Nebezpečí zevnitř :) (pro veloduše)

7 nepřečtených
  • heretik

    Včera se mi nahromadilo několik píchlých duší, tak jsem se dal do lepení. Co mě ale překvapilo, bylo, když jsem dneska jako test všechny duše slušně nafouknul, tak v jedné byl evidentně nějaký předmět vevnitř. Nakonec jsem duši naříznul, abych to vyndal (přeci to tam nenechám) a zjistil jsem, že šlo o cca 1cm dlouhý kámen nebo něco podobného, notně zaprášený od toho magnézia vevnitř. Pointa? Zrovna u týhle duše jsem věděl, že jsem ji na Salzce píchnul o takový hřebík (zůstal mi v plášti) a rozhodně to tedy nemohlo být to, čím byla ta duše prošitá, takže tam ten nesmysl musel být už z výroby… Stalo se vám někdy něco takového?

    0 0
    • raceman  

      když říkáš, že byl zaprášený od magnégia, nebylo to náhodou špatně rozdrcené magnégium?

      0 0
      • kemo  

        Nedávno jsem v duši našel asi 5cm dlouhý a 1×m široký kus klacku, kde se tam vzal netuším, ale asi od výroby?

        0 0
      • ota  

        moc se mi nezdá ,že by to bylo magnezium.protože popolézám po skalách, Mg používám,aby se vysušily a neklouzaly ruce.tohle mi přijde spíše jako nějaký klouzek,taky by mě zajímalo,co to je

        0 0
    • Sidney  

      Kupoval jsem dvě odlehčené Maxissky s galuskovým ventilkem a v obou je slyšet při otáčení jakoby malé kamínky. Co to je, zjistím až je budu vyhazovat:-)

      0 0
      • maxtor  

        To mám ve švalbinách taky – jsou to kousky magnézia. když ti v duši zkondenzuje trochu vody, a výrobce to přežene s množstvím toho bílého Mg prášku, udělá ti to hrudku. Nicméně 1 cm, jak tady píšou jiní, to už je fakt moc.

        0 0
    • Caryfuk  

      To neni magnesium, ale mastek nebo jinym nazvem klouzek. Jinak s tou vlhkosti to souhlasi

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.