Praha: 28/29.3.09, Jarní kontrola řek 2009

73 nepřečtených
  • Bumerangista

    Ahoj odvážlivci,

    Toto bude první ročník akce, která má jako hlavní cíl zkontrolovat, jak vypadá okolí třech řek na jihu Prahy, v podstatě hlavní útočiště pražských snaživců a jako druhý cíl natrénovat na závod Přes dva kopce, který se koná další týden. Pokud není člověk superchrt, tak jistě zatím nic většího v sezóně nejel, takže se určitě nepojede závratným tempem.

    Trať je namalovaná na Biekmap: trať 94773. Tam najdete i moje tel. číslo.

    Sraz je v 8h30 z Baranďáku, nebo po trati (Komořany, Zbraslav, Vrané nad Vltavou), opozdilci nadjedou bez prvních kopců. Takhle brzy to je fakt potřeba, jinak bych byl první, kdo to posouvá. Je tam totiž 116 km s 3km výškových na zdolání.

    Jelikož na trati budeme trénovat i obžerstvování a to možná i několikrát, tak se nedá odhadnout čas dojezdu. Avšak jede se porád kolem nějakých kolejí, tak v případě, že by někdo nechtěl přijít o večerníček, tak si to může zjednodušit.

    Termín je Sobota 28.3.2009. Kdyby to vypadalo, že v sobotu bude lejt jak z konve a v neděli bude pouštní sucho, tak se to operativně přesune na neděli (dám zde info).

    Nemám obavu, že bude narváno, ale tradice se holt nějak zakládat musí.

    Venda

    0 0
    • teepeex  

      to vypada hezky,

      e to sice jeste daleko, ale zatim mam chut se mirne ztrapnit:)

      0 0
    • Darkson  

      trasa se mi líbí, když budu moct, přidám se. nejdou na tý mapě nějak zobrazit turistický značky?

      0 0
      • Bumerangista  

        Značky tam zatím zobrazit nejdou. Zkoušel jsem to importovat do jiných serverů, tam zase nemají tak detajlní satelitní snímky, nebo jsou tam jiné problémy (třeba cykloserver neumožňuje tak podrobnou trasu: max 150 bodů).

        Trasa vede hodně po značkách, takže to jde nastudovat s klasickou mapou na papíře, nebo s mapy.cz otevřenými v jiném okně (ty jsou dokonce podrobnější než klasické tištěné KCT).

        Pro ty, co mají dobré připojení doporučuji importovat trasu do Google Earth (jde to jednoduše v záložce Export) a tam to jde proletět letadlem (simulátorem), je to fakt zajímavé.

        0 0
    • crom  

      to vypadaaa dobre:-)docela znicujici vyjizdka na zacatek sezony

      0 0
      • fil  

        tak to Ti Fany nezeru!!! Vzhledem k tomu, ze mas ted najeto zhruba tolik co ja loni za pul sezony … :O) Jo a co si pamatuju, tak jsi na nase bajkove stredo-ctvrtky vzdy dorazil s naskokem 60–80km … takze znicujici vyjizdka na zacatku sezony to dost mozna bude, ale urcite ne pro Tebe 8O)

        Jo a ve stejnem datu je PIM 1/2 maraton, takze pokud nebudu tam, tak pojedu s vamam a rad.

        0 0
        • teepeex  

          pojed radsi s nama

          taky vyhrajes prdlajs, ale mas to zadarmo ;)

          0 0
    • Gorgov  

      trasa vypada super, skoda ze budem tou dobou na mallorce…:(

      0 0
      • Darkson  

        nechceš, doufám, politovat?! :-)

        0 0
        • sfinga  

          já ho polituju, protože ho tady každý den potkávám. Ale jinak, kdybych byl v Praze, možná bych se i přidal, dle popisu by to mohlo být zajímavé

          0 0
      • Gung-Ho  

        Kdybys měl zájem, tak se klidně obětuju:-)) a vyměním

        0 0
    • pajan  

      Hele u mě máš prozatim ANO, je to celkem za dlouho a nevim jak na tom budu s nohama :-) pokusim se něco do tý doby najet abych zahájil sezonu první letošní stovkou :-) :-D

      0 0
    • ZbynekN  

      Vypadá to dobře a když to půjde, tak se rád přidám

      0 0
    • redhotrock  

      juchuuu, to vypadá dost solidně. zatim mám sice být v práci, ale dovča to jistí. Stovku za den a navíc takovým to terenem nedavam často a tak to možná bude lehčí trapas až vás budu prosit aby ste počkali za další zatáčkou.. ale budu se snažit o účast…

      0 0
      • Thidney  

        No co pokud bych jel, tak budeme dva :) Trasa je navržená dobře, takže se dá kdykoliv odpoutat a došolíchat to domů. Spíš mám pocit, že to do tmy nestihnem. Kdy zapadá slunce?

        0 0
        • Bumerangista  

          Jestli jsme se nesekl, tak slunce by se mělo odvalit kolem 18h30 a vidět by mělo být do 19h00. Takže pokud se opravdu pojede od 8h30 a opravdu se pojede i poslední tajný kopec v Radotíně, tak to při průměru 13,6 dává stále prostor 2h na všechny zastávky (jeden oběd a ještě tři jonty z pípy po cestě). A průměr 13,6 by neměl být až zas takový problém, pokud to nebude první švih (já už jel letos například celé dva). Blikačky každopádně sebou.

          No ale na druhou stranu bych to zatím nějak zlvášť nehrotil s tím plánováním, vono až budeme mít půlku za sebou, tak budeme vědět víc. ;)

          Ještě mě napadá: jestli pojedou nějací superchrti, které kdekdo neuvisí, tak můžou vepředu pátrat po osvěžovnách a nechávat roztáčet jonty, než je zbytek dotahne.

          0 0
          • Jogador  

            Východ slunce 05:49 a Západ slunce 18:25, východ měsíce v 05:57 a západ měsíce v 21:16.. Když se vyjede hodně brzy…:)

            0 0
          • karliner  

            pokud se pojede v neděli, tak bude vidět o hodinu déle, ne?

            0 0
            • Bumerangista  

              Jo, ale za tu jednu noc si stejně nezvykneš stávat o hodinu dřív ;)

              0 0
              • karliner  

                a proč?

                později sice svítá (to ti může být ukradený, protože chcete vyrazit v 8:30), ale později o hodinu zapadne slunce a to je celkem rozíl bych řekl

                 
                0 0
                • Darkson  

                  souhlas. v sobotu nemůžu, hlasuju pro neděli!

                  0 0
    • Bumerangista  

      Jsem mile překvapen počtem slibů účasti. Nějaké sliby mám i mimo B-F. Když započu klasiceké rušení těsně před odjezdem, tak nás bude tak 5–8.

      V sobotu jsem byl projet některé vzdálenější části.

      • Je tam pár přenášeček kvůli těžbě dřeva mezi Teletínem a Rabyní, ale vypadalo to jen na pár dní.
      • Vyhodnotil jsem červenou z Třebenic na Chlum jako moc „pěší houbařskou“ (nejde vyjet) a nahradil modrou po asfaltce. Jestli někdo zná lepší variantu, tak sem s návrhem.
      • Docela maso je jak sjezd tak výjezd po Smatanově vyhlídce.
      • Některé kopce jsou fakt docela utahováky, ale trať je navržena tak, že skoro všechny jdou objet a dokonce po kratší cestě. Takže bude možnost operativně řešit různé situace (i pro část pole).

      Přikládám jedno upravené foto à la cool. Většina z vás pozná Třeštibok.

       
      0 0
      • Lenka.05  

        Nemáš aktuální foto toho úseku u Smetanovy vyhlídky? Chtěla jsem se tam podívat, ale nechci si rozbít ústa (já a těžké technické úseky plus ještě bahno – to nejde moc dohromady). Fotka je teda „pecka“, Třeštibok bych ani nepoznala, a to tam jezdím skoro pořád :)

        0 0
        • Bumerangista  

          Foto nemám, protože mne to tam dost překvapilo. Jde o prudké serpentýny dolů na měkkém podloží, překročení malého potůčku a potom výjezd pěšinkou v mládí. Bahno, kořeny ani kameny tam moc nejsou. Sjezd je těžký spíše kvůli prudkým otočkám, chce to manévrovací schopnosti (ale jde to v pohodě kdykoliv ubzrdit), potůček bohužel nejde projet a výjezd se kvůli zarostlé pěšince asi minutu tlačí. Takže bych to neviděl jako nebezpečné, spíše škoda, že to není 100% sjízdné. Potom pozor, po výjezdu na vrchol vede žlutá po novu trochu dál od řeky a není to ono (málo kopců a JZD louže). Takže to chce věřit si a vzít to lesem až na Máj. Zde vyznačená nová trasa žluté.

          0 0
          • McBlacky  

            za mokra je to fakt o držku. Ale viděl jsem to jet i přímo vlevo po tom skalním hřebínku – dokonce jeli dva a ten druhý to točil na POV :)

            potok v létě někd přejet jde a nahoru to vyjet nešlo snad nikdy. Už to radši tlačím podle mlází na cestu. Sice prudké, ale krátké a nepošvihám se o smrčky /léto/

            to přeznačení už je starší akce – 3 roky minimálně.

            0 0
          • Lenka.05  

            Dík, prozkoumám to. Na Máj jezdím z Kletečka zbaběle po silnici a pak před Teletínem doprava přes ohrady.

            0 0
      • McBlacky  

        na Chlum z Třebenic v klídečku po modrý, ale není to moc akční. My se tam dělíme, kdo nechce jet zelenou do stěchovic jede modrou a pak červenou.

        0 0
        • Bumerangista  

          Mě to přijde škoda si nedát ten sjezd červenou, ale beru, že zelená je zase docela pěkná. Prostě další volba, asi jak píšeš: na místě se to může rozdělit.

          0 0
          • McBlacky  

            jsem ti napsal mail na adresu v profilu tak na to mrkni.

            pro mě je zelená nejlepší singlík co znám v okolí Prahy…

            0 0
      • roza  

        super trasa, každopádně mezi Teletínem a Pexovým luhem ty stromy leží skoro třetím rokem (asi Ema nebo Kyril) a byly tam i dnes, ale v zimě byla pročištěna alespoň ta část od Vltavy směrem na Pexův luh, takže nahoru to dle Tvé trasy půjde dobře..

        0 0
        • McBlacky  

          ale dají se objet. Je to sice velmi technicky náročné, ale za sucha ok. Nejdřív z toho náspu doleva, pak přes potok a po druhé straně. Naposledy jsem tam ale byl na vánoce, tak je to možná změněné. Výše je pár padlých tenkých, ± se různě dají přejet/objet. Asi dvakrát jak si pamatuju se nese

          0 0
        • Bumerangista  

          Je to tak, projížděl jsem to před dvoumi týdny. To co píše McBlacky neznám (druhá strana potoka), tak se rád přiučím.

          0 0
    • Gung-Ho  

      Ráno to bude pro mě teda šíííílenej boj, ale myslim, že to bude stát za to vybojovat, takže se mnou taky počítejte

      0 0
    • Thidney  

      Jak se znám, tak zaspím .) takže pro mě je real přidat se ve Vraném – to je o vlak později což je už snesitelné .

      Přidávám se k hlasům volajících po neděli.

       
      0 0
      • Bumerangista  

        Registruji zvyšující se tlak na neděli, zvážím to (pište, monžná to ovlivní výsledek ;) ). Nechal bych tam 8h30 z Barranďáku, takže bychom měli o hodinu více večer. Ti, kdo by si zapomněli předělat čas by krásně dohnali tak, že by vynechali Šance (Točnou), Závist (Hradiště) a Zvolskou Homoli.

        Vlakem do Vranného to také jde, dopouručuji snídani v místní nádražní restauraci, kde jedna porce čehokoliv je vždy pro čtyři lidi.

        0 0
        • McBlacky  

          taky neděle.

          začínám tady registrovat chrty – si budu muset vzít nějaký rychlý kolo :)

          0 0
      • blue  

        kterej vlak to je ten o vlak později? :-)

        0 0
    • maaareee  

      Kolik jede holek? :-)

      0 0
    • Bumerangista  

      Po vyhodnocení všech pro a proti (v různých hospodách) se přesouvá základní termín na: Neděle 29.3.2009, 8h30 pod Barranďákem viz trasa. Výhody: Umožní to i polomaratóncům zúčastnit se a bude o hodinu déle vidět. Nevýhoda: musí se vstávat o hodinu dřív, i když hodinky budou ukazovat stejně (nezapomeňte posunout).

      Platí ujednání o počasí: kdyby to vypadalo fakt nevýhodně, tak to dáme zpět na sobotu.

      Po dnešním víkendu jsem ještě vyladil trať ze Všenor na Kazín: nejdřív stojka kolem plotu za školou, pak po modré (tam jsem potkal veselou bikerku ale neměla pumpičku na tlumič) a pak pěkný vyhlídkový singlík.

      McBlacky dost tlačí na to, abychom vynechali první kopce až do Vraného. Mně se do toho moc nechce, protože i když je jezdíme pořád, jsou dost pěkné. Navíc to umoňí opozdilcům nás dohnat, jak se zde již psalo. Co vy na to?

      0 0
      • pajan  

        Tak já se taky přidám… Sice se možná někde trhnu, ale tohle se vynachat nemůže :-) Kvůli tomu si půjčim etě jednoho budíka :-D

        0 0
      • teepeex  

        blackie to mysli dobre, ja tomu rozumim

        taky si myslim, ze v jarnim kratkym dnu nestihneme kvuli tem prvnim kopcum ty posledni, vcetne tyhle tvoji stojky kolem plotu :))

        ale musim rict, ze mi to asi vadit nebude:)

         
        0 0
      • Smazaný účet  

        slibuju účast na 50% – podle toho, jak moc budu mrtvej po 1/2maratonu…vypadá to totiž ne na vytočení nohou, ale na likvidační vyjížďku…kdyžtak bych si to zkrátil…

        0 0
        • Bumerangista  

          Jasně, pojeď. Nebudeš jediný, kdo bude vytáčet po půlmaratónu.

          0 0
          • Paw  

            JOjo, taky se jdu před vyjížďkou trochu proběhnout :-) Zatím jsem trochu trénoval se synkem viz fotka

            0 0
        • Medunka  

          jaký budeš mít úbor, aby si mi neutek ze zaběru

          0 0
          • Smazaný účet  

            ech, to ještě nevím úplně přesně – možná tričko „Klub nemocných cystickou fibrózou“ za které bych měl běžet, ale určitě dlouhý černý elasťáky a bílej šátek na hlavě…a tmavý brejle si asi vezmu, abych vypadal drsně :-) Plánovaný čas pod 1:40, ale uvidím, jak to v davu a po soustředění ve Španělsku půjde…

            0 0
    • lukas.rusty  

      tiše závidim :/

      0 0
    • Habib  

      No skoda ze jedete v nedeli. V sobotu (pravdepodobne) jedeme  Sazavu po vode, tak jsme se mohli nekde mozna scuknout :)

      0 0
    • C-ampari  

      Taky bych se rád přidal. Doufám, že si neutrhnu přílišnou ostudu. :-)

      0 0
    • Bumerangista  

      Poslední info: počasí není ideální, ale necháváme Neděli. Na Wunderground.com to dokonce vypadá, že to nebude tak hrozné, říkají.

      Trasa: Na základě přání, aby se první kopce nejeli (aby zbyla energie na ty další), vynecháváme tedy výjezd na Točnou po zelené, výjezd na Hradiště po zelené, výjezd na Zvolskou Homoli po červené a jedeme víceméně po asfaltu až do Vraného. Tam se napojujeme na nakreslenou trasun. McBlacky slíbil lepší variantu z Maškova Mlýna na Petrov, kde pak jedeme po žluté na Třeštibok, ale to se rozhodne až na místě. Předpokládaný oběd by mohl být například U Hastrmana v Kamenném Přívozu.

      Garantované odjezdy/průjezdy:

      • Barranďák (před nádražím): 8h30
      • Zbraslav (pod mostem): 9h00

      Po nahlášení (doporučuji ověřit ráno telefonem):

      • Vrané nad Vltavou (u přejezdu před utahovákem): 9h15

      Pokud by kdokoliv nestíhal, doporučuji nastudovat mapu a zpsat si moje telefonní číslo (viz profil). Myslím, že to půjde v pohodě dohnat. Příkládám odkaz na Vlakový jizdní řád na trati Praha – Kamenný Přívoz. Na kole pojedeme v první fázi více-méně podél této trasy. Vlaky jedoucí z Prahy-Vršovic všechny berou kola.

      Já jedu, i když bude mírně poprchávat a těším se na vás.

      0 0
      • Bumerangista  

        Jo a kvíz: Barranďák před nádražím a Zbraslav pod mostem, je to tak správně, nebo naopak?

        0 0
      • Smazaný účet  

        tak beze mě – mám koleno v háji – pád na PIMu (popsáno na blogu)

        http://serzovo.spaces.live.com/

        navíc má docela chcát, ne?

        0 0
        • Bumerangista  

          Reportáž dobrá, koleno nic moc, ale čas fakt dobrý ne? Já se jen díval… nejvíc se mi líbil Spiderman. Ten běžel celou dobu v masce včetně kukly, ale nevím jestli byla z bavlny.

          Zítra nebude chcát, maximálně tu a tam poprchávat, takže v lese vůbec. Každopádně tedy škoda, že to zítra nedáš, příště.

          0 0
          • Smazaný účet  

            no, čas celkově možná slušnej (přesně 5min/km) ale spokojenej bejt nemůžu, když jsem to v tréninku dával tak za 1:38

            koleno snad bude v pohodě, ale jak se to uklidnilo, tak to nateklo = zítra se nehnu

            za tři týdny je MČR v Pardubicích, tak mám druhý pokus :-)

            0 0
          • McBlacky  

            s tím počasím – jsem si říkal dneska taky, když jsem ráno jel na běžky. Tři hodiny v dešti mě ovšem vyvedly z omylu :)

             
            0 0
    • pajan  

      Tak já nakonec nejedu… Nechce se mi vstávat a po dnešních necelejch 70ti kilácích jsem malinko vytuhlej. Jedu něco menšího ;-)

      Tak ať vám výjde počasí a ať nejsou žádný pády :-)

      Těšim se na fota :-)

      0 0
    • Thapsus  

      Kluci chrtí, zas to s tou kontrolou řek nepřehánějte. Já už jsem Vám i fotky k večeři připravil a vy furt nikde. Koukám, že jsem dobře udělal, že jsem s Váma nejel dál :-)

      0 0
      • Thapsus  

        Jo ještě odkaz: http://www.thapsus.wz.cz/vyjizdky.htm

        0 0
        • teepeex  

          zdar, co cocka?

          my to moc netrapili, navic jsme dali krasnou zelenou ze slap do stechovic

          a i celkove velmi zajimavy pro mne, protoze novy cesty a vubec, bavilo mne to

          akorat ten chcac byl napikacu

          "obrazku ":http://teepeex.rajce.net/3rekymam malo ale alespon neco (Blacky tam neni, pac porad ujizdel;)

           
          0 0
          • Thapsus  

            díkes :-). Čočka v krabiččce není, hned jsem ji chtěl dát do roztoku, ale byla fuč. Asi vypadla, když jsem ji zavlažoval tou limonádou z Camelu. Ale možná je to dobře, v tý krabiččce byl bordel z nářadí, to by se příště nemuselo oku líbit. Já si stejně myslim, že vypadla jak jsem mrknul a voči jsem měl asi už únavou vyvalený, jak jsem furt vyhlížel tu hospodu s obědem :-)). Páč by mě přece nemohla trefit taková kláda do voka přesně na čočku a žádnou jinou škodu nenapáchat. To je blbost myslim. A já už jsem stejně nemoh, takže jsem vlastně rád, že mi to takhle poslalo domů :-)

            0 0
            • teepeex  

              to je mozny, a je fakt, ze zanet rohovky je zbytecnej luxus:)

              0 0
              • Smazaný účet  

                když to tak čtu, tak se mi jen potvrzují důvody pro brýle s diptrickou vložkou :-)

                1. nemůžu zapomenout dát si je na xicht
                2. opláchnu čímkoliv kdekoliv a jede se dál…
                0 0
        • teepeex  

          peknej clanecek :)

          0 0
    • Gung-Ho  

      Díky za vyjíždku, Navzdory nevalnýmu počasí a vyrvanýmu drátu z výpletu spolu se zdevastovanym řetězem, se mi vyjíždka líbila. Skutečně jak Thapsus píše to bylo letošní kilečko v terénu. Osobně s cestou na sraz a domu sem měl 120km a 1700m vejškovejch…což neni na březen tak zlý.

      Takže díky Bumerangistovi za zorganizování vyjíždky, Blackymu za upgrady na trase a samozřejmě Thapsusovi a Teepeexovi za fotky.

      0 0
      • Meduza  

        Coto coto?

        Jsem nekde vejs cetl,  ze se to mam bejt 2900 veskovejch (coz byl  jeden z duvodu, proc jsem se k vam dneska radsi nepridal :)))

        Jinak jsem dneska nejel protoze

        • pocasi
        • prace
        • no a ty metry :)))
         
        0 0
      • Thidney  

        jsem ráno vstal, nachystal se a pak si řekl, žee vzhledem k plánovaným kopcům, to nechám na jindy .) a vy pak jen 1700 .)  jsem odečetl 600 za první 3 vynechaný a koukám že tam byly i další downgrady .)

        0 0
    • crom  

      skoda pocasi,jinak to mohlo byt jeste fajnovejsi.blackyho cesticka nahoru z davle:-))))me pobavila

      0 0
    • Bumerangista  

      Bylo to tvrdé. Začalo to vlastně již pátkem a vůbec ne na trati. V pátek odpadá Medůza protože 3 kiláky nahoru je prostě moc. V sobotu běží Sgt Pepper a Paw půlmaratón a odpadá Sgt Pepper na zranění kolene. Večer odpadá Pajan, protože má strach ze vstávání a vymlouvá se na moc najetých kilometry, podobně Thidney v neděli ráno. Na málo najetých kilometrů odpadá zase Mirek a to již nad Vraném nad Vltavou. Brzy nás zase doplní Paw, který jako vždy nestíhá původní místo a čas a dohání nás v Petrově. To my už jsme po Blackyho zkratce, která jde vyjet ale nikdo to nedává. Takže je nás znovu 9, říkejme základních 9, a může začít kontrola.

      První jsme zkontrolovali potok v Dolním Studeném, kde se Teepex myje zbytek blatníku, který krátce před tím urval. Ale to zdaleka nejsou poslední materiální ztráty. Nikdo to zatím netuší, ale mně odchází přední destičky a jsem dost namíchlý, hlavně když mi tvrdí Paw, že on brzdí hlavně zadní. No, nějak to snad půjde. Morálku mi zvedá splnění třetiny cíle: Kontrolujeme Sázavu: teče, je to dobrý!

      Pokračujeme přejezdem k Vltavě, Paw si myje trenky v potoce, ale potom je trhá, prý že ten flek už nepustí, že jedině odstranit i látku. Kvůli dešti vynecháváme utahovák do Třebsína, kde tudíž nedáváme ani průjezd tamní hospodou. Nedáváme ani Smetanovu vyhlídku, Blacky se prostě těší na serpentiny, které jdou sjet (ale nikdo je nedává). Dál je to hodně o stojkách, pěší cykloturistice ale je to odměněno: z vyhlídky Máj konečně Kontrolujeme Vltavu: teče, je to dobrý!

      Pokračujeme a nastanou rychle za sebou problémy: Pendolino chytí klacek a trochu si přihne přehazku, může pokračovat, sláva. Thapsus vymkrne čočku a je mu to fatální. Málem to vzdává i Gung Ho, protože tomu se asi půl minuty před tím daří klackem vytrhnout jeden drát ze zadního kola. Gung Ho není ale žádný běčko a dává s námi dál sjezd z Teletína do místního pralesa. Přesvědčíme i Petra, že už je tam jen jedna stojka a potom hospoda. A opravdu. Přesto, že začíná pomalu vítězit bahno a smazává se rozdíl mezi gramaři vypiplanými stroji a hobby osazením, tak už je Pexův luh a jeho stojka opravdu jen taková legrácka před sjezdem do Třebenice, kde mají jednu kachnu.

      Paw je mírně naštvaný, protože na rozdíl od minule mu kachnu vyfoukne nečekaně Pendolino, jelikož si ji objednává ještě ve dveřích, to nikdo nemohl tušit. Mezi tím zažehnávám brždění záměnou přední-zadní a Gung Ho zase nýtuje řetěz, který mu znechutil celou stojku z Pexova Luhu. Dáváme konečně iont, někteří i dvojitý štrúdl a je nám hej. Tedy… problémy mohou nastat i v hospodě: Po ztrojnásobení letošního nájezdu odstupuje Petr a vymlouvá se na nějaké ultimátum do pěti doma. Byl ale statečný, to se mu musí uznat. Do poslední chvíle vypadal, že by uvisel i další stovku.

      Dáváme Svatojánské proudy. Prý se v lepším počasí nedají jet, protože je tam pak moc lidí. Pendolino chutná zeminu, ale bez následků. Ve Štěchovicích se stane katastrofa: místo směr Berounka volí Blacky trénink časovky a průměrkou 36 nás táhne až do Měchenic. Paw tam zapomene zatočit a pro dnešek ho ztrácíme. Už je nás jen 6, ale znovu to vypadá nadějně, protože uhýbáme do utahováku po modré, tedy znovu směr Berounka.

      V Trnové se chceme posilnit a to zdemoralizuje naše nejnadějnější tahouny: Blacky a Gung Ho mají dost. Na poslední iont už jsme jen 4, snad to nějak zvládneme.

      Ba ne, znovu nastupuje snižování laťky a místo na Kazín jedeme na skládku ve Zbraslavi. Teepex to tam zná, chce nám sice uniknout skrz neprůjezdné roští, ale doháníme ho. Dole na Zbraslavi nám oznamuje Crom, že už najel tento víkend 270 a tedy, že to balí. Teepex to balí taky, protože si ze zvyku doma obul pantofle a nesedí mu na espédéčka. A?

      Po ztrátě 8 postavených na startu a 4 v záloze se ocitáme dva poslední, Pendolino a Bumerangista, a jdeme splnit misi. Vyjíždíme se do Černošic a Kontrolujeme Berounku: teče, je to dobrý!

      Pánové, ať si říká kdo chce co chce, hlavní cíl této akce byl splněn za mnoho nepříznivých podmínek a já vám děkuji.

      Přikládám foto z místa, kde to vypadlo nejméně nadějně: Gung Ho bez drátu a nýtu, já bez přední brzdy, Thapsus na cestě domů bez čočky, Petr prošitej, možná i Paw, Teepex bez blatníku, Pendolino s ohnutou přehezkou, všude kolem prales.

      0 0
      • McBlacky  

        my to nakonec vzali Cukrák-Kazín, takže Berounku jsme taky zkontrolovali :)

        těším se v létě na plnou verzi.

         
        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce