Mladý muž a černý voříšek

19 nepřečtených
  • moriarty

    Musím se vám svěřit, co se mi včera stalo. Jel jsem po silnici podél lesa okolo 40 km/h když asi 100 metrů přede mnou vylítli z lesa dva voříšci – černej a bílej – a běží na mě. Ten bílej šel klasicky po šlapce a po noze, ale ten černej běžel přímo proti kolu. Asi mě chtěl prokousnout přední pneumatiku nebo co. Chtěl jsem se mu vyhnout, ale těsně přede mnou zahnul na stejnou stranu na kterou jsem se vyhejbal já a skočil mi přímo pod kolo. Ozvalo se hnusný zavytí a já jsem s kolem pěkně poskočil, málem jsem letěl dolů. Ten bílej pes za mnou ještě pár desítek metrů běžel a sportovně štěkal na šlapky. Když jsem se pak otočil, tak jsem viděl, jak ten černej pes peláší po straně silnice pryč. Mám z toho špatnej pocit, Podle toho nárazu to ten pes nemoh rozchodit bez těžkýho zranění. Na druhou stranu může bejt rád, že jsem nejel autem :)

    0 0
    • Otaku  

      Co mam rikat ja, minulej tejden se sejmul v lese chlapka asi ve 30ti, lezel asi minutu bez pohybu, jeho stara nad nim bedovala jsetli neni mrtvej. Po trech hodinach ve spitale vysel nastesti jenom s ovazanym celem(mel ho odreny) a narazenou nohou.

      0 0
      •  

        No jeste ze to necte Jirka Denk, ten by tě za to pěkně zpucoval a spočítal by kolik sekund měli na úhebnej manévr, Mě se stalo něco podobnýho: metr a něco široká cesta, jel sem tak 25, možná míň, tak 50 metrů dopředu o mě věděli, šli mim směrem, kluk uhl na levo, holka za nim, takže byla tak v půlce cesty, na pravo bylo volno, tak sem si najel do trávy a tak cca 2 metry předemnou si to holka rozmyslela a uhla napravo… sem nestíhal. Ja sem byl v šoku ona taky, od brejlí sem měl rozseklej nos (vod tý doby jedzim bez dioptrickejch :)) ) a lehkej otřes mozku, vona naštěsti odešla po svejch, těžko říct, čí to byla chyba. Mě bylo vyčítána přílišná rychlost, ja bych mohl vytknout přílišnou blbost.

        0 0
    • kovar  

      jsem kdysi obema koly prejel naseho psa, kdyz jsem na Simsonovi vyjizdel z garaze, a nic se mu nestalo, tomu Simsonovi. A psovi se take nic nestalo.

      0 0
    • SELMIRA  

      Hm. Taky jsem takhle jednou „přejela“ pejska. V Stromofce mi vběhl pod kolo. Když jsem viděla páníčka, jak k nám rozzuřeně běží, taxi řikám, že je po mně. Ale ten vůl načut toho pejska, že odletěl půl metru dál a taky pěkně vyl. Šudínek.

      No a paxem přejela holčičku. Myslim, že si o mý ródla vyrazila zoubek. Krve bylo plno, fuj. Ale první reakce tatínka byla taky ta, že ji začal třískat po zadku. Pak jí řek, a? nebulí, že jí koupí VELKOU zmrzku, půjčili si ode mně papírový šnuptichle a popřáli mně š?astnou cestu… Mně to stálo jen 500,– (přední světlo), ale psychicky jsem to rozdejchávala tejden.

      0 0
      • Daum  

        Ja taky srazil holcicku – bylo mi asi pet let a mel jsem takovy kolecko, a chtel ji objet. Jenze ona uhnula na tu samou stranu. Rozdejchaval jsem to tak aspon mesic :) Jo a ji byly tak dva nebo kolik :)

        0 0
      • hinault  

        kamos tiez zrazil male dieta. ale zazil presne opacnu reakciu. otec toho decka s dakymi pribuznymi mu dal zopar pohlavkov, utekat pred nimi musel. nic mu nepomohlo, ani to, ked decko vravelo, ze on za to nemoze.

        0 0
      • Gumicuk  

        To je tak krasne napsany :-)))

        0 0
    • Luka  

      Taky jsem prejela psa. Sveho. Jeshte v dobe Sobi 20… proste pes neuhnul, jeho chyba. Udelalo to drnc-drnc a ja jela dal, pes se oklepal a bezel pryc… ani neheknul. Pohoda.

      0 0
    • ddd - andy  

      Tak ja taky neco (jenom ty lepsi). Asi tak v 50tce na silnici sem trefil vrabce – rana jak prase, ale ustali sme to oba. Potom jeden pes, blbec, snazil se mi prokousnout vidlici na biku az se mi priplet pod zadni kolo – tlapou, ale znova se po me rozbeh, taxem vzal bidon a polil ho – coz je asi nejlepsi obrana proti psum, pak dal pokoj. No a do tretice jedna slecna na prechodu.. na biku rychlost tak 35.. ona mela cervenou a navic (nechapu proc – mozna anglicanka) koukala na druhou stranu.. celni naraz.. detaily popisovat nebudu jelikoz prijemny to rozhodne nebylo a rozdejchaval sem to jeste dlouho.. :-( A nakonec kamosovo stretnuti se SRNOU – prej je to jak naraz do chlupaty zdi – oba to ale zvladly v pohode :-)

      0 0
      • Žanek  

        To s tou srnou se stalo kámošovi taky. jeli jsme polní cestou kukuřičným polem, tak 25km/h. Najednou koukám, že kámoš leží na zemi, vedle něho srnka. Ta se po chvíli oklepala a utekla. Až se oklepal on(jel jsem kus za ním a neviděl tu srážku) tak mi řekl, že mu vběhla pod kolo a jak ji sejmul tak na ní ještě spadl… A moje „kolize“ : vjížděl jsem u nás do jedné dědiny (Čučice), asfaltka, kopec, asi 55km/h. Kus přede mnou vyběhl čokl, velikost zhruba kokršpaněla, a začal na mě štěkat. Já jsem začal brzdit, ale nebyla šance zastavit, tak jsem šel zadním kolem do smyku, hodil ho bokem a podemral jím tu svini. Ta odletěla, chytla druhou ránu o popelnici a já, kdybych neujel tak bych jic taky pár schytal od majitele (ikdyž tam ten čokl neměl co dělat). Odnesla to ohlá přehazovačka a patka rámu…

        0 0
      • Davig  

        Jede chlapek na Harleyi, cerna kozena bunda, cerna helma a frci si to 250 km/h a najednou vidi, primo proti nemu leti vrabec. A za par vterin PRASK, vrabec narazi do helmy. Omraceny vrabec lezi na zemi, harleyar ho vezme do ruky a rika si, chudak vrabec, co ted s nim. Tak ho vezme domu, da ho do klicky, da mu tam misticku s vodou, kousek chlebicku a necha ho tak. Vrabec se asi po dvou hodinach probere, a rozhlizi se a rika si: Mrize,…voda,…chle­ba..... do ******, ja ho zabil…

        0 0
        • la-da  

          Teda v 250ti chytit vrabce do helmy – to by byl massakr.Ale harleyari takhle rychle vetsinou nejezdej.

          0 0
    • Staenly  

      jj, neni nad duchodce – jeli sme s kamosem po asfaltce, rychlost asi 40km/h, pred nama dva duchodci, sli uplne napravo, my jeli uplne vlevo (vic uz to neslo), pak se ta postarsi pani podivala, uvidela nas jak se ji snazime predjet a rychlosti sprintera na olimpiade mi vbehla pod kolo. Sel sem do smyku, taktak ze sme se netrefili, asi mela pomalejsi start…No nejvic me dostala hlaska:„no neste potrobli?“

      0 0
    • caker  

      tohle mě dokáže vždycky pěkně ****** když po mně jde něakej takovej čokl ne žebych psy neměl rád ale tohle mě fakt vytáčí.jednou se po mně takovej šmejd zezadu rozběhl ale já jsem jen spomalil a dal sem mu do čenichu takový dvě kopačky až dal pokoj a šel radši po něaké babce:)a nejhorší jsou ti pejskaři co maj psy bez vodítka a hlavně vlčáky atd.

      0 0
      • marhi  

        Na mě nedávno taky vyběhl pes. No spíš něco jako veverka. Nejdřív jsem přestal šlapat ale po zjištění velikosti jsem to vypustil. Ten blbec ale vytrval. Jak mi šel po botě tak ji dostal přímo do čumáku. Patou. Já si toho všiml až když se ozvalo takové jakési zavití. Ale ta paní řvala něco o vrazích.

        0 0
    • Jogador  

      Mého psa tahle přejelo auto, taky kvičel asi hodinu, ale po lékařské prohlídce, dením spánku po iněkci, byl uplně v poho, a já myslel že je mrtvej. Psi toho vydrží šíleně, a kolo myslim 80%.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.