• pavitas

    co vam budu povidat, vcera sem byl posedet s kamoskou, a kdyz sem se pro neco shybal pod stul, kouka mi na hlavu a ze mi pry na temeni zacinaji ridnout vlasy, a ze uz prosvita kuze! sakra to me dost zaskocilo, rikam si hned jestli to neni od helmy, ale zas tak dlouho ji nevozim (cca rok, cca 2t km), tak jsem z toho docela nervozni. resi tohle nekdo z vas? dik

    0 0
    • hydrant  

      buď v klidu, takový věci neřeší jen baby, ale naprosto každej chlap :-)

      0 1
    • senožrout  

      Zdar! Z toho si nic nedělej. Možná tě dokonce potěším. Množství vlasu souvisí s úrovní mužského hormonu testosteronu v těle. Nedá se to vzít absolutně, ale čím vyšší hledinu tohohle hormonu v těle máš, tím víc působí proti tvým vlasům. U ženskýho hormonu estrogenu je to naopak. Čím víc ho mají, tím víc by měly být vlasaté. Takže u nás mužských platí, čím víc mužského hormonu, tím lepší mužské dispozice a tím větší „samec“, leč bez vlasů… Všechno pěkný má holt i svoji ři?. Ale tak už to va světě chodí… Hlavu vzhuru samče :-). A leckterým holohlavým to i sekne :-)…

      0 0
      • hydrant  

        no hlavně, že se ti líbí :-) ale taky se říká, že chlap má bejt tlustej, plešatej a má smrdět i na fotografii ! :-)

        0 0
        • senožrout  
          1. Tak já mám na hlavě takxy pět chlupů šesti řadama :-). A snad už od mala… Tak se nebudeme kvůli tomu nějak devalvovat ne? U mužskejch to o kšici není :-).
          2. Mám kámoše, ten měl kolečka už od dvaceti. Tak se nechal úplně dohola a vypadá v to tisíckrát líp. Nejhorší jsou takový, co si honí přehazovačky z jedny strany na druhou. Připadaj mi jak přihřátý dementi, co nedokázou přijmout realitu … :-)
          0 0
      • muff  

        „Vůl neoplešatí“ se říká

        0 0
      • Luka  

        Mozna se budu opakovat, ale nejen muj muz, ale i kolega v praci ma lehce vyssi kouty a ponekud proridle kolecko na temeni, ale jeho heslo je „zato muzou zensky! Ty kouty jsou od stehen a to kolecko od toho, jak mi v orgasmu rvou vlasy, sem proste trida!“ :)

        1 0
        • Lister  

          :-))))

          To ale musí být frekvence, když si tím ošoupal vlasy :-), se dívím že máte ještě čas na kolo :-)

          0 0
    • JFB  

      a hlavne – nejlepsi uces je stejnak „trojkou“… tak ze neni co resit:-)

      0 0
      • mm  

        (-: tak tak

        0 0
      • TinkTink  

        Taky tak…hola ples se pak prijme lip :)…i kdyz…mne by snad ani koleno nevadilo…

        0 0
      • Lister  

        To se ale v rámci mladistého nadšení nesmíš málem skalpovat. To pak ty jizvy nevypadají moc hezky. Takže u mě je minimum 20mm, bohužel :-( Co se dá dělat za blbost se platí :-)

        0 0
      • Dumbo  

        jeje :) trojkou riešim aj ja svoju hlavu…

        0 0
    • jonti  

      to je v pohode, z prilby to nie je, mam 22 a dost mojich rovesnikov ma uz tento problem. Myslim ze pokym ti stoji, niet co riesit s vekom ;)

      0 0
      • Smazaný účet  

        Mozem potvrdit. Prvu prilbu som si kupil po sestdesiatke. Vlasy mi kvoli tomu nezacali vypadavat. Teda tie co mi zostali. :-)) PS Mladi v hajzlu zacina u pesimistov vzdy vcera a u optimistov az zajtra.

        0 0
    • lubos  

      muze to byt i psychika … stres v zamestnani, doma a jezdeni-trenink na kole vyvolava taky stres.

      0 0
      • hydrant  

        koukám, že píšeš česky, proč ne po slovensky ? Zběžně jsem prohlédl tvý stránky a přečetl jeden hezký report z vyjížďky, pěkný. A moc pěkný fotky.

        0 0
        • PEP/\N  

          Dzus, ten problem neni vubec tak jednoduchej, jak zde moudri muzi káží, tech faktoru pro vypadavani vlasu je hodne. Zalezi napr. i na dedicnosti. ja osobne toho o tom moc nevim, ale mam kamarada, kterymu se zase tvori kouty, a ten o tom vi snad vse (prostudoval). Pokud bys chtel kontakt, muzu ti ho pres mail (molotov.er@tiscali.cz). A rozhodne se s tim nesmiruj, alespon ne prozatim, mas pomerne dost velkou sanci na spraveni. Hoj

          0 0
          • hydrant  

            hele, já mám vlasy ještě všechny :-)

            0 0
            • Janes  

              hmm, já mám vlasů taky dost, jen holt na menší hlavu :-)

              0 0
          • RomanP  

            Hele, tomu se mi nechce věřit. Já mam slušný kouty a řeším je „trojkou“ jak už někdo psal nahoře. Nedělám z toho drama, ale radost z toho samozřejmě namám, jen si člověk zvyká, dřív mě to prudilo o dost víc. Podle mě není dostupná šance na vylepšení. Teda aspoň já si to myslím.

            0 0
          • lubos  

            Dedicnost jo, to jo. Problem obvykle byva, kdyz nikdo s rodiny netrpi. A jak pises, faktoru je hodne moc …

            0 0
        • lubos  

          Eee, obvykle pisu podle toho komu pisu :) Tak nejak se prepinam do modu SK/CZ/EN , neco jako automatika ve windows.

          0 0
    • vlad@  

      Ja to neresim zhazuji to cele dolu .Jsem pak nervozni ,kdyz to ma tak 1cm.Striham to sam 4 roky. Holica moje hlava nezna ,jedine muj strojek.Jsem radeji dohola ostrihanej..

      0 0
    • petersv  

      Keď sme mali na medine kožné, tak nás viacerých zaujímalo ako kúty zastavi? . Na túto otázku nám náš takmer holohlavý docent povedal , že ak by čokoľvek účinné na to vymysleli, tak by už chodil s vlasmi poramena . Asi sa to tak nosilo , ale já miesto študovania literatúry ako na to radšej jazdím :-)

      0 0
    • rich  

      tiez som o tom dost nastudoval – ale zacal som to riesit neskoro a som v stadiu kedy s tym nic nenarobim :-)) (zostrih bez nastavca). pravdou je, ze nic to nedokaze zastavit, iba spomalit. a to konkretne eliminovat vsetky nepriaznive vplyvy (stres…) a dopomoct tomu nejakou kozmetikou pripadne medikamentami (eliminuju vplyv testosteronu resp. nejakeho derivatu/medici prepacia za laicke vyrazy). je to drahe ale vyrazne to spomali cely proces a miestami dokaze este niektore korienky prebrat. musis to robit pravidelne a do konca zivota. vzdy som tvrdil, ze jediny deficit je to pri zenach, ktore sa uz nebudu za Tebou obzerat tak casto ak vobec. inak to tvoj zivot neovplyvni :-)))

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Je to od helmy. Kdyz ji nenosis tak ti ty vlasy vypadavaji. Ale vlasy nejsou to nejhorsi o co muzes bez helmy prijit.

      0 0
      • Lance  

        to je fakt,protoze bez helmy muzes taky prijit o zazitek jizdy s helmou a tomu se nic nevyrovna a to je to nejhorsi nebo?

        0 0
    • MARIN  

      Resil jsem to pred cca10 lety kdyz jsem po padu pobyval 14dni v nemocnici a pri projeti vlasu mi zustavali v ruce cele chomace. Tenkrat na koznim predepsali nejaky drahy preparat. Kdyz uz jsem do toho ty prachy vrazil zkousel jsem to asi 2 mesice ale vysledek nic moc tak jsem zvolil nejlepsi variantu – uces 3mm. Ted uz tak 3roky pres leto hlavu doslova holim stejne jako vousy 1× tydne a po pravde ty vousy jsou po tydnu 2–3× delsi a hustejsi jak to chmyří na hlavě :)

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Ja kdyz jsem (taky po padu) lezel v nemocnici, tak mi vypadavaly hrste vlasu, ale srovnalo se to samo. Ze by sok nebo neco?

