• jecnak

Ahoj, jelikoz je najizdeci cas, tak pokud mate nekdo chut se pridat na silnici:

1. sobota 3h vytrvalost podle Medunky – ona kolem 140, ja 120 – 130, par intervalu. Jezdime smer Vyzlovka, proste za Ricany do kopecku.

2. nedele 4h ciste vytrvalost – Medunka sama, ja sam. Jedu si svych 135 – 145t. Prispusobim se nizsi hodnote spolujezdce, tahat mi neva. Ve srackach jezdim na zimaku s blatnikama a zasterkama.

Ma nekdo chut se pridat? Ozvete se mi kdyztak na ICQ, cas a misto srazu se domluvi.

Anketa: Pridate se?

0x
    0%
    2x
    17%
    0x
    0%
    10x
    83%
    0 0
    • favorit.  

a budete jezdit i na jare a v lete? ted, leden a unor, jezdim, budu jezdit ucit lyzovani na Zadov a pres tyden jsem v Budejcich ve skole (kde najizdim). Ale az budu dom, rad se pridam. Je supr poznat novy tvare ;-)

0 0
      • Rychlej turista  

To budeš muset být sakra rychlý, jestli chceš Ječňákovi koukat do tváře :-D

0 0
        • jecnak  

No jeste je moznost, ze by byl holka a ja pustil Medunku k vode :-P

0 0
        • favorit.  

tak to abych zacal trenovat.

0 0
          • Cryzyy  

To je uz zbytecne, Jecnaka stejne nedohonis :)

0 0
            • jecnak  

Co tady delate za davovy silenstvi, pockejte az se zacne pridavat Beeda, to bude teprv masakr.

0 0
              • favorit.  

no to verim. Ted jsem tu jel parkrat na svih s jednim klukem ze Slavie. On na spici 130tepu, ja v haku 140 :-))

0 0
                • Cryzyy  

To ze jedes o 10 tepu jinak, nez nekdo jinej vubec nic neznamena – kazdej tepe jinak.

0 0
              • Cryzyy  

Nejhorsi smrt je z vyplaseni ! :) :) :)

0 0
              • Beeda  

letos to vidim ze sundam bezky a pujdu rovnou na malevil:-)

ne ted vazne:-), letos zatim zaklad odbehavam na bezkach, je leden tak je jeste relativne cas, ale neni cas na hrdinstvi s vanocnim flakanim:-)

jinak na vychod/sever se jezdi od obi v letnanech a skupina 10–20 lidi na pohodu..

0 0
            • favorit.  

a to ani z kopce? bike, silnice, lyze? :-D

0 0
      • jecnak  

Porad.

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • JancA  

Ahoj, na jare az bude svitit slunicko a teplo, tak se taky klidne pridam,ale tenhle rok jsem nejak lina a hodne prace stale a dyl nez hodinu na spinningu (a to este musi bejt dobra hudba a vtipnej instruktor:)nejedu. Natoz venku. Takze myslim ze vsechny holky mi pri zavode ujedou v prvnim kopci:)sakra.

0 0
      • Trance  

V prvnim kopci ti ujedou, ale stejne pak budes na bedne :-)

0 0
    • RADO77  

Tento víkend jsem mimo Prahu, ale příští, pokud nebude vyloženě hnusně bych jel. Pokud byste jeli znova, dejtě vědět.

0 0
    • ydaho  

budu se tak nějak přidávat každej víkend od konce ledna. Tenhle zkusim alespoň jeden den. Domluvíme se zejtra

0 0
    • ydaho  

…a neplašte, s jecnakem se najizdet v pohode da a to i 3–4 h. navíc málokdo jede tak dobře a rovně špici. Akorát na to střídání už nezbyde :-)

0 0
    • zubatec  

Já bych možná jel. Můžete nějak upřesnit dobu a trasu? Jo a jsem z Českýho Brodu.

0 0
      • jecnak  

V sobotu asi spis driv dopoledne z Hornich Pocernic – smerem na Vyzlovku. Telefoun na me je 606 657 370, kdyztak zavolej domluvime se ze bysme te nekde nabrali. Jezdime casto pres Uvaly.

0 0
        • zubatec  

Dík, to by šlo :-) Kolik tak máte v plánu kiláků a jakej průměr, abych vám stačil? Tepy neměřím, nemám na to přístroj.

