• kralovek

    minuly tyden se jela GP F1 kanady … jeden z nejnapinavejsich zavodu sezony, plny necekanych zvlatu. Jenze par minut po startu … bylo ***** oznameno, ze Florance Augenace byla propustena z irackeho zajeti … Jedina tv, chytitelna vzduchem, ktera vysilala primy prenos GP … TF1 … prenos zrusila a zacla vysilat milion kecu o statecne Florence, jeji objimani se s prezidentem na letisti, a asi 5 min tiskovku … Malem jsem vyskocil z kuze … VSECH ostatnich 5 tv mluvili o tom samym … myslel jsem ze vyskocim z kuze.

    Dnes je jeden GP usa … naprosto historicky zavod … kdy michelin zprcal pneumatiky a vsechny tymy co obouvaj odstoupily ze zavodu … tj, na startu je 6 aut … ferrara, jordany a minardy A TI KRETENI VYSILAJ ZPRAVY .. NORMALNI DEBILNI ZPRAVY VE 8 HODIN a az zkoncej, bude pokracovat gp. Zatimco normalne ten prenos zacina uz hodinu predem rikaj spoustu zajimavych info … prenosy rozhovoru mezi piloty a boxy … ALE DNESKA JSOU ZPRAVY.

    Sorry Sorry Sorry … musel jsem to nekde ze sebe vylejt, byt to asi tady ne ni nejvhodnejsi.

    A jestli se nekdo pta, co ma formule spolecnyho s kolama … tak kazda ma 4 !!!

    0 0
    • wbiker  

      No, pokud myslíš, že ti dneska něco ujde, tak se nemusíš bát, všech šest aut stále krouží.:-) Proč nekoukáš na eurosport, nebo na primu?

      0 0
    • wroum  

      vzdyt to sou jen blby auticka…

      0 0
    • Pavlis  

      Mozna tu adresu znas, ale vic spriznanych dusi najdes na formule1.auto.cz :)

      0 0
    • Volf  

      No asi je to o názoru, ale osobně neznám nic nudnějšího než F1. Jo srry ještě naše fotbalová liga. Když jsem byl malej, tak byly závody o předjíždění. Dneska abys přímý předjetí na trati / nemluvím o propastným rozdílu výkonosti, kdy je někdo předjížděnej o kolo / pohledal.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Jsem myslel, ze sachy jsou nudny sport, ale proti vcerejsi GP… :-D

        0 0
        • Radek Broz  

          Nahodou, ja chytl zrovna okamzik, kdy se Schumacher vracel z pitu a skoro se obe farrari navzajem rozstrelili;-) ale pak uz jsem nekoukal – pripominalo to sledovani auticek na autodraze, kterak monotonne krouzi.

          0 0
          • Pá-dlista1  

            Vzdyt to byl taky zavod jako kazdej jinej. Jeden „dramatickej“ okamzik o kterym se bude mluvit do dalsiho zavodu. Show byla. Ucel to splnilo, jede se dal. A opet beze me :)

            0 0
      • climber  

        Souhlas s volfem fotbal a F1 mám totálně u pasu. Takže zprávy beru jako dobrou volbu.

        0 0
    • Zdenal^ZUX  

      F1 by me zas tak nerozhazeli, ale kdyz se nenasla jedina stanice, ktera by vysilala MS v hokeji, to sem byl fakt nestastnej. Ty hovada ani nevedeli, ze se naky mistrovstvi hraje.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.