        0 0
        • MARIN  

          No sok to byl urcite – az po 2dnech v nemocnici jsem si uvedomil kde vubec jsem,jak se jmenuju a jak to vubec vsechno do sebe zapada :)

          0 0
        • blue  

          ze by chemoterapie nebo neco? nejezdi ti to od ty doby jeste lip? :-)))

          0 0
    • pos3k  

      ja sleduju transfer porostu z vysin na ostatni casti tela :-) (cim min vlasu, tim vic chlupu na tele)

      pritelkyne mi to pripomina skoro dennodenne, kamaradky maji take nejake pripominky…ale nejvetsi a nejhorsi kecy maji ostatni chalani :-)

      zdar bajk

      0 0
      • lubos  

        No tak to budes za chvili moct bez obav z medvedu jedit v Nizkych Tatrach :)

        0 0
      • Bobo  

        Jo jo, říká se, že pleš je postupná přeměna hlavy v prdel. Nejdříve podle vzhledu, posléze i podle obsahu. Nic si z toho nedělej, já jsem si to musel taky už hodněkrát vyslechnout :-).

        0 0
    • MartinXC  

      To si tak neber: tys ji čučel pod stolem pod sukni, tak ti to oplatila, aby sis moc nemyslel :-)

      0 0
    • Pepazdepa  

      Je to jednoznačně helmicí..! Již jsem na to poukazoval v minulosti, ale to se mi nevěřilo a zde to máte! Chudák po 2k má kolečko a myslím, že Tě nepotěším, protože se to již nedá zastavit.. :( Přilbice působí velkým tlakem na pokožku a vlasy začínají ustupovat, poté odejdou při sundání přilbice úplně.. Jediná možnost je nosit šátek! Šátek je šetrný k tvé pokožce a vlasům a dělá i s jinak otřesně vyhlížejícího chlapa krásnýho dravce..!

      0 0
      • Pá-dlista1  

        No a ten satek, jak rikas, to je uplne bez vetraci otvoru, ze? A asi musi byt na hlave dost utazeny, protoze az na model „babka“ se neda zapnout pod bradou :( Jake stitky k tomu dodavate?

        0 0
        • Pepazdepa  

          Samozřejmě že ne. Má větrací otvory po vzoru rybích žáber. Dodáváme model žralok a model skalár.. Řalok jak napovídá je speciálně vyvinut pro křivé otlučené lebky drsně vyhlížejících bajkerů a model skalár je navžen pro jejich potomky. Pokud se někdo ptá proč nevyrábíme model pro ženy-milenky-manželky, tak odpověď je jednoznačná.. Žena je materiál spotřební a není důvodu chránit jí před nárazem do stromu. Po dlouholetých bádáních jsem zjistil, že vlastnit jednu ženu déle jak sezónu nepřispívá k bajkerově dobré náledě. Tudíž doporučujeme nechráněné ženy vyblokovat směr strom..! Všechny naše modely jsou koncipovány na utahování pod bradou.. Původně byl byl vyráběny na piráta, ale nezájem některých nás přimněl k new stylu utahování. Navíc i špičatá větev dubu vám díky pevnému uzlu (ozkoušený zapínací systém) šátek z lebky nastáhne! Samolepky a potisky jsou dodávány podle chuti a přání bajkera šátkaře.. Vyhovíme všem! Dotazy..?!

          0 0
          • Lister  

            Papezdepa je známý svým odporem k helmám. Moc bych se nedivil, kdyby v autě jezdil bez pásů o na přední sedačku dával dítě v sedačce před nevypnutý Airbag, protože nehody se přece stávají jen nějakým mimozemštanům z jiné galaxie že ???

            0 0
      • RomanP  

        Dravce :-) Dravci se na tebe slítnou, až zůstaneš s tím krvavým šátkem někde ležet…supi to budou.

        0 0
      • Radek Broz  

        Me prijdou ty „dravci“ v satku dost k smichu.

        0 0
    • lukan  

      tak co jak to s tebou vypadá po 8 letech?:D já z toho začínám být taky dost nešťastný, je mi 26, kouty by mi ani tak nevadily, ale porost řídne a řídne… ale stávají se horší věci na světě, no, tak tak nějak se pořád uklidňuju, ale moc to nepomáhá:D

      0 0
      • Frostty  

        Hele, tohle nemá cenu řešit, já mám ha hlavě oproti dřívějšímu háru tak 1/3 a už su zralý na ty krásný účesy, alá tenisák.

        0 0
        • kOmE  

          Tady plati ze cim min vlausu, tim vic se musej strihat. Ja mam sice jen kouty uz od stredni ,ale 3mm je muj oblibenej uces uz par let.

          0 0
          • Frostty  

            Ono bylo hlavně těžký se s tím vyrovnat :D.

            0 0
          • lukan  

            já jsem se taky stříhal vždycky takhle nakrátko, ale teď už to beru úplně bez nástavce, protože jakmile to mám trochu delší (už třeba cca 5mm), tak to jde strašně vidět, že mám na hlavě pět a půl vlasů.

            0 0
          • Lister  

            3mm nemůžu, má na hlavě fajfku asi tak 15 cm dlouhou a je to vidět i když se stříhám na 15mm, když dám mín, tak už děsím děcka.

            0 0
            • Kouba_2005  

              Jizvy dělají chlapa! Já mám na každy straně asi 7cm a nosím „suchý zip“ :-)

              0 0
              • Lister  

                Asi nejsem dost tvrdej :-)

                Dokud tam ty vlasy jsou, tak budu maskovat, až se odporoučí, tak už jiná volba nebude – aspoň mi to každé ráno připomene, jak neskutečně debilní nápady člověk někdy mívá :-)

                0 0
      • pepino  

        Nejsi sám

        0 0
    • vlk123  

      Asi neřeším. Vlasy jsem vdycky stříhal na kratší, max tak 2 – 4 prsty kromě jedné sázky s pubertálním synem. Když on do hola, tak já cop.

      Zimní čepice jsem nikdy moc nenosil, to už musela být echt zima. Zato čepici k uniformě ano, ale sundaval jsem jí jak mohl. Přílbu na kolo jsem vozil vždycky, přílby na motorky taky, horolezeckou taky.

      Kola jezdím pořád, motorky taky, občas i lezu. Všechno v přílbě.

      Je mi 54, vlasy stříhám každý měsíc, ten cop by asi šel pořád. Tak si ho nechám asi do penze.

      Nevím čím to je, za holiče utratím dost ročně. Až mi vlasy slezou, tak slezou. A na sex to asi žádnej vliv nemá. Dneska se všechno zbytečně „řeší“. Lidi soudím podle povahy, ne podle vlasů.

      0 0
      • scret  

        bohuzel dneska to ty lidi resej no… Vsude na tebe reklamy sypou krasny lidi a ty normalni smrtelnici se jim samozrejme chtej priblizit… resp. starsim lidem je to sumak, mlady jsou na to ujety fest… At kluci nebo zensky…

        jinak jsem zastancem toho, radeji mit na hlave helmu a vlasy ne, nez mit v palici diru:) Proto na horach nosim helmu taky…

        0 0
        • vlk123  

          Máš pravdu pravdoucí. A když se k tomu přidá ještě reklama a zisk z různých přípravků…

          I když máme na chatě nějaký tuším Květy z doby první republiky a nejvíce reklam je tam na vodičky pro růst vlasů a různý meducíny proti plynatosti a na zažívání…

          0 0
        • Smazaný účet  

          dycky dyž se kouknu na reklamu, tak jsou tam všichni chlapi ošklivější jak já! takhle to musíš brát. :-)

          0 0
          • scret  

            tak kazdej nejni takovej model jako ty a my nehezci to pak mame tezky no:D

            0 0
        • pepino  

          Tak taky vliv helmy, čepic a pod na padání vlasů je blbost, něco jako kazení očí z monitoru a čtení potmě.

