Pomoc, lékaři sem, zmodralo mi...

4 nepřečtené
  • qwerty

    … bikeforum. Přísahal bych, že ještě včera bylo černý. Mám si na to dávat obklady, když je to modrý? Anebo je to tím, že mám horečku?

    Ale vážně, mám skutečně problém mezi nulami a jedničkami. Nepřehrávají se mi klipy třeba z youtube. Obraz občas trhne, zvuk nic. Poslední dobou jsem v poči jenom updatoval Media Player. Normálně používám JetAudio a Intervideo WinDVD, teď jsem ale na něco potřeboval ten MS shit a byl jsem vytrestán. Win XP a Mozilla v aktuální verzi. Napadá Vás něco?

    Omlouvám se za zavádějící titul, nedalo mi to (jsem totiž rozverný chlapík. (Manželka mne za to nenávidí, to je furt: „Nebuď vtipnej!“))

    0 0
    • kámen úrazu1  

      Jedině uříznout… …kabel.

      0 0
    • kudlanka32  

      no heh a mas load procesoru porad 100% a sviti ti HDD?

      nevim antivir+antispyware na kompu mas…? mediaplayer mi nikdy nic zlyho neprovedl i kdyz se na nej svadi kde co…ale vetsinou se to deje porad tem samym jedincum, treba patris mezi ty co maj na komp neblahy vliv…

      0 0
      • qwerty  

        Ne, chová se to normálně, HDD nesvítí, CPU obvykle 0–30%, antivir mám dokonce placený, AdAware a SpyBot aktualizace a scan denně. S milovaným T42 si rozumíme, trocha neblahého vlivu se naposledy projevila, když jsem oň zavadil při tréninku velkým nožem … ale odpustil mi to :)

        Hele a to forum fakt změnilo barvu písmenek, nebo mi straší na věži? Já žádný nastavení neměnil.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.