Jinak bychom se mohli sejít třeba v Úvalech u Plusu, co vy na to.

0 0
          • Tom New  

Jel jsem jinde, méně. Ale inspirován tímto threadem (DIKY!) jsem si navlékl tepák a přes hodinu a půl si držel prumerný tep 139 a to se mi líbilo. Jen ta rychlost byla asi na pováženou – avg jen 18 km/h.

0 0
    • heretik  

Najížděcí čas teda nemám (nikdy), ale na kole jezdím rád. Jestli bude trochu slušně, tak bych se v sobotu přidal, ať vím, jestli vůbec s některým z vás můžu jet třeba i v neděli. Tepák si vezmu :)

0 0
      •  
        0 0
    • ydaho  

nakonec pěkných 87 km, tak zase příští víkend......

0 0
      •  
        0 0
      • Medunka  

no ja budu jezdit radsi sama – pro bezpecnost, nejen mych, tepu. Dnesek z treninkoveho pohledu 0 bodu, jako vyjizdka fajn

0 0
        • ydaho  

příště na tepy :-)

0 0
        •  
          0 0
    • jonti  

Pekne, zavidim, ja sa este regenerujem po firemnej vikendovej akcii :) Buduci tyzden sa snad pridam, dnes som prevetral len bike na stechovickej a mam dost. Tesim sa :)

0 0
    • jecnak  

Nj panove, takovejch kecu, jestli to budete zvladat. Misto abyste jeli s ni, tak ji ujizdite. Docela by me zajimalo co vam to treninkove dalo.

S Hankou jsme jeli nekam k Sazave a pak k Benesovu. 115km/1050m/4:55h

0 0
      •  
        0 0
      • ydaho  

neřikal jsem nic o tom, že to nebudu zvládat :-) Jak jsem ti řikal, prumer 129, vše v pásmu najíždění. Přísště se polepším a pojedu podle Medunky…

0 0
    • jecnak  

Pristi tyden zase sobota i nedele sraz v 11h na kruhaci.

0 0
      • jecnak  

Update. V nedeli uz bohuzel nemuzem, v pondeli jdeme oba na laktatovy testy, ale sobota plati.

0 0
      • RedAce  

Rád bych možná jel taky, kde na kruhaci?

0 0
        • zubatec  

Já se teda nezúčastnil, ale podle fotek to vypadá jako kruháč v Uhříněvsi, a to ten co je blíž k Praze. Příští sobotu možná taky dorazím.

0 0
    • jecnak  

Takze pristi tyden zas. Mozna se pojedeme s sobotu mrknout na Ruskou Sibir do Bakova, takze bysme udelali sraz nekde v Hornich/Dolnich Pocernicich.

Byl by zajem jezdit od 10?

0 0
    • jecnak  

V sobotu jedem v 10 z kruhace v Uhrinevsi do Podebrad a zpet. V nedeli ve stejny cas ze stejneho mista nekam kam se dohodnem jet v sobotu.

0 0
    •  
      0 0
    • ydaho  

pěknejch 128 km, slušnej protivítr zpět… respekt PeBemu na singlu a taky Medunce. adrenalinová vložka pro diváky na křižovatce v počernicích mimo moje chápání…

0 0
      • jecnak  

Ocividne lepsi oddil. A nebo zaklety misto?

0 0
        • ydaho  

jo možná je to ta samá :-) každopádně tohle mi přijde jako hodně velká hloupost, ale každej pánem svýho života.

0 0
      •  
        0 0
      • Medunka  

Super vyjzdka, az na ten vitr, snad se jako nejslabsi budu moci dlouho takto schovavat. Jinak ja musim, verejne, pochvalit tebe. Kdyz nikam nespechas a za nicim se nehonis, tak je to s tebou o necem jinem ;-)

0 0
        • ydaho  

..pochvala PeBe, pochvala Medunka, to už nebude náhoda :-) Díky

0 0
          • treatt  

Tak ze bych se s Tebou nakonec i odvazil? :-)

0 0
            •  
              0 0
            • ydaho  

bys měl konečně, než ti ujede vlak :-) co LOST ?