          0 0
      • xshreck  

        mě letos omrzla plešatá hlava :D

        0 0
    • kali222  

      mam vysoky celo a to cemu se rika kouty. to co mame od narozeni je posunuta vlasova linie …slovy moji kamosky kadernice. :D podle me je to jedno. na vrsku makovice centak z boku a vzadu 3–4 mm. to se mi libi a komu ne je to jeho vec. :) jsou veci kuli kterejm ma smysl stresovat a pak taky ty kul…

      0 0
    • enjoy  

      Jsem rád, že když jsem tu léta dostával čočku za nenošení přilby, tak jsem šel svou vlastní cestou a dnes..dnes mám pořád vlasů, až mě to někdy vadí:-D

      0 0
    • vlasto  

      ber to z te pozitivni stranky: usetris na hrebenech, kadernikovi, samponech a to vse narves do nahradnich dilu.

      0 0
    • winter78  

      Ja sa strihám na 3mm už 18 rokov, vlasy mi vadia a zavadzajú, treba to česať a umývať, v lete pri športe ani nehovorím, v zime zasa vadili pod čiapkou. Stačí keď mi podrastú na 0,5cm a už som nervózny a hneď beriem do ruky mašinku. Sila zvyku.

      0 0
    • bagr  

      Takovyhle blbosti bych fakt taky chtel resit.

      0 0
    • Meluzina  

      když to nebudeš řešit „přehazovačkou“, ale slušivým krátkým sestřihem, tak budeš ty i dámské okolí v pohodě:-)

      0 0
    • Richi  

      Jestli ti začaly řídnout vlasy až kolem 35ti let tak buď rád, jiní jsou na tom mnohem hůř. :-)

      0 0
    • duty9999  

      nestresuj znám člověka kterému je 28 let má rakovinu a hypotéku na 2,5 milionu a 2 děti 4 a 1 rok

      0 0
    • Medunka  

      název vlákna ve mě evokoval střední a C.D. Payne http://www.kosmas.cz/…komplet-1–7/

      0 0
    • vasek80  

      http://www.bike-forum.cz/…na-kole.html#…

      Jeden z nejlepších komentářů zde. Prošti clé vlákno :-)

      Jinak u mě si toho všímají už od 30.

      0 0
    • Suntour  

      děti to chce

      0 0
    • p-!-r-á-t  

      Já mám trochu jiný problém, v devatenácti mi holička našla první šedivé vlasy (v červnu mi bude 21).

      0 0
    • heerer  

      nesedivim, neplesatim, ale depku mam z toho ze ve svych letech pravidelne navstevuju urologii jak ambulanci tak i spital. V obou pripadech jsem bezpecne nejmladsi az mi to nekdy hazi depky…

      jo kameny jsou svine…a propo na uro se sejdeme vsichni:))

      0 0
    • juris3  

      Vlasa nešukáš. Neřeš to…

      0 0
      • oldak  

        ahoj.. řešíte vlasy .. pro mě bylo nejhorší když mi poprvé 18-ti letá holka řekla DOBRÝ DEN …

        0 0
        • Janes  

          To já se bojím chvíle, kdy mě někdo bude chtít pustit v tramvaji sednout, zatím dobrý, o místo se pořád musím porvat :-)

          0 0
          • Mamut  

            Pred nejakymi 6 rokmi, ked som mal viditelnu ortezu cez celu nohu ma nepustali sadnut, hoci by som to ocenil. Pravda uz nejaka doba uplynula, ale zatial je to dobre.

            0 0
        • Dumbíček  

          To je v pohodě, v hajzlu je, když zjistíš, že ta osmnáctka by mohla být tvoje dcera. :-)

          0 0
          • Lister  

            To ale nastává poměrně brzo po třicítce… takže jsme v hajzlu.

            0 0
          • ps.slon  

            Tak Ti děkuju, dcera měla 18 v únoru. Asi si to půjdu hodit…

            0 0
            • Slavoš  

              A proč ? Když to vezmeš podle jejich logiky (mlaďochů) ,tak jsi za pár dědeček.

              :-D

              0 0
              • jIrI___  

                Tak dědeček by prakticky už mohl dávno být :)

                0 0
                • ps.slon  

                  Borci, Vy mě dáváte, já se teprve smiřuju s tím, že je dospělá a ještě totok. Slovy klasika „chovat se neumí a chovat bude“. Doufám, že je dostatečně poučená a ještě pár let mě to potěšení být dědkem nedopřeje.

                  0 0
                  • Meluzina  

                    alespoň už nebojuješ s pubertou, naše dvanáctiletá princezna nám to tedy dává pěkně sežrat…:-):-):-)

                    naštěstí oproti svým vrstevnicím, které už jsou „za slečny“, tzn. kluci, líčení, melír ve vlasech, minisukně apod., tak je pořád za holčičku… alespoň že tak..

                    0 0
            • Dumbíček  

              Že ti není hamba, v tomhle věku tu ještě smrdět! :-))))))))

              0 0
            • mr.nikdo  

              Toz, nevyjedem nekdy i s tvoji dcerkou? :-D

              0 0
    • ovčák  

      oceňuji tématickou návaznost!

      0 0
    • Janes  

      100?

      0 0
    • ROMAN_BIKE  

      k té přilbě, jestli může nebo nemůže za plešatost,

      tak to mi připomnělo jednoho ortodoxního silničáře, co dlouhé roky jezdil v kšiltovce, pak se odhodlal koupit přilbu a měl velké obavy, jestli se mu v ní nebude potit hlava, tak si vybral nějakou vzdušnou a pak přišel, jestli se pod ní nedá něco dát, že je mu na hlavu zima… :-D :-))))

      0 0
    • Smazaný účet  

      Rozumím tomu, že vás ztráta vlasů trápí, ale jak píší ostatní ve svých příspěvcích, je to běžná součást stárnutí. Možná by bylo dobré zamyslet se nad tím, jak podpořit jejich růst a jestli třeba ve výběru kosmetiky neděláte něco špatně. A když přijde na nejhorší a nic nepomůže, viděla jsem, že někde je možné zajít si na zákrok a problém by se měl nějakým způsobem vyřešit :)

      1 0
      • Charlie_R  

        Za 17 let už s tím asi něco udělal nebo spíš ne :-)

        1 0
      • Krepi  

        Tvl, myslíte, že něčí náplň práce je sedět u netu a guglit kde na diskuzi se řeší ztráta vlasů? Protože profil si přece nemůže (může?) založit bot… To je práce snů :-D

        0 0
        • Vrci  

          Vzhledem k tomu, že tohle hledala 9 let, tak nepoužívá Google, ale pročítá všechna fóra. Teď je u „B“.

          2 0
          • zirecek  

            Takže přibližně za 5 let zde bude od ní podobný příspěvek, :-).

            0 0
      • hawrda  

        Sakra Hani, že jsi se neozvala před 38 lety, když jsem byl na vojně, a zrovna tam mně vypadávání vlasů trápilo:).

        Teď už je to jedno, i bez bujné kštice se dá vést spokojený život: D.

        0 0
      • Vilém  

        Zmiz !

        0 0
      • cubista  

        Blbý je když, nemá pořádné háro rocker. To je jak pivo bez alkoholu:)))

        0 0
    • Endryju  

      Tohle to vyřeší.

      0 0
      • hatchet  

        To ani není potřeba. Po Philipsu za 4litry, který holil mizerně, jsem před pár lety přešel na jeho obchoďákové kopie. Stojí to pětikilo a holí úplně dohladka, co dva roky se to rozsype, tak koupím nový a bez problémů:-)

        0 0
        • Endryju  

          Já si to nemůžu vynachválit. Po strojku z Lidlu za pětikilo, co se po roce rozpadnul, jsem chtěl zkusit něco jiného…uvidíme.

          0 0
          • Barak  

            Já jsem koupil výše zmíněný Philips a také jsem mile překvapen, jak super to holí.

            0 0
    • Smazaný účet  

      Sice mam husty vlasy, ale zas bily jako snih.

      0 0
      • POC74  

        Bílá prý frčí ✌️

        0 1
      • Mustafa  

        Můžeš říkat, že jsi Zaklínač.

        0 0
      • dědek mohy  

        Jojo, to znám. Zhruba před měsícem jsme měli sraz ze ZŠ. Většina chlapů byla převlečená za Bruce Willise, já za Richarda Gerea a jen asi 2 byli trapáci s původní hlavou =)

        0 0
        • oddie  

          Jo jo, to moc dobře znám, na takových srazech jsem vždycky za jednoho z těch dvou trapáků :D

          0 0
    • Smazaný účet  

      Mládí v hajzlu … tak se jmenovala kniha, co jsem dostal jako puberťák k narozeninám.

