Camp Kokořín -->> Camp Mácháč

12 nepřečtených
  • jecnak

    Ahoj všem. Minulé roky jsem pořádal Camp Kokořín. Jezdíme ale pořád do stejného místa, trasy jsou cca stejné a řekl jsem si tedy, že je čas na změnu. Do úvahy přichází Máchovo jezero, které bude po sezóně příjemně prázdné. Opět bych preferoval nějaký kemp – ideálně kemp Borý, kde je možnost jak chatek, tak stanů a je přímo na břehu, takže otužilci se mohou i koupat a ostatní si můžou večer se skleničkou či s půllitrem sednou k ohni na pláži.

    Trasy a terén jsou poplatné místu, takže tu nenajdete ucelené dlouhé singly, ale krátké singly s písčitými přesuny. O to víc je ale kolem jiných zajímavostí. Dá se tedy vzít jak MTB, tak CX nebo gravel obuty na hrubší pláště. Dá se probrousit sever Kokořínska, singly směrem k České Lípě a kolem Hradčanských stěn, pár zajímavých úseků je kolem Bukové a najdou si i pěkná místa přímo kolem Mácháče. Jinak jsou kolem nekonečné borové lesy plné opuštěných vojenských šolin a asfaltek (pár úseků je skvělých na inlajny). Zkrátka kolem se toho na pár dní dá podniknou jak na kole, tak i bez něj spousty.

    Zbývá jen termín. Do úvahy by pěkně vycházel prodloužený víkend 28.9. (státní svátek) – 1.10. Zatím tedy budu sondovat zájem a pak zařídím vše potřebné kolem.

    Fotky a další info k minulým ročníkum zde

    Anketa: Jedu?

    5x
    36%
    Ano
    4x
    29%
    Ne
    5x
    36%
    0 0
    • jonti  

      Ahoj, mas zkusenost, jestli je tam rozumne jezdeni i s Chariotem za CX?

      0 0
      • Pán z Dubu  

        S vozíkem lze od Bakova po Kravaře.

        0 0
      • jecnak  

        Je tam kolem spousta vhodných cest – jak asfalt zakázaný nebo málo ježděný auty, tak šotky a pískové cesty. Vlastně celý bývalý vojenský prostor a okolí.

        0 0
    • karliner  

      Škoda, ale v tomto termínu budu lovit Bavorsku:

      v Landkreis Weißenburg-Gunzenhausen (8 pivčáků), Nürnberg (7 pivčáků), Landkreis Ansbach (9 pivčáků), Landkreis Roth (4 pivčáky) a Landkreis Fürth (5 pivčáků)

      0 0
    • raw 4  

      Pěkně naplánovány…skoda, že mám v tu dobu pravidelný ježdění v Jizerkách

      0 0
    • jecnak  

      Takze vcera jsem si obehnul po praci Machac a naznal, ze kemp Borny je opravdu moc velke retro. Naopak me mile prekvapil kemp Karolinka ktery je kousek vedle, ale je tam cisto, chatky jsou primo u jezera, vetsinou maji vlastni molo a je to trochu stranou a bude tam vetsi klid.

      Na behani mi to tam prislo super, a hlavne se tam daj najit i pekny veci na pokusovani pro pripadne enduristy, jak jsem tak koukal kolem.

      0 0
      • creek  

        Čau Tome, pro nás taky nevhodný termín.

        0 0
      • Goob  

        Karolinka je B O Ž Í. Famózní přístup personálu, a je tam klid. Jedna náladovka z tamní terasy po biku: chleba se sádlem.

        0 0
    • MarekG  

      Ahoj Tome.

      Jel bych velmi rád ale ten termín mi absolutně nevyhovuje. Kdyby byla šance posunout to o víkend zpět jel bych určitě. Loňský Kokořín byl fantastický.

      0 0
    • jecnak  

      Pratele, kdo ma tedy zajem o ucast, napiste mi prosim na mail ci SZ. Udelám rezervaci chatek.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.