• honzour

    Pomalu mi odeznívaj kristovy léta a začínají mě bavit činosti, které jsem dříve nesnášel. Jednou z nich je čtení. Po přečtení Mým marodům od MUDr. Jana Hnízdila se mi dostala do ruky knížka Endogenní dýchání. Vypadá to zajímavě, máte s tím někdo zkušenosti prosím ?

    0 0
    • vlasto  

      Jeden ze zpusobu ja dobre potlacit strach, osobne odzkouseno:-) A taky pokud techniku zvladnes, dokazes lekare na bezne prohlidce uvest do zmatku. Ve spojeni s autosugesci se mi castecne dari potlacit nektere, rekneme, ne zrovna dobre vlastnosti.

      0 0
    • JakeF  

      Pořiď si radši Powerbreathe, tam jsou alespoň jasný výsledky… Tohle mi připadá jak pentagram nakreslenej havraní krví a černý svíce :).

      0 0
      • honzour  

        Princip mi přijde stejnej, akorát na Powerbreathe holt někdo slušně vyváří a dal tomu líbivej konzumní kabát.

        0 0
        • JakeF  

          No, ale u Powerbreathe ti nikdo netvrdí, že se ti tím naučí buňky si samy vytvářet kyslík :). A na posílení dýchacích svalů to určitě funguje daleko líp, máš tam daleko vyšší zátěž a navíc regulovatelnou.

          0 0
    • scret  

      a k vestkyni chodis?

      Je pravda, ze o endogen.dychani vim jen to, co jsem si pred chvili vyguglil…

      Ma to realnej zaklad, je hezky ze postupne clovek snizuje dech.frekvenci – ale to nejde do nekonecna, tezko si bunky budou vytvaret kyslik samy.. A priklady dlouhovekosti atd.?

      Kecy, v cem je tak dobre odstranit jednu „skodlivou“ vec ze zivota, kdyz te pravdepodobne zabije dalsi jedna z tisice?:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.