      0 0
      • TK75  

        …a bude hůř

        To jsem dostal já :-)

        1 0
      • mais  

        už to má asi šest dílů, prodávaj to jako paket v dárkový verzi – první tři díly byly super (taky jsem v 90, tkách četl), další už docela slátanina na hranici brakové uvěřitelnosti

        0 0
    • enjoy  

      Ideální téma, kam po devíti letech napsat první přízpěvek:-))

      Taky už mám mládí v hajzlu(je mi 40).

      Ale je to dobrý, pamatuju si heslo:-))

      ps: Pro ty, kteří si mě pamatují, koupil jsem si helmu:-)

      3 0
      • Peslezedirou  

        Goood :-) to je progres…vítej ;-)

        0 0
      • Lišák  

        Tak příště nepřiZpěvuj, ale normálně přiSpívej. ;-)

        Ahoj.

        0 0
      • psbiker  

        Tak stáří na dohled, ne? :)

        0 0
      • Jáchym 1  

        Ve čtyřicícítce jsem se cítil ,,nesmrtelnej,, :-)

        0 0
      • mastihuba  

        tvl tebe sem tu dlouho nepotkal…

        0 0
        • enjoy  

          cca 9 let, hádám..

          Je super vidět známé „tváře“.

          0 0
          • Jenda  

            Tvl, se tu ještě objeví Pád-lista, Siréna a Fousáš a dám si snad večer panáka :-D

            0 0
            • enjoy  

              Ano ano..:-))

              Fousáč mi chybí. Málokdo už asi ví, že jsme spolu udělali první BF cyklojízdu zpod baranďáku(je to asi tak 18 let:-))), která se pak ujala a jezdilo i 20 lidí na švihy.

              Teda, někteří na švih, někteří trpět:-D

              1 0
              • Peslezedirou  

                Jasan, on to tak nějak stmeloval…Blue se taky někdy objeví, Cabbage…nedávno byla retro vyjížďka do Haloun…potrénujem a na jaře něco naplánujeme :-)

                0 0
                • enjoy  

                  Šmarjá, Kibic, jak jsem na něj mohl zapomenout:-D

                  A určitě už nebudu pro půlku sestavy problém, ohledně ochrany hlavy:-))

                  0 0
      • vrazdit  

        Ty jo, to jsou vzpomínky, když to člověk čte od začátku a vidí staré známé z dob, kdy tu byla víc sranda a méně ublížených… I ti plešatějíc byli v pohodě… :) já teda v pětačtyřiceti řídnu a těžce šedivím, ale nějak mě to nechává klidným… :)

        1 0
        • TK75  

          Já vypadám jak můj fotr

          0 0
        • Japhy  

          Plešatění mi snad dědičně nehrozí, oba dědové zesnuli s bujnou kšticí. Ale šedivění to je jiná. S šedivými vlasy a fousy jsem se tak nějak smířil, ale co špatně vydejchávám jsou šedivý chlupy v intimních partiích, to je prostě ultimátně špatně. :-D

          0 0
          • -b-n-x-  

            :-D :-D :-D

            0 0
          • mais  

            plešatost se dědí z matčiny strany s posunem, pro tebe je zásadní, zda otec tvé babičky z matčiny strany měl vlasy.

            1 0
            • Japhy  

              Když jsem ještě občas zavítal na rodinný sraz z matčiny strany, moc lysohlávek tam nebylo. A když přežije zapařená kštice pod zmijovkama a rádiovkama (většina jsou vidle), přežije všecko. :-D

              0 0
          • Tencovozikmin  

            pomuže berva na vajca :-)

            0 0
    • mikš  

      no tvl,vaše starosti bych chtěl,jsem plešatej,starej,ale chovám se a cejtím se jako náctiletej.

      3 0
    • Jano86  

      mam kolegov co maji 20…25 a uz nemají vlasy

      0 0
      • -b-n-x-  

        To je dneska normální. To není jak za nás :-)

        0 0
      • jIrI___  

        Běžná věc. Vlasy pryč ve třiceti, na oplátku narostlo panděro a z původního pocitu nesmrtelnosti jsem se smrtelně vážně začal těšit na důchod. Prostě život se překulil do své druhé poloviny a užívám si ho jiným způsobem :)

        0 0
        • cyklista86  

          S tema vlasama se moc nedelat neda, ale to jestli mas v 50ti pandero nebo pekac buchet. To je zcena tvoje volba. :) Jen je potreba byt k sobe uprimny a ujasnit si co chci.. Hrozne se me libilo video od Adam Raw jestli nekdo zna, kde vyklada o tom jak pohodli vede k upadku a degeneraci jak fyzicke tak dusevni a naopak nepohodli vede k adaptaci tela, ktera je v drtive vetsine pripadu zadouci.. Zrovna treba cyklistika a jezdeni celorocne na kole do prace a pod.. To je dobry priklad toho nepohodli, ktera pozitivne ovlivnuje nase telo. Vetsina lidi, ale vyhledava neustale pohodli a jestli to k te degenraci opravdu vede si muze kazdy udelat obrazek sam. :) Myslim ze jsem to video od Adama nasel. https://www.youtube.com/watch?…

          0 1
          • -b-n-x-  

            Chci být tedy bezdomovec

            0 0
            • cyklista86  

              Heh bezdomovec uz ma prave nezdravou miru toho stresu. To taky vede k degenraci a upadku. Jako verim, ze vetsine lidem se tohle video posloucha blbe, protoze on tam presne popisuje beznou populaci v rozezranem modernim svete.. Je to dobrej paradox kdyz se nad tim zamyslis. Lidi se celej zivot zenou za tim. Co jim postupne nici zdravi a zivot obecne..

              2 3
              • jmaselnik  

                Mě vždycky moc baví, když o životě mudruje chlápek, kterej celej život řeší jenom sebe a má toxickej vztah k ženám i lidem vubec. To je fakt žrádlo.

                2 2
                • cyklista86  

                  Me vzdycky moc bavi jak vzdycky reagujes mimo tema a mas potrebu si lecit komplexy..

                  0 3
                  • jmaselnik  

                    Ono to je k tématu, protože Ty se tady chováš jak protivnej starej dědek, kterej nadává na mladý, tlustý a sám je letadlo.

                    0 1
                    • cyklista86  

                      Neni to k tematu. Reaguj na to co jsem napsal a nebo drž jor faking mauf. :)

                      0 3
                      • jmaselnik  

                        Já přesně na to reaguji, že to nechápeš není můj boj, ale ani žádné překvapení.

                        0 1
                  • ememem1  

                    ale on ma absolutnu pravdu.

                    0 3
                    • vrazdit  

                      Nic takového neexistuje… :)

                      0 0
                      • ememem1  

                        tak inak, pokial sa staras decka plus ich zivis a nebodaj ti k tomu pribudnu nevladni rodicia a pod. a este k tomu mas robotu na smeny alebo kvoli nej viac cestujes tak si kecy o pravidelnom treningu a tom ze nezoberes do huby restauracne jedlo lebo je to humus ozaj moze autor dakam pichnut, lebo pri tom, jak cely zivot neriesi nic okrem seba o nom hov no vie. nemyslim teraz nikoho konkrettne ale zopar takychto mudrlantov tu je. je dost velkym uspechom prezit tieto roky ne ze zdravo a zvysovanim vykonnosti ale volako ustat bez vyraznejsich skod.

                        2 0
                • Lišák  

                  Sologamie.

                  :-)

                  1 0
              • -b-n-x-  

                No tak já teď jezdím na kole do roboty. V 5 ráno, 20km, a pak odpoledne zase zpět.

                Tak proto jsem tak zdravý!

                :-)

                1 0
          • mais  

            Akorát to čtu o to celoročním jezdění na kole a do toho mi píše kámoška chirurg:

            „Ty vole, zítra hlásí letošní první náledí a já mám zrovna službu, to jsem zvědavá, kolik budu zítra sádrovat cyklistů. Jako každej rok…“

            1 0
            • ladys  

              V sobotu bude konečně sníh, už se těším na vyjížďku :D

              0 0
              • mais  

                Tady v 1000m nad mořem bych se nedivil, kdyby byl ráno, ale před chvílí jsem byl venku a v tuhle chvíli bych to tipl n pořádného samce a ledovku

                0 0
                • ladys  

                  Na horách dnes již sněžilo, Aladin má na zítra 21h už vyšrafováno celé území. Uvidíme..