0 0
              • treatt  

No jo, no jo :-) LOST 1000%

0 0
                • ydaho  

myslim se mnou ve dvojici :-)

0 0
                  • treatt  

Aha :-))) Domluvime se v nedeli. Slibil jsem kamaradovi, ze ho letos vezmu, ale neni vubec jisty, jestli nebude na sluzbce. Vyrazim to z nej, at vime…

0 0
    • jecnak  

Kdyby se chtel nekdo pridat vecir. Pojedu, nebude-li prset, zhruba od pul paty z Jecny na vychod, asi nekam na Vyzlovku nebo do Lysy a zpet.

0 0
      • zubatec  

Můžeš to nějak upřesnit? Jsem dneska na kole v práci a nějak touhle dobou pojedu z Měcholup taky někam na východ (cíl v Českém Brodě).

0 0
        • jecnak  

To nemuzu, protoze sam nevim jak to bude, ale muzem se rekneme v 17h sejit v Mecholupech, s tim, ze te do Brodu doprovodim. Co ty na to?

Krizovatka Dolnomecholupska X Kutnohorska?

0 0
          • zubatec  

jj, to by šlo, mám to od fabriky kousek. Nešlo by to tak o 1/2 h dřív, abychom nejeli úplně za tmy? A ne že mě uženeš k smrti :-o

Jo a jsem na silničce (zimáku), doufám že ty taky :-)

0 0
            • jecnak  

Zkusim to byt tam v 16:45. Driv to bohuzel opravdu nestihnu, byt se budu snazit tam v 40 dorazit. Svetla mam slusna, tak posvitim na cestu.

0 0
              • zubatec  

OK, budu tam v 16:45. Kdybys nestíhal, písni na 603 322 937. Ondra

0 0
      • Medunka  

uf, co nezabije, to posilni. Prvni nocni na silnici a jeste za mokra (36.35km, 1:29 hod, prumer 24.79) hodila bych svou fotku ala mokra jezibaba, ale fotak se zasek

0 0
    • jecnak  

Jeste k sobote. Je videt, ze kdyz je nas vic, tak muzem i proti vetru jaky byl, jet celkem v pohode. Slabsi se svezou v haku, silnejsi tahnou.

Ted o vikendu tu (Jitka a ja) nebudeme.

0 0
      • Mikikuba  

Přesně.Bylo to super.Skvělěj trénink:-)Do Poděbrad jsme měli přímo závodní formu:-))

0 0
      • Beeda  

ok, uz se musim pridat, zatim trenuju takticko-psychickou pripravu :-))

0 0
        • ydaho  

a to vypadá zhruba jak ? :-)

0 0
          • Medunka  

trvdi, ze nejezdi, ze se flaka a zatim potaji doma slape na trenazeru o 106, aby pak na svem „oficialnim“ jakoze treninku vsem ukazal zada hned po vyjeti

0 0
          • Beeda  

zhruba tak, ze si urcis co chces a jak toho dosahnes…

0 0
            • prodi  

něco o tom jsem čet na stránkách OV, tak si jdu lehnout a vsugerovat si, že jedu vytrvalost 7hodin, zítra zase, pak zase a snad se to pak projeví :)

0 0
              • Beeda  

to nebude fungovat, protoze „snad a pak“ neni cil:-)

0 0
            • petebike  

taky jsem si urcil a zejtra tomu dosahnu :-) hehe bude ramecek a konecne zacnu stavet :-)

0 0
    • ydaho  

Ikdyž Ječňák s Medunkou tenhle víkend (1–2.2) nejedou, sobotu byh nerušil a nechal bych stejný místo srazu a ideálně něco jako Benátky, Lysá, Stará Boleslav…atd. Budu mít nový zapletený kola, takže to pojede samo :-)

0 0
      • jecnak  

Tesim se na teply mistecko v haku.

0 0
      •  
        0 0
      • prodi  

já bych s váma rád vyrazil, obávám se ale, že ten víkend bude propršenej…

0 0
        • ydaho  

jestli myslíš tuhle sobotu, tak to bude polojasno, 8 C°a ani nekápne :-)

0 0
          • Beeda  

z tebe pokape jako z cedniku:-)

0 0
          • prodi  

no kéžby..:) to hlásili i na dnešek a teď se „těším“ do sklepa na trenažer…

0 0
            • jecnak  

Vsak je dneska celkem slusne.

