• grampa

    Zdravím, potřeboval bych poradit s touto sedlovkou vůbec nedrží jde zatlačit i bez zmáčknutí pojistky a nevyjede, dostal jsem ji k rámu jako nefunkční ale předchozí majitel ji ani nenechal prohlídnout v nějakém servisu, sice jsem ji rozdělal ale na nic jsem moc nepřišel, chtělo by to asi servis a nebo když tak doporučit nějaký servis Brno a okolí kde by to mohli dát do kupy, díky.

    0 0
    • Mrafcozrut666  

      caff, presne tento problem mam aj ja. mam ju cca tyzden staru. idem dnes reklamovat, ked povedia dovod dam ti vediet. inak dost ojeb za tie peniaze co za to chcu…

      0 0
      • Mrafcozrut666  

        pozeram ze pekne stary prispevok, nevadi, mali ste niekto tento problem s KS tiez ?

        0 0
        • Kynio  

          zatím ji mám doma na poličce..mám ale 950ku ročník 2010 a šlape zatím dobře, když si s ní občas hraju :)

          0 0
    • gaston  

      zneuziju resuscitace vlakna…

      co KS950 a jezdec okolo metráku. U CB joplin jsem byl varovanej pred zamkem sedla pro mojí váhu.

      dik

      g

      0 0
    • Volant  

      Mám opačný problém. Po necelém roce ježdění mi začala dělat rýhy na vnitřní noze. Rozebral jsem ji dle návodu, promazal a zase složil. Bohužel se asi do patrony s olejem dostal vzduch a tak mi teď sice zajede na povel, ale postupně se sama vysouvá ven, popř. když chytnu kolo za sedlo, tak vyjede až nahoru.

      Taky by mě zajímalo, jestli se někde u nás servisuje.

      Zkoušel jste už někdo rozdělat tu patronu?

      0 0
      • Kynio  

        pokud zasunu sedlo dolů a pak chytnu jen sedlo a zvednu kolo, sedlvkao se mi taky vysune aniž bych zmačkl páčku.

        Sedlovku mám teď novou a jako problém to nevidím. Prostě asi jen chvilku trvá, než se v ní vyrovná tlak.

        Rozhodně mi ale samovolně nevyjíždí a už vůbec sama nezajíždí..

        0 0
        • Vegan  

          Takto to zacinalo i u me :), ale po case zacala na vetsich drncacych pasazich sama pomalicku vyjizdet a zacinalo to presne takto ze si chytl za sedlo a ona popovyjela, preji mnoho zabavy s resenim me vysli vstric a vymenili my ji za KS i900r

          0 0
      • Tomínos  

        Dnes jsem ji měl rozdělanou a problém samovolného vyjíždění je podle mě netěsnící ventilek hydraulické části, zkusil jsem to nakteslit, snad to bude k pochopení, přeci jen jsem už dýl ze školy :-)

        0 0
        • Volant  

          No, obrázek je sice hezký, ale stejně nevím, jestli bych tuto netěsnost dokázal nějak spravit. Zkusím chvíli počkat a kdyby se to náhodou posralo úplně, tak tu hydraulickou část zkusím rozebrat. Třeba na něco přijdu…

          0 0
          • nemesishard  

            viem ze je to stare tema ale mate niekto skusenosti s rozobranim tej patrony?

            0 0
            • Atilla  

              UP

              Sedlovka mi po sednutí o kousek zajede cca 5mm, ale po sesednutí se opět vyjede. Podle mě mám vzduch v patroně, nebo špatně přivírá. Má s tím někdo zkušenosti? A kolik stojí nová patrona? Dík

              Ps.: ten návod na rozebrání někdo má? Nemůžu ho najít

              0 0
    • marapara  

      Zdravím a měl bych dotaz na majitele tel. sedlovek. Dělám si zálusk na sedlovku Kind Shock Super Natural Remote, průměr 30.9 mm délka 385 mm. Máte ji někdo? Jaká je funkce životnost atd.? Další dotaz, předpokládám, že když zmáčknu páčku na řídítkách a sedím na sedlovce, tak zajede a když ji odlehčím a zmáčknu páčku, tak vyjede. Je to tak nebo se musí nějak chytnout a vytáhnout nahoru? A poslední dotaz, vedení bowdenu je od řídítek nebo od zadního kola? Podle obrázku to vypadá, že je to zepředu od řídítek, ale pro jistotu se ptám.

      Máte někdo srovnání např. s Rock Shox Reverb?

      0 0
      • Smazaný účet  

        mam supernatural 272…cili jiny model, ale!

        pokud zmacknes a nepacis sedlovku moc dozadu, tak zajede. Vetsinou je nutne posunou trochu prdel aby se sedlovka nekrizila a mohla zajet…nahoru jede sama…

        wedeni bowdenu nechapu jak myslis…na riditkach cuci dopredu, od packy je kousek "flexivoditko a pak bowden do sedlovky…

        Reverb se mi libil vice, po zvednuti za sedlo (v zasunutem stavu) se nevysunoval, KS ano. ovladac se mackal lehounce…u tveho modelu to muze byt jinak…

        zaverem..je to jedno, vysere se ti stejne:DD

        0 0
        • marapara  

          To vedení jsem myslel tak, že ten čudlík, co drží koncovku bowdenu na sedlovce je orientován směrem dopředu, tedy k řídítkám? Já totiž vozím podsedlovku a při tomto uchycení by to nevadilo. Reverb má podle všeho vedení zezadu, tedy od zadního kola a tam by byl s brašničkou problém. Oděru eloxu se nebojím, prostě to nahoře olepím kolečkem ochrany, co se používá na rám.

          0 0
    • miryn  

      Zdravím všechny a prosím o radu.Mám novou KS i900 drop zone a když stojí dýl v jedné poloze tak zatuhne,je to normální nebo vadný kus.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Jakoze musis vice zatlacit aby se pohla? Normalka, kdyz prijedes, tak strikni na stirak silikonovy olej a zatuhavani podstatne redukujes. Stejne tak u vidle a tlumaku.

        0 0
        • miryn  

          ano musim bud vic zatlačit nebo jí pomoct aby vyjela.budu tedy mazat a uvidim

          0 0
    • AleZ80  

      Ahoj všichni,

      uvažuji o koupi teleskopu a jelikož na kolo nenacpu nic delšího než 390 mm a zároveň chci alespoň 120 mm zdvihu, přemýšlím o KS i900 Drop Zone, která se dá pořídit za relativně příznivou cenu. Tohle vlákno mě ale zatím docela odrazuje. Jaké máte s touto sedlovkou zkušenosti Vy ? Díky za info.

      0 0
      • Dorsiflex  

        i900 přímo neznám, ale mám i950r, která je hodně podobná (je to vylepšená i900). Jezdím ji rok a půl ve všech podmínkách a bez nejmenšího problému. Té i900 bych se nebál (pokud ji kupuješ novou), byl to vyhlášený držák, co se poměrů u teleskopů týká. Právě na těchto sedlovkách si udělal KS jméno, ne na LEVu.

        0 0
      • siskin  

        Mám ji něco přes dva roky ,za tu dobu jsem na ni nešáhl. (jen po jízdě otřu a lehce máznu silikonem).

        Chodí dobře ,Jen po delší nečinnosti je ji třeba napoprvé vytáhnout rukou. Pak už cajk. Teď jsem ji rozdělal ,vevnitř vše ok ,čistý(a to se sračkám nevyhýbám). Zkusím ji trochu přifouknout snad to pomůže aby chodila na 100%

        0 0
      • AleZ80  

        Díky oběma. Někdo další ?

        0 0
      • Majkí  

        Mám ji zhruba rok a půl a napsal bych to přesně stejně jako Saskin. Je ji třeba občas namazat silikonem, jako každý teleskop. Co se týče vůle, tak tam samozřejmě oproti novému stavu nějaká vznikla, ale prakticky neznatelná. Takže za mě doporučuji.

        0 0
    • smash_mouth  

      nejmene problemova sedlovka z tech v mem okoli, oservisujes zakladni veci sam. Mel jsem ji 3,5 roku ..

      0 0
    • BajaCZ  

      Ahoj, dostal jsem sedlovku KS Dropzone 31,6 s kolem, ale měl jsem problém, nechtěla pokaždé vyjet až nahoru. Rozebral jsem ji, samotná patrona vyjížděla v pohodě, takže problém by měl být v pístnici, ale ta byla namazaná a bez známek opotřebení. Zkusil jsem povolit spodní matku a zlepšilo se to, bylo slišet, jak přes matku proudí vzduch. Tak jsem udělal dírku do spodní časti příruby, v místě kde jsou dírky pro klíč na povolení a sedlovka chodí jak hodinky. Podle mne mám už slabší patronu (asi by chtělo zvýšit tlak v ní) a proto se zastavovala pod tlakem a nemohla dojet až nahoru. Možná je ten podtlak naplánován schválně, aby byl chod jemnější.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.