                  0 0
            • -b-n-x-  

              Pošli fotku. Ať vím jestli to stojí za to :-)

              0 1
          • maajkee  

            Sakra já nevím, ale nějak to na mě nefunguje :) Jezdím celoročně, jezdím na biku občas v dešti, v mrazu, ve sněhu, vě větru, kolikrát to proklínám, zažívám sakra velký nepohodlí, ale panděro mám furt :)

            0 0
            • -b-n-x-  

              Musíš v tom nepohodlí být více no.

              :-)

              0 0
              • maajkee  

                To ne, spíš nesmím pak tak žrát :) Když ale po tom kole mám pak vždycky strašnej hlad :)

                0 0
                • -b-n-x-  

                  Tohle naprosto přesně znám. Ráno se musím nutit i do věcí, které mi chutnají docela hodně.

                  Ale večer! … To je úplně jiná písnička! To bych jedl pořád a cokoliv. :-)

                  0 0
                • jmaselnik  

                  Mám to stejně, pohybu dost, ale ještě víc dietních chyb :-)

                  0 0
                  • TK75  

                    To je tou jízdou v zimě a mrazu…tělo se obaluje tukem, aby nemrzlo.Pupek je tím pádem znamení tvrdého jezdce

                    4 0
                • mastihuba  

                  spis zizen ne? :P

                  0 0
                  • maajkee  

                    To taky! :) Ne, ale na pivo po kole chodim maximálně jednou tejdne, jinak kupodivu jezdim na kole i sam a domů bez piva:)

                    0 0
                  • bara2  

                    Hlad je jenom převlečená žízeň.

                    0 0
            • mais  

              Jestli ono to nebude tím bikem – mám někde ve starých Světech motorů rozbor přípravy tenkrát našeho repre týmu pro šestidenní a doktor tam byl překvapen, jak mají ti motorkáři na břiše a přes hýždě tukové vrstvy, které by, vzhledem k jejich vytížení nečekal a závěr byl, že byla upravena příprava – laicky na kle i na motorce se břicho veze.

              0 1
              • cyklista86  

                " laicky na kle i na motorce se břicho veze."

                Jako cetl jsem uz hodne na BF, ale tohle by se melo zaramovat. Jinak Majkeho problem je, ze zere moc a jeste spatne potraviny a jeste urcite chlasta pivo jako klasicky cech. To pak nemuzes cekat, ze budes met ve 40ti vysekane zilnate bricho..

                1 2
                • zdenal8  

                  No a co? Co když o to nestojí. Ne každý má prioritu vše v životě podřídit tomu, aby měl vysekaný břicho a minimum tuku.

                  0 0
                  • cyklista86  

                    Tak pise „Sakra já nevím, ale nějak to na mě nefunguje :) Jezdím celoročně, jezdím na biku občas v dešti, v mrazu, ve sněhu, vě větru, kolikrát to proklínám, zažívám sakra velký nepohodlí, ale panděro mám furt :) “

                    tak odpovidam ne?

                    0 0
                  • Barak  

                    Ještě existuje zlata střední cesta.

                    0 0
                  • maajkee  

                    Hele vysekaný břicho mit nepotrebuju :) stačí tak nejak par kilo dolů aby se líp jezdilo do práce. Ale jasný, vím kde mam rezervy, prostě žrát míň dobrot :)

                    Mam to paradoxně tak, že když jezdim na kole málo, tak zhubni, protože nemám večer tolik hlad.

                    0 0
        • Lenoch.Obecny  

          Vlasy budiž, panděro je následek špatného životního stylu. Kdo se o sebe nestará, neměl by mít ani nárok na zdravotní péči.

          1 3
          • mais  

            což ale pravdu nemáš – drobně jsi opomenul genetické dispozice, které sebelepším zdravotním stylem neobalamutíš.

            Pokud řekneš, že lidi, co nejsou podle tebe správně hubení nemají mít nárok na zdravotní péči – ok, ale oni pak úplně stejně můžou říct, že veškeré následky opotřebení těla a zranění ze sportu si má sportovec taky platit sám a to se ti určitě líbit nebude..

            0 0
            • cyklista86  

              To jsou jednotky procent lidi, kteri maji fakt tak zasadni genetickej defekt, ze tloustnou ze vzduchu. Pak to jsou lidi co zerou ruzne prasky ktere jim rozhazou hormony, ale 90% lidi muze vypadat zdrave. Nikdo nerika, ze kazdej musi vypadat jako profesionalni atlet. Kazdej snad dokaze rozeznat kdo je bachratej a kdo trochu pri tele..

              0 1
              • mais  

                těmhle teoriím ve společnosti jsem přestal věřit asi v 17 letech, kdy jsem se dozvěděl od doktorů, že optimální míry 90–60–90 jsou na ženskou kolem 165cm výšky

                0 0
                • cyklista86  

                  Tlachani o nicem. Ukaz me fotku obezniho, rekni me jaka je jeho strava a co dela a pak muzeme o necem debatovat.. Jinyma slovama ukaz me obezniho cloveka co 20 let co se hybe a ma zdravou vyvazenou stravu..

                  0 0
                  • mais  

                    definuj co je obezita, definuj, co je zdravá vyvážená strava, definuj co znamená hýbe se – ideálně podle standardu ČSN EN, nebo IEC

                    0 0
                    • cyklista86  

                      Ty to definuj. Protoze ty tvrdis „drobně jsi opomenul genetické dispozice, které sebelepším zdravotním stylem neobalamutíš“

                      Coz je nepravda dle zkusenosti ktere mam. Ja neznam nikoho, kdo by se stravoval jako nejaky fitness nadsenec, denne sportoval a byl po 10 letech takoveho zivotniho stylu od pohledu obezni. Ty zjevne takove lidi znas kdyz tvrdis co tvrdis. Tak ti pisu aby jsi ukazal jak ti lidi vypadaji a co delaji/jedi.. Pak nebude problem ti napsat kde je zadrhel.. Napada me jeden scenar. Klasicky obezni zenska, ktera drzi rocne nekolik ruznych diet. To je klasickej jojo efekt a totalni nepochopeni toho jak lidske telo funguje. Takovej clovek si znici metabolismus a sam se z toho uz nevyhrabe. Ale o tehle vecech je tezke si vykladat s nekym, kdo zjevne taky nema ani ty zakladni znalosti…

                      0 0
                      • mais  

                        jak ti mám doložit, že někdo něco dodržuje a přesto to nevychází, jak si představuješ, když nedefinuješ co přesně a jak má dodržet?

                        Genetika se na predispozici obezity podílí někde mezi 40 – 50 procenty – nic s tím neuděláš, stejně tak jako pokud máš v rodině cholesterol, tak ho mít nejspíš budeš i kdyby jsi se postavil na hlavu..ano ovlivníš to, že to nebude takovej masakr, jakoby jsi na to ještě kašlal a cpal do sebe humusy a nehejbal se. nicméně bohužel… a bohužel čr má tu smůlu, že jsou tu moc slovani a moc lidí s krevní A skupinou – všechno špatné předpoklady pro snadné udržení správné váhy obecně (celospolečenský směr stravování je pro tu skupinu mimo), natož pro tu nastavenou „trendy“, to že navíc většina lidí v národě dlabe o sto šest humusy a ještě je největší pohyb návštěva krámu nerozporuju.

                        Ale na druhou stranu co je zdravej pohyb – onuce se evidentně hejbe o sto šest, co jsem ho někde z dálky viděl, tak všechna čest je vymakanej, ale rozhodně je vše jen ne zdravej (a to nic ve zlém to je konstatování faktu)

                        jen doplnění, tady je co by tak nějak měli lidi s áčkem preferovat v jídle a co nejíst:

                        https://www.ireceptar.cz/…0000315.html?…

                        a kolik z toho je považováno za ok zdravou stravu v přiměřeném množství obecně…

                        0 0
                        • cyklista86  

                          Onuce mel evidentne plno stresu a strava bez sacharidu, ktera ten stres jeste znasobila nicemu nepomohla. Teda krome toho, ze vypadal jako kdyby mohl s fleku jit na komparz do filmu o osvobozeni koncentraku..

                          Tim ostatnim si jen potvrdil muj pocit, ze vubec nevis ktera bije. Ano krevni skupina muze za to, ze po praci lidi sedi u TV a zerou sracky. Opravdu si me rozesmal.. Jinak ja mam taky genetiku takovou, ze kdybych zral co chci, tak mam 200kg. Co to pro me znamena? Ze budu to vyzrane prase co se vymlouva na genetiku nebo proste budu na sebe prisnejsi a budu se vic omezovat nez nekdo, kdo muze zrat co chce a nepribere ani gram? Ja si zvolil tu druhou variantu. Vetsina asi tu prvni a pro me jen dobre. Aspon mam kolem sebe plno motivace a ujisteni, ze to co delam funguje a ma to smysl..

                          0 0
                          • mais  

                            No dobrý píšeš v podstatě to samé – ano můžeš nějak ovlivnit genetické předpoklady tím, jak se chováš, ale to jak jsi na sebe přísný má své limity, do nich se nějak dostaneš, zbytek máš smůlu.

                            Taky na tom nejsem geneticky nijak super v podstatě typologicky na atletiku, cyklistiku, fotbal atd naprosto nevhodný, na hokej atd ideální stavba těla…

                            0 0
                          • Smazaný účet  

                            Ano, stres je moje prokletí. Nicméně zrovna nedávno jsem měl týdenní sacharidovou kůru, cpal jsem se hroznovým vínem od rána do večera, vlastně i v noci. Výsledkem bylo ztloustnutí o pět kilogramů, stres naprosto stejný. Nakonec ještě horší z toho nábytku hmotnosti.

                            0 0
                            • cyklista86  

                              Ano cukry na sebe vazou vodu.To je uplne normalni.. Proto kdyz nejaka slepice zacne drzet nejakou zazracnou dietu typu vyradte prilohy z jidelnicku, tak je po tydnu nadsena jak to funguje. Uz si ale nezjistila, ze to z ni jen odtekla voda. Ne tuky… Vas problem je, ze jdete z extremu do extremu a jestli telo neco nesnasi, tak jsou to extremy.. Pritom bohate stacilo prestat chlastat to vino jako vodu a zacit se stravovat uplne normalne..

                              0 2
                              • Smazaný účet  

                                Jsem krevní skupina AB, protichůdné antigeny, z extrému do extrému je prý pro tuto skupinu dané.

                                0 1
                                • zdenal8  

                                  Tak to je dané spíš pro tebe. S krevní skupinou určitě ne. Aspoň na sobě žádné tobě podobné extrémy nepozoruju.

                                  0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    Proboha, snad nejste také AB. Vždyť je to vzácná krevní skupina… Hlavně prostě Vy nemůžete být AB, co máte společného s Kenedym, Monroe, neřkuli se mnou?

                                    0 2
                                    • zdenal8  

                                      Vzácná? To se jen tak říká. To má kde kdo. Dokonce znám dalšího člověka s AB.

                                      0 0
                                      • Smazaný účet  

                                        Krevní skupina AB patří k těm nejvzácnějším z hlediska počtu nositelů. V české populaci ji tvoří cca 5–7 %. Je logické, že lidé s krevní skupinou AB jsou nejčastěji jakousi směsí osobnostních rysů ze skupin A a B. Jsou to poměrně komplikované osobnosti, které mezi sebe nenechají často proniknout nikoho, kdo stojí za jejich pomyslnými hradbami

                                        Zdroj internet

                                        0 0
                                • ememem1  

                                  ty si hlavne chory na hlavua tam su extremy bezne.

                                  1 4
                                • -b-n-x-  

                                  Já měl kdysi skupinu A, potom B, potom nějakou dobu AB, a teď myslím že tu 0. Ale jestli se to už zase nějak nezměnilo.

                                  Jinak Mistře, jaké jste znamení? To asi o vaších vlastnostech řekne mnohem více ne? Já si třeba myslím, že v 9 měsíců před vašim narozením byla konjunkce Jupitera se Saturnem.

                                  0 0
                                  • Smazaný účet  

                                    Rak. Ovšem na zvěrokruh vůbec nevěřím, žádný reálný základ.

                                    A jak to myslíte s tím Vaším střídáním krevních skupin?

                                    0 0
                                    • -b-n-x-  

                                      A proč tedy věříte na nějaké psychické vlastnosti podle krevních skupin? Dyť to je asi tak stejná plčovina jako dle těch hvězd :-)

                                      0 0
                                      • Smazaný účet  

                                        Krevní skupina je geneticky daná věc a fakticky člověka řadí k určité vývojové větvi. Povahové vlastnosti má pak jiné lovec, pastevec, zemědělec. No a když jsem lovec i zemědělec v jedné osobě…

                                        0 0
                                        • -b-n-x-  

                                          Alenotak!

                                          To je jako říct, že modrooci blondaci mají jiné povahové vlastnosti než zelenooke zrzave ženy.

                                          0 0
                                          • mais  

                                            Tak to je přece jasný :D už jenom muž a žena…

                                            1 1
                                          • KoudakT  

                                            No počkej, počkej… zrzavé ženy… to jako neplatí, že rezavá střecha značí vlhký sklep…?

                                            To bys mě naštval!

                                            0 0
                                            • -b-n-x-  

                                              Ale ano. Tohle platí pořád. :-)

                                              Zajímavé je, že dokonce pan Flégr tohle zkoumal a potvrdil tuto lidovou moudrost z vědeckého pohledu :-)

                                              No a já zase že stavebního pohledu doufám, že to platí i naopak. Protože jsme zrovna opravili střechu má našem domě, kde doteď bylo dost vlhkosti.

                                              0 0
                                              • mais  

                                                a já myslel, že je třeba aby k tomu byly rezavý i zámky na dveřích :)

                                                0 0
                                        • liborg1982  

                                          To je slušný nesmysl.

                                          A vůbec, pokud to není tajné, máš nějakého sourozence?

                                          0 0
                                          • VojtaXY  

                                            Pise ze je lovec a zemedelec v jednom a ti svoje sourozence lovi, aby je mohli zasadit.

                                            2 0
                                            • -b-n-x-  

                                              Hlavně. Mistr není ani lovec, ani zemědělec. Je to spisovatel.

                                              0 0
                                              • Peslezedirou  

                                                Ano, my tady na BF jsme sice zruční řemeslníci v klávesnici ale on je umělec :-)

                                                0 0
                                          • Smazaný účet  

                                            Není to nesmysl:

                                            Lidé typu AB vykazují výjimečnou duševní vnímavost a citlivost

                                            Celý já.

                                            https://empatia.cz/…-skupina-ab/

                                            A je to tajné, respektive taková zlá, nepěkná věc.

                                            0 1
                                            • -b-n-x-  

                                              Já si myslím, že to jsou jenom takové ty rádoby vědecké módní kecy o tom jak obyčejným ničím nezajímavým lidem říct, že jsou něčím zajímaví.

                                              Ani jsem to nečetl.

                                              0 0
                                            • mais  

                                              a přijde ti tohle jako základ chování národa, kde převažuje skupina A? https://empatia.cz/…i-skupina-a/

                                              0 0
                                              • Smazaný účet  

                                                Ano, třeba hned tohle:

                                                Upřímně řečeno áčka fungují podle toho, kdo se na ně zrovna dívá. Jsou nejškrobenější a nejvíce dbají rituálů, často se zdají být nezúčastněnými a chladnými k těm ostatním, méně disciplinovaným

                                                0 0
                                                • mais  

                                                  Jsou nejvíce poslušní zákonů. Mají silně vyvinutý smysl pro správný řád. Můžete to na první pohled vypozorovat ze způsobu, jaký se starají o dům a zahradu, z oblékání – vždy jako ze škatulky – a podle účesu.

                                                  Lidé typu A patří k nejvšímavějším a nejpečlivějším. Mají až přehnaně pravidelné návyky, jsou to perfekcionisté a rádi se nacházejí ve standardních, předem daných situacích.

                                                  Typ A uplatňuje neuvěřitelnou míru sebekontroly. Je to projev jejich všeobecného smyslu pro uspořádání světa. Věří, že pokud mají věci fungovat normálně, musí jít příkladem ostatním.

                                                  Už první věta je naprostý opak ČR.

                                                  0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    To je fakt. Áčko netrefili.

                                                    0 0
                                                  • -b-n-x-  

                                                    Ani nemohli. Tohle je vycucane z paty.

                                                    1 0
                                                  • mais  

                                                    Stejně jako každou další – pročteš postuduješ a pač je tam několik desítek tvrzení, tak je statisticky skoro jasné, že se v tom každý, kdo chce a vyvine trochu snahy, najde

                                                    0 0
                                                  • Dumbíček  

                                                    Ještě že neznám svou krevní skupinu. Mám klid. :-)

                                                    1 0
                                            • ememem1  

                                              nechces predsaj len skusit toho psychiatra? si uvedomujes, ze si tu z teba len kazdy robi pi cu? ze si tu proste miestny debilek?

                                              0 3
                                              • Barak  

                                                Já bych rekl, že není stále úplně jiste, kdo si z koho dělá vlastne prcu.:-)

                                                1 0
                                                • jmaselnik  

                                                  ale že nás mistr napíná už roky ;-)

                                                  0 1
                                                  • Barak  

                                                    To teda jo. Až by se jeden skoro přiklonil k verzi, že to nehraje. Protože vydržet to předstirani tak dlouho a tak sofistikovaně, to by znamenalo snad ještě horší diagnózu, než kdyby vše byla pravda.:-)

                                                    0 0
                                                • ememem1  

                                                  tiez som si dlho nebol isty, dokonca som to isty cas povazoval za excelentny a aj pomerne inteligentny trolling, ale thready o vojne na UA to vyjasnili.

                                                  0 1
                                        • ememem1  

                                          som ti pisal vyssie ze si chory na hlavu.

                                          0 2
                                        • mais  

                                          To ovšem ten horoskop taky – stačí si odmyslet horoskop a dodat roční období a jsou pak s velkou pravděpodobností určitelné mainsety lidského těla.

                                          Např. Býci často trpí na onemocnění horních dýchacích cest a alergie – ano jsou narozeni v květnu a poznali pyl dřív, než se zcela aktivovala imunita – není to nutné, ale pravděpodobnost je v tu chvíli řádově vyšší než u podzimních a zimních znamení.

                                          0 1
                                          • vaclaw  

                                            To je zřejmě pravda a část toho psa v tom bude zakopána. Na druhou stranu mě přijde, že spíš jde o zákon korelace, resp. tedy píšou že beran je tvrdohlavej, a já tenkrát si taky stal za svým, takže jo, jsem beran jak vyšitej.

                                            0 0
                                            • mais  

                                              Většina horoskopů je psána tak, aby se v tom každej vhodně našel a protože každej, pokud už to čte, tak čte krom sebe max nejbližší…tak to tak často vychází. Podstatné je oddělit základní dispozice od toho, co kdo napovídá – ostatně, pokud si přečteš na určité období 10 horoskopů, máš relativně velkou šanci, že najdeš minimálně dvě zcela protichůdné předpovědi a každá z nich bude minimálně částečně dalšími dvěma až třema výklady podepřena

                                              1 1
                                              • Japhy  

                                                Horoskopy fungují, jen je potřeba vybrat si ty ze spolehlivého zdroje.

                                                3 1
                                                • Prasopes  

                                                  Dinosauři by s tím tvrzením tam nesouhlasili…

                                                  1 0
                                                  • jmaselnik  

                                                    o asteroidech se tam ale nepíše ;-)

                                                    0 2
                                                  • Zvanty  

                                                    A prosím tě, co ovlivňuje trajektorii asteroidu?

                                                    0 0
                                                  • jmaselnik  

                                                    To už jsi ale u moc velké dialektiky ;) Ono samozřejmě „něco“ ovlivňuje i ty hvězdy a planety, že jo…

                                                    0 0
                                                  • Japhy  

                                                    Ty by hlavně měli poloprázdný zvěrokruh, protože by tam tehdy nemohli být býci, lvi a další savci.

                                                    0 0
                                                  • -b-n-x-  

                                                    A ty hvězdy byly v úplně jiném postavení :-)

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    Velice správná úvaha. Podobně jsem kdys přemýšlel, jak si třeba husité dělali obyčejné bramborové placky, bramborů nemaje, ty byly ještě v USA.

                                                    No a oni si je samozřejmě dělali, jen místo brambor náhražku, totiž vodnici, či tuřín.

                                                    0 0
                                                  • liborg1982  

                                                    Kdeže byly ty brambory?

                                                    1 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    Konkrétně v Chille, jak jsem právě vygooglil. Tedy Jižní Amerika, omlouvám se.

                                                    0 0
                                                  • jmaselnik  

                                                    Chille tenkrát jaksi…

                                                    1 0
                                                  • mais  

                                                    A když tehdejší kuchyni vyzkoušís nebudeš se stíhat divit..jak dobrá a vydatna byla

                                                    0 0
                                                  • Smazaný účet  

                                                    Ano, však dnes opět nastává odklon od brambor. Alespoň tedy my rozumnější nahrazujeme brambory třeba celerem a podobně.

                                                    0 0
                                                  • ememem1  

                                                    ‚my rozumnější‘ je v tvojom pripade tazky oxymoron.

                                                    0 0
                                                  • kutil  

                                                    Přiznám se , musel jsem použít Wiki. :-) Přesto si kladu otázku. Myslíš si o něm , že je vůl?? :-)

                                                    0 0
                                                  • ememem1  

                                                    nema hlavu v poriadku

                                                    0 2
                                                  • liborg1982  

                                                    Nějaký recept? Chutný a vydatný?

                                                    0 0
                                                  • mais  

                                                    Pečená ryba ideálně pstruh kmín máslo, pečená kořenová zelenina na bylinkach naše děti tu zeleninu miluji zakapnutou medem, já třeba ujizdim na sucho pečených zelných plackách, když je doma zbytek uzenyho tak jde do toho jinak jen kyselé zelí vajíčka s trocha mouky, když je podzim tak do nich dávám ještě strouhané jablko páč jich máme hodně a samozřejmě kmin

                                                    Jinak samozřejmě eci na sladko rozpěrky, rozvařené hrušky, švestky (u nás se tomu říká merenda) na to oříšky či kysaná smetana a ozdobit smetanu medem, nebo typické lesa ke jídlo chlebová, vydlabat vejce na slanině umichat s zapéct…vydrží dlouho teplé a v lese fakt zasyti

                                                    0 0
                            • TK75  

                              Těžkym životem se buduje charakter :⁠-⁠)

                              0 0
                        • Melvin  

                          Jako nechci vám tu do toho moc zasahovat, ale kdyby to bylo genetikou, tak obezita u nás není záležitost posledních 2 dekád. Je to prostě o pohodlí a příjmu né úplně vhodných potravin. Ale chápu, že je jednodušší to svést na genetiku.

                          1 0
                          • mais  

                            Právě, že je to dvou dekád, protože se za dvě dekády diametrálně změnil jídelníček z toho dlabeme co je, minimum polotovarů atd…což je v podstatě to super pro krevní skupinu A (která tu převládá), na to co se jí dneska a jak je skoro vše aspoň nějak z polotovarů.

                            0 0
                  • -b-n-x-  

                    Hoši, měli byste se občas potkávat třeba s als pacienty, ať si ujasnite žebříček zdravotních hodnot.

                    2 0
            • Lenoch.Obecny  

              Žádná cesta není 100%…ideál je kompletne komerční zdravotní pojištění, které zohlední nároky a požadavky obou stran…chceš sportovat, ale nemáš na to = tvoje smůla, jseš prachatý lenoch = zaplať…

              0 2
              • Dumbíček  

                Komerční zdravotnictví je cesta do pekla. Stačí porovnat zdravotní péči třeba v USA a u nás.

                0 0
                • Barak  

                  Hlavně, nastavit ferovou laťku by šlo tak mozna na papíře, a to kdoví jestli. V reálu by se podvadelo, lhalo, podplacelo…

                  0 1
                  • vrazdit  

                    což se teď samozřejmě nedělá… :)

                    0 0
                    • Barak  

                      No, žádný dotazník k přihlášení ke zdravotnímu pojištění, podle ktereho bys pak platil prislusnou castku, vyplňovat nemusíš. Přihlásí tě pojišťovna, kterou si vybereš. Přístup ke zdravotní péčije u nás je také v pohodě. Takže nějak nevidím k podvodům důvod. Možná v nějakých specifických případech u posudkoveho doktora třeba? Zanedbatelné.

                      0 0
                      • vrazdit  

                        no to né, teď to dělají akorát nemocnice, doktoři a zdravotní „pojišťovny“, takže je to všechno v pořádku… :)

                        0 0
                        • Barak  

                          Zatímco, bude-li nastavené, že např. obézní lidé budou platit vyšší pojištění, tak si doktoři nebudou vykazovat péči, kterou neposkytli.:-)

                          Řeč je přece o tom, že by narostla míra korupce na straně pacientů, kteří by chtěli spadat do skupiny s nižším pojištěním, ačkoliv tuto skupinu dle parametrů nesplňují. Do budoucna možná něco takového bude, ale podle mě v mnohem menší míře, než by si někteří přáli.

                          0 0
                      • Hagner  

                        Platím privátní zdravotní pojištěni x let a nikdy po mě nikdo žádný dotazník nechtěl :-D

                        Státního pojištěnce v nemocnici taky zkasírujou i bez dotazníku ;-)

                        0 0
                • embi  

                  Dobrý je komerční zdravotní pojištění u nás:) btw myslíš si že v USA je fakt volnotržní zdravotnictví?

                  0 0
                • KoudakT  

                  Kdybych na to měl, stonal bych 100× radši v USA, než tady ;-)

                  0 0
                  • Dumbíček  

                    Správně jsi napsal, kdybych na to měl. :-)

                    0 0
                  • jmaselnik  

                    i u nás si přece můžeš vybrat ke stonání péči mimo povinné pojištění a platit ji kompletně ze svého. Dostaneš lepší kvalitu než v USA za méně peněz a ještě Tě tady budou mít rádi :-)

                    0 1
                    • -b-n-x-  

                      „Lepší kvalitu než v usa“

                      :-) :-) :-)

                      0 0
                    • KoudakT  

                      Tak to bych čekal, že budeme mít hordy Američanů v naších nemocnicích, mávajících kreditkami, aby se mohli nechat léčit. V nemocnici jsem (naštěstí) dlouho nebyl, ale nevím o tom, že by tomu tak bylo.

                      Pokud se budeme bavit o poměru cena/výkon, tam budeme s naším zdravotnictvím OK, ale pokud se budeme bavit o absolutní úrovni placené péče v USA a ČR, na nás bych si nevsadil. Známá stonala v Dubaji na soukromé klinice a prohlásila, že by chtěla mít na dovolené takový pokoj, jaký měla tam nemocniční :-D

                      0 0
                      • jmaselnik  

                        i u nás už jsou dneska soukromé kliniky, které si s tím nezadají. Pravda vesměs jde plastickou o chirurgii, ale nejen a zahraniční klientela tam převažuje. Nebavím se samozřejmě o absolutní top péči, kterou si může dovolit promile populace, ale o placené péči dostupné pro slušně situované lidi.

                        0 0
          • cyklista86  

            Vsak v USA to je tusim tak, ze kdyz chces nejake lepsi zdravotni pojisteni, tak musis projit zdravotni prohlidkou ne? Ze nemuzes met moc vysoke BMI, cholesterol, cukr, tlak a pod..

            0 1
            • nomecz  

              V USA dostanes takove pojisteni jake si zaplatis … mas prachy mas top peci, nemas prachy mas hovno

              1 0
              • cyklista86  

                Je me to jasne. Celkove to tam maji hodne na hovno, ale to ze si te napred proveri jako treba sportovce pred podpisem smlouvy, aby vedeli do ceho vrazi penize to se me zda logicke. :) Prece nebudu pojistovat vyzrane prase s cigaretou v ruce co by mohlo delat reklamu na infakrt.. :D

                0 1
                • zdenal8  

                  Tak on asi bude dost rozdíl mezi naším zdravotním pojištěním a tím jejich. U nich by ho srovnával spíš s naším úrazovým a životním pojištěním. Tak si taky tak nějak zjišťují zdravotní stav.

                  0 0
                • nomecz  

                  Proste jen zaplati vic …

                  0 0
                • jmaselnik  

                  To je samozřejmě blbost, to, o čem píšeš, se týká životního pojištění, u kterého dokládáš zdravotní stav i u nás a na jeho základě máš výjimky z plnění a kalkuluje se cena. Nemluvě tedy o tom, že Ti asi unikla Obamova éra a s ní související změny ve zdravotní péči v USA.

                  0 1
            • mais  

              jo jasně nejlepší je pojistit člověka na Sněžce proti záplavám, člověka v kotlině proti horské vichřici a člověka na poušti proti tsunami, tyhle pojistky mají pojišťovny nejradši – šance na plnění limitně blízká nule

              0 0
          • ememem1  

            aked sa niekto vydrbe z biku mal by si to zaplatit zo svojho. naco sa na tom je be?

            1 0
    • capis  

      Bože, tak ty starosti ti závidím!

      0 0
    • cyklista86  

      Jestli te cas poznamenal jen tak, ze prirozene nebo i trochu zrychlene kvuli vyssimu stresu a pod.. starnes, ale jinak jsi zdravotne ok, tak si muzes jako ctyricatnik pogratulovat, protoze plno mladych to stesti nemelo a butto tu mladickou nerozvaznost neprezili a nebo se zmrzacili a pod.. TIm se ja vzdycky utesuju kdyz vidim mlade a krasne. Ze nemaji jiste ze na tom budou aspon tak jako ja ted.. :D Jinak ted behem toho covidu kdyz plno lidi ty karanteny a lockdowny a pod.. vnimali jako konec sveta a plno lidi se i zabilo kvuli depresim a pod.. Sem se tak zamyslel a prirovnaval jsem si to k jinym mnohem horsim casum jako svetova valka a pod.. a vzpominal jsem na vsechny lidi co to preckali a zili dal. Lidi co prezili takovych tezkych casu nekolik a proste pokazde se kousli a zili dal. Proste ten zivot je o tom naucit se prijimat rany a furt jit dal a ne ze se slozim z toho, ze nemuzu chodit do hospody kvuli lockdownu a nebo ze me ve dvaceti vypadavaji vlasy a pod.. :) To jen takova uvaha. :D

      1 2
      • Lenoch.Obecny  

        Jako vy teď? Občas se zde objeví fotka, se kterou jste spojován, rachitická pokroucená postava v zrcadle. Pokud jste to skutečně Vy. Pak není o co stát, taková vyhlídka je děsivá.

        0 1
      • jmaselnik  

        No Ty když se zamyslíš, tak bys měl v tom myšlení zkusit pokračovat a nepsat bludy o lidech, který neznáš. Schválně, kolik lidí, které osobně znáš, vnímalo covid jako konec světa? Já třeba vůbec nikoho. V mnoha aspektech to byla zajímavá, ne nutně samozřejmě vždy pozitivní zkušenost.

        Srovnávat covid s válkou spíš svědčí o tom, že problém máš Ty a ne lidi, které neznáš, ale hodnotíš.

        0 4
    • 123J  

      Mládí v hajzlu? Tak hlavně nesplachuj…

      3 0
    • roman 3D  

      pokud je tomu tak tak elektrokolo způsobí mnoho radosti do dalších let

      1 4
    • KoudakT  

      Tak vlasy jsou to poslední, co mě trápí. Plešatět jsem začal ještě před 30, teď v 35 nosím 3mm ježka a sere pes. Umyté je to za chvilku, suché snad ještě rychleji, přejedu po lebce ručníkem tam a zpátky a jsem hotový. S ježkem jsem se oženil a povil dvě děti, stříhá mě žena, která několikrát (za střízliva i ovíněná) prohlásila, že s vlasy bych se jí nelíbil a neměnila by. Jediný oser je s tím, že musíš něco nosit venku na hlavě. Sbírka kulichů na zimu a klobouků na léto je široká, ale co už…?

      Řešíš prkotiny. Nemáš tam něco opravdu závažného?

      Na vlasech svět nestojí.

      5 1
      • vaclaw  

        Ne že bych měl něco zásadně proti, jenom si nejsem jist, jestli tazatel po 17 letech od dotazu a 7 letech nečinnosti na B-F už opravdu neřeší důležitější záležitosti ;)

        3 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.