky tak. Kdo někdy reklamaci podával, ví že se nakonec nebaví s prodejcem ale servisem někde úplně jinde.

              0 0
    • sraldo lattrinny  

      Čau je to dobrá volba. Vydrží dost ale pozor nevydrží všechno a co hlavně nevydrží tak baterka pošleš par sms, zavolaš si sem tam mms a baterka vydrži tak dva dny i den. Doporučuji sjet Mobilmanii.

      0 0
    • fousac  

      no co ti na to rict… m65 mam neco pres 4 mesice (predtim m55, mt50, a50 – siemens rulezzz) a nemuzu si ani v nejmensim stezovat.. zvysenou odolonost sem jeste nijak zamerne netestoval (par crashu bylo, parkrat sem s nim oteviral lahvace), ale uz na omak pusobi bytelnejsim dojmem… ovladani jiste a precizni, psani sms v pohode i s mejma ne malejma prstama… cool design :) a funkce vsechny mimo BT… ja osobne navic vidim velkou vyhodu v genialni propojitelnosti s pc a absolutni moznost customizace cehokoliv… ;) (uuuuu to je krasne sujektivni hodnoceni :)

      0 0
      •  

        Měl jsem Siemens ME 45– no nebyl špatnej, ale co se týká odolnosti, tak teď mám Nokia 5100 a to je jiný kafe, navíc jsem ho dostal v práci jako služební i k soukromému používání (co si více přát)Ahoj

        0 0
        • fousac  

          tak kdyz neco dostanu zadarmo, tak se na to divam jinak… ;) co si vice prat?? ja si treba preju moznost pouzitvat javaaplikace vetsi nez 64kB… to neOS nokie neumi.. nikdo mi nevymluvi, ze oblibeny pomer cena/vykon je u nokii katastrofalni… kdyz si vzpomenu treba na M55, tak jedina nokie, ktera se tomu funkcne priblizovala, byla 3× drazsi 7250… :/

          0 0
          • Lance  

            nevim proc,ale k nokii si neumim vypestovat vztah ani cestu:-) sluzebni mam Siemens C35 akorat bez roamingu!!!

            0 0
      • Lister  

        Tomu se říká věrnost značce :-). Asi to ještě chvíly doklepu s Alkatelem, ale 5× denně restart už mě zčíná štvát a po novém roce hurá do M65. V mém okolí je asi 10 lidí co má Me45 ale tenhle ještě nikdo

        0 0
        • André Vebr  

          M65 mám taky (asi 4 měs.), nemůžu si stěžovat. Co se týče baterií měl jsem podobný problém, vydržela max. 2 dny. Stáhnul jsem ale intenzitu osvětlení displeje na 30% (bohatě to stačí) a bylo to OK. Teď se výdrž pohybuje kolem 4 dní v běžným provozu (volání,SMS)

          0 0
          • miťo  

            …škoda že němec zapomněl k možnosti nastavení jasu displeje přidat i vypínání osvětlení klávesnice. Hrál jsem si s kámošovým M65 a klávesnice září zbytečně moc.

            0 0
        • toto  

          jo jo stará dobrá ME45

          0 0
          • toto  

            a ne a ne se rozbít mrcha.....

            0 0
            • kungpao  

              Tiež mám ME45. Hodím jednu príhodu s nerozbitnos?ou. Raz som si tak šlapal takú lesnú cestičku. Zrazu zvoní foun, tak ho zdvihnem a popritom šlapem. No a na linke som mal priateľku, ktorá mi volal z roboty, takže hovor trval aspoň 15 minút. A lesná cestička sa zmenila na betónku, ktorá klesala. A ja som to dáko nevnímal, rajdy som držal len jednou rukou, druhou som držal foun. A zrazu sa dívam na tachometer, mal som 50 km/hod, vletel som na dáku polnú cestu, kde bol hneď zkraja hrbol, foun mi vypadol z ruky na koleno, odtiaľ sa odrazil do prednej gumy, tá ho vyložene katapultovala obrovskou rýchlos?ou predom mňa priamo do stromu, od ktorého sa odrazil do mláky pod ním. Foun prežil bez poškrabania, len odvtedy mám k nemu taký citový vz?ah. V robote mám nokiu 3510i, dostal som ju pred mesiacom, ale je to pre mňa len taký výrobný prostriedok.......

              0 0
    • -b-n-x-  

      ja mam m65 asi tak 2 mesice. Zatim me na nem stve ta slaba vydrz baterie. Jak ted byly volne vikendove volani u T-Mobile, nabijel jsem mobila i 3× za vikend :-)). Jinak s nim jsem zatim spokojen. Klavesnice mi vyhovuje. Predtim jsem mel Erriccson T65 a tam se psalo daleko hur. Ted muzu psat smsky i v rukavicich. Pisu tak tech 5–10 sms denne. Odolnost se taky jevi zatim jako dobra. Parkrat mi spadnul a parkrat byl ve vode a prozatim ok. Takze asi tak, no.

      0 0
    • rtw  

      Mne prijdou tlacitka v pohode a to vic pisu nez volam:-) Baterka opravdu moc nevydrzi, ale to skoro u zadnyho telefonu s barevnym displejem. Na muj vkus by mohl byt mensi, tak ME 45 je v tomhle ohledu lepsi. Klasicka vlhkost jako dest v pohode, topit jsem ho nezkousela.

      0 0
      • defenger  

        Líbi se mi, ale spíš uvažuji o Nokii 5140. Taky odolná i když ne tak pěkná …:-)

        0 0
        • cabbage  

          5140, hezci ale ne tak odolna:) by bylo presnejsi

          0 0
        • Lister  

          Každému se líbí něco jiného. Mě přijde M65 hezčí a navíc ta cena za Nokii. No fuj!!!! Vždy? je o tři tisíce dražší a to má oproti té M65 pasivní displej. Fakt úžasný poměr cena/výkon.

          0 0
    •  

      Tak když už se tady probíraj ty mobily tak bych se chtel zeptat na Siemens C45, mate ho tady někdo, posledni dobou s nim mam dost problemy, tak by me zajimalo jestli to delaji vsechny, mam ho dva roky a baterka je v hajzlu a nejako nekomunikuje se siti

      0 0
      • miťo  

        Co nová baterka a nějaká novější verze firmwaru?

        0 0
        •  

          potom je ale otazka jestli neni lepsi koupit novej mobil, pač mam este dost rozsekanej kryt

          0 0
      • Air  

        normalni zivotnost baterky je 2–3 roky. Jestli nekomunikuje se siti, tak to nevim… muzou to byt nejake nasledky padu nebo proste dvouleteho pouzivani. Moc prachu bych do toho nestrkal, protoze muze odejit za par mesicu dalsich x veci a pak si budes rikat ze sis nekoupil novej. Kolem 2 tisic se da koupit dobra nahrada tohohle co mas ted. Za necele 3 tisice koupis treba hodne naslapany M55. Chce to zvazit no…

        0 0
        • Pekáček  

          Nekomunikování se sítí by mohlo být způsobeno odcházejícím vysílačem. Výměna je natolik drahá, že doporučuju koupit novej foun.

          0 0
    • Gatier  

      Chcel som sa len spytat; M65 je ta velka oranzovo-seda tehla?

      0 0
      • fousac  

        jo.. ;)))

        0 0
        • Gatier  

          Neviem, kam to speje ten vyvoj, ale ja som cakal, ze si za cas kupim mobil velkosti zapalkovej skatulky kde vydrzi bateria 2 tyzdne. Miesto toho su dnesne mobily vacsie, ako E628, maju kopec blbosti, ktore ani nefunguju tak, ako by mali. A zapnuty vydrzi asi 2 dni.Este som teda nevidel pekne fotky s mobilu. A o filme ani nehovorim. A kolki to posielaju?

          0 0
          • Air  

            jestli bys chtel mit mobil velikosti sirky, tak zapomen na displej, telefonni seznam, psani SMSek a v podstate vsechny dalsi funkce… Takovy mobil bys mel jen na volani na cisla z notesu :-) Muzes mit mobil, ktery vydrzi 2 tydny, ale to pak nemuzes cekat, ze bude mit barevny displej se 65000 barvama a velky jako krava… Mobil neni fotak – fotak je tam jako doplnkova funkce… nevylucuju, ze za 10 let z toho vyjdou „pouzitelne“ fotky, ale to bude tak za 10 let… Krucek po krucku. Rika se tomu VYVOJ. Do jiste miry si muzes stezovat i u vyrobcu fotaku ze nejsou mensi. Proste ono to nejde hned. V podstate to omezuji jen penize na vyvoj a cena, kterou je ochoten spotrebitel zkousnout. A k videu to same…Jen dodam, ze spis nez mobily budou komunikatory umet prehravat filmy. K tomu je totiz potreba velky displej, ktery LOGICKY do velke miry zabranuje minimalizaci velikosti.

            0 0
            • MaPa  

              Nechápu proč bych měl mít telefon s fo?ákem. To zaprvý. Bohužel většina lidí to tak asi chce, takže se vývoj mobilů říti někam jinam, než chci já – a asi nejmíň Gatier. A koncepce tu už jsou, např.: http://mobil.idnes.cz/…0040106.html Netrvrdím že je to dokonalé, ale aspoň je to pro mne lepší trend než současné nové mobily. (Podívejte se na datum toho článku).

              0 0
              • Air  

                to uz je jina, ja neobhajoval mobil nabuseny milionem funkci, ale jen jsem reagoal na prispevek gatiera…

                ja jsem treba vylozene nechtel barevny displej, ani fotak a dalsi kraviny… ale pomalu ale me okoli me zacina presvedcovat :) ze bych i ten fotak bral – protoze nafotis spoustu situaci, kdy u sebe fotak netahas, ale mobil jo. Proste jen tak na pamatku se to kolikrat hodi… A nejde mi ani tak o to, jak je to kvalitni, ale CO je tam vyfocene. To je totiz asi hlavnim smyslem proc neco fotis.

                0 0
                • fousac  

                  //ja jsem treba vylozene nechtel barevny displej, ani fotak a dalsi kraviny… //

                  dockal si se.. :))

                  http://www.mobilmania.cz/…kovky/AR.asp?…

                  0 0
                  • MaPa  

                    :-) náhodou na tom nevidím nic špatnýho – měsíc na příjmu (to je vidět jak ten display žere energii). Jinak souhlas s airem – nepotřebuju barevnej displej (když nevyužívám aplikace), nepotřebuju fo?ák když nemá patřičné rozlišení, nepotřebuju aby mi tlfon vyzváněl jako filharmonie, nepotřebuju posílat a přijímat obrázky a melodie, ale potřebuju aby dlouho vydržel (fyzicky i energeticky), měl dobrý adresář, kvalitní psaní SMS a osobně chci i diář se synchronizací a BT. Myslím, že kdyby řadu telefonů oškubali o funkce v první půlce věty je možné takový telefon udělat za pár šupů a patřičně malý (ale ještě rozumně ovladatelný). A kdyby ho chtěli prodávat stejně draho jako dnešní pseudofo?áky, tak klidně, ale a? si můžu vybrat design podle svého z jejich celkové nabídky (protože fce které potřebuju se vejdou do každé „škatulky“). Ale chápu že nejsem standardní spotřebitel, takže tyto telefony už nikdy nebudou…

                    0 0
                    • Air  

                      jo, taky tak… velka pamet, promakane funkce diare… to se hodi… polyfonie a posilani MMSek me fakt nejak netahne… ale reklamnim specialistum uz se povedlo presvedcit spoustu lidi o tom, ze to potrebuji, takze vsechny budouci telefony uz budou mit vyse uvedene funkce. I ty levne… protoze uz proste cena o tolik nevyskoci kdyz tam pridaji nejake polyfonie, posilani MMS nebo barevny displej… Takze i lidi co si budou kupovat ten nejlevnejsi tel. budou mit pocit ze maji za malo penez hodne muziky a prodeje porostou. Chces lepsi, hezci? Tak si priplat tvrdy peniz a dostanes neco navic, tak to ale chodi se vsim.

                      0 0
                  • Pá-dlista1  

                    Sem to pochopil i ja a z navodu v mandarinstine :)

                    Jinak bych se taky primlouval za ten telefon co chce MaPa a kdyby mohl mit jeste polovinu funkci nebylo by to spatny. Ale musi byt levnejsi :) Jestli to nekdo budete delat, tak dva kousky.

                    0 0
                    • Gatier  

                      Ja len, ze si pripadam byt o niekolko rokov spat. Taky zacarovany kruh. Ked uz vymyslia kvalitny, pekny mobil napr. T39s, este trochu popracovat na baterii… Ale nie, pride kopec novych modelov, pridaju par blbosti, clovek sa v tom nevyzna. Ja si myslim ze je nas dost co by sme chceli mobily na telefonovanie.

                      0 0
                      • Air  

                        jenze na t39 byla velka antena, spatne se tam psaly SMSky a mel pomerne maly displej… a konkurence je zene kupredu… Konkurencni boj podnecuje mj. i zakaznik, ktery chce stale neco noveho… je takova doba – pryc se starym, sup sem s novym…

                        0 0
                        • MaPa  

                          Je to přesně o vkusu a o funkcích. U 39-ky jsem teď skončil, protože stojí pár šupů a má co chci. Stylově se mi zrovna líbí (i s anténou), ale jak říkám – kdyby byla možnost aby si každý vybral funkce a vybral design a pak mu to někde dali dohromady – to by bylo žůžo.

                          Jinak každý tlfn má chyby (T39m: systém GSM bankingu, E-mail klient – obojí jde, ale je nedotaženo)

                          0 0
    • Vojtas  

      Tak, všichni tady píšete že ho máte nebo že si ho koupíte, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti, protože na mě taky došlo a novej mobil je na obzoru. Eště teda koukam po ME75, je skoro za ty samý prachy, co by ste si teďka vybrali ? Vyplati se připlatit za M65 nebo radsi nic z toho ? Díky

      0 0
      • Páník  

        vem spis nokii…ma „outdoorovejsi“ funkce

        0 0
        • Vojtas  

          a kterou máš na mysli ? chci investovat max 4 tisice,

          0 0
          • gobike  

            Na Siemensa zapomen, jsou to shity(ty levny)

            0 0
          • Páník  

            5140: www.nokia.cz/phones/5140/ mozna,ze by se uz za ty prachy dala sehnat i 5140i www.nokia.cz/phones/5140i/

            0 0
            • gobike  

              Uplne mi ctes myslenky:)

              0 0
            • Lister  

              tak tenhle mobil může vřele nedoporučit, za ty peníze se dá koupit mnohem lepší a ten displej…škoda mluvit…

              0 0
              • Páník  

                outdoorovej telefon neni managerskej…ja teda osobne davam u takoveho telefonu prednost odolnosti a funkcim (obzvlast baterka je naprosto supr vec)

                0 0
            • Vojtas  

              5410 sem nikde nenasel, jako ze se uz neprodava a 5410i tak za 5 tisic, tak ze asi nic no

              0 0
              • Páník  

                5140 se uz nevyrabi,ale jeste ho sezenes.je dobry se poptat u mensich prodejcu jestli by ho nekde nesehnali…vetsinou se daj ukecat na solidni penize…tak to delam ja a celkem to vychazi.no a 5140i se uz da sehnat za 4500 za mesic uz to budou ty 4000

                0 0
          • pepino  

            www.aukro.cz/show_item.php?… A ještě zbyde:-)

            0 0
      • Lister  

        Teda to už je dlouho co jsem tenhle dotaz psal :o) Tak se nakonec musím přiznat, že jsem zakotvil u jiné firmy – Ericson a jsem spokojenej až klekne ten co mám te´d tak půjdu zesa do něj. M75 má brácha, rozhodně si nestěžuje, vypadá dobře, ale na můj vkus moc velkej, moje T630 je tak maximum co na velikost snesu :o)

        0 0
      • Vojtas  

        nikdo nic dalšího ?

        0 0
        • Lišák  

          Začtkem ledna sem přes net koupil ME75. Baterka vydržela po každým nabití 1 den. I když jsem nevolal amobil byl jenom v pohotovostním stavu. 2× poslán na reklamaci do Práglu do ofic Siemens servisu. 2× vrácen s tím, že byl proměřen mobil i baterka a vše v naprostém pořádku. Situace nezměněna, stále vydržel 1 den. potřetí posláno do Britex Kladno, tam s ním udělali toto:

          " Na mt bylo opravováno: Nastavení RF a dB úrovní-VF test + test v síti, měření odběru MT OK, vypnut spořič LCD, doporučuji spořič dále NEpoužívat."

          Po této opravě, při 2–3 telefonátech a cca 5ti SMS denně vydržel od soboty 10hod do středy 21hod.

          Pokud ho vezmeš, tak ti přeju šťastnější ruku při výběru konkrétního kusu :-)

          P.S. zajímalo by mě, jak to v Siemens servisu měřili…

          0 0
      • tm  

        presel sem z nokie 5100 (uz se skoro nedaly mackat klavesy) na ME75. mam ho asi mesic, stal pres net 3600, baterka vydrzi 5 az 6 dni a je menci a lehci nez 65-ka, zatim ani slovo proti.

        0 0
        • Vojtas  

          a co ten joystick ? ho obcas kritizujou

          0 0
          • Lišák  

            Mě se ovládá naprosto pohodlně.

            0 0
    • gobike  

      Ty ses nejak pri penezich, nejdriv auto, potom mobil…:))

      0 0
      • Vojtas  

        no ty ses spis trosku mimo ne :D

        0 0
        • gobike  

          Silena prdel..Hele, nechces se jit radsi ucit?:)

          0 0
          • Vojtas  

            rad bych, ale sesit do predmetu ze ktereho zitra pisem mam prectenej za par minut ;) doufam ze to bude na ctyrku stacit :D

            0 0
      • gobike  

        A hele, sem si nevsiml data zalozeni threadu:)

        0 0
      • Lister  

        všiml sis data založení příspěvku :o))))

        0 0
    • myscho  

      mne prave odisiel S A65 :[[,aspon ze je este v zaruke

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce