• vacuto

    Zdravím,

    potřeboval bych poradit, no spíše doporučit odborného lékaře ve zlínském kraji. Je jich celkem dost, ale budu rád, když mi někdo z vás doporučí toho „nejlepšího“.

    • mam kloubní problém při zátěži. Tzn., že když hraju sport v hale(hraju florbal) téměř vždy mě po tomto sportu bolí koleno. Při jízdě nakole mě nebolí koleno. Co chodím k ortopedovi, tak na snímku nic nenašel.Vždy mí dá jen injekci do kolene a měsíc mě to nebolí. Už i vyhrožovalo­perací, ale u další kontroly bylo kole v pořádku. To trvalo jen2 měsíce a byl jsem tam znovu.

    Můžete mi doporučit specialistu na tento kloubní problém? Nechci se vzdát florbalu a ani tenisu. Letos se chystáme na třetí ligu :)

    • pak bych chtěl doporučit lékaře, který mi řekne v jaké tepovéfrekvenci běhat a jezdit na kole

    Díky všem za tipy a rady.

    0 0
    • vacuto  

      co jsem nasel a zaujalo me je toto:

      http://www.sportovnisrdce.cz/

      0 0
    • Haruky  

      na sportovní lékařství mohu vřele doporučit MUDr.Zajíčka ze sportovní ambulanci ve ValMezu http://nemocnicevalmez.agel.cz/…ortovni.html sám se letos účastnil ironmana jak u nás,tak na Slovensku,běhá maratony,je namakaný a má skvělé rady,pár lidí jsem tam už poslala,ale teda spíš z běžkařského sektoru a velmi ho chválili.Dále pak z vlastní zkušenosti doporučuji MUDr.Karlíka z Rožnova,dělá traumatologa v nemocnici FM a svou ambulanci má v Rožnově http://www.medisport.cz/index.php… a nebo jeho kolegyni,která je fyzioterapeutka,ale dala mě celou dohromady v dobách nejtěžších,kdy jsem už sama nad sebou lámala hůl a ted můžu vše dělat bez omezení http://www.fysis.eu/index.php…

      toť vyzkoušená doporučení z mých končin :D

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.