• miro

    Ake su vase skusenosti s hydraulikami Magura Marta SL? Momentalne brzdim hydraulikou XT 04 (kupene po castiach – strmen, kotuc, samostatna paka, vsetko Shimano)a nemozem poveadat, ze by som bol spokojny. Nie ze by nebrzdili, ale cakal som ostrejsi prejav. Samozrejme,ze brzdia spolahlivo, ale su pre mna prilis makke, maju dlhsi krok paky, ako som mal predtym nastavene vecka. A tiez mi casto skrtaju dosticky o kotuc, takze ich treba opatovne nastavovat, a uz mi to lezie na nervy. Takze ake su tie Magury? Da sa nastavit vzdialenost paky od riaditok? Ake su pocity pri brzdeni? Dik.

    0 0
    • confido  

      Cau, mam je asi mesic a jsem spokojeny.Brzdova paka se dobre drzi ,ma kratky chod, coz mi vyhovuje,myslim, ze se da i nastavit vzdalenost od riditek, ale zatim jsem to nezkousel, nechci do toho zbytecne rypat:-).Nastup je dost ostry a to jeste nejsou na 100% zajete – rozhodne ostrejsi nez u shimana(aspon u tech , ktere jsem mel moznost vyzkoset, ja mam spise zkusenosti s magurama-julie,clara,lou­ise..).Navic jsou rozhodne dokonaleji zpracovane nez treba julie.I pri otoceni kola a promackunuti se nezavzdusni jako jine magury a ani pri dlouhem brzdeni se nezkratil chod paky.Neboj se toho, jdi do nich , jsou podle me super!

      0 0
    • Vojtíšek  

      To s tím nezavzdrušňováním potvrdit nemohu, ale jinak jsem s nima max. spokojenej. Mám model 2003. Páka (vzdálenost od řídítek) seřizovat teda nejde, ale nevadí mi to. Brzdí lépe než vychvalované Hayes (HFX 9XC) alespoň co jsem udělal osobní zkušenost.

      0 0
    • Cipan  

      to že ti XT 04 moc nebrzdí bude spíš deskama, ty originály nebrzdí a jdou celkem rychle do kytek, mám na nich asi 1500, a moc znich už nezůstalo. Mam komplet s DC a desky si ani neškrtnou. Poprvé jsem nastavil a od té doby o nich nevím. Jestli nemáš nějaký nepovedený kus. Škrtají od začátku, nebo začalo dělat až po nějakém čase? XTR 03 to dělaly taky a muselo se to čistit a mazat, takže to zkus. Jinak nezbude nic jiného než vyměnit těsnění. Ještě mě napadlo jestli ji nemáš zavzdušněnou, protože já mám krok dost krátký tak 15 mm.

      0 0
    • Luky  

      ahoj, nechci zakladat novy thread takze pisu sem. Mam moznost koupit brzdy Magura Marta. Kake jsou s nimi zkousenosti? Mam do nich jit? dik za odpovedi

      0 0
      • enjoy  

        kup je.kdyz nic jinyho tak se aspon zbavis toho tvyho zavinace na predni hadicce:-)

        0 0
      • rasto  

        jdi do toho. nemel bys litovat ;-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.