0 0
              • prodi  

když jsem mezi 12–14hod koukal z okna, tak u nás pršelo (Mnichovice) (jo musím si upravit profil)

0 0
                • dafe  

Trochu jsem se opičil a taky si upravil profil na Mnichovice a včera tu fakt bylo hnusně. Sem nevěděl že Mnichovice budou mít tak silnou B-F ekipu :-) Můžem dát někdy výjezd, avšak nejsem moc rychlý a tak se s Ječňákem bojim bojim bojim, protože jsem ho již potkal na Ruské Sibiři, kde dával metrové dropy z podia v hospodě s prstem v nose…jooo ty vzpomínky :-)

0 0
                  • jecnak  

Bylo to 80 cisel, metr urcite ne. A vubec jen se pridejte, jezdim s holkama a vytrvalost, takze zadny sprinty to nejsou.

0 0
                  • Medunka  

A koukals na jeho vysledek? To bych chrti cas co ;-) Takze bych se nebala s nim jet

0 0
              • jecnak  

V centru bylo sucho a slusne, na Skalce lehce mrholilo, v Mecholupech prselo, v Babicich lilo. Tfuj.

0 0
                • zubatec  

Ale i tak to byla supr dobrodružná vyjížďka :-) Jak říkáme my francouzi, jederzeit gerne wieder. Ale nemusí pršet.

0 0
            • ydaho  

dneska to bude v pohodě. kdyžtak napiš, pojedu +,– kolem 19.00 h lehce někam na jih…

0 0
    • ydaho  

up zítra 10.00 h kruhák v Uhříněvsi. Pokud nebude pršet. Ve větru se jede. Kdyžtak 777 989 119

0 0
    • jecnak  

Takze v so a ne opet. Docela bych jel jeden den na silnici do Kokorina – idealne v nedeli. No a kdyby bylo echt pekne, tak trebas v sobotu na bika tamtez.

0 0
      • Daf  

Na Kokorinsko jezdite pres Kralupy? Ja se chystam jet smer Velvary, Roudnice, Duba. Ze bych se s vami svez kdyz bude slusne :)

0 0
      • petebike  

mozna se pridam, kdyz se pojede rychle a svizne z ne moc zastavkama :-) ale jen silnici, bike je zatim rozlozeny a ceka na par komponentu :-)

0 0
      • ydaho  

v nedeli se přidám. v sobotu jedu nakonec se silnicarema ze Zličína..

0 0
        • RADO77  

V kolik a odkud se jezdí. Možná bych se přidal taky. Uhříněves mám na druhém konci Prahy, takže jsem líný tam dojet. Zličín mám blíž.

0 0
          •  
            0 0
          • Maroška  

RADO77 → jestli chceš jezdit na západním konci Prahy, bývají pravidelné silničářské balíky (teda balíky – často jezdí tak 5 lidí) u Zličína v 9:00 od Scanie – detaily tady www.csstodulky.cz/diskuse/

0 0
      • treatt  

V nedeli bych se pridal…uz je nejaky plan? Hlavne jak casove a odkud by se vyrazilo? Predem diky

0 0
        • ydaho  

jestli to bude jako vždycky, tak 10.00 uhříněves kruháč, ale tentokrát možná i dřív. každopádně můžeme dát předsraz :-)

0 0
          • treatt  

Predsraz je vyborny napad… Jen si tak rikam, sraz v 10h dopoledne, plan jizdy na 4 hodky a Tva zminka o hodine sviceni plnou silou mi nejak nejdou s casem zapadu slunce dohromady :-P

0 0
            • ydaho  

počkej, to bylo k úterku, jeli jsme s PeBem v noci, start v 18.45 :-) pokud se pojede Kokořín, bude to asi trochu přes 4 h.

0 0
              •  
                0 0
          • treatt  

Tak jak my, chlape? Jak to zitra dame?

0 0
            • ydaho  

9:40 opatovska ul.- pod mustkem (metro Haje), je tam benzina.

0 0
    • jecnak  

Takze zitra v 10 na kruhaci v Uhrinevsi. Pokud se nedomluvime jinak, tak v nedeli totez.

0 0
    • petebike  

dobře dneska my !

0 0
    • jecnak  

Pekny sice nevim kolk nam to hodilo, ale libilo se mi to. Presne tak jsem si to predstavoval.

0 0
    • ydaho  

pojedu i tuhle sobotu. 3–4 hod, ale velmi pomalu, pomalejc než obvykle :-) (130–140).

0 0
      • jonti  

Ja taky nejak tak. By bylo super aby nas bylo par podobne urovne. Ale kdyz se ted divam ven, tak se mi nikam nechce, to pocasi je hnus.

0 0
        • ydaho  

neboj, vono se do soboty ochladí rapidně :-) otázka je, kde vzít lidi tak nízkýho výkonu a nekrást :-)

0 0
          • jonti  

Jich je dost, ale nikto z nich se asi nechce zlepsovat a najizdet km :)

0 0
          • McBlacky  

rovinky i v tomhle tepu můžou slušně odsejpat. Ikdyž nevím, tepák vozím víc jak rok už jen na závody. V 2006 jsem i docela silničařil a na okruhu 95km jsem měl tak 143–147 průměr, rovina 50% 50% kopce a dával jsem si docela slušně.

0 0
            • ydaho  

ja ted na 150 km 139 a avg pres 28 km/h. obecne po stechovicky treba jedu 30 km/h solo na tepu 147–148 a to je moc s max. 196… chybí mi vytrvalost právě v tý nízký inenzitě. A nezapomínej, že je mezi náma dost podstatnej výkon. rozdíl :)

0 0
              • McBlacky  

avg přes 28 je pěkná na najíždění, to už zas tak nuda není…

0 0
              • RedAce  

tak proč nezpomalíš, když na rovině tepeš 150?!

0 0
                • Gorgov  

co je spatnyho na tom tepat na rovine 150?:)

0 0
                  • petebike  

:-) to jsou moje provozni tepy :-)))

0 0
                  • RedAce  

:-) asi tepem jinak. já teda v unoru jezdim po rovině 130.

0 0
                    • Gorgov  

tak to se dost flakas ne? kde mas AP? Jestli aspon 160, tak se fakt flakas:)

0 0
                      • petebike  

kazdej to ma jinak, ja do 130 kompenzuju a bezne ziju, jak sednu na kolo nejdu pod 150, kdyz jo neco je spatne :-))

0 0
                      • RedAce  

když najíždim, tak jedu 130 a do kopce kolem 150.

OT: předminulý týden s náma jel Kozub a když jsem zahlíhld jeho tepák a něm 104 a já za nim v háku na 135… :-)

0 0
                • ydaho  

dobrá otázka, pracuje se na tom :-)

0 0
      •  
        0 0
      • jecnak  

Ja pojedu taky, a taky na nizky tepy, protoze jsem chytnul v tydnu rymicku a nejezdil.

0 0
        • jecnak  

A videl bych to spis na 3h nez 4h a spis odpo az bude tepleji.

0 0
      • Medunka  

Ze by konecne moje tempo?

0 0
    • petebike  

kdyby nekdo chtel jet tak 10–11 v sobotu smer melnik – ml boleslav – ph…tempo rychle „na zahrati“…4–4,5hodiny

0 0
    • jecnak  

Takze zitra v 13h na kruhaci?

0 0
      • ydaho  

to je na mě bohužel moc pozdě. Jedu v 11.00 h na 4 h. Pak musím dát přednost dívce :-)

0 0
      •  
        0 0
    • petebike  

dneska byla kua zima, ale splneno…co zitrek ?

0 0
    • ydaho  

v sobotu má bejt krásně, pojedu něco delšího 4–5 h, pomalu.. pokud by jelo víc lidí, vzal bych to přes Kokořínsko…

0 0
      • Medunka  

pac v nedeli nejedu, klidne bych jela v sobotu Kokorin. Kdyz pojedu ja, je pomaly tempo jistota ;-) Coz se asi Tomas neprida, pac by to bylo pomaly ;-(

0 0
      • jecnak  

Klidne, ale co nedele, to pojedes 5–6h?

0 0
    • treatt  

Venku je celkem hezky, o vikendu jsem pryc, tak si dam neco zitra – tj. ctvrtek Pohodove tempo na tepy, vyjizdim z Prahy 4 nekdy dopoledne, tak 10–11h, na 4hodky plus minus Kdyby se nekdo chtel pridat…

0 0
      • Medunka  

kdyby to bylo 14 – 15, tak bych i premyslela, takhle je to brzo

0 0
      • bajkr  

pokud bude jako dneska tak bych se přidal mužem někam na beroun

0 0
        • treatt  

Super. Jen mi zatim trochu stavkuje telo, tak to jeste nemuzu potvrdit. Kdyztak mi prosim Te dej vedet na eichler.jan@seznam.cz nebo 608 308 850, at Ti muzu dat aktualni zpravu vecer, jestli to plati Diky

0 0
    • Darkson  

v sobotu má bejt teplo, tak plánuju vyjet tak na 3–4 hodiny směr jih – Jílové, Štěchovice, Nový Knín, Mníšek. terén zvlněný, tempo svižné, ale žádná extrakudla. kdyby se chtěl někdo přidat, tak dejte vědět, sraz by byl v 9:30 na cyklostezce pod barranďákem;

0 0
    • jecnak  

V so jedeme do Kokorina, sraz v Uhrinevsi na kruhaci v 9:30 v Hornich Pocernicich na semaforech na krizovatce Ve Zlibku X Nachodska v 10:00. Pohodove tempo, jedou s nami holky.

0 0
    • ydaho  

hlavně aby ráno nepršelo :-(

0 0
      • petebike  

neexizistuje spatne pocasi ale spatne obleceni :-)

0 0
        •  
          0 0
    •  
      0 0
    • ydaho  

ráno jsem byl durch a chtel jsem to otočit, naštěstí jsem to neudělal, parádní vejlet, slušná porce km a celý v pohode jetý. Za hezký fotky kokořína odpouštim PeBemu, že netrefí ze štěrbohol do počernic :-)

0 0
    • jecnak  

Pokud do toho nic nevleze, tak bych pristi vikend za slusneho pocasi dal moje oblibene vetrne peklo: HP>Podebrady>Kou­ty>Dymokury>Roz­dalovice>Dete­nice>Domousice>Mce­ly>Loucen>Vlka­va>Straky>Milo­vice>Lysa>HP

0 0
      • ydaho  

ok, to bych jel, od Dymokur už to neznám… ale zase pomalu.

0 0
      • jecnak  

Tak ze bysme to zkusili tenhle vikend? Krasne byt nema, ale co.

0 0
        • Medunka  

ja bych klidne jala uz v 8

0 0
          • ydaho  

přimlouvám se za 8:30 :-) pokud nezaprší..

0 0
            • Medunka  

Dobre, toho Beasta vytahnu z pelechu driv

0 0
              • jecnak  

To sem ti zas dal neco na hrani.

0 0
                • sfinga  

já sem rozdhoděn pro pozdější termín, 9 ráno je moc brzo, klidně 10 – půl 11. Světlo je dlouho a je to max na 4 hodinky… Jen to zase mám přes celou Prahu :-(

0 0
                  • Beeda  

souhlas, 10h je ok a stihnu i navarit , vyprat a vyzehlit:-D

0 0
                  • Darkson  

já mam v plánu dát v sobotu silnici směr jih na ty cca.4 hoďky

0 0
                    • petebike  

v kolik a kde ? klidne pojedu kdyz to bude v rozumnou hodinu – rozumej po 10 ven nevylezu…

0 0
                    • Gorgov  

hele to bych jel, a hlavne v nedeli, v sobotu bych potreboval jet hodinku svizneji:) ale to je v pohode, se schovate do haku kdyztak:)

0 0
                    • Darkson  

chci jet v sobotu i neděli. oba dny sraz v 10 na stezce pod barranďákem na bránický straně. v neděli má být lepší počasí, tak klidně něco delšího(do 6 hodin). Gorgov: s hákem počítám, má foukat:-)

0 0
                      • McBlacky  

hele kdybys náhodou chtěl jet bajka jo :) tak seprentinky v 10,00 so i ne…

0 0
                      • RADO77  

V neděli plánuju jet taky a vyrážet z pod Barranďáku by se mi líbilo, ale mám max 3–3,5 hodky (takže v reálu 4 :-)). Kdyby to bylo možné, hlasoval pro dřívější začátek. V 9.00 je na vás moc brzo? Prodloužily by se mi tak vycházky :-))

0 0
                        • Darkson  

v neděli v 9:30 jsem ochotnej:-)

0 0
                          • RADO77  

O.K. beru, dobrý kompromis. Budu tam.

0 0
                            • Darkson  

fajn, počítám s tim

0 0
                              • sfinga  

pojeďte až v 10. Proč se hrnout z postele tak brzo… Pokud vyrazíte na 10 tak bych jel, ale ne po bránické straně, Stezka je na prd, strakonická má lepší povrch

0 0
                                • Medunka  

proc se hrnout z postele driv? pac pak nezabijes cely den na kole a muzes se venovat i jinym cinnostem. Teda pokud nezijes jen kolem a je ti to uplne sumak

0 0
                                • Darkson  

máš na výběr, v sobotu sraz v 10 a v neděli v 9:30. jinak trasu bych domluvil na místě

0 0
                      • petebike  

v sobotu bych tam rad byl, takze pod mostem u vody na branicky strane, doufam ze se pojede svizne…

0 0
                        • petebike  

je mi lito, nestiham…vyrazim pozdeji…snad v nedeli…ale taky jeste nevim…

0 0
                        • Darkson  

svižně se nakonec jelo, tempo se nám trochu zvrtlo poté, co jsme na Zbraslavi potkali grupu triatletů…zítra bych to viděl volnějc, dost mě bolí nohy:-)

0 0
                          • petebike  

taky sem jel dneska – tak polo svizne – sorry Hanko :-), 4h, zejtra chci 1–0,5 hodiny pridat, a stejnym tempem…takze proc ne…v kolik a kde ?

0 0
                            • Darkson  

9:30 pod mostem na bránický straně

0 0
                              • petebike  

ty voe…nazval bych to „Bylo nas 5“ a cim min nas jelo tim se jelo svizneji, me se dneska nejelo dobre ale sem zivej…a doma v teple :-) diky

0 0
                                • Gorgov  

:) jj kdyz sme byly dva, napalili sme to:) moc pekna vyjizdka v poklidnym tempu, mam najeto 132, nastoupano 1710m a celkem 280 minut, moc pekny, skoda ze se vsichni nekam odpojili, asi sme jeli moc pomalu, tak se s nama nechteli vlacet:)

0 0
                                  • petebike  

takze si nedojel sam, no ze zacatku se mi jelo docela dobre az do Neveklova, ale pak nevim co, najednou sem stal…tepy nesly nahoru a ani dolu – nechapu…ale zas pak ze stechovic se mi jelo docela fajne takze sem uz docela v pohode… :-)

0 0
                                • Darkson  

a to jsem chtěl jet po včerejšku pomalejc…díky Honzovi, že mě dotáhnul z Hostomic až do Prahy. jdu regenerovat:-)

0 0
                                  • RADO77  

Jak tak koukám, ještě, že jsem to zabalil včas. Já jsem se kousek vrátil, v půlce Břežanského kopce jsem se potkal s Digidaqem, se kterým jsme v klidu a pohodě dali nějakých 87. Pánové, až trochu najezdím (letos jen cca 800 a z toho převážná většina trenažér) tak to zkusím znova ;-). Ale každopádně díky.

0 0
                                    • McBlacky  

jsem vás potkal v Davli, už jsem měl odběhnutej závod a jel jsem za klukama na švih.

0 0
                                      • RADO77  

jj, jsi dobrý. Sice jsem neběžel žádný závod, ale pekelně jsem cítil těch 50 km, co jsem přes týden naběhal(z toho 2O v sobotu s kočárem jako bonus). Holt my tatíci od rodin už to s tím tréninkem nemáme tak jednoduché :-))

Pro Darksona posílám ilustrační foto k naší debatě (z Ladronky před 2ma týdny).

0 0
                                        • RADO77  

Tak pokus s fotem ještě jednou

0 0
                                          • Darkson  

dík. já to spíš vidim na procházky s kočárem a běhání zvlášť:-)

0 0
                                            • Krys  

Ako to tak sledujem, je tu dosť materiálu na zorganizovanie spoločného BF kočíkovania. :)) Klasika. Zraz po Barranďákom, branícka strana …

0 0
                                              •  
                                                0 0
                                              • RADO77  

No uvídíme kolik bude zájemců :-)

0 0
                                            • RADO77  

Jasně intervaly se s kočárkem běhají blbě, ale 20tka na vytrvalost jde docela dobře. Bez kočárku to sice jde líp, ale takhle sbíráš zase doma body :-)

0 0
                                • ydaho  

pěkný hoši :-)

0 0
                      • Gorgov  

omluva, sobota nemuzu, ale nedele by mohla vyjit, jeste se ozvu.

0 0
        • JancA  

jestli se chystate z HP takhle brzo, kolem pul devate – devate, jela bych taky, musim byt max. v 1 doma, tak bych to v Podebradech otocila. Ale asi se z meho nizkokadencniho tempa zcvoknete:)

0 0
    • jecnak  

Takze sraz v 9h v Hornich Pocernicich. Misto stejne jako minule. Tentokrat cekame opravdu jen 15 minut. Predsraz na kruhaci v Uhrinevsi si dohodnete tak abyste to zvladli i se vsema vyjizdkama ;-)

Trasa HP>Podebrady>Kou­ty>Dymokury>Roz­dalovice>Dete­nice>Domousice>Mce­ly>Loucen>Vlka­va>Straky>Milo­vice>Lysa>HP

Trasa a vsechno ostatni kolem se dohodne v sobotu. Docela bych zkusil ten Kokorin.

0 0
      • ydaho  

s kokořínem a háje/háje to bude tak 180 km, co máš pak v plánu na neděli ?

0 0
        • Beeda  

pha-ostrava:-)

0 0
          • Medunka  

minuly vikend na to byly idealni podminky :)

0 0
            • Darkson  

to je fakt, jsme cestou na slovensko ušetřili 500,– za benzín:-)

0 0
              • Medunka  

Tak to je slusny, to se da. Kdyz sme jeli na zacatku lednu do Brna proti vetru, spotreba nechutne vyletela nahoru ;-(

0 0
        • jecnak  

To jsme si nerozumneli. V sobotu bych jel ty Podebrady. V nedeli na bika do Kokorina a nebo na silnici nekam k Sazave.

0 0
      • JancA  

a co je to místo? pojedu z Černýho mostu zadem jako k tý Bille nebo co tam je naproti benzince

0 0
        • Medunka  

Je to krizovatna Nachodska / Ve Zlibku (misto, kde se protina hlavni co vede Pocernicema s cestou do Bechovic – az skoro na konci)

0 0
        • Medunka  

Od Lidlu po hlavni

0 0
        • jecnak  

Jsou to posledni semafory kdyz pojedes porad ven z Pocernic po Nachodske (ta hlavni co vede skrz cele Pocernice).

0 0
        • ydaho  

méžná nakonec pojedu z Vysočan (modří vědí), tak mužeme dat sraz v 8:45 na ČM u metra

0 0
          • jecnak  

POkud nepojede nikdo dalsi, tak to bude asi nejlepsi volba.

0 0
    • ydaho  

Mám na někdo čekat v 8:30 h na kruháči v Uhříněvsi ?

0 0
    • jecnak  

Takze v sobotu je sraz v 9 primo u metra B na Cernem Moste.

0 0
    • jecnak  

Zitra tedy v nedeli je sraz na kruhove objezdu v Uhrinevsi. Pojedem na Sazavu. Klasicky okruh. Tempo maximalne pohodove. Jedem to v kuse, zadny velky zastavky, cca 100km.

0 0
      •  
        0 0
    • petebike  

sobota : kdyz nebude prset tak

PH – Hradec – PH…chci dat poprve letos pres 6 hod…takze snad se to povede…vyrazit nekdy po ranu :-( hold co se da delat, na otocce se doplni zasoby a pak hura domu…

0 0
      • jecnak  

Tak jo.

0 0
        • sfinga  

že bych taky konečně taky do toho HK vyrazil? jestli jo, tak to ale zapíchnu u babičky v HK dojedu si na štrůdl s jablky :-) ten umí nejlepší a zpátky večer vláčkem…

0 0
        • Mikikuba  

máte kliku že jsem pryč:-))

0 0
      • Medunka  

PH – Hradec – PH jsem dala dneska. V sobotu se mi to opakovat nechce, je to nuda

0 0
      • Gorgov  

fuj, to musi bejt hnusna rovina.

0 0
      • jonti  

Jak teda zitra? Jedes?

0 0
        • petebike  

asi jo, ale zrejme ne timto smerem – nikdo se neprida, sam to nepojedu a rano musim jeste neco zarizovat takze vyrazim stejne pozdeji…

0 0
          • sfinga  

já se přidám, sem pro jet na východ, bude foukat do zad, zpátky se můžem svést vlakem. Kdo se dopoledne přidá?

0 0
            • jonti  

Ja jedu nakonec na bika, jsem si uvedomil, ze jsem uz mesic nebyl v terenu. Tak si to zitra uziju.

0 0
              • sfinga  

vždyť máš sliky, zítra bedy rozhodně nejsou na sliky, to by ses tam zabil…

0 0
    •  
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.